Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie!!!!!!!!!!!!!!!!
już mi działa wielokrotne cytowanie:multi: :multi:

[quote name='Maga100']
:placz: :placz: :placz:
:mdleje:
Magduś - a co Ci to??????????

[quote name='Sabina1']Aga, a co to za śliczny ptaszek ?

[quote name='Poświata']Jak na moje oko to sójka, ale znawcą ptaszków nie jestem :lol: .
tak - to sójka - http://72.14.221.104/search?q=cache:WQxYI7LRBs4J:eduseek.interklasa.pl/artykuly/artykul/ida/4141/idc/21/+s%C3%B3jka&hl=pl&ct=clnk&cd=3&gl=pl&lr=lang_pl

[quote name='Sabina1']Jak natura pięknie ubiera te co "nie sieją i nie orzą" A my musimy kremy, maseczki, tysiące na ciuchy i tak często efektu nie ma :angryy:
prawda, jakie one śliczne :loveu:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']ten zachod jest cudny.....
moje uklony z wyrazami szacunku....:iloveyou: :thumbs:
dzięki :buzi:
[quote name='Alicjarydzewska']:multi:cudne

tym sposobem mi przypomniałaś ze Kuba robił foty, w tym tygodniu, nieba

lecędo Ciebie poogladać :scared:
[quote name='PIKA']ale sliczny ptasiek :loveu:

Kocham cie misiu :lol::lol::lol::lol:
Pika :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ;) :evil_lol:

dzisiaj było słońce:multi:
Mańka wybrała się na mały spacerek

Mańka rozdrapała sobie rankę na karku - chyba ją swędzi :hmmmm:

i zimowe górskie widoczki

Posted

Moja droga Agnieszko - otóż chciałam zapytac : czy sprzet zmieniony został ? Czy też artyzm Twój osiągnął szczyty doskonałosci :loveu:

I za to cię kocham misiu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Moja droga Agnieszko - otóż chciałam zapytac : czy sprzet zmieniony został ? Czy też artyzm Twój osiągnął szczyty doskonałosci :loveu:

I za to cię kocham misiu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

słońce wyszło :evil_lol:
Witaj Haniu!:multi: chyba razem wysyłałyśmy posty:evil_lol:
Dzisiaj 00:05HankaRupczewska
Dzisiaj 00:04aga1215:evil_lol:
Czy zaczęłaś już weekend? Miłego odpoczywania:loveu:

Posted

Błagam Was, powiedzcie o co chodzi z ta Misią ? Wczoraj, szukałam postów Agi, Piki, Ale, na innych tematach, w nadzieji, ze się natknę na taki, z którego wszystko zrozumiem. I nic. Macie jakiś fajny ubaw, czy ja nie mogę tez się przyłączyć ? Agunia, zlituj się, :placz: :placz: :placz: choć na pw, ja tak uwielbiam smieszne aferki :cool3:

Posted

Sabina1 napisał(a):
Błagam Was, powiedzcie o co chodzi z ta Misią ? Wczoraj, szukałam postów Agi, Piki, Ale, na innych tematach, w nadzieji, ze się natknę na taki, z którego wszystko zrozumiem. I nic. Macie jakiś fajny ubaw, czy ja nie mogę tez się przyłączyć ? Agunia, zlituj się, :placz: :placz: :placz: choć na pw, ja tak uwielbiam smieszne aferki :cool3:

Opisałam Ci na gg :evil_lol: Wiesz, teraz sobie uzmysłowiłam, ze Ty tesz Misia:crazyeye: ;) :evil_lol:

Posted

aga1215 napisał(a):
Opisałam Ci na gg :evil_lol: Wiesz, teraz sobie uzmysłowiłam, ze Ty tesz Misia:crazyeye: ;) :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='Sabina1']Błagam Was, powiedzcie o co chodzi z ta Misią ? Wczoraj, szukałam postów Agi, Piki, Ale, na innych tematach, w nadzieji, ze się natknę na taki, z którego wszystko zrozumiem. I nic. Macie jakiś fajny ubaw, czy ja nie mogę tez się przyłączyć ? Agunia, zlituj się, :placz: :placz: :placz: choć na pw, ja tak uwielbiam smieszne aferki :cool3:
A no ja dzięki tobie Sabinko :loveu: wiem . Dzięki że wytłumaczyłaś mi o to chodzi w tych misiach :evil_lol:.

Wpadnijcie do mnie do galeri .

Posted

[quote name='Sabina1']Nooooo i troszkę sie bałam, ze sie czyms podłozyłam i ze to o mnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Dlaczego??? Przecież to tylko wyznania miłości ;) :evil_lol:

zimowe psisko czyli czarne na białym :evil_lol:

Posted

[quote name='aga1215']

Magduś - a co Ci to??????????

żałość i zazdrość :placz: :placz:

jak ja bym chciała, żeby moje wstrętne koty już zaczęły wychodzić :diabloti:

:placz: :placz: :placz: :mdleje:

Posted

[quote name='Maga100']żałość i zazdrość :placz: :placz:

jak ja bym chciała, żeby moje wstrętne koty już zaczęły wychodzić :diabloti:
Maga -ona na szczęście dalej już nie poszła - boję się, że mogłaby mieć problemy gdyby spotkała obcego kota, ten jej brzuszek jest ciągle bardzo brzydki:-( nawet nie chcę myśleć, co by było, gdyby musiała powalczyć...........
[quote name='Maga100']

]

:placz: :placz: :placz: :mdleje:
Maga -aerobik ćwiczysz??????????;) :evil_lol:

Posted

ach :loveu::loveu::loveu::loveu:

sójeczka też śliczniasta :loveu:
u mni dawno ich nie widziałam - wszystko przez pracę - nie mam czasu po ogródku połazić :angryy:

Posted

Dziękuję Gosiu! :loveu:

WitajcieLaski:multi: :multi: :multi:
Trochę dzisiejszych fotek
moje niezwykle spokojne psisko .........

niebo

i dziura w niebie;)

mam jeszcze trochę widoczków, ale to później........

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Jak to : dzisiejszych ??? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
W Krakowie ani GRAMA śniegu :multi:
ano dzisiejsze :angryy:
tak aktualnie jest u nas (no,może nieco ciemniej........ ;) )

Posted

[quote name='malawaszka']tak tak tak BYLE DO WIOSNY!!!! :loveu:

a mój spokojny Wektorek jest śliczny :multi:
Witaj Waszuś :multi: :multi: :multi:
Dzisiaj jeszcze ładniej:multi: :multi: :multi: cudne słońce :loveu: śnieg powoli schodzi:multi: :multi: :multi: jeszcze go bardzo dużo
OBY DO WIOSNY :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='aga1215']Witaj Waszuś :multi: :multi: :multi:
Dzisiaj jeszcze ładniej:multi: :multi: :multi: cudne słońce :loveu: śnieg powoli schodzi:multi: :multi: :multi: jeszcze go bardzo dużo
OBY DO WIOSNY :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:cześć Agniesiu

a u mnie juz absolutnie nigdzie sniegu nie uswiadczysz :evil_lol:
zielona traweczka, kwiatki kwitną :loveu: