aga1215 Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='Gosiek']cześć Agniesiu a u mnie juz absolutnie nigdzie sniegu nie uswiadczysz :evil_lol: zielona traweczka, kwiatki kwitną :loveu: Zazdroszczę Ci :oops: !!!!!!!!!! księżyc - 7.00 rano zima....... Wektor szaleje :evil_lol: cuś tu było :hmmmm: gdzie poszło???????? Quote
malawaszka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 i co i co???? dopadł to coś???? :razz: Quote
aga1215 Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 malawaszka napisał(a):i co i co???? dopadł to coś???? :razz: Witaj Waszka :multi: :multi: :multi: Na szczęście nie :multi: :multi: :multi: To chyba były wiewiórki - trawnikowy twierdzi, że mamy parkę w takim domku w ogrodzie. Tam faktycznie są takie pomieszczenia, do których mogłyby wchodzić a pies nie :shake: Ja niestety nigdy ich tam nie widziałam, choć w ogrodzie widziałam :loveu: Za to Weki namiętnie lata do domeczku - potrafi godzinami wystawać pod drzwiami :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 ale fajnie - chciałabym żeby wiewióry u mnie mieszkały :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='malawaszka']ale fajnie - chciałabym żeby wiewióry u mnie mieszkały :loveu: czesc.... no co Ty i takie z ogonkami biegały by po Twoich wlosciach......tego bys chciała?:loveu: Quote
Gosiek Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 dzieńdoberek od rana u mnie sypie :angryy: chyba wczoraj w złą godzinę powiedziałam o zielonej trawce ;) wiewióreczki hodujesz? :cool3: faaajnie - lubię wiewióry :loveu: Quote
aga1215 Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='malawaszka']ale fajnie - chciałabym żeby wiewióry u mnie mieszkały :loveu: [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc.... no co Ty i takie z ogonkami biegały by po Twoich wlosciach......tego bys chciała?:loveu: [quote name='Gosiek']dzieńdoberek od rana u mnie sypie :angryy: chyba wczoraj w złą godzinę powiedziałam o zielonej trawce ;) wiewióreczki hodujesz? :cool3: faaajnie - lubię wiewióry :loveu: Witajcie :multi: :multi: :multi: Wiewióry same sie hodują - mnie nie chcą :placz: one mi tylko wyżarły orzechy:cool3: Gosiu - masz wolne??? Axelek pewnie sie cieszy? U nas też przysypało:angryy: Quote
Czoko Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Przenoszę się z podziękowaniem w sprawie informacji na temat wielokrotnych cytatów do właściwej osoby – Aga jeszcze raz dziękuję – to naprawdę działa!!! Przy okazji zaglądam do Waszej Galerii po kilka stron ale chociaż tak odwiedzam! Twój kotek wygląda tak jak mój Mruczuś... Pozdrawiam Ewa Quote
Gosiek Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Agniesiu - mam wolne do piątku - potem 10 dni pod rzad do pracki i znow kilka dni wolnego :p pięknie wygląda taki zaśnieżony głóg.....niesamowita czerwień :loveu: Quote
r_2005 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='aga1215']księżyc - 7.00 rano Fotka super, tylko dlaczego o siódmej rano???:-o Quote
aga1215 Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='Czoko']Przenoszę się z podziękowaniem w sprawie informacji na temat wielokrotnych cytatów do właściwej osoby – Aga jeszcze raz dziękuję – to naprawdę działa!!! Przy okazji zaglądam do Waszej Galerii po kilka stron ale chociaż tak odwiedzam! Twój kotek wygląda tak jak mój Mruczuś... Pozdrawiam Ewa Witaj :multi: :multi: :multi: [quote name='Gosiek']Agniesiu - mam wolne do piątku - potem 10 dni pod rzad do pracki i znow kilka dni wolnego :p pięknie wygląda taki zaśnieżony głóg.....niesamowita czerwień :loveu: oooooo - to jutro rano też będziesz :multi: :multi: :multi: i będą nowe zdjęcia :loveu: [quote name='r_2005']Fotka super, tylko dlaczego o siódmej rano???:-o bo go wtedy tak ładnie było widać :multi: :loveu: Uwaga, uwaga!!!!!!!!! KOMUNIKAT nadchodzi WIOSNA :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: zagadka co to?????? :evil_lol: fotka z dzisiaj :evil_lol: Quote
Poświata Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='aga1215']Uwaga, uwaga!!!!!!!!! KOMUNIKAT nadchodzi WIOSNA :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: zagadka co to?????? :evil_lol: fotka z dzisiaj :evil_lol: Kfiatek.... wiśni albo jabłonki, zgadłam :-o ??? Quote
aga1215 Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Poświata napisał(a):Kfiatek.... wiśni albo jabłonki, zgadłam :-o ??? ciepło, ciepło........... Quote
Poświata Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 aga1215 napisał(a):ciepło, ciepło........... Może śliwa ??? Co ty tam masz jeszcze w tym ogródku :hmmmm:??? Quote
aga1215 Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Poświata napisał(a):Może śliwa ??? Co ty tam masz jeszcze w tym ogródku :hmmmm:??? hi, hi- siedziałaś pod tym drzewem - przy grilu :evil_lol: Quote
Poświata Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 aga1215 napisał(a):hi, hi- siedziałaś pod tym drzewem - przy grilu :evil_lol:O matko koffana, pod czym ja siedziałam :hmmmm: i na czym rozdeptanym siadały motylki :hmmmm: ???????????? Lecę płytki z fotkami poszukać......................................zaraz wracam :oops: . Quote
Gosiek Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Poświata napisał(a):O matko koffana, pod czym ja siedziałam :hmmmm: i na czym rozdeptanym siadały motylki :hmmmm: ???????????? Lecę płytki z fotkami poszukać......................................zaraz wracam :oops: .:mdleje::roflt::roflt::roflt::roflt: Aga - czyzby coś u Ciebie kwitło? Jestem zszokowana :shocked!: Quote
Poświata Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Poświata']Co ty tam masz jeszcze w tym ogródku :hmmmm:??? [quote name='aga1215']hi, hi- siedziałaś pod tym drzewem - przy grilu :evil_lol: [quote name='Poświata']O matko koffana, pod czym ja siedziałam :hmmmm: i na czym rozdeptanym siadały motylki :hmmmm: ???????????? Lecę płytki z fotkami poszukać......................................zaraz wracam :oops: .Ze zdjęć wynikło mi, że owszem siedziałam ale ................ pod daszkiem, nad daszkiem owszem było drzewo, nawet okazałe, na chodniku były nawet jakieś rozciapane owocki, ale ZABIJCIE MNIE n i e p a m i ę t a m :placz: :placz: :placz: . [quote name='Gosiek']:mdleje::roflt::roflt::roflt::roflt: Aga - czyzby coś u Ciebie kwitło? Jestem zszokowana :shocked!:Nie szokuj się tak Gosiu :shake: , ta kfiatki są napewno SZTUCZNE :angryy: . Nie wiśnia :shake: , nie jabłonka :shake: , nie śliwa :shake: TO MOŻE GRUSZA ????????????? Quote
aga1215 Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='Poświata']O matko koffana, pod czym ja siedziałam :hmmmm: i na czym rozdeptanym siadały motylki :hmmmm: ???????????? Lecę płytki z fotkami poszukać......................................zaraz wracam :oops: . ja o tym nic nie pisałam :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: [quote name='"Poświata"']Ze zdjęć wynikło mi, że owszem siedziałam ale ................ pod daszkiem, nad daszkiem owszem było drzewo, nawet okazałe, na chodniku były nawet jakieś rozciapane owocki, ale ZABIJCIE MNIE n i e p a m i ę t a m :placz: :placz: :placz: . no pewnie - jeszcze pójdę siedzieć :eviltong: ;) :evil_lol: a jak Wy byliście, to ono już nie owocowało :shake: :evil_lol: Gosiu - to nie żadne sztuczne kwiatki a naj najbardziej żywe - ścięte w styczniu gałązki .......... no właśnie tego (/tej :hmmmm:) drzewa:p Quote
Poświata Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='aga1215']ja o tym nic nie pisałam :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ale ja na fotkach miałam te motylki na tym rozdeptanym i tak mi się z tym drzewem skojarzyło :roll: :lol: . I za cholercię nie moge znaleźć tych motylków :shake: .5 [quote name='aga1215']no pewnie - jeszcze pójdę siedzieć :eviltong: ;) :evil_lol: Chyba pod TYM drzewem :evil_lol: . [quote name='aga1215']a jak Wy byliście, to ono już nie owocowało :shake: :evil_lol: C Z E R E Ś N I A :mad: :evil_lol: ?!?!?!?!?!?! Quote
aga1215 Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='Poświata']Ale ja na fotkach miałam te motylki na tym rozdeptanym i tak mi się z tym drzewem skojarzyło :roll: :lol: . I za cholercię nie moge znaleźć tych motylków :shake: .5 Chyba pod TYM drzewem :evil_lol: . C Z E R E Ś N I A :mad: :evil_lol: ?!?!?!?!?!?! brawo - wygrałaś Główną nagrodę ............ a jest nią .............................. spacerek z Wektorkiem :multi: :multi: :multi: cieszysz się??? Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='aga1215'] brawo - wygrałaś Główną nagrodę ............ a jest nią .............................. spacerek z Wektorkiem :multi: :multi: :multi: cieszysz się??? i jak sadze zwyciezczyni...oszalała z radosci....:mad: bo jak sie dowie ze jeszcze do wygranej musi kawal drogi dojechac to na bank sie ucieszy:diabloti: Quote
PIKA Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Cześc siedząca pod drzewem w srodku zimy Agusiu :multi: Quote
Alicja Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']i jak sadze zwyciezczyni...oszalała z radosci....:mad: bo jak sie dowie ze jeszcze do wygranej musi kawal drogi dojechac to na bank sie ucieszy:diabloti: ;)ty nawet nie wiesz jak bardzo beate te wygrana ucieszy:p Cześć Aga :multi::multi::multi: Quote
aga1215 Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Witajcie Najdroższe Dogomaniaczki :buzi: [quote name='Agunia-Pańciunia)']i jak sadze zwyciezczyni...oszalała z radosci....:mad: bo jak sie dowie ze jeszcze do wygranej musi kawal drogi dojechac to na bank sie ucieszy:diabloti: Agusiu - Beata ma jeszcze całe 3 dni ferii - a w Szczawnicy i okolicy lubi bywać - ja to WIEM:multi: :multi: :multi: [quote name='PIKA']Cześc siedząca pod drzewem w srodku zimy Agusiu :multi: Aguś - a co - lubię se tak posiedzieć :eviltong: [quote name='Alicjarydzewska'];)ty nawet nie wiesz jak bardzo beate te wygrana ucieszy:p Cześć Aga :multi::multi::multi: Alu- cieszę się, że też tak uważasz :multi: :multi: :multi: ;) :evil_lol: Quote
Recommended Posts