Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anetta']Piekne!!!
Wiecej, wiecej :sweetCyb::sweetCyb:
Aneta - w Jaworkach jest przepięknie :loveu: zwłaszcza jeżeli lubi się przebywać blisko natury :multi:
Imagesik dzisiaj szaleje, ale udało:multi: mi sie jeszcze kilka wrzucic

i Dukat

Posted

[quote name='aga1215']Nie tylko Feluś dzisiaj sie wygrzewał, była tysz taka - nie udało się Wektorowi jej zjeść:diabloti:

a popołudniu byliśmy w Jaworkach

Basia:

Misiek

a przed Muzyczną Owczarnia stoi taki

cdn..........
mam jeszcze baaaaaaaaaardzo dużo:multi: :multi: :multi:

Aga te Twoje foty jak malowane.:loveu: ...wszystkie tak pieknie wygladaja....:loveu: , a i okolica jest do pozazdroszczenia..ale jak to mowia zeby nie wiem jak pieknie dookoła było jak sie nie ma drygu to sie nie zauwazy...a Ty masz to cos.....:loveu: .

Basia i Misiek...extra.....:loveu:

Posted

[quote name='aga1215']Aneta - w Jaworkach jest przepięknie :loveu: zwłaszcza jeżeli lubi się przebywać blisko natury :multi:
Oj TAK, oj TAk, tylko najlepiej poza sezonem, żeby o ludzi sie nie potykać :evil_lol: . Cześć Aguś :calus: .

Posted

[quote name='Sabina1']AGUŚ, po co jest ta drabina przystawiona do drzewa?
[quote name='HankaRupczewska']O ! Sabina uprzedziła moje pytanie ! :p No więc po co ?
nie wiem :hmmmm: konserwacja??? to tzw."wieczny dąb"
[quote name='Agunia-Pańciunia)']Aga te Twoje foty jak malowane.:loveu: ...wszystkie tak pieknie wygladaja....:loveu: , a i okolica jest do pozazdroszczenia..ale jak to mowia zeby nie wiem jak pieknie dookoła było jak sie nie ma drygu to sie nie zauwazy...a Ty masz to cos.....:loveu: .

Basia i Misiek...extra.....:loveu:
dzięki:multi: :buzi:
[quote name='Poświata']Oj TAK, oj TAk, tylko najlepiej poza sezonem, żeby o ludzi sie nie potykać :evil_lol: . Cześć Aguś :calus: .
na przykład teraz :multi: tam jest raj dla kochających spokój i przyrodę
Przyrodę widać, jak będzie pogoda wybiorę się w Homole - tam dopiero jest ślicznie:loveu: koncerty najlepszych muzyków:multi:
w najbliższy piątek będą:
Krzysztof Ścierański
Michał Dąbrówka
Zbigniew Jakubek
Marek Napiórkowski

Stadnina, rajdy końskie, wycieczki piesze, tylko trzeba z paszportem, bo można niechcący znaleźć się za granicą;)

Posted

[quote name='malawaszka']Aggggaaaa ale fantastycznie masz tam ahhhhhhhh :loveu:
Monika - ja tam muszę jechać! To jeszcze za Szczawnicą, przy samej granicy ze Słowacją

Posted

Prawda, że ładnie:loveu:
Witajcie Kobitki:multi: :multi: :multi:
[quote name='Maga100']sprzedają tam jakąś ziemię i dają dożywotnią pensję? :loveu:
jeżeli odpowiedź jest 2x TAK, to się już pakuję :p
Maga -"idzie" kupić :razz: a to drugie może załatwić odpowiedni sponsor;) :evil_lol:

Guest Kamcia_14
Posted

Wy macie jeszcze śnieg :-o :-o ? U nas +8 stopni :evil_lol:.

Posted

[quote name='aga1215']Jaworki cd
i coś dla Poświatowej - rudy kot ze stadniny :p
Ale kawał kota, cudeńko:loveu:.
[quote name='Alicjarydzewska']Podobno na wiosnę mam z pracy mieć wycieczkę w okolice Szczawnica -Krościenko;)No to się nawet nie zastanawiaj i jedź koniecznie, ja tam zostawiłam kawał serca:iloveyou: .

Posted

[quote name='Kamcia_14']Wy macie jeszcze śnieg :-o :-o ? U nas +8 stopni :evil_lol:.
Witaj Kaciu w Wektorowej galerii:multi: :multi: :multi:
tu są góry, tu tak już ze śniegiem jest.........

[quote name='PIKA']Jejciu jaki strumyczek :loveu:
[quote name='malawaszka']noo uwielbiam górskie strumyczki :loveu:
mam jeszcze trochę strumyczka:loveu: po Szkiełku wstawię:p
[quote name='Alicjarydzewska']Podobno na wiosnę mam z pracy mieć wycieczkę w okolice Szczawnica -Krościenko;)
KIEDY??????????????????????????????
[quote name='Poświata']Ale kawał kota, cudeńko:loveu:.
No to się nawet nie zastanawiaj i jedź koniecznie, ja tam zostawiłam kawał serca:iloveyou: .
lewą czy prawą komorę? ;) :evil_lol: :buzi:

Guest Kamcia_14
Posted

Witaj Kaciu w Wektorowej galerii:multi: :multi: :multi:
tu są góry, tu tak już ze śniegiem jest.........

Dziękujemy za miłe powitanie :loveu:. Aga powiem szczerze że ja nawet nie wiedziałam że mieszkasz w górach :oops:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)jeszcze dokładnie nie wiem ale sa plany by jechać
dobre plany :klacz:
[quote name='Kamcia_14']Dziękujemy za miłe powitanie :loveu:. Aga powiem szczerze że ja nawet nie wiedziałam że mieszkasz w górach :oops:

Waszka, Pika - dla Was potoczek :loveu: (mam jeszcze:multi: )

Muzyczna Owczarnia - czyli wyremontowana autentyczna stara owczarnia- tam odbywają się koncerty. Budynek z lewej to stary młyn

Felek wraca do domu ;) :evil_lol: