Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='aga1215']cytuj Maga - mądrych ludzi nigdy za wiele słuchać - mnie sie też przyda...

:drinking:

baby w mojej rodzinie dożywają setki :lol:
i nikt mi nie powie, ze alkohol szkodzi zdrowiu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maga100']baby w mojej rodzinie dożywają setki :lol:
i nikt mi nie powie, ze alkohol szkodzi zdrowiu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Witaj Magda:lol:
jak wieczorkiem wrócę z pracy to zacznę stosować :multi:

Posted

:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :ylsuper: :cunao: :drink1: :drinking: :beerchug: Madziu kochana Ty moja - czy mogę dać mojej Mamci Twój nr telefonu?? :evil_lol:

Posted

Wróciłam :multi: :multi: :multi: po drodze zakupiliśmy rzeczony wyżej produkt:multi: :multi: :multi: teraz konsumuję :drinking: :drinking: :drink1: :cunao:

dzisiaj rano było slońce

zgadnijcie, co teraz śnieg u nas robi oprócz tego, że jest i leży??? :angryy:

Posted

[quote name='malawaszka']pewnie pada bo jak u mnie pada to u Ciebie to ju wogóle masakraa :placz: nic tylko sie :drinking: :evil_lol:
mam nadzieję, że prędko wyczerpie się limit śniegu na tą zimę i juz będzie wiosna ;) :loveu:
masakrowe foty ;) :evil_lol:

Feluś na schodach w kotłowni z pańciową rękawiczką

zimowe róże :loveu:

Posted

i nikt mi nie powie, ze alkohol szkodzi zdrowiu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: o masz pewnie ukryłaś ten fakt przed TZtem:cool3:

[quote name='aga1215']Witaj Magda:lol:
jak wieczorkiem wrócę z pracy to zacznę stosować :multi:ukryję toto przed moim TZtem:razz:

[quote name='malawaszka']:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :ylsuper: :cunao: :drink1: :drinking: :beerchug: Madziu kochana Ty moja - czy mogę dać mojej Mamci Twój nr telefonu?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Masakra z tym sniegiem , tyle dobrego ze foty masz sliczne:p

Posted

[quote name='malawaszka']:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :ylsuper: :cunao: :drink1: :drinking: :beerchug: Madziu kochana Ty moja - czy mogę dać mojej Mamci Twój nr telefonu?? :evil_lol:

ale ja nie będę dla niej autorytetem :shake:
lepiej daj do mojej babci :p i może też do prababci? :hmmmm:

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: jak bowsko :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
:placz: :placz: :placz:

Posted

właśnie przekopaliśmy się na i z spacerku:angryy:
ładnych kilka godzin "pierze" śniegiem :angryy:
- na ferie na pewno nie starczy śniegu:shake: :angryy:

HankaRupczewska napisał(a):
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: To zima może być piękna ???

Dlaczego, Agnieszko pokazałaś, że MOŻE ? :placz: :placz: :placz:

to nie zima Haniu :shake: to słońce jest piękne:loveu:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
ahhhh to mnie aga pocieszyłas :eviltong: :eviltong: :eviltong:

od wczoraj z małymi przerwami leje :angryy: ale za to nie ma śniegu :multi: i dobrze - jeszcze nie pora, niech se sypie w Święta, w czasie ferii, ale od listopada WON:angryy:

Posted

hihi Agniesiu, widzę Twą wieeelką miłosć do śniegu :diabloti:
ale fakt - na święta powinien posypać a w ferie to juz koniecznie.... bo jak będą wszyscy na nartach jeździć? :evil_lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
hihi Agniesiu, widzę Twą wieeelką miłosć do śniegu :diabloti:
ale fakt - na święta powinien posypać a w ferie to juz koniecznie.... bo jak będą wszyscy na nartach jeździć? :evil_lol:

Witaj Gosiu!
Cieszę się, że masz podobne zdanie o śniegu;) już prawie nie ma po nim śladu:multi: :multi: :multi:
Dzisiaj nie pada :multi: przed chwilą nawet mignęło słoneczko - było tylko jakieś 5 sekund:-(

Posted

u mnie też słoneczko bardzo chciało się przebić przez chmurki ale chyba są dla niego za grube :mad:

Ogólnie za śniegiem nie przepadam - chyba ze na feriach ;) ale wolę śnieg niż deszcz ;)

Posted

PIKA napisał(a):
Cześć zaśniezona :crazyeye: Agniesiu :multi:

Witajcie!
Coś dziwnego dzisiaj się dzieje z DG - może to ta kraina na "M..."
to ją dziewczyny wywoływały ;) ciekawe, co się stanie z tym postem :hmmmm:

Pika - cały śnieg zszedł w niedzielę :multi:

Posted

malawaszka napisał(a):
ooo Aga mordor Cię naszedł??? :evil_lol: mnie tylko czasem muliło coś, ale chyba nic innego się nie działo :hmmmm: chociaż kto wie - nie sprawdzałam, czy moje posty są :oops:

Mnie???? :crazyeye: Chyba DG naszedł:angryy: muszę po wysłaniu każdą stronę odświeżać, dopiero aktualizuje się :angryy: Po logowaniu mam :angryy: to sama
sie zalogowałam, wysłało a tu brak info o zalogowaniu, dopiero wskakuje po odświeżaniu:angryy: