Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cześć Agniesiu :buzi:

:placz: u mnie jest koszmarnie zimno :placz: nienawidzę takiej pogody...

hihi i piździ okrutnie :evil_lol: - biedny Axio prawie fruwa na dworku ;)

pozdrawiam baaaardzo gorąco

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam Was Wszystkie Dziewczynki bardzo :hmmmm: zimowo:angryy: :multi: :multi: :multi:
nie wiem, czy chcecie zimnych całusów?
jest już prawie -10stopni:angryy: ale jakby co to :buzi: :buzi: :buzi:

Niespodziewany obrazek z rana:angryy: czyli sie stało,co sie stać musiało, tylko dlaczego już teraz????????????????????????????? :angryy:

Madziu18sosnowiec - jak widzisz, jest śnieżek :angryy:

niektórym to sie chyba nawet to podobało :niewiem: :hmmmm:

czyż nie jestem śliczny tej zimy?

z zimą przybyli zimowi wrogowie :evil_lol:

i tak zaczęła się zima ............... :angryy:

[quote name='HankaRupczewska']Aga , jak zapewne wiesz , zdumiewająca zdolność unoszenia się w powietrzu jest domeną joginów, fakirów, mediów, świętych i czarownic.
Które pasuje do mnie najbardziej ??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Hanuś - ano to, które daje Ci moc utrzymywania sterylnych porządków - które to?tysz tak chcem :modla:

[quote name='Lazy']Ale u Was piękna wiosna zawitała!

Witaj Lazy! jak widzisz,wiosna to juz odległa przeszłość:angryy:

Ewuś - jedno słówko a tak wiele wyraża;) :evil_lol:

Posted

:crazyeye: wooow niezłe ilości tego śniegu masz :crazyeye: dobrze że chociaż Wektorek się z niego ucieszył ;)
no ale... znów łopata wróciła i będzie musiał z nia walczyć zaciekle :lol::lol::lol:

teraz sie sama z siebie śmieję ze mówiłam że śnieg spadł :evil_lol: w Warszawie NIE MA śniegu :evil_lol: jest zielono choć zimno... nie... właściwie chłodno bo w tej chwili -0,5 stopieńka ... ech juz sie nie udzielam ....

Posted

Gosiek napisał(a):
:crazyeye: wooow niezłe ilości tego śniegu masz :crazyeye: dobrze że chociaż Wektorek się z niego ucieszył ;)
no ale... znów łopata wróciła i będzie musiał z nia walczyć zaciekle :lol::lol::lol:

teraz sie sama z siebie śmieję ze mówiłam że śnieg spadł :evil_lol: w Warszawie NIE MA śniegu :evil_lol: jest zielono choć zimno... nie... właściwie chłodno bo w tej chwili -0,5 stopieńka ... ech juz sie nie udzielam ....

Gosiu- pokaż tą zielona trawę - niech przynajmniej zdjęcie mi przypomina...:angryy:

Posted

aga1215 napisał(a):
Gosiu- pokaż tą zielona trawę - niech przynajmniej zdjęcie mi przypomina...:angryy:
:oops: yy trawka mało ciekawa - nie zrobilam jej fotki - nadrobie rano OK?
specjalnie od razu po spacerku pójdę z Panasiem do ogródka i ufoce zielona trawkę :razz:

Posted

Gosiek napisał(a):
:oops: yy trawka mało ciekawa - nie zrobilam jej fotki - nadrobie rano OK?
specjalnie od razu po spacerku pójdę z Panasiem do ogródka i ufoce zielona trawkę :razz:

jak do rana jeszcze będzie zielona - wczoraj też tak myślałam:angryy:

Posted

[quote name='aga1215']
Madziu18sosnowiec - jak widzisz, jest śnieżek :angryy:

niektórym to sie chyba nawet to podobało :niewiem: :hmmmm:

czyż nie jestem śliczny tej zimy?

z zimą przybyli zimowi wrogowie :evil_lol:

wazne zeby psy były szczęsliwe :lol: agus lepszy snieg niz ciapa i błoto :angryy:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
wazne zeby psy były szczęsliwe :lol: agus lepszy snieg niz ciapa i błoto :angryy:

u nas wcale nie było ciapy :shake: ani błota:shake: a teraz będzie:angryy: teraz jest ślisko :angryy:

Posted

[quote name='Maga100']

o mamo, zakochałam się. ZAKOCHAŁAM SIĘ.

[quote name='HankaRupczewska']Ja też , ja też !!! :loveu:

za późno :angryy: tego już NIE MA :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:Aga to aby napewno foty z tego miesiąca :razz:....to straszne.....u nas nie ma tyle śniegu , aż strach pomyśleć ...
od wczoraj jeszcze przybyło:angryy: :angryy: :angryy: Felek wychodzi z nami na spacer i z nami wraca:evil_lol: jakoś mu samemu nie chce sie zostać na dworze czy co :hmmmm:

[quote name='Maga100']zabrałaś, zagarnęłaś, schowałaś :placz: :placz:

a co , moje ci, moje:eviltong:

takie były - i są jeszcze pod śniegiem :lol: ech...następne dopiero za rok:placz:

Posted

[quote name='aga1215']

No popatrz ! A ja dalej nie potrafię jarzębiny sfotografować ... :-(

A swoją drogą Aga - to juz rok od naszej ostatnie rozmowie o jarzębinie ...:shake:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Śmiej się śmiej - a ja juz mam z górki :cool1: :cool1: :cool1:

normalnie zaraz kogoś kopnę :cool1: :cool1: :cool1:

czy mam znów zacytować moja babcię, tę, co w pełni sił jest witalnych, tę, dla której dzień bez piwka to dzien stracony i tę, która jest potrachem studentów rozwydrzonych niby? :cool1:
I tę, która przed 3 spać się nie kładzie, a jak wnuczkę gardło boli, to serwuje jej kielicha z pieprzem? :diabloti:
I tę, która ma swój ulubiony pub? :drinking:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']No popatrz ! A ja dalej nie potrafię jarzębiny sfotografować ... :-(

A swoją drogą Aga - to juz rok od naszej ostatnie rozmowie o jarzębinie ...:shake:
;) jarzębina w roli czasomierza :evil_lol:

[quote name='Maga100']o rany, ale grozą zawiało :cool1:
tak? - u nas tylko śniegiem zawiewa:angryy:

Posted

[quote name='Maga100']normalnie zaraz kogoś kopnę :cool1: :cool1: :cool1:

czy mam znów zacytować moja babcię, tę, co w pełni sił jest witalnych, tę, dla której dzień bez piwka to dzien stracony i tę, która jest potrachem studentów rozwydrzonych niby? :cool1:
I tę, która przed 3 spać się nie kładzie, a jak wnuczkę gardło boli, to serwuje jej kielicha z pieprzem? :diabloti:
I tę, która ma swój ulubiony pub? :drinking:
cytuj Maga - mądrych ludzi nigdy za wiele słuchać - mnie sie też przyda...

:drinking: