Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
aga1215 napisał(a):
Alicjarydzewska napisał(a):
aga1215 napisał(a):
HankaRupczewska napisał(a):
[quote name='aga1215']

:hmmmm: nasza obróżka się już rozlatuje :-?
ale miseczką możemy się podzielić - :lol: mamy jeszcze drugą (na zmianę :wink: ) - czerwoną :multi:
którą chcecie???

Oszywiście żółtą.... Pasuje nam do koloru poscieli.

to Wy w pościeli jadacie :o :o :o
pewno używają jako śliniaka :wink:

no to pasi żółta, czerwona by się gryzła :wink: :lol:

dobrze że nie zlała :lol:
a - jak zlała to zdecydowanie żółta :wink: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Poświata']Hejka,
ja tylko na sekundkę, bo oczywiście jeszcze sie nie obrobiłam :roll: :( .

buziaki.......

dziękujemy za śliczny portrecik :buzi: :buzi: :buzi:
czy to znaczy, że wirus :evilbat: pokonany i materiały odzyskane ? :multi: :multi: :multi:

Posted

aga1215 napisał(a):
czy to znaczy, że wirus :evilbat: pokonany i materiały odzyskane ? :multi: :multi: :multi:

Nie do końca pokonany:-? , ale w morderczej i wyczerpującej walce Wojtecki z otchłani niebytu wydobywa coraz to i nowe pliki. Jest szansa, że jeszcze trochę a odzyskamy wszystko :P .

Posted

[quote name='Poświata'][quote name='aga1215']czy to znaczy, że wirus :evilbat: pokonany i materiały odzyskane ? :multi: :multi: :multi:
Nie do końca pokonany:-? , ale w morderczej i wyczerpującej walce Wojtecki z otchłani niebytu wydobywa coraz to i nowe pliki. Jest szansa, że jeszcze trochę a odzyskamy wszystko :P .
... a nawet więcej :wink: :lol:
np. jakieś zarudziałe zdjęcie zmaterializuje.....
sie spieszcie, bo tu wszyscy (-tkie :wink: ) przebieramy nogami z niecierpliwością oczekując na te dwumiesięczne foty :P

Posted

[quote name='aga1215'][quote name='Poświata'][quote name='aga1215']czy to znaczy, że wirus :evilbat: pokonany i materiały odzyskane ? :multi: :multi: :multi:
... a nawet więcej :wink: :lol:
np. jakieś zarudziałe zdjęcie zmaterializuje.....
sie spieszcie, bo tu wszyscy (-tkie :wink: ) przebieramy nogami z niecierpliwością oczekując na te dwumiesięczne foty :Poj tak tak bardzo by chcieli obskoczyć galerię Poświaty i Koczambrów :wink:

Posted

aga1215 napisał(a):
sie spieszcie, bo tu wszyscy (-tkie :wink: ) przebieramy nogami z niecierpliwością oczekując na te dwumiesięczne foty :P

tup, tup, tup, a nóżki nie bolą :wink: ???
Może jutro znajdę trochę czasu :hmmmm: , choć wybieram się z dziećmi na szkolne zakupy............. a to może potrwać :hand:

Posted

[quote name='Poświata'][quote name='aga1215']sie spieszcie, bo tu wszyscy (-tkie :wink: ) przebieramy nogami z niecierpliwością oczekując na te dwumiesięczne foty :P
tup, tup, tup, a nóżki nie bolą :wink: ???
Może jutro znajdę trochę czasu :hmmmm: , choć wybieram się z dziećmi na szkolne zakupy............. a to może potrwać :hand:

Beatko, żadne MOŻE :nono: po zakupach dzieci będą oprawiać i podpisywać zeszyty no i pakować tornistry :niewiem: sie jeszcze to :oops: robi???
a Ty do kompa 8) :scared:

Posted

[quote name='aga1215']Beatko, żadne MOŻE :nono: po zakupach dzieci będą oprawiać i podpisywać zeszyty no i pakować tornistry :niewiem: sie jeszcze to :oops: robi???
A KTO mi uprasuje tę straszną górę prania :( ??????
Dobra, teraz jadę "do miasta" na zakupy :P :P :P .

Posted

[quote name='Poświata'][quote name='aga1215']Beatko, żadne MOŻE :nono: po zakupach dzieci będą oprawiać i podpisywać zeszyty no i pakować tornistry :niewiem: sie jeszcze to :oops: robi???
A KTO mi uprasuje tę straszną górę prania :( ??????
Dobra, teraz jadę "do miasta" na zakupy :P :P :P .
a po co prasować :o :o :o kupuje się, jak pisała Chmielewska "pierne" ... :wink: :lol:

Posted

aga1215 napisał(a):

a po co prasować :o :o :o kupuje się, jak pisała Chmielewska "pierne" ... :wink: :lol:

Ponieważ nie czytuję Chmielewskiej - a żywo jestem zainteresowana nieprasowaniem - proszę o wyjaśnienie słowa ? pojęcia ? PIERNE .

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
aga1215 napisał(a):

Ponieważ nie czytuję Chmielewskiej - a żywo jestem zainteresowana nieprasowaniem - proszę o wyjaśnienie słowa ? pojęcia ? PIERNE .

sie wypierze, sie strzepnie, sie wysuszy i już :wink: :lol:

Posted

[quote name='asher']O rany, ile fot Wektora!!! :multi:
Piękny jest. I mine ma taką dostojną! Dyrektorski pies :lol:
e, on raczej filozof :wink: :lol:

animację zrobiła wywczasowana Evelina :buzi:

Posted

Ja chciałam uprzejmie przypomnieć, że z uroczym Wektorem mieszkają dwa niemniej urocze koty. Oto jeden z nich zwany swojsko Mańką:

Felkowi niestety nie udało się zrobić zdjęcia bo gdzieś się szlajał. Przylazł jak już odjeżdżaliśmy spod domu Agi :-? :roll: . Ale ja go jeszcze dopadnę :evil:

Posted

[quote name='Poświata']Ja chciałam uprzejmie przypomnieć, że z uroczym Wektorem mieszkają dwa niemniej urocze koty. Oto jeden z nich zwany swojsko Mańką:

Felkowi niestety nie udało się zrobić zdjęcia bo gdzieś się szlajał. Przylazł jak już odjeżdżaliśmy spod domu Agi :-? :roll: . Ale ja go jeszcze dopadnę :evil:
:multi: kiedy przyjeżdżacie :multi: