madzia20sosnowiec Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 rudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :cool3: :loveu: u nas latają po parku i do tego przez ludzi wytresowane, z reki zreją :eviltong: Quote
Poświata Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='aga1215']Witajcie widok na pasmo Makowicy w Beskidzie Sądeckim - to NIE z mojego okna ;), a skąd nie powiem :evil_lol: Daaaaaaaaaaaaaaawno mnie tu nie było, ale obejrzałam i przeczytałam wszystko dokładnie, nawet mojego ukochanego Rytra się dopatrzyłam..... ech nie ma to jak jesień w górach.... chyba najpiękniejsza pora rok :loveu: . Quote
aga1215 Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Witajcie :multi: Dzisiaj (a właściwie wczoraj) było słonecznie. I Wektorowo;) :evil_lol: a wieczorkiem Quote
malawaszka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 aaahhhh :loveu: mnie normalnie brak słów na określenie tego, jaki On jest nieziemsko samczo przystojny :loveu: :mdleje: Quote
Alicja Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='aga1215']Witajcie :multi: Dzisiaj (a właściwie wczoraj) było słonecznie. I Wektorowo;) :evil_lol: a wieczorkiem :loveu::loveu::loveu:śliczności na 1 focie Weki wygląda jakby miał podpórkę:p Quote
madzia20sosnowiec Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 nie dość ze myśliciel... to romantyk jesszcze :loveu: Quote
aga1215 Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 dziękujemy za pochwały:oops: Jak wszystko inaczej wygląda, gdy świeci słońce :loveu: grudniowe kfiatki: Quote
malawaszka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 z kryształkami te kwiatki??? :loveu: Quote
aga1215 Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 malawaszka napisał(a):z kryształkami te kwiatki??? :loveu: Witaj Monika! Kwiatki grudniowe to i z kryształkami ;) - to szron :p A kwiatek to rozchodnik, jego kwiatki mają takie grube płatki, że im szron nie straszny - ciagle kwitnął:loveu: zadziwia mnie tylko kwitnący w ogródku fiołek :niewiem: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Aga u Ciebie zawsze tak pieknie słonce pada :loveu: Quote
Poświata Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='aga1215']grudniowe kfiatki: Ja też mam grudniowe kfiatki reszta dziwów jesiennych w mojej galerii :lol: . Quote
PIKA Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Cześć Agus :multi: jak dalej tęsknie za widoczkami ale cos ich mało :shake: Quote
Alicja Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 witaj Aga , kurcze nie ma nigdzie takiej super emoty jak Twój kapelusznik;) Quote
Maga100 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] witaj Aga , kurcze nie ma nigdzie takiej super emoty jak Twój kapelusznik;) bo to nie jest emotka, to ONA :evil_lol: Quote
aga1215 Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='PIKA']Cześć Agus :multi: jak dalej tęsknie za widoczkami ale cos ich mało :shake: [quote name='Alicjarydzewska'] witaj Aga , kurcze nie ma nigdzie takiej super emoty jak Twój kapelusznik;) [quote name='Maga100']bo to nie jest emotka, to ONA :evil_lol: :multi: :multi: to ja:multi: :multi: Pika mało widoczków, bo mało słońca a i ja specjalnie nigdzie sie nie ruszam (dlaczego doba ma tylko 24 godziny????) a te "moje" to juz chyba na wszystkie sposoby wykorzystałam:oops: mam trochę randkowych Wektorowo-Kamowych spotkań, tylko trzeba je uporządkować i "obrobić" :cool3: Ala, Magda - baaaaaaardzo lubię "swoją" ;) emotkę :loveu: Witajcie :buzi: [quote name='madzia18sosnowiec']Aga u Ciebie zawsze tak pieknie słonce pada :loveu: nio - i tylko wtedy fotografuje:multi: witaj Madzia:multi: [quote name='Poświata'] Witaj Beata!:multi: a gdzieś Ty takie cudo ufociła????????? Quote
Poświata Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [quote name='aga1215']:multi: :multi: to ja:multi: :multi: Witaj Beata!:multi: a gdzieś Ty takie cudo ufociła????????? W Warszawie, w Łazienkach, to i inne cuda jeszcze :cool3: . Nie wiem jak Wy ale ja nie ubieram choinki, tylko......... zacznę jajka malować :evil_lol: . Quote
Alicja Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [quote name='Poświata']W Warszawie, w Łazienkach, to i inne cuda jeszcze :cool3: . Nie wiem jak Wy ale ja nie ubieram choinki, tylko......... zacznę jajka malować :evil_lol: .;)teraz zależy ...czyje:oops:;) Wiotaj słonecznie aga :multi: Quote
Czoko Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 A ja już bazie widziałam tylko zdjęcie wyszło nieostre... Quote
aga1215 Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)teraz zależy ...czyje:oops:;) Wiotaj słonecznie aga :multi: [quote name='Poświata']W Warszawie, w Łazienkach, to i inne cuda jeszcze :cool3: . Nie wiem jak Wy ale ja nie ubieram choinki, tylko......... zacznę jajka malować :evil_lol: . [quote name='Czoko']A ja już bazie widziałam tylko zdjęcie wyszło nieostre... Witaj Czoko :lol: Bazie też widywałam w grudniu - kiedyś nawet w Sylwestra kupowałam pod Halą Mirowską:evil_lol: Witajcie Alu, Beata :oops: U nas halniak:angryy: :angryy: :angryy: Byliśmy z wizytą:multi: u Kamy:multi: gospodyni była gościnna. Do czasu. Weki był nachalny:oops: Zdążyliśmy odizolować napalonego Romea:evil_lol: ale była piękna demonstracja uzębienia :cool3: Coś mi neo pada :angryy: Quote
aga1215 Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Z wizytą u Kamy :loveu: wizyta była w tym tygodniu już trzykrotna, dwa razy fociłam, jest co obrabiać ;) ........ Quote
Alicja Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ognisty Romeo:razz: Quote
aga1215 Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:Miały być foty z randki:cool1: są Alu, są - tylko jeszcze na dysku:oops: Quote
aga1215 Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 uffffff, już trochę zdjęć przygotowałam, teraz tylko żeby imagesik działał :cool3: zakochani sąsiedzi :loveu: uffff........godzinę wstawiałam :angryy: cdn......... Quote
Recommended Posts