PIKA Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 aga1215 napisał(a): ... a bacy dalej nie ma .............. :hmmmm: moze go gdzie zasypalo ? :hmmmm: r_2005 napisał(a):Nareszcie prawdziwy śnieg:cool1: nooo :multi: a nie jakiś tam deszcz :roll: Quote
r_2005 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 PIKA napisał(a):nooo :multi: a nie jakiś tam deszcz :roll: Albo inny sztuczny śnieg:roll: Quote
aga1215 Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):stanowczo bardziej podoba mi sie fota z wichrowego dna ...to białe mnie sie nie widzi:cool1: Aguś jak podwóreczko:razz: czyściutkie - o - popatrz Agunia-Pańciunia) napisał(a):wszystkie ładne... dzięki :multi: :multi: :multi: r_2005 napisał(a):Nareszcie prawdziwy śnieg:cool1: nie lubie go :shake: :hmmmm: PIKA napisał(a):moze go gdzie zasypalo ? :hmmmm: nooo :multi: a nie jakiś tam deszcz :roll: 3 lata temu wędrował z owieczkami pierwszego śniegowego dnia - zaczynała sie śnieżyca. Ledwo trzymał pion, właściwie to momentami wcale go nie trzymał :shake: i co jakiś czas przekoziołkowywał łąkę, 2 razy policja go zgarniała. Owieczki wracały same. Prosto do domu :hmmmm: Po pierwszym razie nie wiem, czy minęła godzina już był z powrotem.... z owieczkami.... r_2005 napisał(a):Albo inny sztuczny śnieg:roll: sztuczny śnieg nasz gość nietoperz? :hmmmm: :niewiem: :hmmmm: kto mnie znajdzie?????????????? Quote
Sabina1 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 aga1215 napisał(a):nasz gość Aguą, co jeat takie śliczne? Synogarlica czy co ? Quote
aga1215 Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Sabina1 napisał(a):Aguą, co jeat takie śliczne? Synogarlica czy co ? Witaj Sabinko! TO przyleciało dzisiaj do ptasiego karmnika na balkonie - wyglada na synogarlicę, tylko nie wiem, czy dzika, czy sąsiada, który hoduje gołębie :hmmmm: Był dzisiaj gil, ale nie zdążyłam go ufocić... U nas mróz........ za to już nie sypie :multi: a zwierzaki czują wiosnę. Kama zaczęła cieczkę(wizyty zawieszone:shake: :-( ) koty "śpiewają" po ogrodach:mad: ... a bacy ni ma........... Quote
Sabina1 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Słyszałam kiedys, że one się wyjątkowo oswajajż. Nie wiem, czy to prawda. Że można sobie hodować jak kanarka. Jest piękna. Jako ptak i jako zdjęcie :loveu: Quote
aga1215 Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Sabina1 napisał(a):Słyszałam kiedys, że one się wyjątkowo oswajajż. Nie wiem, czy to prawda. Że można sobie hodować jak kanarka. Jest piękna. Jako ptak i jako zdjęcie :loveu: robiłam z lampą, przez okno a ona sie nie bała:multi: 2m nas dzieliły:crazyeye: Quote
Maga100 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 aga1215 napisał(a):... a bacy dalej nie ma .............. :hmmmm: to nie wiem, może wybierz sie na poszukiwania albo co :hmmmm: Quote
Gosiek Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 piękne - bardzo lubie takie foty zasnieżonych gór skąpanych w słonku :multi: a ta sosenka na pierwszym planie miodzio :loveu: czesć Aguś - u mnie też zimno... brrrr Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 aga1215 napisał(a):czyściutkie - o - popatrz kto mnie znajdzie?????????????? a ten tu jarząbka udaje:cool1: ....i wtapia sie w otoczenie.... w komandosach cwiczył??/:diabloti: Quote
aga1215 Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Poświata napisał(a):Wiesz, to chyba nie zaraz :hmmmm:, męża mi w Niemczech zasypało, miał wrócić dzisiaj, ale loty odwołali i kiedy wróci - niewiadomo :shake: , zależy od pogody :evil_lol: . już wrócił - kiedy przyjeżdżasz??? śnieg czeka:evil_lol: Maga100 napisał(a):to nie wiem, może wybierz sie na poszukiwania albo co :hmmmm: albo co????? Gosiek napisał(a): piękne - bardzo lubie takie foty zasnieżonych gór skąpanych w słonku :multi: a ta sosenka na pierwszym planie miodzio :loveu: czesć Aguś - u mnie też zimno... brrrr dzięki :buzi: zimno............... Witajcie Zimowy Wektor Quote
aga1215 Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Dzisiejsze poranne zimowe szaleństwa - ni ma słońca:shake: :-( :placz: :placz: :placz: to i fotki :oops: Quote
anetta Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Pan i wladca http://img260.imageshack.us/img260/9050/weki0095aao4.jpg :cool1: Quote
Gosiek Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 :cool3: wygląda jakby fota byla przez szybę robiona :cool3: na początku sie nabrałam :oops: znów pada :angryy: ja już nie chcę wiecej śniegu :placz: Quote
Alicja Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Gosiek napisał(a): :cool3: wygląda jakby fota byla przez szybę robiona :cool3: na początku sie nabrałam :oops: znów pada :angryy: ja już nie chcę wiecej śniegu :placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja też tak myślałam Quote
Gosiek Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja też tak myślałamno to Agniesia zrobiła nam psikusa :diabloti: Quote
aga1215 Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Witajcie! :multi::multi::multi: :buzi: To teraz Weki bez "zamglenia";) a to białe tutaj to sypiący się bez przerwy śnieg:angryy: zdjęcia musiałam rozjaścic:oops: :angryy: w czasie śniegu koty sie nudzą - czyli Felek w charakterze bibelotu:evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 cześć Aguś :loveu: piękny ten mój Wektorek :loveu: i piękny bibelociq :loveu: a gdzie drugi bibelociq??? :loveu: Quote
aga1215 Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:piękny bibelot [quote name='malawaszka']cześć Aguś :loveu: piękny ten mój Wektorek :loveu: i piękny bibelociq :loveu: a gdzie drugi bibelociq??? :loveu: mój ci on - mój Wektorek :nono: :mad: ;) :loveu: Witaj Alu! Witaj Moniko! Jeden bibelocik poszedł na łazęgę (pogoda :angryy: ) a bibelocikowa śpi koło mnie na krzesełku. Te paskudztwa na brzuszku są mniej czerwone ale wciąż są ogromne:crazyeye: a to na karku nie zginęło :shake: ale jest nawet większe. Pewnie w czwartek przyjdzie znowu weta odwiedzić. Biedna ta moja Mańciulka:-( Apetyt na szczęście ciągle jej dopisuje a i zaczepialstwo tysz:multi: Jak widzi ptaszki obrabiające wiszącą za oknem słoninkę to tylko jej szczęka chodzi;) Quote
Poświata Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='aga1215']Jeden bibelocik poszedł na łazęgę (pogoda :angryy: ) a bibelocikowa śpi koło mnie na krzesełku. Ty lepiej sprawdź w kotłowni :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Cześć Aguś, biedna Manciulka, wymiziaj ją ode mnie :glaszcze: (w ramach przypomnienia - to ta duża co ją raz mało na tarasie nie rozdeptała ;) :lol: ) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:piękny bibelot bibelotowi sie oczka swieca - widac na baterie jest:cool3: Quote
Recommended Posts