Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']AGA!!!! co się dzieje z Maniusią????? :shake:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']no wlasnie co jest??:shake:

[quote name='PIKA']Aga pzrylecialam, zeby sie dowiedziec o co chodzi z Mańką a tu cisza :-(
na zakupach byłam...
Odnowił się nowotwór :angryy: :placz: - ona ma go pod skórą - trzeba będzie znowu to świństwo wyczyścić - dzisiaj moi weci będą obydwoje i mają to zrobić. Będę ją ratować póki się da!

Na szczęście Mańka ma apetyt - bez przerwy siedzi w kuchni i drze się o michę, biega, bawi się, zaczepia Felka i Wektora ....... sie pocieszam :oops: ........

Posted

[quote name='malawaszka']ale macie fajnie - ja całe życie w Zagłębiu :shake::cool3:pserąbane no nie

[quote name='aga1215'] myślałam, że na Śląsku ;) :evil_lol:

Witaj Monika:multi: :multi: :multi::razz:na Śląsku to Ja:p

Kurcze nie wiedziałam że Maniulka do cięcia idzie :shake:...trzymamy łapiszonki;)

Posted

[quote name='aga1215']na zakupach byłam...
Odnowił się nowotwór :angryy: :placz: - ona ma go pod skórą - trzeba będzie znowu to świństwo wyczyścić - dzisiaj moi weci będą obydwoje i mają to zrobić. Będę ją ratować póki się da!

Na szczęście Mańka ma apetyt - bez przerwy siedzi w kuchni i drze się o michę, biega, bawi się, zaczepia Felka i Wektora ....... sie pocieszam :oops: ........

JA trzymam kciuki i nie dajcie sie.....:p

Posted

Dziękujemy za kciuki :buzi:
Będą nam jeszcze potrzebne....

Nie kroiliśmy się.
W tej chwili to świństwo jest nieoperacyjne.........
Dostaliśmy zastrzyki - jeden z jadem żmiji i antybiotyk.
Jeszcze dwa razy taka dawka co 48 godzin - czyli czwartek i sobota... Możemy sami robić.
W poniedziałek kontrola.
Nasza pani vetka powiedziała, że ten jad pomaga. Ale nie zawsze.......

A Mańka po powrocie do domu pognała prosto do michy z okropnym wrzaskiem :hmmmm:

Posted

malawaszka napisał(a):
wow!! jad żmiji :-o oby jej pomogło i nie było potrzeby krojenia!!! :kciuki:

Nie wiem co to za preparat - też mam nadzieję, że pomoże. Wyglada na to, że to świństwo skupione jest tylko pod skórą. Dzisiaj miała duży obrzęk, ale ranka jej się zamknęła. Wektor jej to liże :hmmmm:

Posted

malawaszka napisał(a):
o kurde - nie pozwalaj mu lizać bo rozbabrze :shake:

staram się pilnować, ale on jej chce pomóc .......
właśnie zlazła ze swojego "zapiecka" i przyszła na biurko :loveu: - jak psiak łazi za mną - jak idziemy na spacer to schodzi na werandę i tam na nas czeka:loveu:

Posted

[quote name='aga1215']na zakupach byłam...

mow kobieto jak poszło, przecia co niektórzy tutaj sie trochu martwia i niepokoja

Posted

[quote name='aga1215']Dziękujemy za kciuki :buzi:

Nie kroiliśmy się.
Jeszcze dwa razy taka dawka co 48 godzin - czyli czwartek i sobota... Możemy sami robić.
W poniedziałek kontrola.

A Mańka po powrocie do domu pognała prosto do michy z okropnym wrzaskiem :hmmmm:

[quote name='aga1215']Nie wiem co to za preparat - też mam nadzieję, że pomoże. Wyglada na to, że to świństwo skupione jest tylko pod skórą. Dzisiaj miała duży obrzęk, ale ranka jej się zamknęła. Wektor jej to liże :hmmmm:

[quote name='aga1215']staram się pilnować, ale on jej chce pomóc .......
właśnie zlazła ze swojego "zapiecka" i przyszła na biurko :loveu: - jak psiak łazi za mną - jak idziemy na spacer to schodzi na werandę i tam na nas czeka:loveu:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']mow kobieto jak poszło, przecia co niektórzy tutaj sie trochu martwia i niepokoja

Witaj Agnieszko z Warszawy:multi:
...wczoraj opisałam............ :hmmmm:

Posted

[quote name='aga1215']Dziękujemy za kciuki :buzi:

Nie kroiliśmy się.
W poniedziałek kontrola.

nio jak zes zwierze przeglodziła to do michy pognała:diabloti:

to trzymamy nadal kciukasy i nie dajcie sie..a jad pomoze...chyba nie ma innego wyjscia:diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']nio jak zes zwierze przeglodziła to do michy pognała:diabloti:

to trzymamy nadal kciukasy i nie dajcie sie..a jad pomoze...chyba nie ma innego wyjscia:diabloti:

[quote name='mmbbaj']Witaj Aguś! Nie wiedziałam o Mani, ale teraz trzymam :kciuki::kciuki: z całych sił! :loveu:

Dziękujemy za kciukasy :buzi: - Mańciula właśnie poszła na swoje dachowo-rynnowe stanowisko :loveu:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']I jak sie Mania czuje???
co nie dajecie znaku zycia????:mad: :mad:
poprosze o pelna i wyczerpujaca relacje...:p
Witaj Agnieszko!
Mańciula bez zmian, apetyt, zabawa. Trudno ocenić, czy leki działają. Dzisiaj wieczorem druga porcja zastrzyków. W sobotę trzecia. Myślę, że w piątek wieczorem powinno zacząć być widać poprawę stanu brzuszka....oby....

Posted

[quote name='aga1215']Witaj Agnieszko!
Mańciula bez zmian, apetyt, zabawa. Trudno ocenić, czy leki działają. Dzisiaj wieczorem druga porcja zastrzyków. W sobotę trzecia. Myślę, że w piątek wieczorem powinno zacząć być widać poprawę stanu brzuszka....oby....

i prosze mi tu nie watpic!!!!!!!!!!!!!!
zadne oby- tak bedzie i tej jedynie slusznej wersji prosze mi sie kurczowo trzymac!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']i prosze mi tu nie watpic!!!!!!!!!!!!!!
zadne oby- tak bedzie i tej jedynie slusznej wersji prosze mi sie kurczowo trzymac!!!!!!!!!!!!!!
Dzięki - :buzi: - staram się... ale to tak prędko poszło - pół roku temu miała usuwane to świństwo.... pocieszam sie jej stanem ogólnym..
Idę kończyć rozbierać choinkę :bye: