Sabina1 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Jak natura pięknie ubiera te co "nie sieją i nie orzą" A my musimy kremy, maseczki, tysiące na ciuchy i tak często efektu nie ma :angryy: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='aga1215']wczoraj było słońce .... i se zaszło... i już go ni ma :shake: :placz: :placz: :placz: i ptaszek :loveu: ten zachod jest cudny..... moje uklony z wyrazami szacunku....:iloveyou: :thumbs: Quote
Alicja Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 :multi::multi::multi:cudne tym sposobem mi przypomniałaś ze Kuba robił foty, w tym tygodniu, nieba Quote
PIKA Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 ale sliczny ptasiek :loveu: Kocham cie misiu :lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol: Quote
aga1215 Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Witajcie!!!!!!!!!!!!!!!! już mi działa wielokrotne cytowanie:multi: :multi: [quote name='Maga100'] :placz: :placz: :placz: :mdleje: Magduś - a co Ci to?????????? [quote name='Sabina1']Aga, a co to za śliczny ptaszek ? [quote name='Poświata']Jak na moje oko to sójka, ale znawcą ptaszków nie jestem :lol: . tak - to sójka - http://72.14.221.104/search?q=cache:WQxYI7LRBs4J:eduseek.interklasa.pl/artykuly/artykul/ida/4141/idc/21/+s%C3%B3jka&hl=pl&ct=clnk&cd=3&gl=pl&lr=lang_pl [quote name='Sabina1']Jak natura pięknie ubiera te co "nie sieją i nie orzą" A my musimy kremy, maseczki, tysiące na ciuchy i tak często efektu nie ma :angryy: prawda, jakie one śliczne :loveu: [quote name='Agunia-Pańciunia)']ten zachod jest cudny..... moje uklony z wyrazami szacunku....:iloveyou: :thumbs: dzięki :buzi: [quote name='Alicjarydzewska']:multi:cudne tym sposobem mi przypomniałaś ze Kuba robił foty, w tym tygodniu, nieba lecędo Ciebie poogladać :scared: [quote name='PIKA']ale sliczny ptasiek :loveu: Kocham cie misiu :lol::lol::lol::lol: Pika :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ;) :evil_lol: dzisiaj było słońce:multi: Mańka wybrała się na mały spacerek Mańka rozdrapała sobie rankę na karku - chyba ją swędzi :hmmmm: i zimowe górskie widoczki Quote
Hanna R. Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Moja droga Agnieszko - otóż chciałam zapytac : czy sprzet zmieniony został ? Czy też artyzm Twój osiągnął szczyty doskonałosci :loveu: I za to cię kocham misiu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
aga1215 Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Moja droga Agnieszko - otóż chciałam zapytac : czy sprzet zmieniony został ? Czy też artyzm Twój osiągnął szczyty doskonałosci :loveu: I za to cię kocham misiu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: słońce wyszło :evil_lol: Witaj Haniu!:multi: chyba razem wysyłałyśmy posty:evil_lol: Dzisiaj 00:05HankaRupczewska Dzisiaj 00:04aga1215:evil_lol: Czy zaczęłaś już weekend? Miłego odpoczywania:loveu: Quote
Alicja Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 :pWidoczki bz śliczne;) Maniutek zimowy....:loveu: Zdjątka dopiero wrzucę ...:oops: Quote
Sabina1 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Błagam Was, powiedzcie o co chodzi z ta Misią ? Wczoraj, szukałam postów Agi, Piki, Ale, na innych tematach, w nadzieji, ze się natknę na taki, z którego wszystko zrozumiem. I nic. Macie jakiś fajny ubaw, czy ja nie mogę tez się przyłączyć ? Agunia, zlituj się, :placz: :placz: :placz: choć na pw, ja tak uwielbiam smieszne aferki :cool3: Quote
aga1215 Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Sabina1 napisał(a):Błagam Was, powiedzcie o co chodzi z ta Misią ? Wczoraj, szukałam postów Agi, Piki, Ale, na innych tematach, w nadzieji, ze się natknę na taki, z którego wszystko zrozumiem. I nic. Macie jakiś fajny ubaw, czy ja nie mogę tez się przyłączyć ? Agunia, zlituj się, :placz: :placz: :placz: choć na pw, ja tak uwielbiam smieszne aferki :cool3: Opisałam Ci na gg :evil_lol: Wiesz, teraz sobie uzmysłowiłam, ze Ty tesz Misia:crazyeye: ;) :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 aga1215 napisał(a):Opisałam Ci na gg :evil_lol: Wiesz, teraz sobie uzmysłowiłam, ze Ty tesz Misia:crazyeye: ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Sabina1 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Nooooo i troszkę sie bałam, ze sie czyms podłozyłam i ze to o mnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Sabina1']Błagam Was, powiedzcie o co chodzi z ta Misią ? Wczoraj, szukałam postów Agi, Piki, Ale, na innych tematach, w nadzieji, ze się natknę na taki, z którego wszystko zrozumiem. I nic. Macie jakiś fajny ubaw, czy ja nie mogę tez się przyłączyć ? Agunia, zlituj się, :placz: :placz: :placz: choć na pw, ja tak uwielbiam smieszne aferki :cool3: A no ja dzięki tobie Sabinko :loveu: wiem . Dzięki że wytłumaczyłaś mi o to chodzi w tych misiach :evil_lol:. Wpadnijcie do mnie do galeri . Quote
aga1215 Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 [quote name='Sabina1']Nooooo i troszkę sie bałam, ze sie czyms podłozyłam i ze to o mnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dlaczego??? Przecież to tylko wyznania miłości ;) :evil_lol: zimowe psisko czyli czarne na białym :evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='aga1215'] Magduś - a co Ci to?????????? żałość i zazdrość :placz: :placz: jak ja bym chciała, żeby moje wstrętne koty już zaczęły wychodzić :diabloti: :placz: :placz: :placz: :mdleje: Quote
aga1215 Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 [quote name='Maga100']żałość i zazdrość :placz: :placz: jak ja bym chciała, żeby moje wstrętne koty już zaczęły wychodzić :diabloti: Maga -ona na szczęście dalej już nie poszła - boję się, że mogłaby mieć problemy gdyby spotkała obcego kota, ten jej brzuszek jest ciągle bardzo brzydki:-( nawet nie chcę myśleć, co by było, gdyby musiała powalczyć........... [quote name='Maga100'] ] :placz: :placz: :placz: :mdleje: Maga -aerobik ćwiczysz??????????;) :evil_lol: Quote
Gosiek Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 ach :loveu::loveu::loveu::loveu: sójeczka też śliczniasta :loveu: u mni dawno ich nie widziałam - wszystko przez pracę - nie mam czasu po ogródku połazić :angryy: Quote
aga1215 Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Dziękuję Gosiu! :loveu: WitajcieLaski:multi: :multi: :multi: Trochę dzisiejszych fotek moje niezwykle spokojne psisko ......... niebo i dziura w niebie;) mam jeszcze trochę widoczków, ale to później........ Quote
Hanna R. Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Jak to : dzisiejszych ??? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: W Krakowie ani GRAMA śniegu :multi: Quote
aga1215 Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Jak to : dzisiejszych ??? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: W Krakowie ani GRAMA śniegu :multi: ano dzisiejsze :angryy: tak aktualnie jest u nas (no,może nieco ciemniej........ ;) ) Quote
aga1215 Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 PIKA napisał(a):Agus ale Wy macie sniegu :crazyeye: dzisiaj i tak już trochę zeszło :multi: oby do wiosny :loveu: Quote
malawaszka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 tak tak tak BYLE DO WIOSNY!!!! :loveu: a mój spokojny Wektorek jest śliczny :multi: Quote
aga1215 Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='malawaszka']tak tak tak BYLE DO WIOSNY!!!! :loveu: a mój spokojny Wektorek jest śliczny :multi: Witaj Waszuś :multi: :multi: :multi: Dzisiaj jeszcze ładniej:multi: :multi: :multi: cudne słońce :loveu: śnieg powoli schodzi:multi: :multi: :multi: jeszcze go bardzo dużo OBY DO WIOSNY :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Gosiek Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='aga1215']Witaj Waszuś :multi: :multi: :multi: Dzisiaj jeszcze ładniej:multi: :multi: :multi: cudne słońce :loveu: śnieg powoli schodzi:multi: :multi: :multi: jeszcze go bardzo dużo OBY DO WIOSNY :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:cześć Agniesiu a u mnie juz absolutnie nigdzie sniegu nie uswiadczysz :evil_lol: zielona traweczka, kwiatki kwitną :loveu: Quote
Recommended Posts