aga1215 Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 HankaRupczewska napisał(a):A czy Baca gdzieś tam jest ???? Nie :shake: - on bywa po Pienińskiej i Gorczańskiej stronie - przez Dunajec nie przechodzi :shake: Witaj Haniu- masz pozdrowienia od Bacy:multi: wybiera się do Krakowa :eviltong: Witaj Agnieszko z Warszawy :p u nas wyłażą krokusy :roll: w nocy był mróz (-4st), teraz w cieniu też trzyma za to w słońcu termometr pokazał +22st:crazyeye: Witaj Moniko z D.G.- Wichurki :p prawda, że te kolorki są śliczne?:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 aga1215 napisał(a):Nie :shake: - on bywa po Pienińskiej i Gorczańskiej stronie - przez Dunajec nie przechodzi :shake: Witaj Haniu- masz pozdrowienia od Bacy:multi: wybiera się do Krakowa :eviltong: Witaj Agnieszko z Warszawy :p u nas wyłażą krokusy :roll: w nocy był mróz (-4st), teraz w cieniu też trzyma za to w słońcu termometr pokazał +22st:crazyeye: Witaj Moniko z D.G.- Wichurki :p prawda, że te kolorki są śliczne?:loveu: Aga, no to pieknie a jak przyjdzie teraz mroz to bedzie powazna kleska zywiolowa na wiosne i lato...bo wszystko pomarznie i nie bedzie owockow i innych roznosci...kurcze co to sie porobiło....:shake: Quote
aga1215 Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):Aga, no to pieknie a jak przyjdzie teraz mroz to bedzie powazna kleska zywiolowa na wiosne i lato...bo wszystko pomarznie i nie bedzie owockow i innych roznosci...kurcze co to sie porobiło....:shake: Agnieszko - tu w górach takie różnice temperatur zimą są normalne, w lecie też mamy chłodne noce Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 aga1215 napisał(a):Agnieszko - tu w górach takie różnice temperatur zimą są normalne, w lecie też mamy chłodne noce no widzisz i wyszło ze ja nietamtejsza jestem:placz: :placz: Quote
aga1215 Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']no widzisz i wyszło ze ja nietamtejsza jestem:placz: :placz: a jesteś??? Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='aga1215']a jesteś??? no przecia mowie , ze nie:shake: no nie moge byc wszedzie:loveu: Quote
aga1215 Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']no przecia mowie , ze nie:shake: no nie moge byc wszedzie:loveu: dlaczego? ;)nie działają mi emotki buuuuuuuuuuuuuuu........... Quote
r_2005 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='aga1215']Dzisiaj wybraliśmy się na poszukiwania śniegu - Roczku -znaleźliśmy naturalny !!! Miałaś na myśli to takie cóś białawego w oddali?:lol: Quote
aga1215 Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 [quote name='r_2005'] Miałaś na myśli to takie cóś białawego w oddali?:lol: o, o , o - właśnie - to to białe, co mnie w tym roku nie prześladuje ..sie zaplątałem buuuuuuuu - nie mam emotek, zdjęcia wklepuje "na piechotę" wszystkomam w znacznikach buuuuu..... :-( Quote
malawaszka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Aga a nie kliknęłaś sobie w prawym rogu okienka jak opisujesz takiej literki A? Quote
aga1215 Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 malawaszka napisał(a):Aga a nie kliknęłaś sobie w prawym rogu okienka jak opisujesz takiej literki A? Chyba nie #shake - teraz klikam na nia -ale nie działa - zresztą żadne narzędzie nie działa - wszystko wklepuję ręcznie - a zaczęło się od tego, że wysyłając posta zrobiłam podgląd wiadomości :-(((( Quote
aga1215 Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Monika - mam wyłączony kod HTML - ale doprawdy nie wiem dlaczego :niewiem: trybu edytora nie tykałam w pasku dolnym okna wyskakuje mi komunikat "błąd na stronie" :hmmmm: Quote
malawaszka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 a ja nie wiem gdzie sięwłącza lub wyłącza tryb html - chciałam sprawdzić jak ja mam ale nie wiem gdzie :p Quote
aga1215 Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 malawaszka napisał(a):a ja nie wiem gdzie sięwłącza lub wyłącza tryb html - chciałam sprawdzić jak ja mam ale nie wiem gdzie :p Dzięki Monika-właśnie odkryłam, że szybka odpowiedź też nie działa.Muszę się z tym przespać........Dobranoc :buzi: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='aga1215']dlaczego? ;)nie działają mi emotki buuuuuuuuuuuuuuu........... A niby jak mam byc wszedzie?:shake: i w gorach i w dolinach i w Centrum Polski??? hmm???:cool1: Ale i tak fajnie bo rodzinnym moim miastem jest Piotrków Trybunalski...szkole konczylam w Łodzi a teraz mieszkam w Wawie:lol: Quote
aga1215 Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']A niby jak mam byc wszedzie?:shake: i w gorach i w dolinach i w Centrum Polski??? hmm???:cool1: Ale i tak fajnie bo rodzinnym moim miastem jest Piotrków Trybunalski...szkole konczylam w Łodzi a teraz mieszkam w Wawie:lol: Witaj Imienniczko :p hi,hi - ja urodziłam sie w New Saczu, który nie jest moim rodzinnym miastem, mimo, że w nim spędziłam dzieciństwo, studia ukończyłam w Krakowie (podyplomowe w W-wie :razz: ) a teraz mieszkam w górach - tom chyba wszędobylska??? ;) cuś mi się DG poprawiło - teraz tylko na topikach mam błąd na stronie, emotki wróciły :multi: :multi: :multi: i piszę bez znaczników :multi: :multi: :multi: Quote
aga1215 Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='Maga100']Witaj Ago z Bacą. Gdzie Baca? nie ma go - sie martwie :hmmmm: ;) :evil_lol: Witaj Maga :) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='Maga100']Witaj Ago z Bacą. Gdzie Baca? A mnie to nie powiesz dzien dobry...Madziu???? Paskudo:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='aga1215']Witaj Imienniczko :p hi,hi - ja urodziłam sie w New Saczu, który nie jest moim rodzinnym miastem, mimo, że w nim spędziłam dzieciństwo, studia ukończyłam w Krakowie (podyplomowe w W-wie :razz: ) a teraz mieszkam w górach - tom chyba wszędobylska??? ;) cuś mi się DG poprawiło - teraz tylko na topikach mam błąd na stronie, emotki wróciły :multi: :multi: :multi: i piszę bez znaczników :multi: :multi: :multi: to Alelujja..z tymi znaczkami , buzkami.... to witaj w klubie podrózników.....:razz: Quote
malawaszka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 ale macie fajnie - ja całe życie w Zagłębiu :shake: Quote
aga1215 Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='malawaszka']ale macie fajnie - ja całe życie w Zagłębiu :shake: myślałam, że na Śląsku ;) :evil_lol: Witaj Monika:multi: :multi: :multi: Quote
malawaszka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='aga1215'] myślałam, że na Śląsku ;) :evil_lol: Witaj Monika:multi: :multi: :multi: :turn-l: HA! myślałam myślałam :eviltong: Quote
malawaszka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='aga1215']o 17-tej jadę operować znowu Mańkę.......:-( AGA!!!! co się dzieje z Maniusią????? :shake: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='malawaszka']AGA!!!! co się dzieje z Maniusią????? :shake: no wlasnie co jest??:shake: Quote
Recommended Posts