LAZY Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Ale tutaj fajnie czarno! I ten ogromny teren do szaleństw! Wspaniale:) Quote
PIKA Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='aga1215']witam!!! dzisiaj tysz było fajnie:loveu: Ee a co to za codzienne wizyty u panny, hę? :cool3: Quote
malawaszka Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 hihihi Aga nooo co to za randki???? :razz: :evil_lol: Quote
aga1215 Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 [quote name='PIKA']Ee a co to za codzienne wizyty u panny, hę? :cool3: [quote name='malawaszka']hihihi Aga nooo co to za randki???? :razz: :evil_lol: :turn-l::eviltong: zazdrosne:roflt: :turn-l: no to jeszcze troszeczkę :bigcool: ciekawe,czy dzisiaj płot też jest szczelny :hmmmm: trzeba cały teren sprawdzić :cool3: i chwila odpoczynku do zobaczenia później Quote
Alicja Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 no i masz zajechali psa tym sprawdzaniem płota :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
aga1215 Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']no i masz zajechali psa tym sprawdzaniem płota :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ratunku:crazyeye: gonią mnie ......... uciekłem :multi: zaraz sie schowam :multi: pańcia - ratujjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!! dobrze, że jutro nie będzie spotkanka :shake: ale pojutrze, jak będzie pogoda ...... ........ Quote
PIKA Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 aga1215 napisał(a): dobrze, że jutro nie będzie spotkanka :shake: ........ no i Chwala Bogu, bo komuś by się w glowie poprzewracało :evil_lol: Quote
aga1215 Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 [quote name='PIKA']no i Chwala Bogu, bo komuś by się w glowie poprzewracało :evil_lol: Witajcie ...........ale jutro pójdziemy:eviltong: mamy zapasy fotek:multi: jak sie uda wrzucic:angryy: :angryy: i to by było na tyle images padło:angryy: Quote
aga1215 Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 [quote name='malawaszka']Run Wektor Run!!! :evil_lol: Witaj Wasiu Miła prac inżynierskich ciąg dalszy ;) i prace śledcze trochę jesiennych widoczków (Beskid Sądecki) Quote
malawaszka Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 ahhh ja chcę na wycieczkę jesienną w góry :placz: Quote
aga1215 Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 malawaszka napisał(a):ahhh ja chcę na wycieczkę jesienną w góry :placz: to sie spiesz, bo to chyba ostatnie podrygi takiej cud jesieni:multi: Quote
PIKA Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 malawaszka napisał(a):ahhh ja chcę na wycieczkę jesienną w góry :placz: Waszka jadę z Tobą :placz: Aguś byliście dzisiaj u narzeczonej? :razz: Quote
aga1215 Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 Witajcie! z cyklu "u narzeczonej" :evil_lol: narzeczona;) i trochę jesieni:loveu: Quote
malawaszka Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 aaaaaaahhhhhhhhh piękne syskie cy :loveu: :loveu: :loveu: nie wiem które naj - normalnie nie wiem :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Ach jakie tu cudne widoczki :loveu: :loveu: :loveu: Jesien Agus w Twoim obiektywie jest cudna :loveu: i oby taka sie utrzymywala jak najdluzej :multi: Wektorek jak zawsze boski :loveu: Quote
Alicja Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 :loveu:Kamcia i Wektorek:loveu: a widoczki jesienne cudne Quote
PIKA Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Jaki piekny widoczek :loveu: Ja Ci Aguś tych widoczków zazdraszczam :oops: Quote
anetta Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Czesc Aga:) Jak tu sie romantycznie zrobilo, fiu, fiu :razz: Weki zadowolony...:razz: Quote
Gosiek Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 cześć Agniesiu :buzi: Wektorek poszalał troszke z Kamą.... aż miło popatrzeć na wesołe psiaki :loveu: Quote
aga1215 Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 Witajcie :multi: :multi: :multi: Wspomnienia z ......... ;) :loveu: cdn.......................................... Quote
Hanna R. Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Dobry wieczór ! Jaka szkoda, że już musimy wspominać lato .Chociaz jesień piękna tego roku ... Aga, juz nie zdzierżę tego cholernego muła dogomańskiego :angryy: Ile razy uda mi się kuknąć do Was w pracy, tyle razy muł uniemożliwia mi bycie na bieżąco choć w tych najbardziej ulubionych galeriach :angryy: Dobranoc. Pa . Idę spać ... Quote
PIKA Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Cześć Aguś :multi: jak dzisiaj tez idziecie z wizytą? :razz: U nas slońca brak :shake: mam nadzieję, ze u Was chociaż jest :razz: Quote
aga1215 Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 [quote name='PIKA']Cześć Aguś :multi: jak dzisiaj tez idziecie z wizytą? :razz: U nas slońca brak :shake: mam nadzieję, ze u Was chociaż jest :razz: Witajcie Syskie Kumy Haniu - też mam chwilami dość tego muła:angryy: zwłaszcza, że i ostatnio czasu mało, więc to trochę, co wygospodarzę na kawkę przy DG chciałabym maksymalnie wykorzystać :cool3: Pikuś-Aguś :shake: dzisiaj oglądamy się z Kamą na odległość - sąsiedzi mają zajęty weekend:-( :multi: :multi: :multi: ale mam zapas fotek Quote
malawaszka Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='aga1215'] :multi: :multi: :multi: ale mam zapas fotek no to czekamy :multi: :razz: Quote
Recommended Posts