Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='aga1215']Witam

Dziękuję :multi:

Dolina Popradu - cd.:

byliśmy dzisiaj na kawusi :loveu: :multi:

jaki ja jestem grzeczny :loveu: ;)

śliczne malusie domeczki w dolinie :loveu:

Weki też pił kawusię? ;)

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu:Aga zauroczona jestem widoczkami jesieni ...kocham te widoczki .
No i nareszcie zabrałaś Wekusia do Kamci;)

Prawda? nie ma to jak jesień w górach:loveu: wiele osób specjalnie w październiku przyjeżdża na urlop:lol:

Niestety nie możemy codziennie chodzić do Kamy:shake: ale może i dobrze, są dla siebie większą atrakcją;)

Posted

aga1215 napisał(a):
Prawda? nie ma to jak jesień w górach:loveu: wiele osób specjalnie w październiku przyjeżdża na urlop:lol:

Niestety nie możemy codziennie chodzić do Kamy:shake: ale może i dobrze, są dla siebie większą atrakcją;)

Kiedy to ja byłam na urlopie ??? :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm:

Dobranoc Aga :hand:

Posted

aga1215 napisał(a):

hmm a ja w góry jeżdżę tylko zimą :-( i nigdy jeszcze nie widziałam na żywca pięknej jesieni w górach.. muszę koniecznie to kiedyś nadrobić :p

Posted

[quote name='malawaszka']qrcze a ja mam tak blisko Beskidy i nie mam kiedy pojechać chociaż na parę godzinek :placz: może są choć w połowie tak piękne jak Pieniny :loveu::cool3:ja mam jeszcze bliżej i też nie mam czasu ...tyle mojego co z balkonu popatrze:cool3:
Cześć Aguś:multi:

Posted

[quote name='Evelina']Agus, przecudna jesien w gorach :loveu:

Gdzie sie podziewasz Goralko ? :roll:
Witajcie Dziewczyny Drogie :multi: :multi: :multi: !
Jestem - tylko nadrabiam braki w różnych galeriach:loveu: właśnie przeczytałam o przedsiębiorczych psiakach z Wejherowa:multi: :multi: :multi:

o - tutaj http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27047&page=7

[quote name='Pancio']Na wschodnim krańcu naszej łączki znajduje się hala produkcyjna fabryki mebli. Pewnego razu drzwi się otworzyły i wyszedł pracownik wynoszący śmieci do pobliskiego kontenera. Nie zamknął za sobą drzwi. Rudolf, a za nim Bruncio, błyskawicznie wbiegli do hali i błyskawicznie z niej wybiegli, gnając co sił na środek łączki- Rudolf trzymał w zębach reklamówkę z zawartością. Za nimi wybiegł inny pracownik z okrzykiem: "Mój obiad!!!":-x Psiaki będąc już daleko spokojnie podzieliły się zdobyczą:eating::eating:,

:turn-l: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

Ja tradycyjnie zadam pytanie o warunki.
Atmosferyczne .
Bo mnie to intryguje .
Aga , czy u was też - z przeproszeniem - tak piździ ? :angryy:

A tak wogóle to przybyłam tu głównie po to, by Was ucałować :p

Posted

HankaRupczewska napisał(a):

Piździ w całej Polsce......z przeproszeniem. A to smaczne słóweczko, ostatni raz słyszałam od znajomej z Katowic i myślłam, ze jest czysto śląskie :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']hahahaha dobre rozbójniki :lol: :lol: :lol: :loveu:
[quote name='Alicjarydzewska']cześć Aga , super ta opowiesć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

prawda? :multi: super psiaki:multi: :multi: :multi:

[quote name='HankaRupczewska']Ja tradycyjnie zadam pytanie o warunki.
Atmosferyczne .
Bo mnie to intryguje .

A tak wogóle to przybyłam tu głównie po to, by Was ucałować :p

[quote name='Sabina1']Piździ w całej Polsce......z przeproszeniem. A to smaczne słóweczko, ostatni raz słyszałam od znajomej z Katowic i myślłam, ze jest czysto śląskie :lol:

A wcale że nie w całej :multi: - u nas dopiero koło północy zaczęło:angryy:
Cały dzień było przyzwoicie:lol: :multi: :multi: :multi:
Haniu - dziękujemy za całuski :lol:
btw - naucz mnie lewitować :modla:

Posted

[quote name='malawaszka']to Hania umie????? :crazyeye:
[quote name='HankaRupczewska']
Cytat:
Napisał(a) aga1215
No tak, to ja już wszystko rozumiem :multi: Kuchnia sterylna bo nie używana, a bluzeczka zawsze biała bo wisi w szafie;-) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
A ja tak sobie lewituję pomiędzy kuchnią,butelką, przedpokoje i pokojami i doglądam - odpoczywając. I jest to całkowicie akceptowalny sposób

Całuijemy mocno. Bez mikrobów.
tysz tak kce :modla::modla: :modla:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Ja tradycyjnie zadam pytanie o warunki.
Atmosferyczne .
Bo mnie to intryguje .
Aga , czy u was też - z przeproszeniem - tak piździ ? :angryy: Oficjalnie wlaczam to "smaczne" sloweczko, jak rzekla Sabinka1, do swojego slowniczka :evil_lol:
[SIZE="1"]Tylko nie wiem co to znaczy ?

[quote name='HankaRupczewska']A tak wogóle to przybyłam tu głównie po to, by Was ucałować :pA caluj, caluj, mnie ciagle malo

Posted

Aga , jak zapewne wiesz , zdumiewająca zdolność unoszenia się w powietrzu jest domeną joginów, fakirów, mediów, świętych i czarownic.

Które pasuje do mnie najbardziej ??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A u nas nadal okresowo piździ . Jest to tzw. piżdżenie intermittens :evil_lol: