Maga100 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='aga1215']cytuj Maga - mądrych ludzi nigdy za wiele słuchać - mnie sie też przyda... :drinking: baby w mojej rodzinie dożywają setki :lol: i nikt mi nie powie, ze alkohol szkodzi zdrowiu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
aga1215 Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 [quote name='Maga100']baby w mojej rodzinie dożywają setki :lol: i nikt mi nie powie, ze alkohol szkodzi zdrowiu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witaj Magda:lol: jak wieczorkiem wrócę z pracy to zacznę stosować :multi: Quote
malawaszka Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Maga100']baby w mojej rodzinie dożywają setki :lol: i nikt mi nie powie, ze alkohol szkodzi zdrowiu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :ylsuper: :cunao: :drink1: :drinking: :beerchug: Madziu kochana Ty moja - czy mogę dać mojej Mamci Twój nr telefonu?? :evil_lol: Quote
aga1215 Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Wróciłam :multi: :multi: :multi: po drodze zakupiliśmy rzeczony wyżej produkt:multi: :multi: :multi: teraz konsumuję :drinking: :drinking: :drink1: :cunao: dzisiaj rano było slońce zgadnijcie, co teraz śnieg u nas robi oprócz tego, że jest i leży??? :angryy: Quote
malawaszka Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 pewnie pada bo jak u mnie pada to u Ciebie to ju wogóle masakraa :placz: nic tylko sie :drinking: :evil_lol: Quote
aga1215 Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 [quote name='malawaszka']pewnie pada bo jak u mnie pada to u Ciebie to ju wogóle masakraa :placz: nic tylko sie :drinking: :evil_lol: mam nadzieję, że prędko wyczerpie się limit śniegu na tą zimę i juz będzie wiosna ;) :loveu: masakrowe foty ;) :evil_lol: Feluś na schodach w kotłowni z pańciową rękawiczką zimowe róże :loveu: Quote
Alicja Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Maga100']baby w mojej rodzinie dożywają setki :lol: i nikt mi nie powie, ze alkohol szkodzi zdrowiu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: o masz pewnie ukryłaś ten fakt przed TZtem:cool3: [quote name='aga1215']Witaj Magda:lol: jak wieczorkiem wrócę z pracy to zacznę stosować :multi:ukryję toto przed moim TZtem:razz: [quote name='malawaszka']:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :ylsuper: :cunao: :drink1: :drinking: :beerchug: Madziu kochana Ty moja - czy mogę dać mojej Mamci Twój nr telefonu?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Masakra z tym sniegiem , tyle dobrego ze foty masz sliczne:p Quote
malawaszka Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 ojej! niektóre z tych masakrowych som śliczne :crazyeye: :placz: podstępna, niedobra zimo! przestań kombinować - i tak cie nie pokochamy :placz: Quote
Hanna R. Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: To zima może być piękna ??? Dlaczego, Agnieszko pokazałaś, że MOŻE ? :placz: :placz: :placz: Quote
Maga100 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='malawaszka']:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :ylsuper: :cunao: :drink1: :drinking: :beerchug: Madziu kochana Ty moja - czy mogę dać mojej Mamci Twój nr telefonu?? :evil_lol: ale ja nie będę dla niej autorytetem :shake: lepiej daj do mojej babci :p i może też do prababci? :hmmmm: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: jak bowsko :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :placz: :placz: :placz: Quote
aga1215 Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 właśnie przekopaliśmy się na i z spacerku:angryy: ładnych kilka godzin "pierze" śniegiem :angryy: - na ferie na pewno nie starczy śniegu:shake: :angryy: HankaRupczewska napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: To zima może być piękna ??? Dlaczego, Agnieszko pokazałaś, że MOŻE ? :placz: :placz: :placz: to nie zima Haniu :shake: to słońce jest piękne:loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 ahhh jak pięknieeee :loveu: a u nas taka ciapa, ze szkoda gadac :placz: Quote
aga1215 Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): ahhh jak pięknieeee :loveu: a u nas taka ciapa, ze szkoda gadac :placz: Kochana -od wczoraj to już historia :) Quote
madzia20sosnowiec Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 aga1215 napisał(a):Kochana -od wczoraj to już historia :) ahhhh to mnie aga pocieszyłas :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
aga1215 Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):ahhhh to mnie aga pocieszyłas :eviltong: :eviltong: :eviltong: od wczoraj z małymi przerwami leje :angryy: ale za to nie ma śniegu :multi: i dobrze - jeszcze nie pora, niech se sypie w Święta, w czasie ferii, ale od listopada WON:angryy: Quote
aga1215 Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Byłam tu ! Byłam ! :laola: a założyłaś porządne kalosze?????????:lol: Quote
Gosiek Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 hihi Agniesiu, widzę Twą wieeelką miłosć do śniegu :diabloti: ale fakt - na święta powinien posypać a w ferie to juz koniecznie.... bo jak będą wszyscy na nartach jeździć? :evil_lol: Quote
aga1215 Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Gosiek napisał(a):hihi Agniesiu, widzę Twą wieeelką miłosć do śniegu :diabloti: ale fakt - na święta powinien posypać a w ferie to juz koniecznie.... bo jak będą wszyscy na nartach jeździć? :evil_lol: Witaj Gosiu! Cieszę się, że masz podobne zdanie o śniegu;) już prawie nie ma po nim śladu:multi: :multi: :multi: Dzisiaj nie pada :multi: przed chwilą nawet mignęło słoneczko - było tylko jakieś 5 sekund:-( Quote
malawaszka Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 cześć Aga - fajnie że chociaż 5 sekund widziałaś słonko - bo ja to niedługo zapomnę jak ono wyglądało :placz: Quote
Gosiek Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 u mnie też słoneczko bardzo chciało się przebić przez chmurki ale chyba są dla niego za grube :mad: Ogólnie za śniegiem nie przepadam - chyba ze na feriach ;) ale wolę śnieg niż deszcz ;) Quote
PIKA Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Cześć zaśniezona :crazyeye: Agniesiu :multi: Quote
aga1215 Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 PIKA napisał(a):Cześć zaśniezona :crazyeye: Agniesiu :multi: Witajcie! Coś dziwnego dzisiaj się dzieje z DG - może to ta kraina na "M..." to ją dziewczyny wywoływały ;) ciekawe, co się stanie z tym postem :hmmmm: Pika - cały śnieg zszedł w niedzielę :multi: Quote
malawaszka Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 ooo Aga mordor Cię naszedł??? :evil_lol: mnie tylko czasem muliło coś, ale chyba nic innego się nie działo :hmmmm: chociaż kto wie - nie sprawdzałam, czy moje posty są :oops: Quote
aga1215 Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 malawaszka napisał(a):ooo Aga mordor Cię naszedł??? :evil_lol: mnie tylko czasem muliło coś, ale chyba nic innego się nie działo :hmmmm: chociaż kto wie - nie sprawdzałam, czy moje posty są :oops: Mnie???? :crazyeye: Chyba DG naszedł:angryy: muszę po wysłaniu każdą stronę odświeżać, dopiero aktualizuje się :angryy: Po logowaniu mam :angryy: to sama sie zalogowałam, wysłało a tu brak info o zalogowaniu, dopiero wskakuje po odświeżaniu:angryy: Quote
Recommended Posts