Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mmbbaj']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, a jak żeś tam wlazł Wektorku? ;)

Witaj Aguś :multi:, u nas też roztopy i deszczyk!

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Wektor bezbłędny ....a kto mu sie tam na wysokościach schował;)

[quote name='malawaszka']:multi: PIĘKNE!!!! Aga ja poproszę więcej foteczek Twojego ogródka :loveu: jest cudowny z tymi mureczkami - rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu:

[quote name='PIKA']Cześc Agus :multi:

To macie ten snieg czy nie macie? :roll:

Witajcie!Znowu mam "błąd na stronie" wrrrr..... emotek tysz nie mam buuuuuuuu....... Wektorek wlazł od góry ogrodu, przez furteczkę na daszek nad ziemianką (mamy taka w skarpie) i próbował skoczyć, ale tam chyba ze 2,5 m !Oczywiście wlazł za zwierzyną acha - zdjęć nie będzie bo błąd na stronie wrrrrrrrr..................

Posted

[quote name='malawaszka']:multi: PIĘKNE!!!! Aga ja poproszę więcej foteczek Twojego ogródka :loveu: jest cudowny z tymi mureczkami - rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu:
Prawda? Widzisz Waszeczko, bo my giniemy w tych miastach. Dlatego takie widoki wzruszaja mnie do łez.

Posted

[quote name='Sabina1']Prawda? Widzisz Waszeczko, bo my giniemy w tych miastach. Dlatego takie widoki wzruszaja mnie do łez.
Witaj Sabinko!
Dzięki za pochwały :buzi: - przekażę Trawnikowemu - te murki to jego zasługa!
Monika będzie mogła takie murki zrobić sobie na Wichurce:multi:

U nas śniegu coraz mniej, siąpi deszcz, słońce próbowało wyjść, ale nie dało rady:angryy: Czyżby już po zimie? Właściwie nie przepadamza zimą, ale z tydzień prawdziwych mrozów (tak z -20st)by się przydał......

Posted

aga1215 napisał(a):
Monika będzie mogła takie murki zrobić sobie na Wichurce:multi:
.....

ehhh no własnie nie bardzo bo tam patelnia :placz: jedynie to tylko troszkę dookoła domu bo on jest nadsypany - i tam BĘDA murki kwiatowe :loveu: malutko bo malutko ale będą :multi:

Posted

malawaszka napisał(a):
ehhh no własnie nie bardzo bo tam patelnia :placz: jedynie to tylko troszkę dookoła domu bo on jest nadsypany - i tam BĘDA murki kwiatowe :loveu: malutko bo malutko ale będą :multi:

Monika - są kwiaty,które lubia patelnię:multi: u nas murki ogradzają trawniki... kwiatków to mamy coraz mniej.....

Posted

[quote name='Maga100']a kiedy u mnie tak będzie? :placz: nie wystarczy wiosna, bo kto nawiezie, nasadzi i zapłaci? :placz:
Maga - oby do wiosny! Znajdzie sie i ziemia i woźnica i sponsor - a nasadzisz sobie sama:multi:

Posted

[quote name='aga1215']Maga - oby do wiosny! Znajdzie sie i ziemia i woźnica i sponsor - a nasadzisz sobie sama:multi:
Sobie nasadzi, ale skąd weźmie tyle otoczaków na murek hę ? Trzeba od zaraz zbierać.

Posted

Sabina1 napisał(a):
Sobie nasadzi, ale skąd weźmie tyle otoczaków na murek hę ? Trzeba od zaraz zbierać.

Leonkowi przypnie wózeczek i na spacerkach będą zbierać;) :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:ale ma Ciechocinek

o rany już sie ciesze na foty Magi i Waszki jak demonstruja swoje ogródki;)

ciekawe, która pierwsza?;)

Posted

[quote name='PIKA']cześc Aguś :multi:

No i jak tam z Twoim sniegiem? :roll:
Bo mojego już nie ma :shake:
Jeszcze sie trzyma, ale coraz słabiej:multi:
Witaj Pikuś :buzi:
Trawnikowy był dzisiaj na nartach w Kluszkowcach. Twierdzi, że jeżeli nie będzie padać deszcz (a pada) to jeszcze trochę da się pojeździć.
Rano było słońce, porobiłam kilka fotek, ale nie miałam czasu zgrać.

Posted

[quote name='aga1215']
Rano było słońce, porobiłam kilka fotek, ale nie miałam czasu zgrać.

Hahahaha - upłynęły DWA dni ! A Ty dalej nie masz czasu ? Zostań sobie babcią - będziesz miała go tyle, ile ja . To znaczy - duuuuuużo :evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Hahahaha - upłynęły DWA dni ! A Ty dalej nie masz czasu ? Zostań sobie babcią - będziesz miała go tyle, ile ja . To znaczy - duuuuuużo :evil_lol:
ooooo - to już dwa dni? no, nie............

:oops: nie mogłam znaleźć galerii...........

Posted

[quote name='PIKA']:hmmmm: swojej? :evil_lol:
nie :shake: Wektorowej :eviltong:

Witaj Pika!:multi: :loveu:

niespodzianka ;) wgrałam zdjęcia :multi: :multi: :multi:

wschód - ale nie pamiętam - środa? czwartek? :hmmmm:

wczoraj

i dzisiaj:

przyjaciele :evil_lol:

Posted

[quote name='aga1215']nie :shake: Wektorowej :eviltong:

Witaj Pika!:multi: :loveu:

niespodzianka ;) wgrałam zdjęcia :multi: :multi: :multi:

wschód - ale nie pamiętam - środa? czwartek? :hmmmm:

wczoraj

i dzisiaj:

Dzien dobry sie z pania.....

wschodzik przepiekny

a to co przypomina leniwego kocurka tez fajowskie:diabloti: ....przepieknie sie wygrzewa w slicznym sloneczku...:loveu:

Posted

Nie tylko Feluś dzisiaj sie wygrzewał, była tysz taka - nie udało się Wektorowi jej zjeść:diabloti:

a popołudniu byliśmy w Jaworkach

Basia:

Misiek

a przed Muzyczną Owczarnia stoi taki

cdn..........
mam jeszcze baaaaaaaaaardzo dużo:multi: :multi: :multi: