Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a moje bibeloty doprowadzają mnie do szału :angryy: I za radą Pysiu chyba je wypcham :diabloti: Odkryły, że umieją wskakiwać i zrzucać przedmioty ze stołów, szafek i parapetów :angryy:
wypcham, wypcham :placz: :placz:

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maga100']a moje bibeloty doprowadzają mnie do szału :angryy: I za radą Pysiu chyba je wypcham :diabloti: Odkryły, że umieją wskakiwać i zrzucać przedmioty ze stołów, szafek i parapetów :angryy:
wypcham, wypcham :placz: :placz:

znaczy sie rozwijaja sie, dorastaja.......:diabloti: o to prawidłowo....

Posted

Witajcie Dziewczyny Drogie!
Alu - wet/ka tego na karku nie widziała, to zrobiło sie po wizycie u niej. Dzisiaj to wczorajsze otwarte bardzo ładnie się zasklepiło. Jest strupek. Brzusio mniej czerwony, tylko te gule :-(
Sąsiadka-pielęgniarka (pańcia Kamy)zastanawia się, czy Mańka przypadkiem nie ma cukrzycy :hmmmm: Może jutro uda mi sie podjechać do wetki. Dzisiaj nie dam rady :shake:
Maga - nie wypychaj :nono: rób zdjęcia:multi:
Beata - Mańci wymiziana :buzi:
Bibelociok rzeczywiście uwielbia rezydować w kotłowni - tam koło kaloryfera stoi stara lodówka z kocykiem dla niego, no i ma na stałe uchylone maleńkie okienko. Teraz oba bibelociki rezydują na pańciowym łóżeczku:loveu:
Znalazłaś pw???
Agusiu - bibelocik ma ekologiczne baterie;) :evil_lol:

U nas wyszło słońce:multi: ale drugi dzień jest potężna chlapa, wszystko pływa :angryy: wczoraj jeszcze padał deszcz a teraz jest 7st ciepła!!!!!!

Posted

[quote name='aga1215']Witajcie Dziewczyny Drogie!
Alu - wet/ka tego na karku nie widziała, to zrobiło sie po wizycie u niej. Dzisiaj to wczorajsze otwarte bardzo ładnie się zasklepiło. Jest strupek. Brzusio mniej czerwony, tylko te gule :-(
Sąsiadka-pielęgniarka (pańcia Kamy)zastanawia się, czy Mańka przypadkiem nie ma cukrzycy :hmmmm: Może jutro uda mi sie podjechać do wetki. Dzisiaj nie dam rady :shake:
Maga - nie wypychaj :nono: rób zdjęcia:multi:
Beata - Mańci wymiziana :buzi:
Bibelociok rzeczywiście uwielbia rezydować w kotłowni - tam koło kaloryfera stoi stara lodówka z kocykiem dla niego, no i ma na stałe uchylone maleńkie okienko. Teraz oba bibelociki rezydują na pańciowym łóżeczku:loveu:
Znalazłaś pw???
Agusiu - bibelocik ma ekologiczne baterie;) :evil_lol:

U nas wyszło słońce:multi: ale drugi dzień jest potężna chlapa, wszystko pływa :angryy: wczoraj jeszcze padał deszcz a teraz jest 7st ciepła!!!!!!

Aga

a w wawie..to tak wczoraj rano snieg i ostry wiatr, w ciagu dnia..sloneczko...:diabloti: po poludniu juz slizgawica taka ze uwaga mozna zlamac noge, wieczorem troche deszczu..rano dzis sniezek delikatny.. a okolo 9 deszcz i to jaki...ulewa..po prostu szok....

wiec...raz tak a raz inaczej...i nie wiadomo w sumie ...gdzie ta zima.

Ale cieple pozdrowienia sle:diabloti:

Posted

[quote name='"Pika"']Cześc Agusiu ze śnieznym Wekim i bibelocikami :loveu:
Aga - jak ja Cię dawno nie widziałam!!! Witaj:multi:

[quote name='Poświata']Znalazłam:-D , dzięki !!!
Beatko -powodzenia;) :multi:

wrrrr...-nie działa mi wielokrotne cytowanie:angryy:

Posted

aga1215 napisał(a):

wrrrr...-nie działa mi wielokrotne cytowanie:angryy:

A jak ono dziala :-o , bo mnie się dziewczyny pytają i ja nie wiem jak im wytłumaczyć, bo ja ręcznie kopiuję i wklepuję :oops: :roll: .

Posted

[quote name='Poświata']A jak ono dziala :-o , bo mnie się dziewczyny pytają i ja nie wiem jak im wytłumaczyć, bo ja ręcznie kopiuję i wklepuję :oops: :roll: .
Sie nie ma co wstydać - teraz tysz ręcznie robię :angryy:

Po prawej stronie u doły postu masz takie 3 ikony:

klikasz w środkową z nich (czyli w )w każdym poście,który chcesz zacytować - powinna zrobić się pomarańczowa. Kiedy ustalisz już wszystkie posty do cytowania, wtedy klikasz w ikonę tym razem z lewej dolnej strony postu. W oknie tekstowym znajdziesz (powinnaś ;) )wszystkie zaznaczone wcześniej cytaty :p

Posted

Łałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł :crazyeye: !!!
A ja, ciołek-matołek do tej pory męczyłam sie ręcznie :oops: , i jednego posta pisałam po kilkanaście minut :oops: :evil_lol: .

Posted

Aguś to na karku to po zastrzyku - na pewno!!!! zastrzyk był niedawno i to mogło sięjeszcze trochępowiększyć!! a na brzuniu się goi i będzie dobrze!!!! bardzo mocno trzymam :kciuki: :loveu:

Posted

"Pświata" napisał(a):
Łałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł :crazyeye: !!!
A ja, ciołek-matołek do tej pory męczyłam sie ręcznie :oops: , i jednego posta pisałam po kilkanaście minut :oops: :evil_lol: .

tyle, że mi dalej nie działa:angryy:
Malawaszka napisał(a):
Aguś to na karku to po zastrzyku - na pewno!!!! zastrzyk był niedawno i to mogło sięjeszcze trochępowiększyć!! a na brzuniu się goi i będzie dobrze!!!! bardzo mocno trzymam :kciuki: :loveu:

Monika- dzięki za dobre słowo :buzi:

Posted

[quote name='aga1215']Sie nie ma co wstydać - teraz tysz ręcznie robię :angryy:

Po prawej stronie u doły postu masz takie 3 ikony:

klikasz w środkową z nich (czyli w )w każdym poście,który chcesz zacytować - powinna zrobić się pomarańczowa. Kiedy ustalisz już wszystkie posty do cytowania, wtedy klikasz w ikonę tym razem z lewej dolnej strony postu. W oknie tekstowym znajdziesz (powinnaś ;) )wszystkie zaznaczone wcześniej cytaty :p

[quote name='Poświata']Łałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł :crazyeye: !!!

Hahahaha ! Ja TEZ MATOŁEK ! :multi: :multi: :multi:

Cześć Aga :p

Posted

Kati napisał(a):
Poświata, dzieki tobie douczyłam się troche, bo też zawsze recznie pisałam cytaty. Nawet nie wiedziałam, ze taka opcja istnieje.

HankaRupczewska napisał(a):
Hahahaha ! Ja TEZ MATOŁEK ! :multi: :multi: :multi:
Cześć Aga :p
No proszę :cool3: , ciekawe ile jescze osób na tym skorzysta :hmmmm: .
A jak szybko pisze się teraz posta :multi: !!!!!!!

Posted

[quote name='Poświata']No proszę :cool3: , ciekawe ile jescze osób na tym skorzysta :hmmmm: .
A jak szybko pisze się teraz posta :multi: !!!!!!!
Witam Wszystkich:multi: :multi: :multi:
Witaj Beata - skąd masz te "wielokrotne cytaty" ???????????? mnie ciąglenie działają:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:

Witaj Kati!
wielokrotne cytaty to opcja bardzo przydatna, niestety nie wszystkim dostępna :-(
Witaj Haniu! - Zaczęłaś juz może weekend?

Posted

[quote name='aga1215']Witam Wszystkich:multi: :multi: :multi:
Witaj Beata - skąd masz te "wielokrotne cytaty" ???????????? mnie ciąglenie działają:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Może odśwież sobie stronę Ctrl+R :hmmmm: :niewiem: ???

Posted

Poświata napisał(a):
Może odśwież sobie stronę Ctrl+R :hmmmm: :niewiem: ???

eeee.... dalej mam "gotowe, ale wystąpiły błędy na stronie":angryy: i w.c. niet:shake: :angryy: