PIKA Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Aguś masz dzisiaj imieniny? :cool3: Bo ja ciagle nie mogę zapamietac, czy Ty styczniowa, czy kwietniowa :oops: :placz: Quote
aga1215 Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']najlepsiejszego imieninowego [quote name='PIKA']Aguś masz dzisiaj imieniny? :cool3: Bo ja ciagle nie mogę zapamietac, czy Ty styczniowa, czy kwietniowa :oops: :placz: Dzięki Alu, Agniesiu :buzi: :multi: :multi: :multi: Wiesz Pika, że rano też miałam takie same wątpliwości co do Twoich Imienin - ale poszperałam troszkę w Twoich kwietniowych postach i JUŻ PAMIĘTAM :multi: Quote
Miga Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Ja także życze wszystkim Agniesiom (Agnieszkom, Agom, Adżumiłom, Adziom ;) wszystkiego naj, naj, naj ;) Ja obchodzę w kwietniu (urodziłam się także w kwietniu) ;) Quote
aga1215 Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='Miga']Ja także życze wszystkim Agniesiom (Agnieszkom, Agom, Adżumiłom, Adziom ;) wszystkiego naj, naj, naj ;) Ja obchodzę w kwietniu (urodziłam się także w kwietniu) ;) [quote name='PIKA']Agus to Wszystkiego Najlepszego Dzięki Miga :multi: Dzięki Aguś-Pikuś :multi: :buzi: no to do kwietnia ;) Quote
aga1215 Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pi jak tam poimieninowo;) dzięki :-) fajnie - tylko te gary:angryy: lecę na "Szkiełko" :scared: Quote
aga1215 Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Czy nas jeszcze pamiętacie???? jestem Feluś a ja Wektorek a to nasza kochana Maniusia Quote
Gosiek Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 ekhm.... a ja wstrętna nie zajrzałam w niedzielę :placz: wybaczysz Agniesiu? składam spóźnione ale płynace z serca najserdeczniejsze zyczonka imieninowe Quote
aga1215 Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Gosiek napisał(a):ekhm.... a ja wstrętna nie zajrzałam w niedzielę :placz: wybaczysz Agniesiu? składam spóźnione ale płynace z serca najserdeczniejsze zyczonka imieninowe jasne :buzi: mimo, że nas zasypało:angryy: ;) :evil_lol: Quote
Sabina1 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Agnieszko i ja się dopiero ocknęłam,więc przyjmij jeszcze i moje Najserdeczniejsze, spóźnione Życzenia, samych radosnych dni w swoich górkach Quote
aga1215 Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Sabina1 napisał(a):Agnieszko i ja się dopiero ocknęłam,więc przyjmij jeszcze i moje Najserdeczniejsze, spóźnione Życzenia, samych radosnych dni w swoich górkach Witaj Ocknieta Sabinko! Wielkie dzięki - wspaniały bukiecik :multi: :buzi: Quote
Alicja Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 :razz:nie zasypało Cię w górkach , bo u mnie dość sporo ....cały czas sypie Quote
aga1215 Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:nie zasypało Cię w górkach , bo u mnie dość sporo ....cały czas sypie U nas też. Od rana. Ciągle. Nadrabia czy co :hmmmm: :niewiem: Quote
aga1215 Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 styczniowe fiołki :hmmmm: dzisiejszy ogródek :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
aga1215 Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Maga100 napisał(a):Ago, a BACA? Baca zasypany?? nie ma bacy:placz: :placz: :placz: Quote
PIKA Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Cześc Ago z Bacą :multi: a wlasciwie juz bez bacy :shake: Quote
Poświata Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 aga1215 napisał(a):dzisiejszy ogródek :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Wpaść może na chwilkę i pomóc Ci odśnieżać :cool3: :evil_lol: . Quote
Gosiek Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 hmm pewnie skubaniec nadrabia bo i u mnie sypie i sypie i nie chce przestać :angryy: fiołeczki u mnie tez juz kwitły a teraz wszystko pod śniegiem :placz: jeszcze tylko łepki przebiśniegów widać - zasypało mi ogródek i roślinki na maksa :angryy: Quote
aga1215 Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 PIKA napisał(a):Cześc Ago z Bacą :multi: a wlasciwie juz bez bacy :shake: Poświata napisał(a):Wpaść może na chwilkę i pomóc Ci odśnieżać :cool3: :evil_lol: . oj tak :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Gosiek napisał(a):hmm pewnie skubaniec nadrabia bo i u mnie sypie i sypie i nie chce przestać :angryy: fiołeczki u mnie tez juz kwitły a teraz wszystko pod śniegiem :placz: jeszcze tylko łepki przebiśniegów widać - zasypało mi ogródek i roślinki na maksa :angryy: mnie też :placz: Witajcie Moje Drogie! To ja, Wasza Zasypana Bez Bacy u nas przestało sypać, za to chwyta mróz Porobiłam trochę zimowych obrazków jak mi sie uda to wstawię... Quote
Poświata Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 aga1215 napisał(a):Poświata napisał(a): Wpaść może na chwilkę i pomóc Ci odśnieżać :cool3: :evil_lol: . oj tak :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: .Wiesz, to chyba nie zaraz :hmmmm:, męża mi w Niemczech zasypało, miał wrócić dzisiaj, ale loty odwołali i kiedy wróci - niewiadomo :shake: , zależy od pogody :evil_lol: . Quote
aga1215 Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Poświata napisał(a):Wiesz, to chyba nie zaraz :hmmmm:, męża mi w Niemczech zasypało, miał wrócić dzisiaj, ale loty odwołali i kiedy wróci - niewiadomo :shake: , zależy od pogody :evil_lol: . ooooooooo - Pani Słowikowa!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: czekam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
aga1215 Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Nie udało się wczoraj ze zdjęciami.... Może teraz? Pochmurny dzień w górach :angryy: zdjęcie z "wichurowego dnia" dzisiaj na chwilę wyszło słońce - coś tam ufociłam, jak obrobię to wrzucę... ... a bacy dalej nie ma .............. :hmmmm: Quote
Alicja Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 stanowczo bardziej podoba mi sie fota z wichrowego dna ...to białe mnie sie nie widzi:cool1: Aguś jak podwóreczko:razz: Quote
Recommended Posts