malawaszka Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 ooo Wektoriński znowu był na zolytach :lol: :loveu: Quote
Alicja Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 :pno i doczekałam czarno-zielonych grudniowych fotek:multi::multi::multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 zdjecie dowodem, ze milosc uskrzydla :lol: Quote
Poświata Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pno i doczekałam czarno-zielonych grudniowych fotek:multi::multi::multi: a ja chcę żeby wreszcie było tak, i tak , i tak też ......... iłego dnia życzę Quote
Alicja Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [quote name='Poświata'] a ja chcę żeby wreszcie było tak, i tak , i tak też ......... iłego dnia życzę ;)oj będzie , będzie i tak ...a u nas dzis już zimno było i szron na trawce ...więc kto wie;) Witaj Aga ze zwierzaczkami Quote
aga1215 Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 [quote name='Poświata'] a ja chcę żeby wreszcie było tak, i tak , i tak też ......... iłego dnia życzę [quote name='Alicjarydzewska'];)oj będzie , będzie i tak ...a u nas dzis już zimno było i szron na trawce ...więc kto wie;) Witaj Aga ze zwierzaczkami Witajcie Beata - "wykrakałaś" ;) :mad: :mad: :mad: na szczęście miałam i taki widok :loveu: zrobiłam mu (jej? :hmmmm: :niewiem:) kilka fotek :multi: - wkleję, jak złapię wolną chwilkę :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='aga1215']Witajcie Beata - "wykrakałaś" ;) :mad: :mad: :mad: na szczęście miałam i taki widok :loveu: zrobiłam mu (jej? :hmmmm: :niewiem:) kilka fotek :multi: - wkleję, jak złapię wolną chwilkę :lol: aga u was snieg zacina?u mnie leje deszcz od rana, ale wiatr to od was wieje :eviltong: Quote
malawaszka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Madzia jak to deszcz :crazyeye: ja mam na wichurze śnieg a to przecież nie tak daleko :razz: Aga dzięcioł (?) śliczny i widoczki też :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 malawaszka napisał(a):Madzia jak to deszcz :crazyeye: ja mam na wichurze śnieg a to przecież nie tak daleko :razz: kochana u mnie w nocy tylko troszke popruszyło a tak to leje zimny deszcz o wieje okropnie, ze głowe chce urwac :placz: Quote
aga1215 Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 malawaszka napisał(a):Madzia jak to deszcz :crazyeye: ja mam na wichurze śnieg a to przecież nie tak daleko :razz: Aga dzięcioł (?) śliczny i widoczki też :loveu: madzia18sosnowiec napisał(a):kochana u mnie w nocy tylko troszke popruszyło a tak to leje zimny deszcz o wieje okropnie, ze głowe chce urwac :placz: Od rana sypało, w tej chwili już nie, ale wiadomo to co będzie za chwilę? :cool3: Quote
Alicja Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 :loveu:ale slicznosci pogoda mi wybitnie nie pasi:shake: Quote
aga1215 Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] pogoda mi wybitnie nie pasi:shake: Dzisiaj 15:39 mi też :shake: jeszcze jeden dzięciołek - zdjęcie z cyklu "widok z okna" :multi: Quote
malawaszka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 a ja myślałam, że dzięcioły to tylko w drewnie dziobią :lol: Quote
aga1215 Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 malawaszka napisał(a):a ja myślałam, że dzięcioły to tylko w drewnie dziobią :lol: nio - jak tam jest jaki tłuściutki robaczek .... albo inna Waszka ;) :evil_lol: Quote
Poświata Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='aga1215']Witajcie Beata - "wykrakałaś" ;) :mad: :mad: :mad: A, bo ja mam w sobie coś z :evil_lol: :cool3: . Quote
Alicja Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='aga1215']mi też :shake: jeszcze jeden dzięciołek - zdjęcie z cyklu "widok z okna" :multi: ale fajne te dzieciołki ....do nas tylko sikory zaglądają;) Quote
aga1215 Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 [quote name='Poświata']A, bo ja mam w sobie coś z :evil_lol: :cool3: . Z Tripoda? :crazyeye: :smhair2: :scared: Quote
malawaszka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 aga1215 napisał(a):Z Tripoda? :crazyeye: :smhair2: :scared: a kim jest Tripod??? :-o :scared: :evil_lol: a za te Waszke dla dzięcioła to wiesz :mad: :lol: Quote
aga1215 Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 [quote name='Poświata']A, bo ja mam w sobie coś z :evil_lol: :cool3: . [quote name='malawaszka']a kim jest Tripod??? :-o :scared: :evil_lol: a za te Waszke dla dzięcioła to wiesz :mad: :lol: Witam też nie wiem ;) :evil_lol: Beata - co to jest?????????????? Quote
Alicja Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 :cool3:no tak Beata taka tajemnicza a teraz jeszcze ten Tripod:cool3:co na to Wojtecki:razz: Witaj Aga , u nas zimno ale bez sniegu:p Quote
aga1215 Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:no tak Beata taka tajemnicza a teraz jeszcze ten Tripod:cool3:co na to Wojtecki:razz: Witaj Aga , u nas zimno ale bez sniegu:p U nas zimowo - świeci słońce, śnieg jeszcze leży ale już niedługo:multi: :multi: :multi: rano zrobiłam zdjęcia -potem zamieszczę u Wektora :p Beatko - cokolwiek by ten Tripod nie był;) - miłego dnia:p Quote
Poświata Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='aga1215']Beatko - cokolwiek by ten Tripod nie był;) - miłego dnia:pCoś się tego tripoda czepiła :roll: ;) , dalej stoi jak wół witch!!! Tobie też miłego dzionka życzymy :loveu: , u nas chłodno, ale sucho (tfu, tfu....) Quote
Sabina1 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Poświata napisał(a):Coś się tego tripoda czepiła Pod tripodem, który się wyświetla, tylko Poświata wie, co sie kryje.Ja się popisałam dużo orzej. W alerii Samorajki, chciałam zapalic swieczkę jej Tacie. Znalazłam , śliczną i wkleiłam. Na drui dzień o mało nie padłam trupem. W miejscu świeczki był napis: "darmowy hostin " Na jej miejscu nawymyślałabym takiej babie:oops: . Quote
Poświata Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='aga1215']Z Tripoda? :crazyeye: :smhair2: :scared: [quote name='malawaszka']a kim jest Tripod??? :-o :scared: :evil_lol: [quote name='aga1215']Beatko - cokolwiek by ten Tripod nie był;-) - miłego dnia:p [quote name='Sabina1']Pod tripodem, który się wyświetla, tylko Poświata wie, co sie kryje No żesz qrde, ja się dopiero teraz połapałam, o co wam chodzi , nie mogłyście pisać jaśniej . Gdyby nie Sabina, to jeszcze bym żyła sobie w nieświadomości , gapom czasami trzeba napisać dużymi i drukowanymi . TAK MIAŁO BYĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [quote name='Poświata']A, bo ja mam w sobie coś z Quote
Recommended Posts