PIKA Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 ale piekny widok za plotem :loveu: malawaszka napisał(a):czas poszukać rękawiczek :placz: ja juz znalazłam :diabloti: Quote
aga1215 Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Witajcie Kobitki Rękawiczkowe malawaszka napisał(a):u nas też już mroźno - teraz byłam na spacerku to brrrr łapki zmarzły i czas poszukać rękawiczek :placz: cudowny masz widok zza płota :loveu: i jesienna Krynica też boska :loveu: Sabina1 napisał(a):Pięknie jest tam Ago. Lasy w przewadze sosnowe, są jesienią ciemne i monotonne,a Ty masz tam rózne gatunki drzew, które teraz aż "buchają" kolorami. Za płotem cudnie, a dalej to ho,ho i jeszcze raz ho,ho :lol: Aguniu, jesli masz jakiś kontakt z Poświatką, to ucałuj ją serdecznie ode mnie i pozdrów. No i niech wraca, niech już wraca . zaraz sporóbuję ją złapać na GG mmbbaj napisał(a):Chciałabym mieć taki widok zza płota ;) Ale ja nie mam nawet płota :placz: A widok Krynicy...:loveu: Piękna jesienna tonacja :loveu: Krynicę też masz za płotem? :evil_lol: Witaj Aguś :multi: I pociesz się, że u nas też już poranki i noce bardzo zimne, ja też już pomyślałam o rękawiczkach! A mąż mi kazał wczoraj założyć szaliczek :diabloti: Krynicę mam "za górami, za lasami" ;) :lol: Alicjarydzewska napisał(a)::loveu::loveu::loveu:cudne PIKA napisał(a):ale piekny widok za plotem :loveu: ja juz znalazłam :diabloti: Cieszę się, że Wam się widoczki spodobały, mam jakieś w zapasie, tylko trzeba nad nimi trochę popracować.... Quote
aga1215 Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 scenka rodzajowa - ciekawe, co tam jest? chyba se pójde..... krynicka uliczka dobrej nocki Quote
Hanna R. Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Aaaaaa Aga ! Ja chcę do Krynicy ! :placz: :placz: :placz: Albo do Krościenka :cool3: Czemu Cię nie ma dzisiaj ??? Quote
aga1215 Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 LAZY napisał(a):Witajcie czarnuszki! :multi: :multi: :multi: Witajcie potfur nasza para kochana:loveu: kto tu rządzi?;) :evil_lol: szczęśliwe stadło:loveu: Quote
Gosiek Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 cześć Aga suuuper :loveu: a czarnuszki są rozkoszne :cool3: Quote
aga1215 Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 malawaszka napisał(a): hahaha Wektor jaka ekstaza :loveu: siemka :multi: ale cudna niedziela :multi: :multi: :multi: za godzinę wychodzę z pracy:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: wzięłam aparat - może jakieś widoczki po drodze się trafią:lol: Quote
mmbbaj Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 aga1215 napisał(a): wzięłam aparat - może jakieś widoczki po drodze się trafią:lol: Oooooo tak, tak :multi: Proszę o piękne widoczki! :lol: Quote
aga1215 Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Witajcie Drogie Panie! Pogoda nie zawiodła :loveu: kolory w tym roku jak rzadko kiedy:loveu: upolowałam wiewiórkę :multi: :multi: :multi: - ta to ma energię - godzinę tę wiercipiętę fociłam, kilka fotekda sie pokazać:multi: teraz siedzę i obrabiam :angryy: cuś imagesik szwankuje:angryy: Quote
malawaszka Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 ahhhh :loveu: zazdroszczę upolowania wiewióry :multi: śliczna jest!!!!! Quote
aga1215 Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 używałam do tych fotek dużego zooma - zdjęcia robiłam z pokoju na wysokim piętrze Quote
mmbbaj Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 aga1215 napisał(a): Pogoda nie zawiodła :loveu: kolory w tym roku jak rzadko kiedy:loveu: upolowałam wiewiórkę :multi: :multi: :multi: - ta to ma energię - godzinę tę wiercipiętę fociłam, kilka fotekda sie pokazać:multi: teraz siedzę i obrabiam :angryy: Boszzzz, Aguś jak ty masz tam pięknie :loveu: Cudne fotki tylko trochę mało :cool3: Miałaś farta z tą małą, rudą wiercipiętą :lol: Quote
malawaszka Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 ona taka ciemna ta ruda wiewióra?? :loveu: Quote
Hanna R. Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Byłam u Ciebie . Ale mnie nie zauważasz ... :placz: :placz: :placz: Quote
aga1215 Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 fotek mam sporo, tylko mało czasu na ich przygotowanie, imagesik też dzisiaj ślimaczy....... posiłek i zdobywanie pożywienia:loveu: jarzębinka Quote
malawaszka Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 jesuu jaką ma cudną kitkę :loveu: ostatnio wiewiórki jakei widziałam to były te warszawskie parkowe - i one to takie wyliniałe przy tek górskiej zdrowej wiewiórze :loveu: Quote
aga1215 Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 malawaszka napisał(a):ona taka ciemna ta ruda wiewióra?? :loveu: też sie dziwie :niewiem: HankaRupczewska napisał(a):Byłam u Ciebie . Ale mnie nie zauważasz ... :placz: :placz: :placz: Hanuś - jak bym mogła Cie nie zauważyć:oops: walczyłam z imagesem, po 3 razy wstawiałam zdjęcie zanim przerobił:angryy: Quote
Maga100 Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Przeprowadzam się do ciebie :bigok: cieszysz się? :cool3: a widok z okna poproszę taki: :p Quote
aga1215 Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Maga100 napisał(a):Przeprowadzam się do ciebie :bigok: cieszysz się? :cool3: a widok z okna poproszę taki: :p super :multi: :multi: :multi: Weki będzie miał kumpla A ten widok to widok z Cmentarza, w Krynicy;) to też: Quote
mmbbaj Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Maga100 napisał(a):Przeprowadzam się do ciebie :bigok: cieszysz się? :cool3: a widok z okna poproszę taki: :p aga1215 napisał(a): A ten widok to widok z Cmentarza, w Krynicy;) :mdleje: :roflt::roflt::roflt: Maga, chyba jednak zostaniesz? :evil_lol: Quote
Recommended Posts