Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Aguś :lol: Mnie też wczoraj dogo muliło strasznie, a czasami jak chciałam cosik napisać to w odpowiedzi, kursorek nie działał :niewiem: Coś za dugo dogo dobrze działało :cool1:
Miłego dnia ci życzę :lol: U nas zapowiada się nawet słonko :multi:

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mmbbaj napisał(a):
Cześć Aguś :lol: Mnie też wczoraj dogo muliło strasznie, a czasami jak chciałam cosik napisać to w odpowiedzi, kursorek nie działał :niewiem: Coś za dugo dogo dobrze działało :cool1:
Miłego dnia ci życzę :lol: U nas zapowiada się nawet słonko :multi:

Witaj Gosiu!
Dzień mamy zdecydowanie lepszy niz wczoraj, ale słońca to już nie ma :shake:
:oops: mnie DG nie muliło:shake: sama własnoręcznie poprzestawiałam sobie przedwczoraj opcje internetowe i se zapomniałam:oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

aga1215 napisał(a):
sama własnoręcznie poprzestawiałam sobie przedwczoraj opcje internetowe i se zapomniałam:oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Witaj Babo z niemcem :p :p :p

Posted

aga1215 napisał(a):
sama własnoręcznie poprzestawiałam sobie przedwczoraj opcje internetowe i se zapomniałam:oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

O masz to co ja :evil_lol:
Cześc :multi:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Witaj Babo z niemcem :p :p :p

PIKA napisał(a):
O masz to co ja :evil_lol:
Cześc :multi:

Witajcie!!! :buzi:
Pika - tylko zapomniałam, jak sie to nazywa? :hmmmm: :niewiem: ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

:multi:cześć i czołem .....
Kurcze pogoda siakaś pokręcona .....a i ten niemiec to chyba teraz ostro grasuje:cool3:

ja też muszę ciągle odświeżać ..a jeszcze mnie wywala bo wyskakuje błąd aplikacji

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:multi:cześć i czołem .....
Kurcze pogoda siakaś pokręcona .....a i ten niemiec to chyba teraz ostro grasuje:cool3:

ja też muszę ciągle odświeżać ..a jeszcze mnie wywala bo wyskakuje błąd aplikacji

Witaj Alu :lol:
Przypomniałaś mi o fotkach- dzięki:multi: Dzisiaj było u nas w miare ładnie:multi: Rano nawet bardzo ładnie, mimo mgły:lol: zrobiłam kilka fotek

jeszcze w niedzielę było biało.....

Posted

malawaszka napisał(a):
:loveu: jejkuuu ja chcę żeby mnie tak słonko oblewało :loveu:

Witaj Waszko! Dzisiaj to nas słonko olewa - bez "b";) i deszcz tysz:angryy:

Posted

malawaszka napisał(a):
my już też ale ranysiu jak tam jest ochydnie :shake: Bolo znowu zastrajkował i qpy nie było bo za zimno :roll:

tak to z facetami bywa;) :evil_lol:
a u nas nawet Maniusia wyszła na wieczorny spacerek po ogródku:multi:

Felek obowiązkowo chodzi z nami na spacery więc stanowimy ładny widok - pies na smyczy a obok, krok w krok kot luzem:evil_lol:

Posted

hahahah koty mojej siostry też chodzą z nimi na spacery - oczywiście tylko wtedy jak Luny nie ma w pobliżu :evil_lol: ale to super wygląda bo one obie - jedna czarna, druga biała - lecą drobnym kroczkiem z ogonami w górze jak antenki :evil_lol:

Posted

Cześć Aguś :p

wspaniała fota :loveu::loveu: uwielbiam takie kolorki na zdjeciach - cuuuudeńko:loveu:

hih wyobrażam sobie jak musisz na spacerkach wyglądać :evil_lol:

a jak tam ci idzie... no wiesz z czym ;)

Posted

Gosiek napisał(a):
Cześć Aguś :p

wspaniała fota :loveu::loveu: uwielbiam takie kolorki na zdjeciach - cuuuudeńko:loveu:

hih wyobrażam sobie jak musisz na spacerkach wyglądać :evil_lol:

a jak tam ci idzie... no wiesz z czym ;)

Witaj Gosiu! Cieszę się, że Ci się podoba nasz buczek :multi: Ma teraz takie piękne kolory :loveu: a jeszcze jak przyświeci słońce - ech..........
Niestety będzie musiał iść pod siekierę bo posadzony za blisko domu:shake: :-(
Dzisiaj parę razy wychyliło się słońce i udało mi się uchwycić ośnieżone górki:loveu: , jak znajdę chwilę to popracuję nad nimi

.... idzie... do tyłu jakby........ :oops: Wyobraź sobie, że na nic nie mam czasu:angryy: a tak miało być pięknie:cool3: Tyle przynajmniej, że intratny jest ten brak czasu....
pozdrawiam - zapracowana aga

Posted

dzisiaj rano przez chwilę było naprawdę pięknie - słońce, oszronione gałęzie, modrzewie mają jeszcze resztki żółtych igieł, czasami trafi się jakiś jeszcze liściasty buk :loveu: - zobaczcie

i zbliżenie stoku

w niższych partiach śniegu nie ma :multi: i dobrze - niech se poczeka do Świąt - wtedy jego pora;)

Posted

Sabina1 napisał(a):
Aga, same cuda :multi: Ale tak mi się skojarzyło, ze Ty jechałaś kolejką do góry, taką jak w Krynicy i robiłaś zdjęcia.No bo skąd je robiłaś ?

Witaj Kochana:multi: :multi: :multi:
Z balkonu robiłam :multi: z balkonu:multi:
a widoki są śliczne bo przyświeciło słońce:loveu:
Te druty :angryy: co to je na fotkach widać to różne przewody co szpecą widok:mad: prąd już nam wkopali, w centrum już nic nie wisi tylko u nas, na peryferiach zostały jeszcze takie paskudy:angryy: :mad:

Posted

aga1215 napisał(a):
Z balkonu robiłam :multi: z balkonu:multi:
a widoki są śliczne bo przyświeciło słońce:loveu:

Ja kiedyś pęknę z zazdrości, jak przy kolejnym cudownym zdjęciu, zapodasz, że to też widok za płotem :lol: A te druty tez sa śliczne, bo widzisz, to one własnie skojarzyły mi sie z kolejką.