Gosiek Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 cześć Agniesiu :buzi: :placz: u mnie jest koszmarnie zimno :placz: nienawidzę takiej pogody... hihi i piździ okrutnie :evil_lol: - biedny Axio prawie fruwa na dworku ;) pozdrawiam baaaardzo gorąco Quote
aga1215 Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Witam Was Wszystkie Dziewczynki bardzo :hmmmm: zimowo:angryy: :multi: :multi: :multi: nie wiem, czy chcecie zimnych całusów? jest już prawie -10stopni:angryy: ale jakby co to :buzi: :buzi: :buzi: Niespodziewany obrazek z rana:angryy: czyli sie stało,co sie stać musiało, tylko dlaczego już teraz????????????????????????????? :angryy: Madziu18sosnowiec - jak widzisz, jest śnieżek :angryy: niektórym to sie chyba nawet to podobało :niewiem: :hmmmm: czyż nie jestem śliczny tej zimy? z zimą przybyli zimowi wrogowie :evil_lol: i tak zaczęła się zima ............... :angryy: [quote name='HankaRupczewska']Aga , jak zapewne wiesz , zdumiewająca zdolność unoszenia się w powietrzu jest domeną joginów, fakirów, mediów, świętych i czarownic. Które pasuje do mnie najbardziej ??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hanuś - ano to, które daje Ci moc utrzymywania sterylnych porządków - które to?tysz tak chcem :modla: [quote name='Lazy']Ale u Was piękna wiosna zawitała! Witaj Lazy! jak widzisz,wiosna to juz odległa przeszłość:angryy: Ewuś - jedno słówko a tak wiele wyraża;) :evil_lol: Quote
Gosiek Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 :crazyeye: wooow niezłe ilości tego śniegu masz :crazyeye: dobrze że chociaż Wektorek się z niego ucieszył ;) no ale... znów łopata wróciła i będzie musiał z nia walczyć zaciekle :lol::lol::lol: teraz sie sama z siebie śmieję ze mówiłam że śnieg spadł :evil_lol: w Warszawie NIE MA śniegu :evil_lol: jest zielono choć zimno... nie... właściwie chłodno bo w tej chwili -0,5 stopieńka ... ech juz sie nie udzielam .... Quote
aga1215 Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Gosiek napisał(a)::crazyeye: wooow niezłe ilości tego śniegu masz :crazyeye: dobrze że chociaż Wektorek się z niego ucieszył ;) no ale... znów łopata wróciła i będzie musiał z nia walczyć zaciekle :lol::lol::lol: teraz sie sama z siebie śmieję ze mówiłam że śnieg spadł :evil_lol: w Warszawie NIE MA śniegu :evil_lol: jest zielono choć zimno... nie... właściwie chłodno bo w tej chwili -0,5 stopieńka ... ech juz sie nie udzielam .... Gosiu- pokaż tą zielona trawę - niech przynajmniej zdjęcie mi przypomina...:angryy: Quote
Gosiek Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 aga1215 napisał(a):Gosiu- pokaż tą zielona trawę - niech przynajmniej zdjęcie mi przypomina...:angryy::oops: yy trawka mało ciekawa - nie zrobilam jej fotki - nadrobie rano OK? specjalnie od razu po spacerku pójdę z Panasiem do ogródka i ufoce zielona trawkę :razz: Quote
aga1215 Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Gosiek napisał(a)::oops: yy trawka mało ciekawa - nie zrobilam jej fotki - nadrobie rano OK? specjalnie od razu po spacerku pójdę z Panasiem do ogródka i ufoce zielona trawkę :razz: jak do rana jeszcze będzie zielona - wczoraj też tak myślałam:angryy: Quote
Gosiek Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 aga1215 napisał(a):jak do rana jeszcze będzie zielona - wczoraj też tak myślałam:angryy::lol: będzie :p Quote
malawaszka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 hahaha Wektor znowu biedak ma wroga :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='aga1215'] Madziu18sosnowiec - jak widzisz, jest śnieżek :angryy: niektórym to sie chyba nawet to podobało :niewiem: :hmmmm: czyż nie jestem śliczny tej zimy? z zimą przybyli zimowi wrogowie :evil_lol: wazne zeby psy były szczęsliwe :lol: agus lepszy snieg niz ciapa i błoto :angryy: Quote
aga1215 Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):wazne zeby psy były szczęsliwe :lol: agus lepszy snieg niz ciapa i błoto :angryy: u nas wcale nie było ciapy :shake: ani błota:shake: a teraz będzie:angryy: teraz jest ślisko :angryy: Quote
aga1215 Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 malawaszka napisał(a):dobranoc mój śliczny :loveu: Witaj Moniko! myśmy już całkiem zasypani:angryy: :angryy: :angryy: ...dziękujemy za komplement :) :) :-) Quote
Maga100 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 o mamo, zakochałam się. ZAKOCHAŁAM SIĘ. Quote
Hanna R. Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Maga100'] o mamo, zakochałam się. ZAKOCHAŁAM SIĘ. Ja też , ja też !!! :loveu: Quote
aga1215 Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 [quote name='Maga100'] o mamo, zakochałam się. ZAKOCHAŁAM SIĘ. [quote name='HankaRupczewska']Ja też , ja też !!! :loveu: za późno :angryy: tego już NIE MA :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Alicja Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 :cool3:Aga to aby napewno foty z tego miesiąca :razz:....to straszne.....u nas nie ma tyle śniegu , aż strach pomyśleć ... Quote
Maga100 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='aga1215']za późno :angryy: tego już NIE MA :angryy: :angryy: :angryy: zabrałaś, zagarnęłaś, schowałaś :placz: :placz: Quote
aga1215 Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:Aga to aby napewno foty z tego miesiąca :razz:....to straszne.....u nas nie ma tyle śniegu , aż strach pomyśleć ... od wczoraj jeszcze przybyło:angryy: :angryy: :angryy: Felek wychodzi z nami na spacer i z nami wraca:evil_lol: jakoś mu samemu nie chce sie zostać na dworze czy co :hmmmm: [quote name='Maga100']zabrałaś, zagarnęłaś, schowałaś :placz: :placz: a co , moje ci, moje:eviltong: takie były - i są jeszcze pod śniegiem :lol: ech...następne dopiero za rok:placz: Quote
Hanna R. Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='aga1215'] No popatrz ! A ja dalej nie potrafię jarzębiny sfotografować ... :-( A swoją drogą Aga - to juz rok od naszej ostatnie rozmowie o jarzębinie ...:shake: Quote
Maga100 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] A swoją drogą Aga - to juz rok od naszej ostatnie rozmowie o jarzębinie ...:shake: o rany, ale grozą zawiało :cool1: Quote
Hanna R. Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Maga100']o rany, ale grozą zawiało :cool1: Śmiej się śmiej - a ja juz mam z górki :cool1: :cool1: :cool1: Quote
Maga100 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Śmiej się śmiej - a ja juz mam z górki :cool1: :cool1: :cool1: normalnie zaraz kogoś kopnę :cool1: :cool1: :cool1: czy mam znów zacytować moja babcię, tę, co w pełni sił jest witalnych, tę, dla której dzień bez piwka to dzien stracony i tę, która jest potrachem studentów rozwydrzonych niby? :cool1: I tę, która przed 3 spać się nie kładzie, a jak wnuczkę gardło boli, to serwuje jej kielicha z pieprzem? :diabloti: I tę, która ma swój ulubiony pub? :drinking: Quote
aga1215 Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No popatrz ! A ja dalej nie potrafię jarzębiny sfotografować ... :-( A swoją drogą Aga - to juz rok od naszej ostatnie rozmowie o jarzębinie ...:shake: ;) jarzębina w roli czasomierza :evil_lol: [quote name='Maga100']o rany, ale grozą zawiało :cool1: tak? - u nas tylko śniegiem zawiewa:angryy: Quote
aga1215 Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 [quote name='Maga100']normalnie zaraz kogoś kopnę :cool1: :cool1: :cool1: czy mam znów zacytować moja babcię, tę, co w pełni sił jest witalnych, tę, dla której dzień bez piwka to dzien stracony i tę, która jest potrachem studentów rozwydrzonych niby? :cool1: I tę, która przed 3 spać się nie kładzie, a jak wnuczkę gardło boli, to serwuje jej kielicha z pieprzem? :diabloti: I tę, która ma swój ulubiony pub? :drinking: cytuj Maga - mądrych ludzi nigdy za wiele słuchać - mnie sie też przyda... :drinking: Quote
Recommended Posts