aga1215 Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 [quote name='Poświata']Oooooooooo, Feluś!!! No to mamy komplecik Mańka, Feluś i Wektor. Jeszcze tylko fot Agi brakuje. Ale coś mi się wydaje, że jakieś mam.......... i marnują mi się na płytce. :hmmmm: co by tu z nimi zrobić??? Feluś był od poczatku :evilbat: :nono: wrrrrrrrrrrrrrr....... 0X :evilbat: 0X :evilbat: 0X :evilbat: bo pojadę po Barysia :wink: :evilbat: w reklamówce go wyniosę... Quote
Poświata Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 :angel: :angel: :angel: byłam pioerwsza, spóźniłaś się u ułamek sekundy :angel: :angel: :angel: Quote
Poświata Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 [quote name='aga1215']bo pojadę po Barysia :wink: :evilbat: w reklamówce go wyniosę... :evilbat: :evilbat: Nie dam Baryśka, własną klatą go będę bronić, po moim trupie :evilbat: :evilbat: na co mój kochany syncio rzekłby "to się da załatwić" :evil: Quote
aga1215 Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 [quote name='Poświata'][quote name='aga1215']bo pojadę po Barysia :wink: :evilbat: w reklamówce go wyniosę... :evilbat: :evilbat: Nie dam Baryśka, własną klatą go będę bronić, po moim trupie :evilbat: :evilbat: na co mój kochany syncio rzekłby "to się da załatwić" :evil: se z Wojteckim załatwię - On bedzie za :wink: Quote
Poświata Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='Poświata'][quote name='aga1215']bo pojadę po Barysia :wink: :evilbat: w reklamówce go wyniosę... :evilbat: :evilbat: Nie dam Baryśka, własną klatą go będę bronić, po moim trupie :evilbat: :evilbat: na co mój kochany syncio rzekłby "to się da załatwić" :evil: se z Wojteckim załatwię - On bedzie za :wink: a dokładnie przepraszam za czym??? Za zabraniem Baryśka wogóle, czy moim trupem się ucieszy??? Quote
aga1215 Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 [quote name='Poświata'][quote name='aga1215'][quote name='Poświata'][quote name='aga1215']bo pojadę po Barysia :wink: :evilbat: w reklamówce go wyniosę... :evilbat: :evilbat: Nie dam Baryśka, własną klatą go będę bronić, po moim trupie :evilbat: :evilbat: na co mój kochany syncio rzekłby "to się da załatwić" :evil: se z Wojteckim załatwię - On bedzie za :wink: a dokładnie przepraszam za czym??? Za zabraniem Baryśka wogóle, czy moim trupem się ucieszy??? nie rozumiem Twoich wątpliwości :lol: Quote
malawaszka Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 hihih ale kłótnia a ja i tak nie wiem która to aga :lol: Quote
asher Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 [quote name='Poświata']Zgaduj-zgadula...... .....podpowiedź - Agą nie jest to dziewczę z rozdziawioną paszczą :P :P Agą nie jest również Poświata i chyba raczej nie sa Agą dwaj widoczni na zdjęciu panowie... Więc Agą jest albo dziewczyna po prawej - w zielonym, albo po lewej - w zółtym :hmmmm: :D Quote
aga1215 Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 wykorzystam "zbiegowisko" :wink: u Wektora dla prywaty :wink: na pwp Bodziulka dała linka do filmiku o czarnych wyżłach z Sochaczewa lepiej se je pooglądajcie :wink: :lol: : [quote name='Bodziulka']A jeżeli ktoś ma ochotę poogladać Wyzełki, to tu jest filmik do ściągnięcia http://www.megaupload.com/?d=40B8O7I6 (gdyby ktoś miał z tym problemy, instrukcja jest w temacie o sochaczewskich psiakach) Było trochę głośno - psy, a do tego kosiarki :-? Quote
aga1215 Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 malawaszka napisał(a):ależ z nich wariaty kochane :angel: no to widzisz, co mam na codzień :lol: tyle, że w jednym egzemplarzu :P Quote
malawaszka Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 no j nie mogę uwierzyć, że nikt nie chce takich cudaków - ludzie boją się pewnie tego łażenia po płotach :( Quote
aga1215 Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 malawaszka napisał(a):no j nie mogę uwierzyć, że nikt nie chce takich cudaków - ludzie boją się pewnie tego łażenia po płotach :( e tam, jak się porządnie wybiegają to są spokojne - przynajmniej Wektor tak ma :D no i one same wracają po zrobieniu dwóch kółek wokół schroniska :P a te skoki i szczeki to objawy radości na widok Wolontariuszki jak będą mieć stałego pana to się uspokoją!!!! Quote
aga1215 Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 w koło zieleń :lol: czego chcesz, tam jest kot :evil: Quote
Alicja Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='aga1215']w koło zieleń :lol: czego chcesz, tam jest kot :evil: :wink: jeszcze zieleń :lol: :lol: Quote
aga1215 Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 [quote name='malawaszka'] :evil_lol: :shock: :scared: chwilunia :lol: może być :wink: :lol: Quote
malawaszka Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 bo ja che byc zasypywana fotami Wektora - na maxa po szyje zasypywana!!!!!!!!! :lol: Quote
aga1215 Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 [quote name='malawaszka']bo ja che byc zasypywana fotami Wektora - na maxa po szyje zasypywana!!!!!!!!! :lol: mówisz - masz jesteś już całkiem zasypana? :wink: :lol: Quote
malawaszka Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 nieeeeeee :lol: koffam tego czarnego zbója :angel: Quote
aga1215 Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 [quote name='malawaszka']nieeeeeee :lol: koffam tego czarnego zbója :angel: to daj jeść :lol: Quote
aga1215 Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 [quote name='malawaszka']ależ proszę proszę :lol: dziękuję :buzi: pyszne było tylko trochę przesolone :wink: :lol: a masz jeszcze Quote
Alicja Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Pisze na WAS donos do TOZu że głodzicie Wektora :evil: :lol: Quote
Recommended Posts