Sabina1 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Odebrałam pw, widziałam też na wp.pl i uroczyście oświadczam , specjalnie w alerii, którą odwiedza dużo osób, Że jestem obrzydliwą, mazowiecką świnią zwisłouchą. Poświato przebacz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Hanna R. Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='Sabina1']Że jestem obrzydliwą, mazowiecką świnią zwisłouchą. Poświato przebacz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O BOŻE !!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Sabino - Misiu :crazyeye: Czyśy zwariowała ? Rozumiem pokajanie - ale AŻ TAK ???? :lol: :lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 A wogóle Aga - dawałam Cię dziś za przykład Pysi :evil_lol: Całusy dla ziejącego Wekiego :loveu: Quote
malawaszka Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='Sabina1']Odebrałam pw, widziałam też na wp.pl i uroczyście oświadczam , specjalnie w alerii, którą odwiedza dużo osób, Że jestem obrzydliwą, mazowiecką świnią zwisłouchą. Poświato przebacz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahahahha Sabina :lol: :lol: :lol: Quote
PIKA Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 A tu co się dzieje :crazyeye: To sikaś Galeria samobiczowników? :evil_lol: Quote
Sabina1 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 PIKA napisał(a):A tu co się dzieje :crazyeye: To sikaś Galeria samobiczowników? :evil_lol: To tylko jeden samobiczownik. Ja niedobryj czieławiek, ubij mienia ! Quote
Hanna R. Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Sabina1 napisał(a): Ja niedobryj czieławiek, ubij mienia ! Cholera ! Ona rzeczywiście ZWARIOWAŁA ! :-o Quote
Sabina1 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Cholera ! Ona rzeczywiście ZWARIOWAŁA ! :-o I co z teo? I tak Poświata teo nie widzi, cholera ! Quote
Hanna R. Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Sabina1 napisał(a):I co z teo? I tak Poświata teo nie widzi, cholera ! O. Jednak nie zwariowała ! WYRACHOWANA jest :-o Quote
Sabina1 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 HankaRupczewska napisał(a):WYRACHOWANA jest :-o Babciu ! za przeproszeniem wykoślawiasz mi moje szczere pokajanie ! :placz: :placz: Quote
Poświata Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='Sabina1']I co z teo? I tak Poświata tego nie widzi cholera ! Widzi, widzi cholera:laugh2_2: !!! Siadłam sobie właśnie do kopma, i cóż widzę :crazyeye: , zamieszanie jakieś okrutne wywołałam :hmmmm: . I widzi, i docenia, i wybacza :calus: !!! Mało tego, tą "obrzydliwą, mazowiecką świnią zwisłouchą" kompletnie mnie rozwaliłaś:sweetCyb:. Quote
aga1215 Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Witajcie [quote name='Poświata']GDZIE :crazyeye: ???? A pocztę PW obie żeście pdbierały ??? Ja też pamiętałam, a Wy o mnie nie :eviltong: .. tu :angryy: a listonosz nie doniósł????????????? pw odebrałam jeszcze jak byłam w "przelocie" na DG [quote name='Sabina1']Odebrałam pw, widziałam też na wp.pl i uroczyście oświadczam , specjalnie w alerii, którą odwiedza dużo osób, Że jestem obrzydliwą, mazowiecką świnią zwisłouchą. Poświato przebacz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sabinko - ale dlaczego "zwisłouchą"??? [quote name='HankaRupczewska']A wogóle Aga - dawałam Cię dziś za przykład Pysi :evil_lol: Całusy dla ziejącego Wekiego :loveu: dziękuję w imieniu Wektora :multi: lecę do Pysi - MUSZĘ to zobaczyć :scared: [quote name='PIKA']A tu co się dzieje :crazyeye: To sikaś Galeria samobiczowników? :evil_lol: Wektora ci ona :mad: [quote name='Sabina1']I co z teo? I tak Poświata teo nie widzi, cholera ! [quote name='HankaRupczewska']O. Jednak nie zwariowała ! WYRACHOWANA jest :-o :mdleje: :turn-l: :roflt: [quote name='Sabina1']Babciu ! za przeproszeniem wykoślawiasz mi moje szczere pokajanie ! :placz: :evil_lol: [quote name='Poświata']Widzi, widzi cholera:laugh2_2: !!! Siadłam sobie właśnie do kopma, i cóż widzę :crazyeye: , zamieszanie jakieś okrutne wywołałam :hmmmm: . I widzi, i docenia, i wybacza :calus: !!! Mało tego, tą "obrzydliwą, mazowiecką świnią zwisłouchą" kompletnie mnie rozwaliłaś:sweetCyb:. nie daje mi spokoju ta "zwisłoucha" :hmmmm: ;) :roflt: mam zapasy fotek bieg ze skarpy dzisiaj nie robiłam fotek bo musiałam odśnieżać:angryy: Quote
Alicja Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 :shake:oj nie lubisz ty śnieżku ...nie lubisz .... A nie poturlał:razz: Quote
PIKA Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Moja droga Agnieszko Czy byłabys łaskawa wyczyścić sobie skrzynkę mailową :mad: Quote
aga1215 Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 PIKA napisał(a):Moja droga Agnieszko Czy byłabys łaskawa wyczyścić sobie skrzynkę mailową :mad: sie robi :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Quote
aga1215 Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 aga1215 napisał(a):sie robi :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Pika - gotowe :multi: :multi: :multi: Quote
PIKA Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 aga1215 napisał(a):Pika - gotowe :multi: :multi: :multi: a doopa :diabloti: znowu wróciło, ze zapchane :shake: Moze ja mam nie tego maila? :hmmmm: Quote
aga1215 Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='PIKA']a doopa :diabloti: znowu wróciło, ze zapchane :shake: Moze ja mam nie tego maila? :hmmmm: Aguś - koło 14-tej zwiększyłam pojemność skrzynki o 150% - jest 15MB wolnego - czekam:multi: :multi: :multi: Quote
aga1215 Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 dzięki Beatko :multi: :multi: :multi: nasze koteczki dzisiaj sobie rozmawiały... pamiętacie jeszcze jak wyglada śnieg??? :eviltong: świeżutki, jeszcze ciepły Quote
Hanna R. Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='aga1215'] Droga Agnieszko , a czemu te krzaczki nie odśnieżone są ? :diabloti: Quote
Gosiek Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 cześc Agniesiu - ładny ten śnieżek.... a u nas deszcz w nocy lał :cool3: Quote
aga1215 Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Witajcie [quote name='HankaRupczewska']Droga Agnieszko , a czemu te krzaczki nie odśnieżone są ? :diabloti: [quote name='Gosiek']cześc Agniesiu - ładny ten śnieżek.... a u nas deszcz w nocy lał :cool3: u nas w nocy leciała z nieba kaszka, teraz rozpuszcza - jest +5 st. Quote
Recommended Posts