Gosiek Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='aga1215']Witam Dziękuję :multi: Dolina Popradu - cd.: byliśmy dzisiaj na kawusi :loveu: :multi: jaki ja jestem grzeczny :loveu: ;) śliczne malusie domeczki w dolinie :loveu: Weki też pił kawusię? ;) Quote
Alicja Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 :loveu:Aga zauroczona jestem widoczkami jesieni ...kocham te widoczki . No i nareszcie zabrałaś Wekusia do Kamci;) Quote
aga1215 Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 [quote name='Gosiek']śliczne malusie domeczki w dolinie :loveu: Weki też pił kawusię? ;) nie:shake: tylko wodę:evil_lol: jak mu Kama pozwoliła;) :loveu: Quote
aga1215 Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:Aga zauroczona jestem widoczkami jesieni ...kocham te widoczki . No i nareszcie zabrałaś Wekusia do Kamci;) Prawda? nie ma to jak jesień w górach:loveu: wiele osób specjalnie w październiku przyjeżdża na urlop:lol: Niestety nie możemy codziennie chodzić do Kamy:shake: ale może i dobrze, są dla siebie większą atrakcją;) Quote
Hanna R. Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 aga1215 napisał(a):Prawda? nie ma to jak jesień w górach:loveu: wiele osób specjalnie w październiku przyjeżdża na urlop:lol: Niestety nie możemy codziennie chodzić do Kamy:shake: ale może i dobrze, są dla siebie większą atrakcją;) Kiedy to ja byłam na urlopie ??? :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: Dobranoc Aga :hand: Quote
Gosiek Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 aga1215 napisał(a):Prawda? nie ma to jak jesień w górach:loveu: wiele osób specjalnie w październiku przyjeżdża na urlop:lol: Niestety nie możemy codziennie chodzić do Kamy:shake: ale może i dobrze, są dla siebie większą atrakcją;) hmm a ja w góry jeżdżę tylko zimą :-( i nigdy jeszcze nie widziałam na żywca pięknej jesieni w górach.. muszę koniecznie to kiedyś nadrobić :p Quote
PIKA Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Cześć Aguś :multi: Ja Ci zazdraszczam :oops: TAKIEJ jesieni :loveu: Quote
malawaszka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 qrcze a ja mam tak blisko Beskidy i nie mam kiedy pojechać chociaż na parę godzinek :placz: może są choć w połowie tak piękne jak Pieniny :loveu: Quote
Alicja Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='malawaszka']qrcze a ja mam tak blisko Beskidy i nie mam kiedy pojechać chociaż na parę godzinek :placz: może są choć w połowie tak piękne jak Pieniny :loveu::cool3:ja mam jeszcze bliżej i też nie mam czasu ...tyle mojego co z balkonu popatrze:cool3: Cześć Aguś:multi: Quote
Evelina Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Agus, przecudna jesien w gorach :loveu: Gdzie sie podziewasz Goralko ? :roll: Quote
aga1215 Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 [quote name='Evelina']Agus, przecudna jesien w gorach :loveu: Gdzie sie podziewasz Goralko ? :roll: Witajcie Dziewczyny Drogie :multi: :multi: :multi: ! Jestem - tylko nadrabiam braki w różnych galeriach:loveu: właśnie przeczytałam o przedsiębiorczych psiakach z Wejherowa:multi: :multi: :multi: o - tutaj http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27047&page=7 [quote name='Pancio']Na wschodnim krańcu naszej łączki znajduje się hala produkcyjna fabryki mebli. Pewnego razu drzwi się otworzyły i wyszedł pracownik wynoszący śmieci do pobliskiego kontenera. Nie zamknął za sobą drzwi. Rudolf, a za nim Bruncio, błyskawicznie wbiegli do hali i błyskawicznie z niej wybiegli, gnając co sił na środek łączki- Rudolf trzymał w zębach reklamówkę z zawartością. Za nimi wybiegł inny pracownik z okrzykiem: "Mój obiad!!!":-x Psiaki będąc już daleko spokojnie podzieliły się zdobyczą:eating::eating:, :turn-l: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
malawaszka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 hahahaha dobre rozbójniki :lol: :lol: :lol: :loveu: Quote
Alicja Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 cześć Aga , super ta opowiesć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Ja tradycyjnie zadam pytanie o warunki. Atmosferyczne . Bo mnie to intryguje . Aga , czy u was też - z przeproszeniem - tak piździ ? :angryy: A tak wogóle to przybyłam tu głównie po to, by Was ucałować :p Quote
Sabina1 Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Aga , czy u was też - z przeproszeniem - tak piździ ? :angryy: Piździ w całej Polsce......z przeproszeniem. A to smaczne słóweczko, ostatni raz słyszałam od znajomej z Katowic i myślłam, ze jest czysto śląskie :lol: Quote
aga1215 Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 [quote name='malawaszka']hahahaha dobre rozbójniki :lol: :lol: :lol: :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']cześć Aga , super ta opowiesć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: prawda? :multi: super psiaki:multi: :multi: :multi: [quote name='HankaRupczewska']Ja tradycyjnie zadam pytanie o warunki. Atmosferyczne . Bo mnie to intryguje . Aga , czy u was też - z przeproszeniem - tak piździ ? :angryy: A tak wogóle to przybyłam tu głównie po to, by Was ucałować :p [quote name='Sabina1']Piździ w całej Polsce......z przeproszeniem. A to smaczne słóweczko, ostatni raz słyszałam od znajomej z Katowic i myślłam, ze jest czysto śląskie :lol: A wcale że nie w całej :multi: - u nas dopiero koło północy zaczęło:angryy: Cały dzień było przyzwoicie:lol: :multi: :multi: :multi: Haniu - dziękujemy za całuski :lol: btw - naucz mnie lewitować :modla: Quote
malawaszka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='aga1215'] btw - naucz mnie lewitować :modla: to Hania umie????? :crazyeye: Quote
aga1215 Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 [quote name='malawaszka']to Hania umie????? :crazyeye: [quote name='HankaRupczewska'] Cytat: Napisał(a) aga1215 No tak, to ja już wszystko rozumiem :multi: Kuchnia sterylna bo nie używana, a bluzeczka zawsze biała bo wisi w szafie;-) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A ja tak sobie lewituję pomiędzy kuchnią,butelką, przedpokoje i pokojami i doglądam - odpoczywając. I jest to całkowicie akceptowalny sposób Całuijemy mocno. Bez mikrobów. tysz tak kce :modla::modla: :modla: Quote
malawaszka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 hihih no tak - zapomniałam, że sama się przyznała :evil_lol: Quote
Evelina Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Ja tradycyjnie zadam pytanie o warunki. Atmosferyczne . Bo mnie to intryguje . Aga , czy u was też - z przeproszeniem - tak piździ ? :angryy: Oficjalnie wlaczam to "smaczne" sloweczko, jak rzekla Sabinka1, do swojego slowniczka :evil_lol: [SIZE="1"]Tylko nie wiem co to znaczy ? [quote name='HankaRupczewska']A tak wogóle to przybyłam tu głównie po to, by Was ucałować :pA caluj, caluj, mnie ciagle malo Quote
madzia20sosnowiec Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='Evelina']Oficjalnie wlaczam to "smaczne sloweczko,jak rzekla Sabinka1, do swojego slowniczka :evil_lol: Tylko nie wiem co to znaczy ? że wieje znaczy się bardzo :eviltong: Aga macie juz snieżek?:cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 cudne to zdjęcie :loveu: :loveu: nadawałoby sie na widokówke a ja chetnie bym ja kupiła :loveu: Quote
Hanna R. Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Aga , jak zapewne wiesz , zdumiewająca zdolność unoszenia się w powietrzu jest domeną joginów, fakirów, mediów, świętych i czarownic. Które pasuje do mnie najbardziej ??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A u nas nadal okresowo piździ . Jest to tzw. piżdżenie intermittens :evil_lol: Quote
Recommended Posts