Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']Aguś wspaniale że Mania się dobrze czuje!!! To znaczy że nic ją nie boli i że będzie dobrze :multi:

[quote name='PIKA']No chociaz z Mańką wszystko gra :multi:

Dzięki Dziewczyny :buzi:
Tylko ten jej brzuszek naprawdę jest bardzo brzydki:placz: mam nadzieję, że to tylko jakiś stan zapalny... ranka się zagoiła a pod skórą robią się zgrubienia ....
Właśnie dostała zastrzyki... bardzo jej się to nie podobało... a prosto po zastrzykach pognała do michy - kupiłam jej szyneczkę.......

Jak u Was w kwestii wiatru? U nas jeszcze spokojnie, tylko troszkę deszcz popadał ale podobno w Krakowie paskudnie - właśnie wróciła stamtąd Kamciowa Pańcia - wlaśnie ona robiła zastrzyki Mańce i opowiadała...

Posted

[quote name='aga1215']
Jak u Was w kwestii wiatru? U nas jeszcze spokojnie, tylko troszkę deszcz popadał ale podobno w Krakowie paskudnie - właśnie wróciła stamtąd Kamciowa Pańcia - wlaśnie ona robiła zastrzyki Mańce i opowiadała...

u mnie było szaleństwo. Dudnilo i zacinało. Musiałam uprzątnąc wokół domu wszytsko, łącznie z kontenerem na śmieci, bo byłby odfrunął. I wszystko SAMA, bo oczywiscie TZ pojechał sobie w delegację :cool1:
ale teraz ucichło jakoś.... cisza przed...?

Posted

[quote name='Maga100']u mnie było szaleństwo. Dudnilo i zacinało. Musiałam uprzątnąc wokół domu wszytsko, łącznie z kontenerem na śmieci, bo byłby odfrunął. I wszystko SAMA, bo oczywiscie TZ pojechał sobie w delegację :cool1:
ale teraz ucichło jakoś.... cisza przed...?

Też chowaliśmy, co się dało. Jeszcze przed chwilą przypomniało mi się, że na balkonie została brytfanka z marynującą się szyneczką:sabber: . Zabezpieczona.
U nas póki co spokojnie. I oby tak zostało.....

Dobrze, że masz zwierzaki - cudne są :loveu:
Na pohybel wichurze:drinking: :drink1:

Posted

Przyleciałam zobaczyć, czy Cię wiatrzysko w góry nie wywiało :crazyeye: , i cóż czytam - Mańka niedomaga, bidulka malutka :calus: , trzymajcie się obie:buzi: !!!

ps. u nas od 23 wiało tornado, przewaliło płot na budowie, połamało drzewa, dudniło, gwizdało i wyło prosto w okna sypialni :angryy: , spałam u dzieci na podłodze :-( .

Posted

[quote name='Poświata']Przyleciałam zobaczyć, czy Cię wiatrzysko w góry nie wywiało :crazyeye: , i cóż czytam - Mańka niedomaga, bidulka malutka :calus: , trzymajcie się obie:buzi: !!!

ps. u nas od 23 wiało tornado, przewaliło płot na budowie, połamało drzewa, dudniło, gwizdało i wyło prosto w okna sypialni :angryy: , spałam u dzieci na podłodze :-( .

Biedna - nie posunęły się? ;)

Witaj Beatko! Chyba jesteś "połamana"?

U nas przeszło nad wyraz spokojnie - chyba górki nas osłoniły, w końcu otaczają dolinę ze wszystkich stron :multi: Zaczęło się po 1-szej - deszcz, grzmoty, piorunu - ale prędko zasnęliśmy :multi: Zastosowaliśmy tabletki z melisy.
Obeszłam rano ogród i NIC nie połamane:multi: Felka udało mi sie przetrzymać w domu, rano poszedł z nami do ogrodu i z nami wrócił :multi:

O Mańciulkę walczymy....

Pozdrawiam Całą Waszą Gromadkę :buzi:

Posted

[quote name='aga1215']Biedna - nie posunęły się? ;)

Witaj Beatko! Chyba jesteś "połamana"?

U nas przeszło nad wyraz spokojnie - chyba górki nas osłoniły, w końcu otaczają dolinę ze wszystkich stron :multi: Zaczęło się po 1-szej - deszcz, grzmoty, piorunu - ale prędko zasnęliśmy :multi: Zastosowaliśmy tabletki z melisy.
Obeszłam rano ogród i NIC nie połamane:multi: Felka udało mi sie przetrzymać w domu, rano poszedł z nami do ogrodu i z nami wrócił :multi:

O Mańciulkę walczymy....

Pozdrawiam Całą Waszą Gromadkę :buzi:Nie miały gdzie, mają wąskie łóżeczka, poza tym nie chciałam ich budzić, to już koło północy było :lol: .
Nawet nie jestem połamana, gorzej z samopoczuciem ogólnym. Przy wietrze mam problemy z błędnikiem, w głowie mi się kręci :stupid:, jakieś kołątanie serca i takie tam duperele, więc czuję się dziś nieco przeżuta, wypluta i udeptana :roll: :-(.
No to my w najbliższej okolicy podblokowej trochę szkód mamy, połamane drzewa, kilkunastometrowy budowlany płot przewalony itp. itd.

Za Mańciulkę trzymamy kciuki :thumbs: .

Posted

Właśnie słońce usiłuje sie przebić :multi: To już drugie podejście.
A pod Lubaniem leży śnieg - wczoraj go tam nie było:cool3:
Beatko - dzięki za kciuki :buzi: są nam baaaaardzo potrzebne..........

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Jak Mania ?
Bo mnie palce bolą .
A za oknem leje, wieje i diablo chichoce !
Trzeba robić rachunek sumienia ...
Całujemy ...

Nie mam numeru Twojego GG ...:shake:
Witaj Haniu!
Mania po drugiej serii zastrzyków, zachowanie b.z. je - bez przerwy;) , zaczepia Felka i Wektora. Dzisiaj podobnie jak my wszyscy przespała pół dnia..... paskudna wichura:angryy: Jutro ostatnia seria i w poniedziałek kontrola...
posłałam Ci pw

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
No przetestowałam numer... I co ?
I NIC .:shake:
Nie ma Cię.
Milczysz.
Zniknęłas .

Mój gg Cie nie widzi - podaj proszę na pw swój numer
Zdjęłam wszystkie blokady z GG - teraz powinno dojść

Posted

[quote name='aga1215']Też chowaliśmy, co się dało. Jeszcze przed chwilą przypomniało mi się, że na balkonie została brytfanka z marynującą się szyneczką:sabber: . Zabezpieczona.
U nas póki co spokojnie. I oby tak zostało.....

Dobrze, że masz zwierzaki - cudne są :loveu:
Na pohybel wichurze:drinking: :drink1:

i jak po wichurze?
wszystko ok?

Jak zwierzaczki i kolezanka Mania??
juz dobrze?
jak po zastrzykach???

przesyłam słoneczne jabłuszka....styczniowe i wisza po wichurze....

:p

ze słonecznymi pozdrowieniami,

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']i jak po wichurze?
wszystko ok?

Jak zwierzaczki i kolezanka Mania??
juz dobrze?
jak po zastrzykach???

przesyłam słoneczne jabłuszka....styczniowe i wisza po wichurze....

:p

ze słonecznymi pozdrowieniami,
dzięki za jabłuszka
[quote name='PIKA']Cześc Aguś :multi:
Nie wywialo Was? :razz:
sie Kiryłowi nie udało :angryy:

[quote name='Alicjarydzewska']Aga i jak tam śnieg ....dowiało go do Was:razz:
Co u Maniutka;)

Dzisiaj przy zastrzykach (już 3-cia seria)okazało się, że Mania ma jeszcze jakieś świństwo na karku:-( ....... Na szczęście nic ją nie boli, apetyt ma ....

Witajcie Dziewczynki!:multi:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Aga...czy Ty tez masz dzis imieniny???
Jesli tak to duzo zdrowka i sto lat w milosci i pomyslnosci..duzo buziakow od dzisiejszej solenizantki....:loveu: :loveu:
....też :p dzięki :buzi:

Posted

Aga, moja kochana...
Życzę ci ciekawego życia nadal
Barwnego
Wesołego
Pełnego przyjaciól.
Mało śniegu - dużo kwiatów.
I stale uśmiechniętej mordki Wektora.
I kotów.
I wieeeeeeelu baców do fotografowania !

:loveu: :loveu: :loveu: