malawaszka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='Maga100']hahahhaha, nawet ja się zlękłam :lol: :lol: :lol: nieważne, Ago, poświęcaj się, ryzykuj, czaj zza okna, wszystko dla nas :p hahahaha jest ryzyko, jest zabawa :evil_lol: Quote
aga1215 Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 [quote name='Maga100']nieważne, Ago, poświęcaj się, ryzykuj, czaj zza okna, wszystko dla nas :p [quote name='Sabina1']Ten strażnik, jakiś ogarowaty,czy mnie się wydaje ? Witaj Sabinko też zauważyłaś? Mam nawet podejrzenie co do tatusia :niewiem: :hmmmm: Quote
Sabina1 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 W każdym razie, bardzo piękny pies. Lubię takie mocne Brysie. Boże Aga, dlaczego my jeszcze nie śpimy ? DOBRANOC Quote
aga1215 Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 [quote name='Sabina1']W każdym razie, bardzo piękny pies. Lubię takie mocne Brysie. Boże Aga, dlaczego my jeszcze nie śpimy ? DOBRANOC Dobranoc Sabinko :p chyba masz rację......... Quote
Hanna R. Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='aga1215'] :roll: Aga ! Dla mnie TO JEST ZDJĘCIE ROKU !!!! :modla: :modla: :modla: Quote
aga1215 Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Aga ! Dla mnie TO JEST ZDJĘCIE ROKU !!!! :modla: :modla: :modla: dzięki :buzi: - ale - hi, hi - chyba za odwagę :lol: wiesz jak zmiatałam, kiedy facet zorientował się, że go fotografuję :evil_lol: myślałam, że zaraz nam szyby polecą ........ Quote
Sabina1 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Dzień dobry Aguś, w ten obrzydliwy, deszczowy dzionek. Może pocieszysz jakimś pieknym widoczkiem ? Quote
aga1215 Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 [quote name='Sabina1']Dzień dobry Aguś, w ten obrzydliwy, deszczowy dzionek. Może pocieszysz jakimś pieknym widoczkiem ? Witaj Sabinko :multi: :multi: :multi: Mam widoczki - to dla Ciebie: wschód słońcaw Pieninach - ten widoczny w oddali szczyt to Szafranówka - w Szczawnicy - na niej jest wyciąg i kadr i ostatnie pociesz się, że u nas dzisiaj też pochmurno.... Quote
Hanna R. Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 aga1215 napisał(a): pociesz się, że u nas dzisiaj też pochmurno.... No ! Bo już miałam zapytać, skąd Ty TAKĄ pogodę masz dzisiaj... Jeszcze raz Ci mówię : ZDJĘCIE Z BACĄ JEST ABSOLUTNIE BOSKIE !!!! Quote
Sabina1 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Dziekuję ! Ach te widoki z okna ! A jak spotkasz jeszcze boskiego bacę.....to pozdrów go ode mnie :lol: Quote
Hanna R. Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Sabina1 napisał(a): A jak spotkasz jeszcze boskiego bacę.....to pozdrów go ode mnie :lol: Hihihi :evil_lol: Quote
aga1215 Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Sabina1 napisał(a):Dziekuję ! Ach te widoki z okna ! A jak spotkasz jeszcze boskiego bacę.....to pozdrów go ode mnie :lol: musiałabym za nim krzyczeć - nie wiem, czy mój nos wytrzymałby........ Quote
Alicja Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 aga1215 napisał(a):musiałabym za nim krzyczeć - nie wiem, czy mój nos wytrzymałby........:evil_lol::evil_lol::evil_lol: O śnieg ...widze śnieg , czy to ten który wymiotłaś z podwórka;) U nas dziś było masakrycznie ...szaro , buro i ponuro:shake: Quote
aga1215 Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: O śnieg ...widze śnieg , czy to ten który wymiotłaś z podwórka;) U nas dziś było masakrycznie ...szaro , buro i ponuro:shake: Aluś - to zdjęcie historyczne, jeszcze z grudnia :evil_lol: ten baca tak se krąży po okolicy, od dwóch dni go tu nie było, wędruje po innych łąkach - może czeka, aż trawka o nas odrośnie? Quote
PIKA Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Cześc Agus :multi: [quote name='aga1215']a Ty mi będziesz szyby wstawiać? ;) :evil_lol: :roll: Dla mnie to też zdjęcie roku :loveu: [quote name='aga1215']dzięki :buzi: - ale - hi, hi - chyba za odwagę :lol: wiesz jak zmiatałam, kiedy facet zorientował się, że go fotografuję :evil_lol: myślałam, że zaraz nam szyby polecą ........ A co u Was te bacowe takie nerwowe? :hmmmm: :shake::evil_lol: Quote
aga1215 Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 PIKA napisał(a):Cześc Agus :multi: Dla mnie to też zdjęcie roku :loveu: A co u Was te bacowe takie nerwowe? :hmmmm: :shake::evil_lol: Witaj Pika! :multi: :multi: :multi: Nie wiesz pewnie, jakie to stresujące zajęcie tak szukać w styczniu trawki:evil_lol: OOOOOoooo - właśnie idą :cool3: Quote
aga1215 Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Witam w piękny, zimny ale za to słoneczny dzień daleko w górach .... i troszkę bliżej - widzicie??? tam niech se leży :p Byliśmy z wizytą - Kama już zwiastuje wiosnę - linieje na potęgę, właściciele nie nadążają z wyczesywaniem... zaloty :loveu: owiec dzisiaj nie było, baca "jarmarkuje" ;) Quote
Gosiek Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 cześć Agniesiu - wyciągam was z 10 stronki :-o faktycznie po Kamie widać ze juz wiosna idzie :multi: i dobrze - nie lubię zimy :evil_lol: Baca niezły :evil_lol: też bym sie bała mu zdjecia robić :evil_lol: ale widoczki w słońcu masz obłędne... a ja w tym roku chyba w góry nie pojadę :-( mielismy jak co roku wyjechać na narty ale ze nie ma sniegu to nici z tego...... szkoda bo sie za widokiem gór steskniłam ale.... chyba jednak wolę ciepełko niż wyjazd na ferie ;) sama juz nie wiem :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 no proszę Kama prawdziwa kobitka ciuszki zmienia wg mody;) Quote
aga1215 Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Gosiek napisał(a):cześć Agniesiu - wyciągam was z 10 stronki :-o faktycznie po Kamie widać ze juz wiosna idzie :multi: i dobrze - nie lubię zimy :evil_lol: Baca niezły :evil_lol: też bym sie bała mu zdjecia robić :evil_lol: ale widoczki w słońcu masz obłędne... a ja w tym roku chyba w góry nie pojadę :-( mielismy jak co roku wyjechać na narty ale ze nie ma sniegu to nici z tego...... szkoda bo sie za widokiem gór steskniłam ale.... chyba jednak wolę ciepełko niż wyjazd na ferie ;) sama juz nie wiem :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a):no proszę Kama prawdziwa kobitka ciuszki zmienia wg mody;) i sezonu Alu, i sezonu ;) :evil_lol: Witajcie! Nie dość, że DG muli, images szwankuje to jeszcze neo mi wyrzuciło :angryy: prawie godzinę wstawiałam nowe zdjęcia :angryy: Gosiu - Jak widzisz góry bez śniegu tez są przepiękne:loveu: właśnie skasowałam Trojana :angryy: :angryy: :angryy: Quote
malawaszka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 boskie :loveu: :loveu: :loveu: hihihi a Kama się zrobiła łaciata :lol: Quote
aga1215 Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 malawaszka napisał(a): hihihi a Kama się zrobiła łaciata :lol: najważniejsze, że dalej się Wekiemu podoba ;) :evil_lol: Witaj Monika! Witajcie Dogomaniaczki:multi: :multi: :multi: Od rana świeciło słońce. W południe przestało :shake: :-( Dzisiejsze widoczki - wyszły przedziwne kolory :hmmmm: a potem byliśmy troszkę w górach Słońca nie było :shake: :shake: :shake: Quote
malawaszka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 baaaajkaaaaaa :loveu: :loveu: :loveu: Quote
r_2005 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 aga1215 napisał(a): Gosiu - Jak widzisz góry bez śniegu tez są przepiękne:loveu: Tylko na nartach siakoś tak kiepsko się jeździ:evil_lol: Witam pięknie:p Quote
aga1215 Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 r_2005 napisał(a):Tylko na nartach siakoś tak kiepsko się jeździ:evil_lol: Witam pięknie:p wyciągi są śnieżone - to Szafranówka w Szczawnicy w czasie Świąt Quote
Recommended Posts