aga1215 Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 [quote name='malawaszka']no to czekamy :multi: :razz: Monika - a na co czekasz???? :evil_lol: Wschód księżyca :lol: :loveu: Romeo-Weki i Julija-Kama:loveu: ;) i Julija-Kama :loveu: cdn............. Quote
malawaszka Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='aga1215']Monika - a na co czekasz???? :evil_lol: cdn............. AGA na TAKIE foteczki :loveu: :loveu: :loveu: boszzz jaka piękna!!!! :mdleje: i jeszcze Wektorka w takim wydaniu poproszę :modla: Quote
aga1215 Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 malawaszka napisał(a):AGA na TAKIE foteczki :loveu: :loveu: :loveu: boszzz jaka piękna!!!! :mdleje: i jeszcze Wektorka w takim wydaniu poproszę :modla: Wasiu - specjalnie dla Ciebie :lol: Witajcie Quote
Alicja Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 aga1215 napisał(a):Wasiu - specjalnie dla Ciebie :lol: Witajcie :loveu:ale fajniście zrobione te fotaski a Wektor jak zawsze z uśmiechem;) Quote
aga1215 Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 witaj Alu! cieszę się, że Ci się fotki podobają :buzi: na randce ;) :loveu: i to samo po przeróbce u nas zimno..... brrr....... Quote
malawaszka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 ahhhh ci piękni randkowicze :loveu: :loveu: :loveu: :multi: Quote
Sabina1 Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Obejrzałam sobie dużą porcję fotek.Ach te widoki :roll: :roll: piękne bardzo i Weki uśmiechnięty , w tym lekkim rozmyciu wygląda jak pies z marzeń:loveu: Quote
PIKA Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Witaj Aguś :multi: cuuudne fotki :loveu: i wodoczki i przeróbeczki i w ogole pieknie u Ciebie :loveu: Quote
aga1215 Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 malawaszka napisał(a):ahhhh ci piękni randkowicze :loveu: :loveu: :loveu: :multi: Sabina1 napisał(a):Obejrzałam sobie dużą porcję fotek.Ach te widoki :roll: :roll: piękne bardzo i Weki uśmiechnięty , w tym lekkim rozmyciu wygląda jak pies z marzeń:loveu: PIKA napisał(a):Witaj Aguś :multi: cuuudne fotki :loveu: i wodoczki i przeróbeczki i w ogole pieknie u Ciebie :loveu: Dobry Wieczór Wszystkim Przemiłym Gościom:loveu: Dziękuję za dobre słowo :multi: :multi: :multi: mam jeszcze inżyniera ;) tak dokładnie sprawdzał ogrodzenie, że wlazł między żywopłot a parkan :evil_lol: jeszcze go widać miłego wieczorku :loveu: Quote
malawaszka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 ojjj a za co dostał po pysku??? :placz: Quote
aga1215 Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 malawaszka napisał(a):ojjj a za co dostał po pysku??? :placz: tak przyszłościowo ;) :evil_lol: Quote
Gosiek Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 cześć Agniesiu :p Wektorek profilaktycznie dostaje w skórę od Kamy? :evil_lol: Jak tam temperaturka? Pewnie zimno bardzo u Ciebie? Quote
PIKA Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 malawaszka napisał(a):ojjj a za co dostał po pysku??? :placz: za szukanie dziury w calym :evil_lol: cześć Aga :multi: Quote
aga1215 Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 W i t a m ! ! ! poznajecie? jesień, jesień, jesień, ach............................... Quote
aga1215 Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 PIKA napisał(a):za szukanie dziury w calym :evil_lol: cześć Aga :multi: ... płocie ;) :evil_lol: witaj:lol: Quote
PIKA Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 malawaszka napisał(a):jesień jesień ahhhhh bosko :loveu: zeby jeszcze tak zimno nie było :angryy: Cześć Aga :multi: Quote
an3czka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 aga1215 napisał(a):Wasiu - specjalnie dla Ciebie :lol: Witajcie Jakie to ładne:loveu: Aga witaj! Quote
Hanna R. Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Aga , czy Ty tam już zamarzasz w górach ??? Bo ja w Krakowie porannym - niestety tak :angryy: Quote
aga1215 Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 malawaszka napisał(a):jesień jesień ahhhhh bosko :loveu: PIKA napisał(a):zeby jeszcze tak zimno nie było :angryy: Cześć Aga :multi: an3czka napisał(a):Jakie to ładne:loveu: Aga witaj! HankaRupczewska napisał(a):Aga , czy Ty tam już zamarzasz w górach ??? Bo ja w Krakowie porannym - niestety tak :angryy: Witajcie :buzi: U nas już zaczęły się nocne mrozy - dzisiaj orzech stracił prawie wszystkie liście, ścieło winogrona i takie inne różne mimozy;) było -3 stopnie:angryy: Za to dzień był prześliczny, w południe to nawet kurtki można było zdjąć:diabloti: widok zza płota:evil_lol: jesień w górach - tym razem to Krynica:lol: Quote
malawaszka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 u nas też już mroźno - teraz byłam na spacerku to brrrr łapki zmarzły i czas poszukać rękawiczek :placz: cudowny masz widok zza płota :loveu: i jesienna Krynica też boska :loveu: Quote
Sabina1 Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Pięknie jest tam Ago. Lasy w przewadze sosnowe, są jesienią ciemne i monotonne,a Ty masz tam rózne gatunki drzew, które teraz aż "buchają" kolorami. Za płotem cudnie, a dalej to ho,ho i jeszcze raz ho,ho :lol: Aguniu, jesli masz jakiś kontakt z Poświatką, to ucałuj ją serdecznie ode mnie i pozdrów. No i niech wraca, niech już wraca . Quote
mmbbaj Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 aga1215 napisał(a): widok zza płota:evil_lol: jesień w górach - tym razem to Krynica:lol: Chciałabym mieć taki widok zza płota ;) Ale ja nie mam nawet płota :placz: A widok Krynicy...:loveu: Piękna jesienna tonacja :loveu: Krynicę też masz za płotem? :evil_lol: Witaj Aguś :multi: I pociesz się, że u nas też już poranki i noce bardzo zimne, ja też już pomyślałam o rękawiczkach! A mąż mi kazał wczoraj założyć szaliczek :diabloti: Quote
Recommended Posts