Maga100 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 a moje bibeloty doprowadzają mnie do szału :angryy: I za radą Pysiu chyba je wypcham :diabloti: Odkryły, że umieją wskakiwać i zrzucać przedmioty ze stołów, szafek i parapetów :angryy: wypcham, wypcham :placz: :placz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Maga100']a moje bibeloty doprowadzają mnie do szału :angryy: I za radą Pysiu chyba je wypcham :diabloti: Odkryły, że umieją wskakiwać i zrzucać przedmioty ze stołów, szafek i parapetów :angryy: wypcham, wypcham :placz: :placz: znaczy sie rozwijaja sie, dorastaja.......:diabloti: o to prawidłowo.... Quote
Alicja Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 :cool3:kurcze a co wet mówi o Manciulkowych paskudach ?? Quote
aga1215 Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Witajcie Dziewczyny Drogie! Alu - wet/ka tego na karku nie widziała, to zrobiło sie po wizycie u niej. Dzisiaj to wczorajsze otwarte bardzo ładnie się zasklepiło. Jest strupek. Brzusio mniej czerwony, tylko te gule :-( Sąsiadka-pielęgniarka (pańcia Kamy)zastanawia się, czy Mańka przypadkiem nie ma cukrzycy :hmmmm: Może jutro uda mi sie podjechać do wetki. Dzisiaj nie dam rady :shake: Maga - nie wypychaj :nono: rób zdjęcia:multi: Beata - Mańci wymiziana :buzi: Bibelociok rzeczywiście uwielbia rezydować w kotłowni - tam koło kaloryfera stoi stara lodówka z kocykiem dla niego, no i ma na stałe uchylone maleńkie okienko. Teraz oba bibelociki rezydują na pańciowym łóżeczku:loveu: Znalazłaś pw??? Agusiu - bibelocik ma ekologiczne baterie;) :evil_lol: U nas wyszło słońce:multi: ale drugi dzień jest potężna chlapa, wszystko pływa :angryy: wczoraj jeszcze padał deszcz a teraz jest 7st ciepła!!!!!! Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='aga1215']Witajcie Dziewczyny Drogie! Alu - wet/ka tego na karku nie widziała, to zrobiło sie po wizycie u niej. Dzisiaj to wczorajsze otwarte bardzo ładnie się zasklepiło. Jest strupek. Brzusio mniej czerwony, tylko te gule :-( Sąsiadka-pielęgniarka (pańcia Kamy)zastanawia się, czy Mańka przypadkiem nie ma cukrzycy :hmmmm: Może jutro uda mi sie podjechać do wetki. Dzisiaj nie dam rady :shake: Maga - nie wypychaj :nono: rób zdjęcia:multi: Beata - Mańci wymiziana :buzi: Bibelociok rzeczywiście uwielbia rezydować w kotłowni - tam koło kaloryfera stoi stara lodówka z kocykiem dla niego, no i ma na stałe uchylone maleńkie okienko. Teraz oba bibelociki rezydują na pańciowym łóżeczku:loveu: Znalazłaś pw??? Agusiu - bibelocik ma ekologiczne baterie;) :evil_lol: U nas wyszło słońce:multi: ale drugi dzień jest potężna chlapa, wszystko pływa :angryy: wczoraj jeszcze padał deszcz a teraz jest 7st ciepła!!!!!! Aga a w wawie..to tak wczoraj rano snieg i ostry wiatr, w ciagu dnia..sloneczko...:diabloti: po poludniu juz slizgawica taka ze uwaga mozna zlamac noge, wieczorem troche deszczu..rano dzis sniezek delikatny.. a okolo 9 deszcz i to jaki...ulewa..po prostu szok.... wiec...raz tak a raz inaczej...i nie wiadomo w sumie ...gdzie ta zima. Ale cieple pozdrowienia sle:diabloti: Quote
Poświata Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 aga1215 napisał(a):Znalazłaś pw???Znalazłam:-D , dzięki !!! Quote
PIKA Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Cześc Agusiu ze śnieznym Wekim i bibelocikami :loveu: Quote
aga1215 Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='"Pika"']Cześc Agusiu ze śnieznym Wekim i bibelocikami :loveu: Aga - jak ja Cię dawno nie widziałam!!! Witaj:multi: [quote name='Poświata']Znalazłam:-D , dzięki !!! Beatko -powodzenia;) :multi: wrrrr...-nie działa mi wielokrotne cytowanie:angryy: Quote
Poświata Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 aga1215 napisał(a): wrrrr...-nie działa mi wielokrotne cytowanie:angryy: A jak ono dziala :-o , bo mnie się dziewczyny pytają i ja nie wiem jak im wytłumaczyć, bo ja ręcznie kopiuję i wklepuję :oops: :roll: . Quote
aga1215 Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='Poświata']A jak ono dziala :-o , bo mnie się dziewczyny pytają i ja nie wiem jak im wytłumaczyć, bo ja ręcznie kopiuję i wklepuję :oops: :roll: . Sie nie ma co wstydać - teraz tysz ręcznie robię :angryy: Po prawej stronie u doły postu masz takie 3 ikony: klikasz w środkową z nich (czyli w )w każdym poście,który chcesz zacytować - powinna zrobić się pomarańczowa. Kiedy ustalisz już wszystkie posty do cytowania, wtedy klikasz w ikonę tym razem z lewej dolnej strony postu. W oknie tekstowym znajdziesz (powinnaś ;) )wszystkie zaznaczone wcześniej cytaty :p Quote
Poświata Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Łałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł :crazyeye: !!! A ja, ciołek-matołek do tej pory męczyłam sie ręcznie :oops: , i jednego posta pisałam po kilkanaście minut :oops: :evil_lol: . Quote
malawaszka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Aguś to na karku to po zastrzyku - na pewno!!!! zastrzyk był niedawno i to mogło sięjeszcze trochępowiększyć!! a na brzuniu się goi i będzie dobrze!!!! bardzo mocno trzymam :kciuki: :loveu: Quote
aga1215 Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 "Pświata" napisał(a):Łałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł :crazyeye: !!! A ja, ciołek-matołek do tej pory męczyłam sie ręcznie :oops: , i jednego posta pisałam po kilkanaście minut :oops: :evil_lol: . tyle, że mi dalej nie działa:angryy: Malawaszka napisał(a):Aguś to na karku to po zastrzyku - na pewno!!!! zastrzyk był niedawno i to mogło sięjeszcze trochępowiększyć!! a na brzuniu się goi i będzie dobrze!!!! bardzo mocno trzymam :kciuki: :loveu: Monika- dzięki za dobre słowo :buzi: Quote
Kati Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Poświata, dzieki tobie douczyłam się troche, bo też zawsze recznie pisałam cytaty. Nawet nie wiedziałam, ze taka opcja istnieje. Quote
Hanna R. Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='aga1215']Sie nie ma co wstydać - teraz tysz ręcznie robię :angryy: Po prawej stronie u doły postu masz takie 3 ikony: klikasz w środkową z nich (czyli w )w każdym poście,który chcesz zacytować - powinna zrobić się pomarańczowa. Kiedy ustalisz już wszystkie posty do cytowania, wtedy klikasz w ikonę tym razem z lewej dolnej strony postu. W oknie tekstowym znajdziesz (powinnaś ;) )wszystkie zaznaczone wcześniej cytaty :p [quote name='Poświata']Łałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł :crazyeye: !!! A ja, ciołek-matołek do tej pory męczyłam sie ręcznie :oops: , i jednego posta pisałam po kilkanaście minut :oops: :evil_lol: . Hahahaha ! Ja TEZ MATOŁEK ! :multi: :multi: :multi: Cześć Aga :p Quote
Poświata Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Kati napisał(a):Poświata, dzieki tobie douczyłam się troche, bo też zawsze recznie pisałam cytaty. Nawet nie wiedziałam, ze taka opcja istnieje. HankaRupczewska napisał(a):Hahahaha ! Ja TEZ MATOŁEK ! :multi: :multi: :multi: Cześć Aga :pNo proszę :cool3: , ciekawe ile jescze osób na tym skorzysta :hmmmm: . A jak szybko pisze się teraz posta :multi: !!!!!!! Quote
aga1215 Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 [quote name='Poświata']No proszę :cool3: , ciekawe ile jescze osób na tym skorzysta :hmmmm: . A jak szybko pisze się teraz posta :multi: !!!!!!! Witam Wszystkich:multi: :multi: :multi: Witaj Beata - skąd masz te "wielokrotne cytaty" ???????????? mnie ciąglenie działają:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Witaj Kati! wielokrotne cytaty to opcja bardzo przydatna, niestety nie wszystkim dostępna :-( Witaj Haniu! - Zaczęłaś juz może weekend? Quote
Poświata Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='aga1215']Witam Wszystkich:multi: :multi: :multi: Witaj Beata - skąd masz te "wielokrotne cytaty" ???????????? mnie ciąglenie działają:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Może odśwież sobie stronę Ctrl+R :hmmmm: :niewiem: ??? Quote
aga1215 Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Poświata napisał(a):Może odśwież sobie stronę Ctrl+R :hmmmm: :niewiem: ??? eeee.... dalej mam "gotowe, ale wystąpiły błędy na stronie":angryy: i w.c. niet:shake: :angryy: Quote
aga1215 Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 wczoraj było słońce .... i se zaszło... i już go ni ma :shake: :placz: :placz: :placz: i ptaszek :loveu: Quote
Maga100 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :mdleje: Quote
malawaszka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Aga ale masz :hmmmm: Pysiowe niebko :evil_lol: Quote
Sabina1 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='aga1215'] Aga, a co to za śliczny ptaszek ? Quote
aga1215 Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 malawaszka napisał(a):Aga ale masz :hmmmm: Pysiowe niebko :evil_lol: Pysiowe?:crazyeye: Moje ci ono :nono: :mad: ;) :evil_lol: Quote
Poświata Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Sabina1'] Aga, a co to za śliczny ptaszek ?Jak na moje oko to sójka, ale znawcą ptaszków nie jestem :lol: . Quote
Recommended Posts