malawaszka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 :multi: PIĘKNE!!!! Aga ja poproszę więcej foteczek Twojego ogródka :loveu: jest cudowny z tymi mureczkami - rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: Quote
PIKA Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Cześc Agus :multi: To macie ten snieg czy nie macie? :roll: Quote
aga1215 Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 [quote name='mmbbaj']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, a jak żeś tam wlazł Wektorku? ;) Witaj Aguś :multi:, u nas też roztopy i deszczyk! [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Wektor bezbłędny ....a kto mu sie tam na wysokościach schował;) [quote name='malawaszka']:multi: PIĘKNE!!!! Aga ja poproszę więcej foteczek Twojego ogródka :loveu: jest cudowny z tymi mureczkami - rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: [quote name='PIKA']Cześc Agus :multi: To macie ten snieg czy nie macie? :roll: Witajcie!Znowu mam "błąd na stronie" wrrrr..... emotek tysz nie mam buuuuuuuu....... Wektorek wlazł od góry ogrodu, przez furteczkę na daszek nad ziemianką (mamy taka w skarpie) i próbował skoczyć, ale tam chyba ze 2,5 m !Oczywiście wlazł za zwierzyną acha - zdjęć nie będzie bo błąd na stronie wrrrrrrrr.................. Quote
aga1215 Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Wyglada na to, że już mogę wstawić fotki ... Trochę wczorajszych - Pika - jest śnieg - co widac czarno na białym ;) :evil_lol: Quote
Sabina1 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='malawaszka']:multi: PIĘKNE!!!! Aga ja poproszę więcej foteczek Twojego ogródka :loveu: jest cudowny z tymi mureczkami - rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: Prawda? Widzisz Waszeczko, bo my giniemy w tych miastach. Dlatego takie widoki wzruszaja mnie do łez. Quote
aga1215 Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 [quote name='Sabina1']Prawda? Widzisz Waszeczko, bo my giniemy w tych miastach. Dlatego takie widoki wzruszaja mnie do łez. Witaj Sabinko! Dzięki za pochwały :buzi: - przekażę Trawnikowemu - te murki to jego zasługa! Monika będzie mogła takie murki zrobić sobie na Wichurce:multi: U nas śniegu coraz mniej, siąpi deszcz, słońce próbowało wyjść, ale nie dało rady:angryy: Czyżby już po zimie? Właściwie nie przepadamza zimą, ale z tydzień prawdziwych mrozów (tak z -20st)by się przydał...... Quote
malawaszka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 aga1215 napisał(a):Monika będzie mogła takie murki zrobić sobie na Wichurce:multi: ..... ehhh no własnie nie bardzo bo tam patelnia :placz: jedynie to tylko troszkę dookoła domu bo on jest nadsypany - i tam BĘDA murki kwiatowe :loveu: malutko bo malutko ale będą :multi: Quote
aga1215 Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 malawaszka napisał(a):ehhh no własnie nie bardzo bo tam patelnia :placz: jedynie to tylko troszkę dookoła domu bo on jest nadsypany - i tam BĘDA murki kwiatowe :loveu: malutko bo malutko ale będą :multi: Monika - są kwiaty,które lubia patelnię:multi: u nas murki ogradzają trawniki... kwiatków to mamy coraz mniej..... Quote
Maga100 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='aga1215'] (kiedy tak będzie???...........) a kiedy u mnie tak będzie? :placz: nie wystarczy wiosna, bo kto nawiezie, nasadzi i zapłaci? :placz: Quote
aga1215 Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 [quote name='Maga100']a kiedy u mnie tak będzie? :placz: nie wystarczy wiosna, bo kto nawiezie, nasadzi i zapłaci? :placz: Maga - oby do wiosny! Znajdzie sie i ziemia i woźnica i sponsor - a nasadzisz sobie sama:multi: Quote
Sabina1 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='aga1215']Maga - oby do wiosny! Znajdzie sie i ziemia i woźnica i sponsor - a nasadzisz sobie sama:multi: Sobie nasadzi, ale skąd weźmie tyle otoczaków na murek hę ? Trzeba od zaraz zbierać. Quote
aga1215 Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Sabina1 napisał(a):Sobie nasadzi, ale skąd weźmie tyle otoczaków na murek hę ? Trzeba od zaraz zbierać. Leonkowi przypnie wózeczek i na spacerkach będą zbierać;) :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 aga1215 napisał(a):Leonkowi przypnie wózeczek i na spacerkach będą zbierać;) :evil_lol: juz to widze :evil_lol: Quote
aga1215 Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 PIKA napisał(a):juz to widze :evil_lol: o - to zupełnie jak ja :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 :loveu::loveu::loveu:ale ma Ciechocinek o rany już sie ciesze na foty Magi i Waszki jak demonstruja swoje ogródki;) Quote
aga1215 Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:ale ma Ciechocinek o rany już sie ciesze na foty Magi i Waszki jak demonstruja swoje ogródki;) ciekawe, która pierwsza?;) Quote
PIKA Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 cześc Aguś :multi: No i jak tam z Twoim sniegiem? :roll: Bo mojego już nie ma :shake: Quote
aga1215 Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='PIKA']cześc Aguś :multi: No i jak tam z Twoim sniegiem? :roll: Bo mojego już nie ma :shake: Jeszcze sie trzyma, ale coraz słabiej:multi: Witaj Pikuś :buzi: Trawnikowy był dzisiaj na nartach w Kluszkowcach. Twierdzi, że jeżeli nie będzie padać deszcz (a pada) to jeszcze trochę da się pojeździć. Rano było słońce, porobiłam kilka fotek, ale nie miałam czasu zgrać. Quote
Hanna R. Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='aga1215'] Rano było słońce, porobiłam kilka fotek, ale nie miałam czasu zgrać. Hahahaha - upłynęły DWA dni ! A Ty dalej nie masz czasu ? Zostań sobie babcią - będziesz miała go tyle, ile ja . To znaczy - duuuuuużo :evil_lol: Quote
aga1215 Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Hahahaha - upłynęły DWA dni ! A Ty dalej nie masz czasu ? Zostań sobie babcią - będziesz miała go tyle, ile ja . To znaczy - duuuuuużo :evil_lol: ooooo - to już dwa dni? no, nie............ :oops: nie mogłam znaleźć galerii........... Quote
PIKA Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='aga1215'] :oops: nie mogłam znaleźć galerii........... :hmmmm: swojej? :evil_lol: Quote
aga1215 Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 [quote name='PIKA']:hmmmm: swojej? :evil_lol: nie :shake: Wektorowej :eviltong: Witaj Pika!:multi: :loveu: niespodzianka ;) wgrałam zdjęcia :multi: :multi: :multi: wschód - ale nie pamiętam - środa? czwartek? :hmmmm: wczoraj i dzisiaj: przyjaciele :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='aga1215']nie :shake: Wektorowej :eviltong: Witaj Pika!:multi: :loveu: niespodzianka ;) wgrałam zdjęcia :multi: :multi: :multi: wschód - ale nie pamiętam - środa? czwartek? :hmmmm: wczoraj i dzisiaj: Dzien dobry sie z pania..... wschodzik przepiekny a to co przypomina leniwego kocurka tez fajowskie:diabloti: ....przepieknie sie wygrzewa w slicznym sloneczku...:loveu: Quote
Alicja Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:opalanko brzusia Cześć Aga :multi::multi::multi: Quote
aga1215 Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Nie tylko Feluś dzisiaj sie wygrzewał, była tysz taka - nie udało się Wektorowi jej zjeść:diabloti: a popołudniu byliśmy w Jaworkach Basia: Misiek a przed Muzyczną Owczarnia stoi taki cdn.......... mam jeszcze baaaaaaaaaardzo dużo:multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts