mmbbaj Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Cześć Aguś :lol: Mnie też wczoraj dogo muliło strasznie, a czasami jak chciałam cosik napisać to w odpowiedzi, kursorek nie działał :niewiem: Coś za dugo dogo dobrze działało :cool1: Miłego dnia ci życzę :lol: U nas zapowiada się nawet słonko :multi: Quote
aga1215 Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 mmbbaj napisał(a):Cześć Aguś :lol: Mnie też wczoraj dogo muliło strasznie, a czasami jak chciałam cosik napisać to w odpowiedzi, kursorek nie działał :niewiem: Coś za dugo dogo dobrze działało :cool1: Miłego dnia ci życzę :lol: U nas zapowiada się nawet słonko :multi: Witaj Gosiu! Dzień mamy zdecydowanie lepszy niz wczoraj, ale słońca to już nie ma :shake: :oops: mnie DG nie muliło:shake: sama własnoręcznie poprzestawiałam sobie przedwczoraj opcje internetowe i se zapomniałam:oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 aga1215 napisał(a):sama własnoręcznie poprzestawiałam sobie przedwczoraj opcje internetowe i se zapomniałam:oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witaj Babo z niemcem :p :p :p Quote
PIKA Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 aga1215 napisał(a): sama własnoręcznie poprzestawiałam sobie przedwczoraj opcje internetowe i se zapomniałam:oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: O masz to co ja :evil_lol: Cześc :multi: Quote
aga1215 Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Witaj Babo z niemcem :p :p :p PIKA napisał(a):O masz to co ja :evil_lol: Cześc :multi: Witajcie!!! :buzi: Pika - tylko zapomniałam, jak sie to nazywa? :hmmmm: :niewiem: ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 :multi:cześć i czołem ..... Kurcze pogoda siakaś pokręcona .....a i ten niemiec to chyba teraz ostro grasuje:cool3: ja też muszę ciągle odświeżać ..a jeszcze mnie wywala bo wyskakuje błąd aplikacji Quote
aga1215 Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::multi:cześć i czołem ..... Kurcze pogoda siakaś pokręcona .....a i ten niemiec to chyba teraz ostro grasuje:cool3: ja też muszę ciągle odświeżać ..a jeszcze mnie wywala bo wyskakuje błąd aplikacji Witaj Alu :lol: Przypomniałaś mi o fotkach- dzięki:multi: Dzisiaj było u nas w miare ładnie:multi: Rano nawet bardzo ładnie, mimo mgły:lol: zrobiłam kilka fotek jeszcze w niedzielę było biało..... Quote
malawaszka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Ale to ostatnie to jest fotomontaż prawda??? :loveu: Quote
aga1215 Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 malawaszka napisał(a):Ale to ostatnie to jest fotomontaż prawda??? :loveu: dlaczego???????????? Quote
malawaszka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 aga1215 napisał(a):dlaczego???????????? no bo jest takie nierealnie śliczne :oops: Quote
aga1215 Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 malawaszka napisał(a):no bo jest takie nierealnie śliczne :oops: cieszę się, że Ci sie podoba:lol: no to masz jeszcze Quote
malawaszka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 :loveu: jejkuuu ja chcę żeby mnie tak słonko oblewało :loveu: Quote
aga1215 Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 malawaszka napisał(a)::loveu: jejkuuu ja chcę żeby mnie tak słonko oblewało :loveu: Witaj Waszko! Dzisiaj to nas słonko olewa - bez "b";) i deszcz tysz:angryy: Quote
malawaszka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 cześć Aguś :cool1: ja zaraz muszę iść dać się poolewać deszczowi buuu :placz: Quote
aga1215 Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 malawaszka napisał(a):cześć Aguś :cool1: ja zaraz muszę iść dać się poolewać deszczowi buuu :placz: my już po:multi: Quote
malawaszka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 my już też ale ranysiu jak tam jest ochydnie :shake: Bolo znowu zastrajkował i qpy nie było bo za zimno :roll: Quote
aga1215 Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 malawaszka napisał(a):my już też ale ranysiu jak tam jest ochydnie :shake: Bolo znowu zastrajkował i qpy nie było bo za zimno :roll: tak to z facetami bywa;) :evil_lol: a u nas nawet Maniusia wyszła na wieczorny spacerek po ogródku:multi: Felek obowiązkowo chodzi z nami na spacery więc stanowimy ładny widok - pies na smyczy a obok, krok w krok kot luzem:evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 hahahah koty mojej siostry też chodzą z nimi na spacery - oczywiście tylko wtedy jak Luny nie ma w pobliżu :evil_lol: ale to super wygląda bo one obie - jedna czarna, druga biała - lecą drobnym kroczkiem z ogonami w górze jak antenki :evil_lol: Quote
aga1215 Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 my chodzimy tylko w męskim towarzystwie -Mańka poza bramę rzadko wychodzi:evil_lol: DOBRANOC :lol: Quote
Gosiek Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Cześć Aguś :p wspaniała fota :loveu::loveu: uwielbiam takie kolorki na zdjeciach - cuuuudeńko:loveu: hih wyobrażam sobie jak musisz na spacerkach wyglądać :evil_lol: a jak tam ci idzie... no wiesz z czym ;) Quote
aga1215 Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Gosiek napisał(a):Cześć Aguś :p wspaniała fota :loveu::loveu: uwielbiam takie kolorki na zdjeciach - cuuuudeńko:loveu: hih wyobrażam sobie jak musisz na spacerkach wyglądać :evil_lol: a jak tam ci idzie... no wiesz z czym ;) Witaj Gosiu! Cieszę się, że Ci się podoba nasz buczek :multi: Ma teraz takie piękne kolory :loveu: a jeszcze jak przyświeci słońce - ech.......... Niestety będzie musiał iść pod siekierę bo posadzony za blisko domu:shake: :-( Dzisiaj parę razy wychyliło się słońce i udało mi się uchwycić ośnieżone górki:loveu: , jak znajdę chwilę to popracuję nad nimi .... idzie... do tyłu jakby........ :oops: Wyobraź sobie, że na nic nie mam czasu:angryy: a tak miało być pięknie:cool3: Tyle przynajmniej, że intratny jest ten brak czasu.... pozdrawiam - zapracowana aga Quote
aga1215 Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 dzisiaj rano przez chwilę było naprawdę pięknie - słońce, oszronione gałęzie, modrzewie mają jeszcze resztki żółtych igieł, czasami trafi się jakiś jeszcze liściasty buk :loveu: - zobaczcie i zbliżenie stoku w niższych partiach śniegu nie ma :multi: i dobrze - niech se poczeka do Świąt - wtedy jego pora;) Quote
Sabina1 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Aga, same cuda :multi: Ale tak mi się skojarzyło, ze Ty jechałaś kolejką do góry, taką jak w Krynicy i robiłaś zdjęcia.No bo skąd je robiłaś ? Quote
aga1215 Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Sabina1 napisał(a):Aga, same cuda :multi: Ale tak mi się skojarzyło, ze Ty jechałaś kolejką do góry, taką jak w Krynicy i robiłaś zdjęcia.No bo skąd je robiłaś ? Witaj Kochana:multi: :multi: :multi: Z balkonu robiłam :multi: z balkonu:multi: a widoki są śliczne bo przyświeciło słońce:loveu: Te druty :angryy: co to je na fotkach widać to różne przewody co szpecą widok:mad: prąd już nam wkopali, w centrum już nic nie wisi tylko u nas, na peryferiach zostały jeszcze takie paskudy:angryy: :mad: Quote
Sabina1 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 aga1215 napisał(a):Z balkonu robiłam :multi: z balkonu:multi: a widoki są śliczne bo przyświeciło słońce:loveu: Ja kiedyś pęknę z zazdrości, jak przy kolejnym cudownym zdjęciu, zapodasz, że to też widok za płotem :lol: A te druty tez sa śliczne, bo widzisz, to one własnie skojarzyły mi sie z kolejką. Quote
Recommended Posts