Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sabina1 napisał(a):
Ja kiedyś pęknę z zazdrości, jak przy kolejnym cudownym zdjęciu, zapodasz, że to też widok za płotem :lol: A te druty tez sa śliczne, bo widzisz, to one własnie skojarzyły mi sie z kolejką.

Sabinko - słońce z każdego widoku potrafi zrobić cudo :loveu:

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aga1215 napisał(a):
Sabinko - słońce z każdego widoku potrafi zrobić cudo :loveu:

Hihihihi, Aga, ale trafiłaś :multi: ja mam z łazienki ostatnio widok na kontener do śmieci. Jutro specjalnie będę czekać na słonko, żeby ten cud zobaczyć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Sabina1 napisał(a):
Hihihihi, Aga, ale trafiłaś :multi: ja mam z łazienki ostatnio widok na kontener do śmieci. Jutro specjalnie będę czekać na słonko, żeby ten cud zobaczyć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Daj widok z łazienki:multi: :multi: :multi:
BTW - Marysiu - czy Ty tylko w łazience masz okno?;) :evil_lol:

Posted

aga1215 napisał(a):
Takie widoki pewnie są za TM........

Nie mogę przestać myśleć o Bajanku........ wstawiałam na DG jego pierwsze zdjęcia....... miał wtedy 1 dzień .......
:shake:Aga i mnie ta myśl nie pozwala spać............

Posted

Pamiętam smutek po śmierci braciszka Gesesa - małego Gawocika....Ślicznego, radosnego lizaczka. - a po kilku tygodniach duszka, słaniajacego się od ściany, do ściany,ciągnacego za sobą smugi krwi. W koncu przestał chodzić - i ze swojego posłania patrzył smutnymi chabrowymi oczyma, które też jakoś robiły się bledsze i blaedsze...
Kiedy nastąpił koniec...
zebraliśmy się w sobie i pojechaliśmy do Poznania . Przyjechał z nami niesforny Gezesław ... I jest...

Posted

Witam Kumy Drogie :multi: :multi: :multi:

[quote name='HankaRupczewska']Pamiętam smutek po śmierci braciszka Gesesa - małego Gawocika....Ślicznego, radosnego lizaczka. - a po kilku tygodniach duszka, słaniajacego się od ściany, do ściany,ciągnacego za sobą smugi krwi. W koncu przestał chodzić - i ze swojego posłania patrzył smutnymi chabrowymi oczyma, które też jakoś robiły się bledsze i blaedsze...
Kiedy nastąpił koniec...
zebraliśmy się w sobie i pojechaliśmy do Poznania . Przyjechał z nami niesforny Gezesław ... I jest...

....nie wiedziałam o Gawociku :-(

Ciekawe, czy mnie jeszcze ktos tu pamięta??? :niewiem:

A teraz trochę "widoków z okna" :loveu:

Posted

ja nie mogę, Aga! :modla:
to jakiś przekręt, przyznaj się :cool1: :cool1: :cool1:

I nie pisz, ze doba za krótka, ty po prostu całymi dniami siedzisz w oknie i kontemplujesz widok :placz:

Posted

[quote name='aga1215']

To nie moze być prawdziwe, to zdjęcie z baśni. A tam w głębi jest moja chałupka, tylko ta droga niepotrzebna(zaorzę ją) i słupy elektryczne też zlikwiduję. A Wekusia pozdrawiam.

Posted

Witajcie!:multi: :multi: :multi:

[quote name='Maga100']

ja nie mogę, Aga! :modla:
to jakiś przekręt, przyznaj się :cool1: :cool1: :cool1:

I nie pisz, ze doba za krótka, ty po prostu całymi dniami siedzisz w oknie i kontemplujesz widok :placz:

no i właśnie na to doba za krótka;) :evil_lol:

[quote name='Sabina1']To nie moze być prawdziwe, to zdjęcie z baśni. A tam w głębi jest moja chałupka, tylko ta droga niepotrzebna(zaorzę ją) i słupy elektryczne też zlikwiduję. A Wekusia pozdrawiam.

Też lubię tę chatynkę:loveu:

Te zdjęcia robiłam 15-tego listopada. Dzień był pochmurny ale co jakiś czas wychodziło na moment słońce i oświetlało góry "punktowo" - stąd te efekty:multi:

Posted

Dzisiaj 03:01malawaszka: wow Aga brak mi już słów na te Twoje widoczki :mdleje: :loveu:

Monika -mnie o 3-ciej :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: w nocy też brakuje słów;) :evil_lol:

Posted

Witajcie Dziewczyny!

[quote name='malawaszka']jest po 16 a ja nadal nie mam słów na te widoczki :loveu: :eviltong:
skutek niewyspania :eviltong: ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
[quote name='madzia18sosnowiec']

jak pięknieee:mdleje: ale to chyba nie u nas aga, przyznaj się :eviltong:
no pewnie, że nie w Zagłębiu:evil_lol: