madzia20sosnowiec Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 aga1215 napisał(a):no pewnie, że nie w Zagłębiu:evil_lol: tak tez myślałam :p malawaszka napisał(a)::placz: :placz: :placz: zero nadziei :shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: aga1215 napisał(a):tak mi przykro :eviltong: ;) :evil_lol: ahahahaha ten wyraz przykrosci bije z twych oczu aga :evil_lol: Quote
aga1215 Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 Witam :multi: :multi: :multi: Dzisiaj taka sobie biegała Madziu - zdecydowanie tutaj są lepsze widoki niż w Sosnowcu - byłam, widziałam :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='aga1215']Witam :multi: :multi: :multi: Dzisiaj taka sobie biegała Madziu - zdecydowanie tutaj są lepsze widoki niż w Sosnowcu - byłam, widziałam :evil_lol::loveu:ale wiewiór Cudne widoczki ale ten jegomość naj naj:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
aga1215 Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:ale wiewiór Cudne widoczki ale ten jegomość naj naj:loveu::loveu::loveu::loveu: Witaj Alu! Dzisiejszy "naj" ;) Wiewióra mam jeszcze ale trzeba trochę nad fotami popracować....... Quote
Alicja Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='aga1215']Witaj Alu! Dzisiejszy "naj" ;) Wiewióra mam jeszcze ale trzeba trochę nad fotami popracować.......:loveu:ale śliczny portrecik Quote
aga1215 Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:ale śliczny portrecik :multi: :multi: :multi: dziękujemy :buzi: Quote
malawaszka Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: mmmhmhmmmm BUZIAK!!!! CMOK CMOK CMOK!!! :loveu: :loveu: :loveu: bródka mu zrudziała :razz: :loveu: a te oczy ahhhhh :mdleje: a Wiewióra śliczna, mnie się nigdy nie udało ufocić tak ładnie :placz: Quote
Evelina Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Witaj Aguś :buzi: Widoki masz przecudne :loveu: , ale wysokosci nie zazdroszcze, bo jam jest czlek nizin :oops: A ten widok... achhhh... Te oczy, to spojrzenie... ta brodka... Quote
Sabina1 Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='Evelina'] A ten widok... achhhh... Te oczy, to spojrzenie... ta brodka... Wrzucę sobie na tapetę. Dobrze Aguniu ? Widok Wekusia nastraja optymistycznie :loveu: . Wewiór też śliczny, ale nie patrzy mi sie w oczy :cool3: . Quote
madzia20sosnowiec Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='aga1215']Madziu - zdecydowanie tutaj są lepsze widoki niż w Sosnowcu - byłam, widziałam :evil_lol: a kiedy byłas?co sie nie przyznałas :mad: lanie będzie :mad: chociaz... za takie cudo...moze ci wybacze :loveu: Quote
Maga100 Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Dzień dobry, przyszłam sobie pooglądać widoczki i gdzie one? :shake: chociaż ten czarny poniżej też jest wart obejrzenia :p Quote
Czoko Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Dzień dobry! Oooo! Chyba dobrze trafiłam do Waszej Galerii, której jeszcze nie znam ale już bedę Was odwiedzała! Zainteresowała mnie Twoja porada w Żywieniu niejadka - pisałaś o kaszy - ale jakiej? Z apetytem Chocuni bez przerwy mam nawracające problemy a chciałabym ją chociaż trochę utuczyć. Gratuluję! Macie śliczne zdjęcia - podziwiam narazie Wektora z tej strony i wiewióra!!! Cuudo!!! Quote
Hanna R. Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Aga, ja naprawdę nie rozumiem - dla mnie doba też jest za krótka . Nie wiesz przypadkiem, DLACZEGO ?:motz: :motz: :motz: Jesienne widoczki są mistrzostwem świata !!! Weki na portrecie również ! :loveu: Dlaczego jesteście na ósmej stronie ? Quote
aga1215 Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Witajcie wreszcie spokojny wieczór:multi: zeżarło mi posta ... dobrze, że przed wysłaniem skopiowałam... [quote name='malawaszka'] mmmhmhmmmm BUZIAK!!!! CMOK CMOK CMOK!!! :loveu: bródka mu zrudziała :loveu: a te oczy ahhhhh a Wiewióra śliczna, mnie się nigdy nie udało ufocić tak ładnie Monika - ta wiewióra była chyba w letargu - podeszłam może na 2m a ta jak przyklejona do gałęzi, ani drgnie Weki dziękuje za buziaki [quote name='Evelina']Witaj Aguś :buzi: Widoki masz przecudne , ale wysokosci nie zazdroszcze, bo jam jest czlek nizin ... A ten widok... achhhh... Te oczy, to spojrzenie... ta brodka... Ewa - kopę lat :multi: WITAJ :buzi: gdzie nasza Talka?????? [quote name='Sabina1']Wrzucę sobie na tapetę. Dobrze Aguniu ? Widok Wekusia nastraja optymistycznie :loveu: . Wewiór też śliczny, ale nie patrzy mi sie w oczy :cool3:. Oczywiście - dziękujemy za pochwały Wektora:multi: [quote name='Alicjarydzewska']I jak ...miałaś poobrabiać foteczki poobrabiałam .... pewnie ze 3 :hmmmm: [quote name='madzia18sosnowiec']a kiedy byłas?co sie nie przyznałas lanie będzie :mad: chociaz... za takie cudo...moze ci wybacze Madzia - dzięki za wybaczenie - ale to... było trochę dawno temu.... pewnie byłaś w :hmmmm: piaskownicy....;) [quote name='Maga100']Dzień dobry, przyszłam sobie pooglądać widoczki i gdzie one? :shake: chociaż ten czarny poniżej też jest wart obejrzenia :p Magda - mam widoczek - dla Ciebie :multi: [quote name='Czoko']Dzień dobry! Oooo! Chyba dobrze trafiłam do Waszej Galerii, której jeszcze nie znam ale już bedę Was odwiedzała! Zainteresowała mnie Twoja porada w Żywieniu niejadka - pisałaś o kaszy - ale jakiej? Z apetytem Chocuni bez przerwy mam nawracające problemy a chciałabym ją chociaż trochę utuczyć. Gratuluję! Macie śliczne zdjęcia - podziwiam narazie Wektora z tej strony i wiewióra!!! Cuudo!!! Witaj Czoko:multi: to nie kasza a ryż, po kaszce mamy :oops: rozwolnienie czyżby koala? ... chyba jednak nie... [quote name='HankaRupczewska']Aga, ja naprawdę nie rozumiem - dla mnie doba też jest za krótka . Nie wiesz przypadkiem, DLACZEGO ?:motz: Jesienne widoczki są mistrzostwem świata !!! Weki na portrecie również ! :loveu: Dlaczego jesteście na ósmej stronie ? Witaj Haniu :multi: też nie rozumiem, myślałam, że będę gdzieś na 15-tej Czekam na Twoją, krakowską jesień - Haniu - porób foty :modla: [quote name='Alicjarydzewska']Aguś gdzie jesteś :razz: tutaj jestem - TUTAJ - przez kilka dni miałam takie widoki ...MUSIAŁAM powyrzucać emotki ... buuuuuuuuu......... Quote
malawaszka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: a jaką ma kitę czarną :crazyeye: Quote
Maga100 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Czyżby Koala fantastyczny :evil_lol: :placz: :placz: Quote
aga1215 Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 [quote name='Maga100']Czyżby Koala fantastyczny :evil_lol: :placz: :placz: Magda-czemu płaczesz???????????????? Quote
Maga100 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='aga1215']Magda-czemu płaczesz???????????????? bo tak cudnie :placz: i mnie tam nie ma :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
aga1215 Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 [quote name='Maga100']bo tak cudnie :placz: i mnie tam nie ma :placz: :placz: :placz: :placz: :evil_lol: mnie tam tysz ni ma :shake: ja tylko z z okna to widzę:evil_lol: na pocieszenie Ci powiem, że zdjęcie jest ładniejsze od rzeczywistości:p Quote
madzia20sosnowiec Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 :loveu:ale fajniście ...:razz:a efekta dźwiękowe też były;) Quote
aga1215 Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:ale fajniście ...:razz:a efekta dźwiękowe też były;) :evil_lol: nie - zapachowych też nie było, na szczęście to jednak z 50 m :multi: za to pewnie będą poślizgowe ;) :evil_lol: Quote
Recommended Posts