aga1215 Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Pisze na WAS donos do TOZu że głodzicie Wektora :evil: :lol: jakie znowu głodzicie - widziałaś, jaką porcję dałamu Waszka :o a i kotom właśnie wyżarł :evil: :lol: ............... a jemu Kama............. :lol: lecę na Laskowika :scared: Quote
aga1215 Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 [quote name='malawaszka'] to na kolacyjkę 8) z Kamą :lol: jej ...Waszka od ust odejmuje Lunetce i Bolusiowi :oops: takie pyszności :angel: :eating: :buzi: Kama właśnie poszła na noc do domu a koło jej wybiegu wsiowi adpratorzy :evilbat: Wektor ma straaaaaaaaaaaaszne nerwy :wink: :lol: :lol: :lol: i nadwyrężone struny głosowe :wink: no popatrz, popatrz, znowu są............. a mnie już bolą nogi :evil: co chwilę jestem prowadzona do punktu widokowego :wink: :lol: Quote
Alicja Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='malawaszka'] to na kolacyjkę 8) z Kamą :lol: jej ...Waszka od ust odejmuje Lunetce i Bolusiowi :oops: takie pyszności :angel: :eating: :buzi: Kama właśnie poszła na noc do domu a koło jej wybiegu wsiowi adpratorzy :evilbat: Wektor ma straaaaaaaaaaaaszne nerwy :wink: :lol: :lol: :lol: i nadwyrężone struny głosowe :wink: no popatrz, popatrz, znowu są............. a mnie już bolą nogi :evil: co chwilę jestem prowadzona do punktu widokowego :wink: :lol:e tam Lunetce i Bolutkowi :-? TZ nie dostanie żarcia Wektor zrób no tam porzadek :wink: Quote
aga1215 Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='aga1215'][quote name='malawaszka'] to na kolacyjkę 8) z Kamą :lol: jej ...Waszka od ust odejmuje Lunetce i Bolusiowi :oops: takie pyszności :angel: :eating: :buzi: Kama właśnie poszła na noc do domu a koło jej wybiegu wsiowi adpratorzy :evilbat: Wektor ma straaaaaaaaaaaaszne nerwy :wink: :lol: :lol: :lol: i nadwyrężone struny głosowe :wink: no popatrz, popatrz, znowu są............. a mnie już bolą nogi :evil: co chwilę jestem prowadzona do punktu widokowego :wink: :lol:e tam Lunetce i Bolutkowi :-? TZ nie dostanie żarcia Wektor zrób no tam porzadek :wink: znając Waszkę :hmmmm: :lol: :lol: :lol: Quote
aga1215 Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 [quote name='malawaszka']hihihih rozgryłyście mnie :rofkt: o, przepraszam, ja takich rzeczy nie robię :oops: :wink: :lol: :lol: :lol: a Ty Ala ??? Quote
aga1215 Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 [quote name='malawaszka']dobrze, że kolacyjka smakowała :angel: a tego gnoja ^*$* to bym za coś powiesiła - wieśniak szuka suki, żeby piesek mógł poużywać :x :evil: 0X szuka wytrwale :evilbat: http://knieja.pl/forum/viewtopic.php?t=403&sid=65040394e69cdb934bf3722950f3d553 Quote
malawaszka Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 :evil: co za qrrr** palant - tak bym mu cichaczem tego psa wykradła i wykastrowała :evilbat: Quote
aga1215 Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 malawaszka napisał(a)::evil: co za qrrr** palant - tak bym mu cichaczem tego psa wykradła i wykastrowała :evilbat: jest też na innym forum topik o suce, która szuka psa w - ale tam już ludziska wkroczyli - nie chcę podawać tu linku, bo jeszcze ten "tutejszy" trafi :evilbat: chyba, że na pw .... Quote
malawaszka Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 nie chce bo już mnie szlag trafił i tak :evilbat: zakablowałam go do moda kontynentlnych - bo topic to chyba do wywalenia leci nie? :evilbat: Quote
aga1215 Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 malawaszka napisał(a):nie chce bo już mnie szlag trafił i tak :evilbat: zakablowałam go do moda kontynentlnych - bo topic to chyba do wywalenia leci nie? :evilbat: obawiam się, że Mod kontynentalnych nie zareaguje -chyba tam nie ma moda :niewiem: - sprawdziłam - zdaje się, że na wyżłach jest nowy Mod :D Quote
asher Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Eee no, zachraniarka dość często bywa na Dogo... Mam nadzieję, że wyaksuje debilowi post :evil: A ten topik o suce to też na Dogo jest? :o 0X :evil: :x Quote
malawaszka Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 no ja kto nie ma? Zachraniarka jest - czy już jej nie ma na dogo??? :-? to do MArgo napiszę Quote
Hanna R. Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Aga, dziś JUŻ 03.09 !!! HALO ! CO TU TAK PUSTO I CICHO :question: Quote
aga1215 Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 widziałam, że usunięty :D niestety jest też na innym forum o suce tej rasy co szuka kawalera niekoniecznie z papierami :evilbat: pilnuję ogródka muszę trochę odpocząć chciałam go ufocić śpiącego ale co włączyłam aparat, to uciekał :evil: Quote
Hanna R. Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 [quote name='aga1215'] pilnuję ogródka Wektor - Rektor ! Wygląda jak profesor jaki ... :o Quote
asher Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Aga, zdaje mi sie, że czytałam gdzieś, że Trawnikowy wrócił? 8) I co? I co? Quote
malawaszka Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 asher napisał(a):Aga, zdaje mi sie, że czytałam gdzieś, że Trawnikowy wrócił? 8) I co? I co? no jak czytałaś że wrócił to powinnaś też doczytać, że nic się nie stało :lol: Quote
aga1215 Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 malawaszka napisał(a):asher napisał(a):Aga, zdaje mi sie, że czytałam gdzieś, że Trawnikowy wrócił? 8) I co? I co? no jak czytałaś że wrócił to powinnaś też doczytać, że nic się nie stało :lol: Trawnikowy został przekupiony paką trawy i nawozu a także palikami na płotki do iglaków :wink: Quote
Hanna R. Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 aga1215 napisał(a): Trawnikowy został przekupiony paką trawy i nawozu a także palikami na płotki do iglaków :wink: To wszystko Wektor kupił ??? :o :D :o Quote
aga1215 Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 HankaRupczewska napisał(a):aga1215 napisał(a): Trawnikowy został przekupiony paką trawy i nawozu a także palikami na płotki do iglaków :wink: To wszystko Wektor kupił ??? :o :D :o a co, ma gest :wink: :lol: Quote
aga1215 Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 porządny pies myśliwski w czasie snu też wystawia zwierzynę :wink: :lol: Quote
Hanna R. Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 [quote name='aga1215']porządny pies myśliwski w czasie snu też wystawia zwierzynę :wink: :lol: Oooooo, Aga ! Upolowałaś Wektorka ! Quote
Recommended Posts