Sabina1 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 :cunao: :drink1: :cunao: :drink1: :cunao: :drink1: :cunao: :drink1: :cunao: Dużo Zdrowia i Pomyślności w Nowym Roku, dla Ciebie i całej Rodziny, życzy Sabina1. :cunao: :drink1: :cunao: :drink1: :cunao: :drink1: :cunao: :drink1: :cunao: Hania ma rację, koniecznie trzeba przed dwunastą krzaczki odśnieżyć :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 :multi:witamy jeszcze starorocznie;)oby ten Nowy był LEPSZY:multi: Quote
PIKA Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Ona też ma snieg :placz: Tez bym kciala :oops: Quote
aga1215 Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Kochani za ten Nowy 2007 Roczek aby Każdemu przyniósł to czego Mu najbardziej potrzeba Quote
Hanna R. Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Aga, kochana, zdrowia, szczęścia, pomyślności ! Dla Ciebie, Wektora,kotów - i całego personelu :p Quote
Alicja Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='aga1215']Kochani za ten Nowy 2007 Roczek aby Każdemu przyniósł to czego Mu najbardziej potrzeba :multi::multi::multi:za ten Nowy Roczek:laola::drinking::drinking::drinking: Quote
Maga100 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Ago, a jakiś widoczek dla mnie na Nowy Rok? :p Quote
Poświata Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Ładne życzenia :multi: , meila odebrałam :buzi:, dziękuję !!! Quote
aga1215 Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Dziękuję Wszystkim za życzenia :buzi: :multi: :multi: :multi: [quote name='Maga100']Ago, a jakiś widoczek dla mnie na Nowy Rok? :p Madziu - oto mały prezencik :) to ryneczek w Starym Sączu a ta największa kamieniczka to dom, w którym Marysieńka oczekiwała na powracającego spod Wiednia ukochanego :loveu: a to polana pod Lubaniem, jednym ze szczytów w Gorcach, zdjęcie z balkonu z baaaaaardzo dużym zoomem:multi: Quote
PIKA Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 AGUś WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEJSZEGO :multi: Quote
Mi. Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Wszystkiego Najlepszego W Nowym Roku!!!:) Quote
aga1215 Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 [quote name='PIKA']AGUś WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEJSZEGO :multi: [quote name='*luthien*']Wszystkiego Najlepszego W Nowym Roku!!!:) dzięki :buzi: :multi: :multi: :multi: Quote
malawaszka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Aguś a Twój ryneczek???? jest zaśnieżony czy już nie??? chociaż na fotce bym go obejrzała :loveu: :loveu: :loveu: Wszystkiego NAJ w Nowym Roku!!!! :loveu: Quote
PIKA Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Cześć Aguś :multi: Gdzie jesteś? Chyba nie leczysz kaca jeszcze ? :cool3::evil_lol: Quote
aga1215 Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Witajcie w Nowym Roku:multi: :multi: :multi: tu ja - Wasza kapelusikowa :buzi: [quote name='malawaszka']Aguś a Twój ryneczek???? jest zaśnieżony czy już nie??? chociaż na fotce bym go obejrzała :loveu: :loveu: :loveu: Wszystkiego NAJ w Nowym Roku!!!! :loveu: śniegu w rynku już nie ma, jest buro i ślisko :angryy: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:witaj w Nowym Roku teraz tysz trzeba pracować :cool3: [quote name='PIKA']Cześć Aguś :multi: Gdzie jesteś? Chyba nie leczysz kaca jeszcze ? :cool3::evil_lol: troszki główka bolała, ale nic to ;) :evil_lol: zabawiłam się z bombką :evil_lol: A takie dzisiaj se chodziły polami....... i ulicą .... a pilnowało je takie cudo :loveu: Mańka stara się być na bieżąco z ekonomią ;) :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='aga1215'] to ryneczek w Starym Sączu a ta największa kamieniczka to dom, w którym Marysieńka oczekiwała na powracającego spod Wiednia ukochanego :loveu: Bardzo ładny "domeczek" :evil_lol:, chyba miło jej się oczekiwało ;) Agusiu, wszystkiego dobrego w Nowym Roku :loveu: Quote
Maga100 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 PIĘKNE P I Ę K N E [quote name='aga1215'] tu ja - Wasza kalelusikowa :buzi: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: świetne, jak ja ci zazdroszczę takich widoków :placz: przyzgarnij kropka :p naprawdę ich pilnował? :loveu: Quote
aga1215 Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 [quote name='Maga100'] świetne, jak ja ci zazdroszczę takich widoków :placz: przyzgarnij kropka :p naprawdę ich pilnował? :loveu: Pilnował!!! I jeszcze był młody labek!!! Nie zdążyłam sfotografować bo zobaczył mnie baca i tak popatrzył, że pomyślałam o oknach ;) :evil_lol: Mmbbajku - dziękuję :buzi: jak Ci się owczy strażnik podoba? Quote
Maga100 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='aga1215']Pilnował!!! I jeszcze był młody labek!!! Nie zdążyłam sfotografować bo zobaczył mnie baca i tak popatrzył, że pomyślałam o oknach ;) :evil_lol: ty się nie przejmuj jakimś bacą, tylko rób zdjecia!!!!! :cool1: Quote
malawaszka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 aga1215 napisał(a):śniegu w rynku już nie ma, jest buro i ślisko :angryy: ehhh szkoda :shake: pamiętam jak byłam tam na Sylwestra dwa razy i było tak bosko bialuśko i czyściuśko i wrzucaliśmy się o 12 w zaspy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahaha czy Mania ogląda też Szkło Kontaktowe? :evil_lol: Quote
aga1215 Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 [quote name='Maga100']ty się nie przejmuj jakimś bacą, tylko rób zdjecia!!!!! :cool1: a Ty mi będziesz szyby wstawiać? ;) :evil_lol: :roll: Quote
malawaszka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 łojjjjj no rzeczywiście Baca średnio miło wygląda :lol: Quote
Maga100 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='malawaszka']łojjjjj no rzeczywiście Baca średnio miło wygląda :lol: hahahhaha, nawet ja się zlękłam :lol: :lol: :lol: nieważne, Ago, poświęcaj się, ryzykuj, czaj zza okna, wszystko dla nas :p Quote
Sabina1 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Ten strażnik, jakiś ogarowaty,czy mnie się wydaje ? Quote
Recommended Posts