malawaszka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Aguś wspaniale że Mania się dobrze czuje!!! To znaczy że nic ją nie boli i że będzie dobrze :multi: Quote
aga1215 Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 [quote name='malawaszka']Aguś wspaniale że Mania się dobrze czuje!!! To znaczy że nic ją nie boli i że będzie dobrze :multi: [quote name='PIKA']No chociaz z Mańką wszystko gra :multi: Dzięki Dziewczyny :buzi: Tylko ten jej brzuszek naprawdę jest bardzo brzydki:placz: mam nadzieję, że to tylko jakiś stan zapalny... ranka się zagoiła a pod skórą robią się zgrubienia .... Właśnie dostała zastrzyki... bardzo jej się to nie podobało... a prosto po zastrzykach pognała do michy - kupiłam jej szyneczkę....... Jak u Was w kwestii wiatru? U nas jeszcze spokojnie, tylko troszkę deszcz popadał ale podobno w Krakowie paskudnie - właśnie wróciła stamtąd Kamciowa Pańcia - wlaśnie ona robiła zastrzyki Mańce i opowiadała... Quote
Maga100 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='aga1215'] Jak u Was w kwestii wiatru? U nas jeszcze spokojnie, tylko troszkę deszcz popadał ale podobno w Krakowie paskudnie - właśnie wróciła stamtąd Kamciowa Pańcia - wlaśnie ona robiła zastrzyki Mańce i opowiadała... u mnie było szaleństwo. Dudnilo i zacinało. Musiałam uprzątnąc wokół domu wszytsko, łącznie z kontenerem na śmieci, bo byłby odfrunął. I wszystko SAMA, bo oczywiscie TZ pojechał sobie w delegację :cool1: ale teraz ucichło jakoś.... cisza przed...? Quote
aga1215 Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 [quote name='Maga100']u mnie było szaleństwo. Dudnilo i zacinało. Musiałam uprzątnąc wokół domu wszytsko, łącznie z kontenerem na śmieci, bo byłby odfrunął. I wszystko SAMA, bo oczywiscie TZ pojechał sobie w delegację :cool1: ale teraz ucichło jakoś.... cisza przed...? Też chowaliśmy, co się dało. Jeszcze przed chwilą przypomniało mi się, że na balkonie została brytfanka z marynującą się szyneczką:sabber: . Zabezpieczona. U nas póki co spokojnie. I oby tak zostało..... Dobrze, że masz zwierzaki - cudne są :loveu: Na pohybel wichurze:drinking: :drink1: Quote
Poświata Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Przyleciałam zobaczyć, czy Cię wiatrzysko w góry nie wywiało :crazyeye: , i cóż czytam - Mańka niedomaga, bidulka malutka :calus: , trzymajcie się obie:buzi: !!! ps. u nas od 23 wiało tornado, przewaliło płot na budowie, połamało drzewa, dudniło, gwizdało i wyło prosto w okna sypialni :angryy: , spałam u dzieci na podłodze :-( . Quote
aga1215 Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 [quote name='Poświata']Przyleciałam zobaczyć, czy Cię wiatrzysko w góry nie wywiało :crazyeye: , i cóż czytam - Mańka niedomaga, bidulka malutka :calus: , trzymajcie się obie:buzi: !!! ps. u nas od 23 wiało tornado, przewaliło płot na budowie, połamało drzewa, dudniło, gwizdało i wyło prosto w okna sypialni :angryy: , spałam u dzieci na podłodze :-( . Biedna - nie posunęły się? ;) Witaj Beatko! Chyba jesteś "połamana"? U nas przeszło nad wyraz spokojnie - chyba górki nas osłoniły, w końcu otaczają dolinę ze wszystkich stron :multi: Zaczęło się po 1-szej - deszcz, grzmoty, piorunu - ale prędko zasnęliśmy :multi: Zastosowaliśmy tabletki z melisy. Obeszłam rano ogród i NIC nie połamane:multi: Felka udało mi sie przetrzymać w domu, rano poszedł z nami do ogrodu i z nami wrócił :multi: O Mańciulkę walczymy.... Pozdrawiam Całą Waszą Gromadkę :buzi: Quote
Poświata Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='aga1215']Biedna - nie posunęły się? ;) Witaj Beatko! Chyba jesteś "połamana"? U nas przeszło nad wyraz spokojnie - chyba górki nas osłoniły, w końcu otaczają dolinę ze wszystkich stron :multi: Zaczęło się po 1-szej - deszcz, grzmoty, piorunu - ale prędko zasnęliśmy :multi: Zastosowaliśmy tabletki z melisy. Obeszłam rano ogród i NIC nie połamane:multi: Felka udało mi sie przetrzymać w domu, rano poszedł z nami do ogrodu i z nami wrócił :multi: O Mańciulkę walczymy.... Pozdrawiam Całą Waszą Gromadkę :buzi:Nie miały gdzie, mają wąskie łóżeczka, poza tym nie chciałam ich budzić, to już koło północy było :lol: . Nawet nie jestem połamana, gorzej z samopoczuciem ogólnym. Przy wietrze mam problemy z błędnikiem, w głowie mi się kręci :stupid:, jakieś kołątanie serca i takie tam duperele, więc czuję się dziś nieco przeżuta, wypluta i udeptana :roll: :-(. No to my w najbliższej okolicy podblokowej trochę szkód mamy, połamane drzewa, kilkunastometrowy budowlany płot przewalony itp. itd. Za Mańciulkę trzymamy kciuki :thumbs: . Quote
aga1215 Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Właśnie słońce usiłuje sie przebić :multi: To już drugie podejście. A pod Lubaniem leży śnieg - wczoraj go tam nie było:cool3: Beatko - dzięki za kciuki :buzi: są nam baaaaardzo potrzebne.......... Quote
Hanna R. Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Jak Mania ? Bo mnie palce bolą . A za oknem leje, wieje i diablo chichoce ! Trzeba robić rachunek sumienia ... Całujemy ... Nie mam numeru Twojego GG ...:shake: Quote
aga1215 Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Jak Mania ? Bo mnie palce bolą . A za oknem leje, wieje i diablo chichoce ! Trzeba robić rachunek sumienia ... Całujemy ... Nie mam numeru Twojego GG ...:shake: Witaj Haniu! Mania po drugiej serii zastrzyków, zachowanie b.z. je - bez przerwy;) , zaczepia Felka i Wektora. Dzisiaj podobnie jak my wszyscy przespała pół dnia..... paskudna wichura:angryy: Jutro ostatnia seria i w poniedziałek kontrola... posłałam Ci pw Quote
Hanna R. Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 No przetestowałam numer... I co ? I NIC .:shake: Nie ma Cię. Milczysz. Zniknęłas . Quote
aga1215 Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 HankaRupczewska napisał(a):No przetestowałam numer... I co ? I NIC .:shake: Nie ma Cię. Milczysz. Zniknęłas . Mój gg Cie nie widzi - podaj proszę na pw swój numer Zdjęłam wszystkie blokady z GG - teraz powinno dojść Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='aga1215']Też chowaliśmy, co się dało. Jeszcze przed chwilą przypomniało mi się, że na balkonie została brytfanka z marynującą się szyneczką:sabber: . Zabezpieczona. U nas póki co spokojnie. I oby tak zostało..... Dobrze, że masz zwierzaki - cudne są :loveu: Na pohybel wichurze:drinking: :drink1: i jak po wichurze? wszystko ok? Jak zwierzaczki i kolezanka Mania?? juz dobrze? jak po zastrzykach??? przesyłam słoneczne jabłuszka....styczniowe i wisza po wichurze.... :p ze słonecznymi pozdrowieniami, Quote
PIKA Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Cześc Aguś :multi: Nie wywialo Was? :razz: Quote
Alicja Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Aga i jak tam śnieg ....dowiało go do Was:razz: Co u Maniutka;) Quote
Hanna R. Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Aga ... Wyjdź z moimi psami na spacer :modla: :modla: :modla: Quote
aga1215 Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Aga ... Wyjdź z moimi psami na spacer :modla: :modla: :modla: A cóż ci to Hanuś???? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
aga1215 Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']i jak po wichurze? wszystko ok? Jak zwierzaczki i kolezanka Mania?? juz dobrze? jak po zastrzykach??? przesyłam słoneczne jabłuszka....styczniowe i wisza po wichurze.... :p ze słonecznymi pozdrowieniami, dzięki za jabłuszka [quote name='PIKA']Cześc Aguś :multi: Nie wywialo Was? :razz: sie Kiryłowi nie udało :angryy: [quote name='Alicjarydzewska']Aga i jak tam śnieg ....dowiało go do Was:razz: Co u Maniutka;) Dzisiaj przy zastrzykach (już 3-cia seria)okazało się, że Mania ma jeszcze jakieś świństwo na karku:-( ....... Na szczęście nic ją nie boli, apetyt ma .... Witajcie Dziewczynki!:multi: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='aga1215']A cóż ci to Hanuś???? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Aga...czy Ty tez masz dzis imieniny??? Jesli tak to duzo zdrowka i sto lat w milosci i pomyslnosci..duzo buziakow od dzisiejszej solenizantki....:loveu: :loveu: Quote
aga1215 Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Aga...czy Ty tez masz dzis imieniny??? Jesli tak to duzo zdrowka i sto lat w milosci i pomyslnosci..duzo buziakow od dzisiejszej solenizantki....:loveu: :loveu: ....też :p dzięki :buzi: Quote
Hanna R. Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Aga, moja kochana... Życzę ci ciekawego życia nadal Barwnego Wesołego Pełnego przyjaciól. Mało śniegu - dużo kwiatów. I stale uśmiechniętej mordki Wektora. I kotów. I wieeeeeeelu baców do fotografowania ! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
aga1215 Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Aga, moja kochana... Życzę ci ciekawego życia nadal Barwnego Wesołego Pełnego przyjaciól. Mało śniegu - dużo kwiatów. I stale uśmiechniętej mordki Wektora. I kotów. I wieeeeeeelu baców do fotografowania ! :loveu: :loveu: :loveu: Ach :multi: Haniu dzięki:multi: :buzi: Quote
Recommended Posts