aga1215 Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Aga ...robisz nam na złosć prawda ......:razz:...ale ja i tak bym chciała być teraz w górach:cool3: Prawda, że ślicznie? Popatrz Alu, to jest droga na tzw. Górę Zamkową (w lewo od Trzech Koron). Niektórzy turyści usiłują wędrować po Pieninach w sandałkach albo w klapkach :mad: :angryy: po wapiennych ścieżkach, prawie zawsze wilgotnej :shake: mam jeszcze trochę fotek, teraz wstawię tylko 6 (trzeba je "obrabiać") DG znowu ślimaczy:roll: Quote
PIKA Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Agus cudne te widoczki :loveu: A dogo faktycznie ślimaczy :angryy: Quote
aga1215 Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 Witam Byliśmy dzisiaj z wizytą :multi: :multi: :multi: ....... przytulanki Kamuś, zwolnij :evil_lol: reszta jutro btw :angryy: właśnie zaczęło padać :angryy: Quote
malawaszka Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 ależ intensywna wizyta :razz: :loveu: u mnie też zaczęło padać :placz: a jutro/dziś na wichurke i co ja tam będę robić jak będzie deszczowo i mokro? :placz: Quote
aga1215 Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 Witajcie! Śliczny mamy ranek, tylko bardzo zimny brrr.... po czułym przywitaniu (patrz wyżej) trzeba było porozmawiać troszkę rozgladnąć się troszkę wymienić uwagi cd nastąpi........... Quote
PIKA Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Jaka fajowska kumpelka :razz: (bo to kumpelka prawda? :evil_lol: ) Quote
aga1215 Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 [quote name='PIKA']Jaka fajowska kumpelka :razz: (bo to kumpelka prawda? :evil_lol: ) Witaj Pika - toż to Kama przeca :mad: Kama w końcu ma ogrodzony ogródek, jest gdzie biegać :multi: :multi: :multi: ...gonią mnie........ dawno tu nie byłem :hmmmm: Kamusiowy ogródek :multi: :multi: :multi: tyle tu świeżych zapachów :lol: wszędzie nas było pełno znowu mnie gonią :crazyeye: Quote
Alicja Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 :loveu:Wekus i Kamusia :multi: ale Kama ma fajny duży ogródek do obiegania ... Quote
aga1215 Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:Wekus i Kamusia :multi: ale Kama ma fajny duży ogródek do obiegania ... no :multi: :multi: :multi: i zdecydowanie woli go w towarzystwie obiegać :multi: :multi: :multi: a pańcie mogą na tarasie pokawkować:loveu: Quote
PIKA Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 aga1215 napisał(a):Witaj Pika - toż to Kama przeca :mad: ja nie mam pamięci do imion :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 łoohohooo wybieg rewelacja :loveu: :multi: :multi: :multi: a psiaki jakie szczęśliwe :loveu: Kama jest śliczna!!!!! jakbym kiedyś miała mieć owczarka to TYLKO czarnego :loveu: Quote
aga1215 Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 malawaszka napisał(a):łoohohooo wybieg rewelacja :loveu: :multi: :multi: :multi: a psiaki jakie szczęśliwe :loveu: Kama jest śliczna!!!!! jakbym kiedyś miała mieć owczarka to TYLKO czarnego :loveu: Witaj Monika! Kama jest śliczna i mądra i grzeczna i ma TAAAAAKI :loveu:wybieg :multi: My tysz (przy okazji;) ):multi: :multi: :multi: Weki u Kamy bywał już wcześniej, tylko przez nieogrodzony wtedy teren musieliśmy wizyty zawiesić. Trzeba było teraz widzieć zdziwienie Wekiego, jak zrozumiał, że jest u Kamy i nie może skoczyć na wycieczkę do lasu :) Quote
aga1215 Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 Witam dalszy ciąg wizyty -odbywała się późnym (koło 18-tej)popołudniem -co niestety widać:oops: Quote
malawaszka Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 [quote name='aga1215'] Kama sie zaleeecaaa :turn-l: Quote
Alicja Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 [quote name='malawaszka']Kama sie zaleeecaaa :turn-l: [quote name='PIKA']buzi, buzi :razz: :cool3: zazdrośnice.....:eviltong: Quote
aga1215 Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Cytat: Napisał(a) malawaszka Kama sie zaleeecaaa :turn-l: Cytat: Napisał(a) PIKA buzi, buzi :razz: :cool3: zazdrośnice.....:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No to jeszcze troszkę romantycznego spotkania ;) Wektor-kierownik budowy :evil_lol: - sprawdzał szczelność ogrodzenia Kamie też trzeba było trochę czasu poświęcić:loveu: zmęczony piesek musiał troszkę odpocząć to jeszcze nie koniec:multi: :multi: :multi: póki co Weki odpoczywa ;) Quote
Alicja Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Weki inspektor nadzoru budowlanego;) Quote
aga1215 Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Weki inspektor nadzoru budowlanego;) dokładnie całe przejrzał :evil_lol: jak widać, trochę tego jest :multi: Quote
malawaszka Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3: zazdrośnice.....:eviltong: no i sie wydało :oops: Quote
malawaszka Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 PIKA napisał(a):Cześć Aga I co ogrodzenie szczelne ? :razz: skoro Wektory nie poszły w las to musi być szczelne :lol: Quote
aga1215 Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Witam! cd wizyty zdjęcia coraz gorsze, robiło się coraz ciemniej........ inspekcji cd. .............. mały relaks po solidnej pracy:evil_lol: czas na zabawę :multi: kto szybszy:evil_lol: Weki właśnie wykonał obrót o 360 stopni:p zdjęcia robiłam z huśtawki - na otwartej przestrzeni było zbyt niebezpiecznie dla aparatu - groziły dwie 35 kilowe torpedy:evil_lol: Quote
aga1215 Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 witam!!! dzisiaj tysz było fajnie:loveu: Quote
Recommended Posts