Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Pisze na WAS donos do TOZu że głodzicie Wektora :evil: :lol:
jakie znowu głodzicie - widziałaś, jaką porcję dałamu Waszka :o
a i kotom właśnie wyżarł :evil: :lol:

............... a jemu Kama............. :lol:

lecę na Laskowika :scared:

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka'] to na kolacyjkę 8) z Kamą :lol:
jej ...Waszka od ust odejmuje Lunetce i Bolusiowi :oops: takie pyszności :angel: :eating: :buzi:
Kama właśnie poszła na noc do domu a koło jej wybiegu wsiowi adpratorzy :evilbat: Wektor ma straaaaaaaaaaaaszne nerwy :wink: :lol: :lol: :lol:
i nadwyrężone struny głosowe :wink:

no popatrz, popatrz, znowu są.............
a mnie już bolą nogi :evil: co chwilę jestem prowadzona do punktu widokowego :wink: :lol:

Posted

[quote name='aga1215'][quote name='malawaszka'] to na kolacyjkę 8) z Kamą :lol:
jej ...Waszka od ust odejmuje Lunetce i Bolusiowi :oops: takie pyszności :angel: :eating: :buzi:
Kama właśnie poszła na noc do domu a koło jej wybiegu wsiowi adpratorzy :evilbat: Wektor ma straaaaaaaaaaaaszne nerwy :wink: :lol: :lol: :lol:

a mnie już bolą nogi :evil: co chwilę jestem prowadzona do punktu widokowego :wink: :lol:e tam Lunetce i Bolutkowi :-? TZ nie dostanie żarcia
Wektor zrób no tam porzadek :wink:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='aga1215'][quote name='malawaszka'] to na kolacyjkę 8) z Kamą :lol:

a mnie już bolą nogi :evil: co chwilę jestem prowadzona do punktu widokowego :wink: :lol:e tam Lunetce i Bolutkowi :-? TZ nie dostanie żarcia
Wektor zrób no tam porzadek :wink:
znając Waszkę :hmmmm: :lol: :lol: :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
:evil: co za qrrr** palant - tak bym mu cichaczem tego psa wykradła i wykastrowała :evilbat:

jest też na innym forum topik o suce, która szuka psa w - ale tam już ludziska wkroczyli - nie chcę podawać tu linku, bo jeszcze ten "tutejszy" trafi :evilbat:
chyba, że na pw ....

Posted

malawaszka napisał(a):
nie chce bo już mnie szlag trafił i tak :evilbat: zakablowałam go do moda kontynentlnych - bo topic to chyba do wywalenia leci nie? :evilbat:

obawiam się, że Mod kontynentalnych nie zareaguje -chyba tam nie ma moda :niewiem: - sprawdziłam - zdaje się, że na wyżłach jest nowy Mod :D

Posted

Eee no, zachraniarka dość często bywa na Dogo... Mam nadzieję, że wyaksuje debilowi post :evil: A ten topik o suce to też na Dogo jest? :o 0X :evil: :x

Posted

widziałam, że usunięty :D
niestety jest też na innym forum o suce tej rasy co szuka kawalera niekoniecznie z papierami :evilbat:
pilnuję ogródka

muszę trochę odpocząć

chciałam go ufocić śpiącego ale co włączyłam aparat, to uciekał :evil:

Posted

malawaszka napisał(a):
asher napisał(a):
Aga, zdaje mi sie, że czytałam gdzieś, że Trawnikowy wrócił? 8) I co? I co?

no jak czytałaś że wrócił to powinnaś też doczytać, że nic się nie stało :lol:

Trawnikowy został przekupiony paką trawy i nawozu a także palikami na płotki do iglaków :wink:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
aga1215 napisał(a):

Trawnikowy został przekupiony paką trawy i nawozu a także palikami na płotki do iglaków :wink:

To wszystko Wektor kupił ??? :o :D :o

a co, ma gest :wink: :lol: