Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
A czy Baca gdzieś tam jest ????

Nie :shake: - on bywa po Pienińskiej i Gorczańskiej stronie - przez Dunajec nie przechodzi :shake:
Witaj Haniu- masz pozdrowienia od Bacy:multi: wybiera się do Krakowa :eviltong:

Witaj Agnieszko z Warszawy :p u nas wyłażą krokusy :roll: w nocy był mróz (-4st), teraz w cieniu też trzyma za to w słońcu termometr pokazał +22st:crazyeye:

Witaj Moniko z D.G.- Wichurki :p prawda, że te kolorki są śliczne?:loveu:

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aga1215 napisał(a):
Nie :shake: - on bywa po Pienińskiej i Gorczańskiej stronie - przez Dunajec nie przechodzi :shake:
Witaj Haniu- masz pozdrowienia od Bacy:multi: wybiera się do Krakowa :eviltong:

Witaj Agnieszko z Warszawy :p u nas wyłażą krokusy :roll: w nocy był mróz (-4st), teraz w cieniu też trzyma za to w słońcu termometr pokazał +22st:crazyeye:

Witaj Moniko z D.G.- Wichurki :p prawda, że te kolorki są śliczne?:loveu:

Aga,

no to pieknie a jak przyjdzie teraz mroz to bedzie powazna kleska zywiolowa na wiosne i lato...bo wszystko pomarznie i nie bedzie owockow i innych roznosci...kurcze co to sie porobiło....:shake:

Posted

Agunia-Pańciunia) napisał(a):
Aga,

no to pieknie a jak przyjdzie teraz mroz to bedzie powazna kleska zywiolowa na wiosne i lato...bo wszystko pomarznie i nie bedzie owockow i innych roznosci...kurcze co to sie porobiło....:shake:

Agnieszko - tu w górach takie różnice temperatur zimą są normalne, w lecie też mamy chłodne noce

Posted

[quote name='aga1215']Dzisiaj wybraliśmy się na poszukiwania śniegu -

Roczku -znaleźliśmy naturalny !!!
Miałaś na myśli to takie cóś białawego w oddali?:lol:

Posted

[quote name='r_2005']
Miałaś na myśli to takie cóś białawego w oddali?:lol:

o, o , o - właśnie - to to białe, co mnie w tym roku nie prześladuje ..sie zaplątałem buuuuuuuu - nie mam emotek, zdjęcia wklepuje "na piechotę" wszystkomam w znacznikach buuuuu..... :-(

Posted

malawaszka napisał(a):
Aga a nie kliknęłaś sobie w prawym rogu okienka jak opisujesz takiej literki A?

Chyba nie #shake - teraz klikam na nia -ale nie działa - zresztą żadne narzędzie nie działa - wszystko wklepuję ręcznie - a zaczęło się od tego, że wysyłając posta zrobiłam podgląd wiadomości :-((((

Posted

Monika - mam wyłączony kod HTML - ale doprawdy nie wiem dlaczego :niewiem: trybu edytora nie tykałam w pasku dolnym okna wyskakuje mi komunikat "błąd na stronie" :hmmmm:

Posted

malawaszka napisał(a):
a ja nie wiem gdzie sięwłącza lub wyłącza tryb html - chciałam sprawdzić jak ja mam ale nie wiem gdzie :p

Dzięki Monika-właśnie odkryłam, że szybka odpowiedź też nie działa.Muszę się z tym przespać........Dobranoc :buzi:

Posted

[quote name='aga1215']dlaczego? ;)nie działają mi emotki buuuuuuuuuuuuuuu...........

A niby jak mam byc wszedzie?:shake:
i w gorach i w dolinach i w Centrum Polski???
hmm???:cool1:
Ale i tak fajnie bo rodzinnym moim miastem jest Piotrków Trybunalski...szkole konczylam w Łodzi a teraz mieszkam w Wawie:lol:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']A niby jak mam byc wszedzie?:shake:
i w gorach i w dolinach i w Centrum Polski???
hmm???:cool1:
Ale i tak fajnie bo rodzinnym moim miastem jest Piotrków Trybunalski...szkole konczylam w Łodzi a teraz mieszkam w Wawie:lol:
Witaj Imienniczko :p
hi,hi - ja urodziłam sie w New Saczu, który nie jest moim rodzinnym miastem, mimo, że w nim spędziłam dzieciństwo, studia ukończyłam w Krakowie (podyplomowe w W-wie :razz: ) a teraz mieszkam w górach
- tom chyba wszędobylska??? ;)
cuś mi się DG poprawiło - teraz tylko na topikach mam błąd na stronie, emotki wróciły :multi: :multi: :multi: i piszę bez znaczników :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='aga1215']Witaj Imienniczko :p
hi,hi - ja urodziłam sie w New Saczu, który nie jest moim rodzinnym miastem, mimo, że w nim spędziłam dzieciństwo, studia ukończyłam w Krakowie (podyplomowe w W-wie :razz: ) a teraz mieszkam w górach
- tom chyba wszędobylska??? ;)
cuś mi się DG poprawiło - teraz tylko na topikach mam błąd na stronie, emotki wróciły :multi: :multi: :multi: i piszę bez znaczników :multi: :multi: :multi:

to Alelujja..z tymi znaczkami , buzkami....

to witaj w klubie podrózników.....:razz: