Alicja Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 :razz:ale fajniście tak popływać ;) Co to za zameczek tam na focie w oddali:cool3: Quote
aga1215 Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 [quote name='malawaszka']proomemmm :multi: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:ale fajniście tak popływać ;) Co to za zameczek tam na focie w oddali:cool3: W Tropiu jest przeprawa - zameczek stoi poprzeciwnej stronie Tropia mam go w zbliżeniu (z promu) Quote
malawaszka Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 rany Aga Ty mieszkasz w BAJCE :mdleje: Quote
aga1215 Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 [quote name='malawaszka']rany Aga Ty mieszkasz w BAJCE :mdleje: Waszka - ja TAM nie mieszkam :shake: tylko pływam ;) :evil_lol: czasami jak kierowca pojedzie "inaczej" bo nie lubi tą samą trasa ;) Quote
Alicja Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='aga1215']W Tropiu jest przeprawa - zameczek stoi poprzeciwnej stronie Tropia mam go w zbliżeniu (z promu) ;)ale fajnisty , muszę pokazać Kubie Quote
Hanna R. Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Aguś - kochanie... Ty to masz dobrze ... Osobisty Trawnikowy ... Osobisty Kierowca ... Ty to musisz mieć WALORY :p :p :p A tak wogóle - to całujemy. Hania i Psy. Quote
aga1215 Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Aguś - kochanie... Ty to masz dobrze ... Osobisty Trawnikowy ... Osobisty Kierowca ... Ty to musisz mieć WALORY :p :p :p A tak wogóle - to całujemy. Hania i Psy. Witaj Haneczko a mam - robię dobre ruskie;) :evil_lol: tysz całuję - zachrypiona Aga i pies i koty :buzi: Quote
Hanna R. Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Aga - dostałąś przepis ??? Zdrowych i spokojnych Świąt - życzy Hania z przyległosciami . Quote
Sabina1 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Zdrowych, Szczęśliwych, Rodzinnych Świąt, życzy Sabina1 Quote
Evelina Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Az milo popatrzec jak flaga dumnie powiewa :loveu: Quote
Alicja Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 :multi:dotarłam tu.....;) dobrze ze Ewelina wyciągnęła galerię bo ciężko odnaleść .. Jak minęły żarłoczne święta;) My jesteśmy po spacerku , odwiedzinach u śp.Harleyka ....Ozzy szalał z badylkami. Liczę na nowe foty ....... aha Kuba dostał od tatusia najprawdziwszy kuty miecz rycerski wg wzorów średniowiecznych ......mus było wypróbować na chaszczach :cool3: Quote
Maga100 Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::multi:aha Kuba dostał od tatusia najprawdziwszy kuty miecz rycerski wg wzorów średniowiecznych ......mus było wypróbować na chaszczach :cool3: dobrze, że nie na sąsiadach :evil_lol: :evil_lol: witaj, Ago! Przyszłam i nie widzę. Ani ciebie ani widoczków :shake: Quote
PIKA Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Cześć Aguś :multi: Gdzie jesteś? Zaklinowałaś się za stołem? :evil_lol: Quote
aga1215 Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 już jestem Wszystkiego Najlepszego :buzi: :buzi: :buzi: HankaRupczewska napisał(a):Aga - dostałąś przepis ??? Zdrowych i spokojnych Świąt - życzy Hania z przyległosciami . Witaj Haniu z Przyległościami :multi: - dzięki - dostałam :buzi: a Ty upiekłaś??? Sabina1 napisał(a):Zdrowych, Szczęśliwych, Rodzinnych Świąt, życzy Sabina1 Witaj Sabinko1- Misiu :multi: -dziękuję za życzenia - takie były :multi: Evelina napisał(a):Az milo popatrzec jak flaga dumnie powiewa :loveu: Witaj Ewuś :multi: - dzięki za "odkopanie" :buzi: ta flaga tam powiewa cały rok - jak latem byłam w tamtych stronach tysz była, w tym zameczku podobno jest Dom Pracy Twórczej Alicjarydzewska napisał(a)::multi:dotarłam tu.....;) dobrze ze Ewelina wyciągnęła galerię bo ciężko odnaleść .. Jak minęły żarłoczne święta;) My jesteśmy po spacerku , odwiedzinach u śp.Harleyka ....Ozzy szalał z badylkami. Liczę na nowe foty ....... aha Kuba dostał od tatusia najprawdziwszy kuty miecz rycerski wg wzorów średniowiecznych ......mus było wypróbować na chaszczach Witaj Alu :multi: a będą foty z tych chaszczów??? :evil_lol: Maga100 napisał(a):dobrze, że nie na sąsiadach :evil_lol: witaj, Ago! Przyszłam i nie widzę. Ani ciebie ani widoczków :shake: witaj Magdo :multi: a co to Ci się stało :crazyeye: ;) :evil_lol: PIKA napisał(a):Cześć Aguś :multi: Gdzie jesteś? Zaklinowałaś się za stołem? :evil_lol: prawie :oops: :evil_lol: Witaj Aguś :multi: Quote
Hanna R. Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Upiekłam , Aga. :p I mówię Ci ; WARTO !!! Tylko wszystkie trzy placki trzeba obficie nasaczyć kawą capuccino z dość dużą domieszką spirytusu, żeby było mokro i alkoholowo. PYCHA !!!! Quote
aga1215 Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Upiekłam , Aga. :p I mówię Ci ; WARTO !!! Tylko wszystkie trzy placki trzeba obficie nasaczyć kawą capuccino z dość dużą domieszką spirytusu, żeby było mokro i alkoholowo. PYCHA !!!! A ja w końcu nie zrobiłam:oops: Teraz jakoś dziwnie mnie do słodkiego nie ciągnie:shake: :evil_lol: może za jakiś czas......... Quote
malawaszka Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Aga Wesołego po Świętach :loveu: a czemu nie chce Ci się jeść słodkiego???? :evil_lol: wiecie, że ja nie zjadłam ANI KAWAŁECZKA ciasta??? :-o jakoś nie ciągnęlo mnie wogóle :crazyeye: Quote
Sabina1 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Aga - dostałąś przepis ??? . aga1215 napisał(a):- dzięki - dostałam :buzi: a Ty upiekłaś??? HankaRupczewska napisał(a):Upiekłam , Aga. :p I mówię Ci ; WARTO !!! Tylko wszystkie trzy placki trzeba obficie nasaczyć kawą capuccino z dość dużą domieszką spirytusu, żeby było mokro i alkoholowo. PYCHA !!!! ????????????????????????????????????????? A na jakie ciasteczko był ten tajemniczy przepisik,jeśli można zapytać ? Dzień Dobry w poświąteczną środę, która wcale nie jest zła, bo jest jeszcze jedzonko i nie trzeba noweo robić :lol: Quote
aga1215 Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Witaj Sabino Droga Hania zrobiła ciasto o smakowitej nazwie capuccino jak mi przejdzie awersja do słodkości, co jak mniemam niebawem nastąpi :oops: to z pewnością wypróbuje :multi: Mam dzielnego psa. Mój zuch upolował tygrysa próbował go pożreć ale stwierdził, że jeszcze nie pora :shake: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Gosiek Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 witam poświątecznie :razz: awersja do słodyczy? coś niesłychanego :-o :loveu::loveu::loveu: dzielny Wektorek Quote
PIKA Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Cześc Agus :multi: Ja tam awersji do slodyczy ni mom nigdy :evil_lol: Weki byl na Safarii? :lol: Quote
aga1215 Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 :multi: :multi: :multi: witajcie:multi: :multi: :multi: [quote name='Gosiek']witam poświątecznie :razz: awersja do słodyczy? coś niesłychanego :-o [quote name='PIKA']Cześc Agus :multi: Ja tam awersji do slodyczy ni mom nigdy :evil_lol: Weki byl na Safarii? :lol: niestety, już mi przeszło:angryy: :angryy: :angryy: fajne ma trofeum, prawda? ;) Wetor dzisiaj ział :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: zimowa róża Komunikat pogodowy - JEST BIAŁO :hmmmm: Quote
Sabina1 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Ausiu1215, dzisiaj byłam w starym mieszkaniu i odbierałam pocztę . Miedzy innymi, śliczną, świateczną karteczkę od Ciebie. Dziękuję Ci bardzo za pamięć i Życzenia :loveu: Quote
aga1215 Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 [quote name='Sabina1']Ausiu1215, dzisiaj byłam w starym mieszkaniu i odbierałam pocztę . Miedzy innymi, śliczną, świateczną karteczkę od Ciebie. Dziękuję Ci bardzo za pamięć i Życzenia :loveu: :multi: :multi: :multi: doszła :multi: :multi: :multi: Witaj Misiu :buzi: Quote
Poświata Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='aga1215']Komunikat pogodowy - JEST BIAŁO :hmmmm: GDZIE :crazyeye: ???? [quote name='Sabina1']Miedzy innymi, śliczną, świateczną karteczkę od Ciebie. Dziękuję Ci bardzo za pamięć i Życzenia :loveu: A pocztę PW obie żeście pdbierały ??? Ja też pamiętałam, a Wy o mnie nie :eviltong: .. Quote
Recommended Posts