Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gosiek']cześć Agniesiu

a u mnie juz absolutnie nigdzie sniegu nie uswiadczysz :evil_lol:
zielona traweczka, kwiatki kwitną :loveu:

Zazdroszczę Ci :oops: !!!!!!!!!!

księżyc - 7.00 rano

zima.......

Wektor szaleje :evil_lol:

cuś tu było :hmmmm:

gdzie poszło????????

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
i co i co???? dopadł to coś???? :razz:

Witaj Waszka :multi: :multi: :multi:
Na szczęście nie :multi: :multi: :multi: To chyba były wiewiórki - trawnikowy twierdzi, że mamy parkę w takim domku w ogrodzie. Tam faktycznie są takie pomieszczenia, do których mogłyby wchodzić a pies nie :shake:
Ja niestety nigdy ich tam nie widziałam, choć w ogrodzie widziałam :loveu:
Za to Weki namiętnie lata do domeczku - potrafi godzinami wystawać pod drzwiami :evil_lol:

Posted

dzieńdoberek

od rana u mnie sypie :angryy: chyba wczoraj w złą godzinę powiedziałam o zielonej trawce ;)

wiewióreczki hodujesz? :cool3: faaajnie - lubię wiewióry :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']ale fajnie - chciałabym żeby wiewióry u mnie mieszkały :loveu:
[quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc....
no co Ty i takie z ogonkami biegały by po Twoich wlosciach......tego bys chciała?:loveu:
[quote name='Gosiek']dzieńdoberek
od rana u mnie sypie :angryy: chyba wczoraj w złą godzinę powiedziałam o zielonej trawce ;)
wiewióreczki hodujesz? :cool3: faaajnie - lubię wiewióry :loveu:
Witajcie :multi: :multi: :multi:
Wiewióry same sie hodują - mnie nie chcą :placz: one mi tylko wyżarły orzechy:cool3:
Gosiu - masz wolne??? Axelek pewnie sie cieszy? U nas też przysypało:angryy:

Posted

Przenoszę się z podziękowaniem w sprawie informacji na temat wielokrotnych cytatów do właściwej osoby – Aga jeszcze raz dziękuję – to naprawdę działa!!!
Przy okazji zaglądam do Waszej Galerii po kilka stron ale chociaż tak odwiedzam!
Twój kotek wygląda tak jak mój Mruczuś...
Pozdrawiam Ewa

Posted

Agniesiu - mam wolne do piątku - potem 10 dni pod rzad do pracki i znow kilka dni wolnego :p

pięknie wygląda taki zaśnieżony głóg.....niesamowita czerwień :loveu:

Posted

[quote name='Czoko']Przenoszę się z podziękowaniem w sprawie informacji na temat wielokrotnych cytatów do właściwej osoby – Aga jeszcze raz dziękuję – to naprawdę działa!!!
Przy okazji zaglądam do Waszej Galerii po kilka stron ale chociaż tak odwiedzam!
Twój kotek wygląda tak jak mój Mruczuś...
Pozdrawiam Ewa
Witaj :multi: :multi: :multi:
[quote name='Gosiek']Agniesiu - mam wolne do piątku - potem 10 dni pod rzad do pracki i znow kilka dni wolnego :p
pięknie wygląda taki zaśnieżony głóg.....niesamowita czerwień :loveu:
oooooo - to jutro rano też będziesz :multi: :multi: :multi: i będą nowe zdjęcia :loveu:

[quote name='r_2005']Fotka super, tylko dlaczego o siódmej rano???:-o
bo go wtedy tak ładnie było widać :multi: :loveu:

Uwaga, uwaga!!!!!!!!!
KOMUNIKAT
nadchodzi WIOSNA :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

zagadka
co to?????? :evil_lol:
fotka z dzisiaj :evil_lol:

Posted

[quote name='aga1215']Uwaga, uwaga!!!!!!!!!

KOMUNIKAT
nadchodzi WIOSNA :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

zagadka
co to?????? :evil_lol:
fotka z dzisiaj :evil_lol:

Kfiatek.... wiśni albo jabłonki, zgadłam :-o ???

Posted

aga1215 napisał(a):
hi, hi- siedziałaś pod tym drzewem - przy grilu :evil_lol:
O matko koffana, pod czym ja siedziałam :hmmmm: i na czym rozdeptanym siadały motylki :hmmmm: ????????????
Lecę płytki z fotkami poszukać......................................zaraz wracam :oops: .

Posted

Poświata napisał(a):
O matko koffana, pod czym ja siedziałam :hmmmm: i na czym rozdeptanym siadały motylki :hmmmm: ????????????
Lecę płytki z fotkami poszukać......................................zaraz wracam :oops: .
:mdleje::roflt::roflt::roflt::roflt:

Aga - czyzby coś u Ciebie kwitło?
Jestem zszokowana :shocked!:

Posted

[quote name='Poświata']Co ty tam masz jeszcze w tym ogródku :hmmmm:???
[quote name='aga1215']hi, hi- siedziałaś pod tym drzewem - przy grilu :evil_lol:
[quote name='Poświata']O matko koffana, pod czym ja siedziałam :hmmmm: i na czym rozdeptanym siadały motylki :hmmmm: ????????????
Lecę płytki z fotkami poszukać......................................zaraz wracam :oops: .Ze zdjęć wynikło mi, że owszem siedziałam ale ................ pod daszkiem, nad daszkiem owszem było drzewo, nawet okazałe, na chodniku były nawet jakieś rozciapane owocki, ale ZABIJCIE MNIE n i e p a m i ę t a m :placz: :placz: :placz: .
[quote name='Gosiek']:mdleje::roflt::roflt::roflt::roflt:

Aga - czyzby coś u Ciebie kwitło?
Jestem zszokowana :shocked!:Nie szokuj się tak Gosiu :shake: , ta kfiatki są napewno SZTUCZNE :angryy: .
Nie wiśnia :shake: , nie jabłonka :shake: , nie śliwa :shake: TO MOŻE GRUSZA ?????????????

Posted

[quote name='Poświata']O matko koffana, pod czym ja siedziałam :hmmmm: i na czym rozdeptanym siadały motylki :hmmmm: ????????????
ja o tym nic nie pisałam :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
[quote name='"Poświata"']Ze zdjęć wynikło mi, że owszem siedziałam ale ................ pod daszkiem, nad daszkiem owszem było drzewo, nawet okazałe, na chodniku były nawet jakieś rozciapane owocki, ale ZABIJCIE MNIE n i e p a m i ę t a m :placz: :placz: :placz: .

no pewnie - jeszcze pójdę siedzieć :eviltong: ;) :evil_lol:

a jak Wy byliście, to ono już nie owocowało :shake: :evil_lol:

Gosiu - to nie żadne sztuczne kwiatki a naj najbardziej żywe - ścięte w styczniu gałązki .......... no właśnie tego (/tej :hmmmm:) drzewa:p

Posted

[quote name='aga1215']ja o tym nic nie pisałam :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ale ja na fotkach miałam te motylki na tym rozdeptanym i tak mi się z tym drzewem skojarzyło :roll: :lol: . I za cholercię nie moge znaleźć tych motylków :shake: .5

[quote name='aga1215']no pewnie - jeszcze pójdę siedzieć :eviltong: ;) :evil_lol:
Chyba pod TYM drzewem :evil_lol: .

[quote name='aga1215']a jak Wy byliście, to ono już nie owocowało :shake: :evil_lol:

C Z E R E Ś N I A :mad: :evil_lol: ?!?!?!?!?!?!

Posted

[quote name='Poświata']Ale ja na fotkach miałam te motylki na tym rozdeptanym i tak mi się z tym drzewem skojarzyło :roll: :lol: . I za cholercię nie moge znaleźć tych motylków :shake: .5

Chyba pod TYM drzewem :evil_lol: .

C Z E R E Ś N I A :mad: :evil_lol: ?!?!?!?!?!?!

brawo - wygrałaś Główną nagrodę ............ a jest nią .............................. spacerek z Wektorkiem :multi: :multi: :multi:

cieszysz się???

Posted

[quote name='aga1215']
brawo - wygrałaś Główną nagrodę ............ a jest nią .............................. spacerek z Wektorkiem :multi: :multi: :multi:

cieszysz się???

i jak sadze zwyciezczyni...oszalała z radosci....:mad:
bo jak sie dowie ze jeszcze do wygranej musi kawal drogi dojechac to na bank sie ucieszy:diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']i jak sadze zwyciezczyni...oszalała z radosci....:mad:
bo jak sie dowie ze jeszcze do wygranej musi kawal drogi dojechac to na bank sie ucieszy:diabloti:
;)ty nawet nie wiesz jak bardzo beate te wygrana ucieszy:p
Cześć Aga :multi::multi::multi:

Posted

Witajcie Najdroższe Dogomaniaczki :buzi:
[quote name='Agunia-Pańciunia)']i jak sadze zwyciezczyni...oszalała z radosci....:mad:
Agusiu - Beata ma jeszcze całe 3 dni ferii - a w Szczawnicy i okolicy lubi bywać - ja to WIEM:multi: :multi: :multi:
[quote name='PIKA']Cześc siedząca pod drzewem w srodku zimy Agusiu :multi:
Aguś - a co - lubię se tak posiedzieć :eviltong:
[quote name='Alicjarydzewska'];)ty nawet nie wiesz jak bardzo beate te wygrana ucieszy:p
Cześć Aga :multi::multi::multi:

Alu- cieszę się, że też tak uważasz :multi: :multi: :multi: ;) :evil_lol: