Hanna R. Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 [quote name='aga1215']to Wy w pościeli jadacie :o :o :o Oczywiście MY TYLKO W POŚCIELI _ NIGDZIE WIĘCEJ I W WYŁĄCZNIE żółtej :lol: :lol: Quote
aga1215 Posted August 22, 2005 Author Posted August 22, 2005 malawaszka napisał(a):aga1215 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):aga1215 napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):[quote name='aga1215'] :hmmmm: nasza obróżka się już rozlatuje :-? ale miseczką możemy się podzielić - :lol: mamy jeszcze drugą (na zmianę :wink: ) - czerwoną :multi: którą chcecie??? Oszywiście żółtą.... Pasuje nam do koloru poscieli. to Wy w pościeli jadacie :o :o :opewno używają jako śliniaka :wink: no to pasi żółta, czerwona by się gryzła :wink: :lol: dobrze że nie zlała :lol: a - jak zlała to zdecydowanie żółta :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 o rany tam gdzie Hanka , tam się zlewają :lol: :lol: :lol: Quote
aga1215 Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):o rany tam gdzie Hanka , tam się zlewają :lol: :lol: :lol: :roflt: Quote
Poświata Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Hejka, ja tylko na sekundkę, bo oczywiście jeszcze sie nie obrobiłam :roll: :( . buziaki....... Quote
aga1215 Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 [quote name='Poświata']Hejka, ja tylko na sekundkę, bo oczywiście jeszcze sie nie obrobiłam :roll: :( . buziaki....... dziękujemy za śliczny portrecik :buzi: :buzi: :buzi: czy to znaczy, że wirus :evilbat: pokonany i materiały odzyskane ? :multi: :multi: :multi: Quote
anetta Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Ale boskie te foty, zwlaszcza z pusta micha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Poświata Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 aga1215 napisał(a):czy to znaczy, że wirus :evilbat: pokonany i materiały odzyskane ? :multi: :multi: :multi: Nie do końca pokonany:-? , ale w morderczej i wyczerpującej walce Wojtecki z otchłani niebytu wydobywa coraz to i nowe pliki. Jest szansa, że jeszcze trochę a odzyskamy wszystko :P . Quote
aga1215 Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 [quote name='Poświata'][quote name='aga1215']czy to znaczy, że wirus :evilbat: pokonany i materiały odzyskane ? :multi: :multi: :multi: Nie do końca pokonany:-? , ale w morderczej i wyczerpującej walce Wojtecki z otchłani niebytu wydobywa coraz to i nowe pliki. Jest szansa, że jeszcze trochę a odzyskamy wszystko :P . ... a nawet więcej :wink: :lol: np. jakieś zarudziałe zdjęcie zmaterializuje..... sie spieszcie, bo tu wszyscy (-tkie :wink: ) przebieramy nogami z niecierpliwością oczekując na te dwumiesięczne foty :P Quote
Alicja Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='Poświata'][quote name='aga1215']czy to znaczy, że wirus :evilbat: pokonany i materiały odzyskane ? :multi: :multi: :multi: Nie do końca pokonany:-? , ale w morderczej i wyczerpującej walce Wojtecki z otchłani niebytu wydobywa coraz to i nowe pliki. Jest szansa, że jeszcze trochę a odzyskamy wszystko :P . ... a nawet więcej :wink: :lol: np. jakieś zarudziałe zdjęcie zmaterializuje..... sie spieszcie, bo tu wszyscy (-tkie :wink: ) przebieramy nogami z niecierpliwością oczekując na te dwumiesięczne foty :Poj tak tak bardzo by chcieli obskoczyć galerię Poświaty i Koczambrów :wink: Quote
Poświata Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 aga1215 napisał(a):sie spieszcie, bo tu wszyscy (-tkie :wink: ) przebieramy nogami z niecierpliwością oczekując na te dwumiesięczne foty :P tup, tup, tup, a nóżki nie bolą :wink: ??? Może jutro znajdę trochę czasu :hmmmm: , choć wybieram się z dziećmi na szkolne zakupy............. a to może potrwać :hand: Quote
aga1215 Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 [quote name='Poświata'][quote name='aga1215']sie spieszcie, bo tu wszyscy (-tkie :wink: ) przebieramy nogami z niecierpliwością oczekując na te dwumiesięczne foty :P tup, tup, tup, a nóżki nie bolą :wink: ??? Może jutro znajdę trochę czasu :hmmmm: , choć wybieram się z dziećmi na szkolne zakupy............. a to może potrwać :hand: Beatko, żadne MOŻE :nono: po zakupach dzieci będą oprawiać i podpisywać zeszyty no i pakować tornistry :niewiem: sie jeszcze to :oops: robi??? a Ty do kompa 8) :scared: Quote
Poświata Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='aga1215']Beatko, żadne MOŻE :nono: po zakupach dzieci będą oprawiać i podpisywać zeszyty no i pakować tornistry :niewiem: sie jeszcze to :oops: robi??? a Ty do kompa 8) :scared: A KTO mi uprasuje tę straszną górę prania :( ?????? Dobra, teraz jadę "do miasta" na zakupy :P :P :P . Quote
aga1215 Posted August 24, 2005 Author Posted August 24, 2005 [quote name='Poświata'][quote name='aga1215']Beatko, żadne MOŻE :nono: po zakupach dzieci będą oprawiać i podpisywać zeszyty no i pakować tornistry :niewiem: sie jeszcze to :oops: robi??? a Ty do kompa 8) :scared: A KTO mi uprasuje tę straszną górę prania :( ?????? Dobra, teraz jadę "do miasta" na zakupy :P :P :P . a po co prasować :o :o :o kupuje się, jak pisała Chmielewska "pierne" ... :wink: :lol: Quote
Hanna R. Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 aga1215 napisał(a): a po co prasować :o :o :o kupuje się, jak pisała Chmielewska "pierne" ... :wink: :lol: Ponieważ nie czytuję Chmielewskiej - a żywo jestem zainteresowana nieprasowaniem - proszę o wyjaśnienie słowa ? pojęcia ? PIERNE . Quote
aga1215 Posted August 24, 2005 Author Posted August 24, 2005 HankaRupczewska napisał(a):aga1215 napisał(a): a po co prasować :o :o :o kupuje się, jak pisała Chmielewska "pierne" ... :wink: :lol: Ponieważ nie czytuję Chmielewskiej - a żywo jestem zainteresowana nieprasowaniem - proszę o wyjaśnienie słowa ? pojęcia ? PIERNE . sie wypierze, sie strzepnie, sie wysuszy i już :wink: :lol: Quote
aga1215 Posted August 24, 2005 Author Posted August 24, 2005 dopadłem go - tu się schował no, dlaczego nie przyszłaś Quote
Poświata Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Czy ktoś tu wspominał o rudym pysiu?????????????????? Quote
aga1215 Posted August 25, 2005 Author Posted August 25, 2005 dziękujemy za cudne portreciki :buzi: :buzi: :buzi: Quote
asher Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 O rany, ile fot Wektora!!! :multi: Piękny jest. I mine ma taką dostojną! Dyrektorski pies :lol: Quote
aga1215 Posted August 25, 2005 Author Posted August 25, 2005 [quote name='asher']O rany, ile fot Wektora!!! :multi: Piękny jest. I mine ma taką dostojną! Dyrektorski pies :lol: e, on raczej filozof :wink: :lol: animację zrobiła wywczasowana Evelina :buzi: Quote
Poświata Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Ja chciałam uprzejmie przypomnieć, że z uroczym Wektorem mieszkają dwa niemniej urocze koty. Oto jeden z nich zwany swojsko Mańką: Felkowi niestety nie udało się zrobić zdjęcia bo gdzieś się szlajał. Przylazł jak już odjeżdżaliśmy spod domu Agi :-? :roll: . Ale ja go jeszcze dopadnę :evil: Quote
aga1215 Posted August 25, 2005 Author Posted August 25, 2005 [quote name='Poświata']Ja chciałam uprzejmie przypomnieć, że z uroczym Wektorem mieszkają dwa niemniej urocze koty. Oto jeden z nich zwany swojsko Mańką: Felkowi niestety nie udało się zrobić zdjęcia bo gdzieś się szlajał. Przylazł jak już odjeżdżaliśmy spod domu Agi :-? :roll: . Ale ja go jeszcze dopadnę :evil: :multi: kiedy przyjeżdżacie :multi: Quote
Recommended Posts