anetta Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Piekne!!! Wiecej, wiecej :sweetCyb::sweetCyb: Quote
aga1215 Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 [quote name='anetta']Piekne!!! Wiecej, wiecej :sweetCyb::sweetCyb: Aneta - w Jaworkach jest przepięknie :loveu: zwłaszcza jeżeli lubi się przebywać blisko natury :multi: Imagesik dzisiaj szaleje, ale udało:multi: mi sie jeszcze kilka wrzucic i Dukat Quote
Sabina1 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 AGUŚ, po co jest ta drabina przystawiona do drzewa? Quote
Hanna R. Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Sabina1 napisał(a):AGUŚ, po co jest ta drabina przystawiona do drzewa? O ! Sabina uprzedziła moje pytanie ! :p No więc po co ? Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='aga1215']Nie tylko Feluś dzisiaj sie wygrzewał, była tysz taka - nie udało się Wektorowi jej zjeść:diabloti: a popołudniu byliśmy w Jaworkach Basia: Misiek a przed Muzyczną Owczarnia stoi taki cdn.......... mam jeszcze baaaaaaaaaardzo dużo:multi: :multi: :multi: Aga te Twoje foty jak malowane.:loveu: ...wszystkie tak pieknie wygladaja....:loveu: , a i okolica jest do pozazdroszczenia..ale jak to mowia zeby nie wiem jak pieknie dookoła było jak sie nie ma drygu to sie nie zauwazy...a Ty masz to cos.....:loveu: . Basia i Misiek...extra.....:loveu: Quote
Poświata Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='aga1215']Aneta - w Jaworkach jest przepięknie :loveu: zwłaszcza jeżeli lubi się przebywać blisko natury :multi: Oj TAK, oj TAk, tylko najlepiej poza sezonem, żeby o ludzi sie nie potykać :evil_lol: . Cześć Aguś :calus: . Quote
aga1215 Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='Sabina1']AGUŚ, po co jest ta drabina przystawiona do drzewa? [quote name='HankaRupczewska']O ! Sabina uprzedziła moje pytanie ! :p No więc po co ? nie wiem :hmmmm: konserwacja??? to tzw."wieczny dąb" [quote name='Agunia-Pańciunia)']Aga te Twoje foty jak malowane.:loveu: ...wszystkie tak pieknie wygladaja....:loveu: , a i okolica jest do pozazdroszczenia..ale jak to mowia zeby nie wiem jak pieknie dookoła było jak sie nie ma drygu to sie nie zauwazy...a Ty masz to cos.....:loveu: . Basia i Misiek...extra.....:loveu: dzięki:multi: :buzi: [quote name='Poświata']Oj TAK, oj TAk, tylko najlepiej poza sezonem, żeby o ludzi sie nie potykać :evil_lol: . Cześć Aguś :calus: . na przykład teraz :multi: tam jest raj dla kochających spokój i przyrodę Przyrodę widać, jak będzie pogoda wybiorę się w Homole - tam dopiero jest ślicznie:loveu: koncerty najlepszych muzyków:multi: w najbliższy piątek będą: Krzysztof Ścierański Michał Dąbrówka Zbigniew Jakubek Marek Napiórkowski Stadnina, rajdy końskie, wycieczki piesze, tylko trzeba z paszportem, bo można niechcący znaleźć się za granicą;) Quote
malawaszka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Aggggaaaa ale fantastycznie masz tam ahhhhhhhh :loveu: Quote
aga1215 Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='malawaszka']Aggggaaaa ale fantastycznie masz tam ahhhhhhhh :loveu: Monika - ja tam muszę jechać! To jeszcze za Szczawnicą, przy samej granicy ze Słowacją Quote
Alicja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 foty extra , perspektywy na koncert jeszcze bardziej extra:multi::multi::multi: Quote
Gosiek Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 cześć Aguś :buzi: przepiękne te fotaski - cóż za rewelacyjne widoczki i kolory :loveu: normalnie mnie powaliły ach :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
PIKA Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Agus jak w Tych Jaworkach, gdziekolwiek to jest, jest slicznie :loveu: Quote
malawaszka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='aga1215']Monika - ja tam muszę jechać! To jeszcze za Szczawnicą, przy samej granicy ze Słowacją ja bym chciała musieć tam jechać :p Quote
Maga100 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 sprzedają tam jakąś ziemię i dają dożywotnią pensję? :loveu: jeżeli odpowiedź jest 2x TAK, to się już pakuję :p Quote
aga1215 Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Prawda, że ładnie:loveu: Witajcie Kobitki:multi: :multi: :multi: [quote name='Maga100']sprzedają tam jakąś ziemię i dają dożywotnią pensję? :loveu: jeżeli odpowiedź jest 2x TAK, to się już pakuję :p Maga -"idzie" kupić :razz: a to drugie może załatwić odpowiedni sponsor;) :evil_lol: Quote
aga1215 Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Jaworki cd ligust widoczek potok - górny bieg i znacznie niżej i coś dla Poświatowej - rudy kot ze stadniny :p Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Wy macie jeszcze śnieg :-o :-o ? U nas +8 stopni :evil_lol:. Quote
malawaszka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 noo uwielbiam górskie strumyczki :loveu: Quote
Alicja Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Podobno na wiosnę mam z pracy mieć wycieczkę w okolice Szczawnica -Krościenko;) Quote
Poświata Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='aga1215']Jaworki cd i coś dla Poświatowej - rudy kot ze stadniny :p Ale kawał kota, cudeńko:loveu:. [quote name='Alicjarydzewska']Podobno na wiosnę mam z pracy mieć wycieczkę w okolice Szczawnica -Krościenko;)No to się nawet nie zastanawiaj i jedź koniecznie, ja tam zostawiłam kawał serca:iloveyou: . Quote
aga1215 Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='Kamcia_14']Wy macie jeszcze śnieg :-o :-o ? U nas +8 stopni :evil_lol:. Witaj Kaciu w Wektorowej galerii:multi: :multi: :multi: tu są góry, tu tak już ze śniegiem jest......... [quote name='PIKA']Jejciu jaki strumyczek :loveu: [quote name='malawaszka']noo uwielbiam górskie strumyczki :loveu: mam jeszcze trochę strumyczka:loveu: po Szkiełku wstawię:p [quote name='Alicjarydzewska']Podobno na wiosnę mam z pracy mieć wycieczkę w okolice Szczawnica -Krościenko;) KIEDY?????????????????????????????? [quote name='Poświata']Ale kawał kota, cudeńko:loveu:. No to się nawet nie zastanawiaj i jedź koniecznie, ja tam zostawiłam kawał serca:iloveyou: . lewą czy prawą komorę? ;) :evil_lol: :buzi: Quote
Alicja Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='aga1215'] KIEDY?????????????????????????????? ;)jeszcze dokładnie nie wiem ale sa plany by jechać Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Witaj Kaciu w Wektorowej galerii:multi: :multi: :multi: tu są góry, tu tak już ze śniegiem jest......... Dziękujemy za miłe powitanie :loveu:. Aga powiem szczerze że ja nawet nie wiedziałam że mieszkasz w górach :oops: Quote
aga1215 Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)jeszcze dokładnie nie wiem ale sa plany by jechać dobre plany :klacz: [quote name='Kamcia_14']Dziękujemy za miłe powitanie :loveu:. Aga powiem szczerze że ja nawet nie wiedziałam że mieszkasz w górach :oops: Waszka, Pika - dla Was potoczek :loveu: (mam jeszcze:multi: ) Muzyczna Owczarnia - czyli wyremontowana autentyczna stara owczarnia- tam odbywają się koncerty. Budynek z lewej to stary młyn Felek wraca do domu ;) :evil_lol: Quote
Recommended Posts