aga1215 Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Sabina1 napisał(a):Ja kiedyś pęknę z zazdrości, jak przy kolejnym cudownym zdjęciu, zapodasz, że to też widok za płotem :lol: A te druty tez sa śliczne, bo widzisz, to one własnie skojarzyły mi sie z kolejką. Sabinko - słońce z każdego widoku potrafi zrobić cudo :loveu: Quote
Sabina1 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 aga1215 napisał(a):Sabinko - słońce z każdego widoku potrafi zrobić cudo :loveu: Hihihihi, Aga, ale trafiłaś :multi: ja mam z łazienki ostatnio widok na kontener do śmieci. Jutro specjalnie będę czekać na słonko, żeby ten cud zobaczyć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
aga1215 Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Sabina1 napisał(a):Hihihihi, Aga, ale trafiłaś :multi: ja mam z łazienki ostatnio widok na kontener do śmieci. Jutro specjalnie będę czekać na słonko, żeby ten cud zobaczyć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Daj widok z łazienki:multi: :multi: :multi: BTW - Marysiu - czy Ty tylko w łazience masz okno?;) :evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 ja nie będę tu więcej zaglądać :shake: :shake: :placz: :placz: nie mam ani balkonu ani widoku :shake: TAKIEGO Quote
aga1215 Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 Takie widoki pewnie są za TM........ Nie mogę przestać myśleć o Bajanku........ wstawiałam na DG jego pierwsze zdjęcia....... miał wtedy 1 dzień ....... Quote
Alicja Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 aga1215 napisał(a):Takie widoki pewnie są za TM........ Nie mogę przestać myśleć o Bajanku........ wstawiałam na DG jego pierwsze zdjęcia....... miał wtedy 1 dzień .......:shake:Aga i mnie ta myśl nie pozwala spać............ Quote
Maga100 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 aga1215 napisał(a): Nie mogę przestać myśleć o Bajanku........ . mnie też jest tak cholernie smutno :-( Quote
Hanna R. Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Pamiętam smutek po śmierci braciszka Gesesa - małego Gawocika....Ślicznego, radosnego lizaczka. - a po kilku tygodniach duszka, słaniajacego się od ściany, do ściany,ciągnacego za sobą smugi krwi. W koncu przestał chodzić - i ze swojego posłania patrzył smutnymi chabrowymi oczyma, które też jakoś robiły się bledsze i blaedsze... Kiedy nastąpił koniec... zebraliśmy się w sobie i pojechaliśmy do Poznania . Przyjechał z nami niesforny Gezesław ... I jest... Quote
madzia20sosnowiec Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 ] jak namalowane :loveu: :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Aguś cudowne widoczki :loveu: Haneczko nie wiedziałam o Gawociku :-( bardzo mi przykro ... Quote
PIKA Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Czesć Aguś :multi: Przylecialam wiodczki pooglądac :multi: I kcem jeszcze :loveu: Quote
Maga100 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Aga, a czemu tutaj tak głucho, pusto i ciemno? :shake: Quote
aga1215 Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 [quote name='Maga100']Aga, a czemu tutaj tak głucho, pusto i ciemno? :shake: Witam, witam! .... siakoś mi doba za krótka :hmmmm: ;) :lol: Quote
aga1215 Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Witam Kumy Drogie :multi: :multi: :multi: [quote name='HankaRupczewska']Pamiętam smutek po śmierci braciszka Gesesa - małego Gawocika....Ślicznego, radosnego lizaczka. - a po kilku tygodniach duszka, słaniajacego się od ściany, do ściany,ciągnacego za sobą smugi krwi. W koncu przestał chodzić - i ze swojego posłania patrzył smutnymi chabrowymi oczyma, które też jakoś robiły się bledsze i blaedsze... Kiedy nastąpił koniec... zebraliśmy się w sobie i pojechaliśmy do Poznania . Przyjechał z nami niesforny Gezesław ... I jest... ....nie wiedziałam o Gawociku :-( Ciekawe, czy mnie jeszcze ktos tu pamięta??? :niewiem: A teraz trochę "widoków z okna" :loveu: Quote
Maga100 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 ja nie mogę, Aga! :modla: to jakiś przekręt, przyznaj się :cool1: :cool1: :cool1: I nie pisz, ze doba za krótka, ty po prostu całymi dniami siedzisz w oknie i kontemplujesz widok :placz: Quote
Sabina1 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='aga1215'] To nie moze być prawdziwe, to zdjęcie z baśni. A tam w głębi jest moja chałupka, tylko ta droga niepotrzebna(zaorzę ją) i słupy elektryczne też zlikwiduję. A Wekusia pozdrawiam. Quote
aga1215 Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Witajcie!:multi: :multi: :multi: [quote name='Maga100'] ja nie mogę, Aga! :modla: to jakiś przekręt, przyznaj się :cool1: :cool1: :cool1: I nie pisz, ze doba za krótka, ty po prostu całymi dniami siedzisz w oknie i kontemplujesz widok :placz: no i właśnie na to doba za krótka;) :evil_lol: [quote name='Sabina1']To nie moze być prawdziwe, to zdjęcie z baśni. A tam w głębi jest moja chałupka, tylko ta droga niepotrzebna(zaorzę ją) i słupy elektryczne też zlikwiduję. A Wekusia pozdrawiam. Też lubię tę chatynkę:loveu: Te zdjęcia robiłam 15-tego listopada. Dzień był pochmurny ale co jakiś czas wychodziło na moment słońce i oświetlało góry "punktowo" - stąd te efekty:multi: Quote
malawaszka Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 wow Aga brak mi już słów na te Twoje widoczki :mdleje: :loveu: Quote
aga1215 Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 Dzisiaj 03:01malawaszka: wow Aga brak mi już słów na te Twoje widoczki :mdleje: :loveu: Monika -mnie o 3-ciej :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: w nocy też brakuje słów;) :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 aga1215 napisał(a):Monika -mnie o 3-ciej :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: w nocy też brakuje słów;) :evil_lol: jest po 16 a ja nadal nie mam słów na te widoczki :loveu: :eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 jak pięknieee:mdleje: ale to chyba nie u nas aga, przyznaj się :eviltong: Quote
aga1215 Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 Witajcie Dziewczyny! [quote name='malawaszka']jest po 16 a ja nadal nie mam słów na te widoczki :loveu: :eviltong: skutek niewyspania :eviltong: ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='madzia18sosnowiec'] jak pięknieee:mdleje: ale to chyba nie u nas aga, przyznaj się :eviltong: no pewnie, że nie w Zagłębiu:evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 aga1215 napisał(a):no pewnie, że nie w Zagłębiu:evil_lol: :placz: :placz: :placz: zero nadziei :shake: Quote
aga1215 Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 malawaszka napisał(a)::placz: :placz: :placz: zero nadziei :shake: tak mi przykro :eviltong: ;) :evil_lol: Quote
Recommended Posts