Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']huuuraaaaa :multi: Maniusia tak trzymać!!!!! :drinking: a niedługo 100 stronka :eviltong:
jaka 100-na :cool3: 100-na już była :obrazic: teraz będzie 200-na:multi:

Maniusia spędziła noc na moich nerach;) :evil_lol: wygrzała mi obydwie:evil_lol: na zmianę - w zależności na którym boku spałam:loveu: :evil_lol:

Od wczoraj sama upomina się o jedzenie:multi:

Monika - zgadnij, gdzie ona teraz jest??????

Posted

[quote name='aga1215']jaka 100-na :cool3: 100-na już była :obrazic: teraz będzie 200-na:multi:

Maniusia spędziła noc na moich nerach;) :evil_lol: wygrzała mi obydwie:evil_lol: na zmianę - w zależności na którym boku spałam:loveu: :evil_lol:

Monika - zgadnij, gdzie ona teraz jest??????

u mnie 100 bo mam 40 postów na stronę ustawionych :eviltong:

ale superancko z tym wygrzewaniem :multi: zazdraszczam bo i mnie by się przydało takie wygrzanie krzyża :loveu:

zgaduję, że Mania teraz siedzi w rynnie i się grzeje w pięknym słonku :loveu:

Posted

aga1215 napisał(a):
jaka 100-na :cool3: 100-na już była :obrazic:

nie byla :shake: :evil_lol:

aga1215 napisał(a):
Maniusia spędziła noc na moich nerach;) :evil_lol: wygrzała mi obydwie:evil_lol:

A wiesz, ze to zdrowo ? :cool3: Dla Ciebie :lol:

Posted

:phello
ale masz fajnie z tym grzaniem ....bo ja dzis trochę się schłodzilam w nocy bo Ozzy jakoś zajał tę część wyra z kołderką :cool1:

A Maniutek pewno na dachu;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:phello
ale masz fajnie z tym grzaniem ....bo ja dzis trochę się schłodzilam w nocy bo Ozzy jakoś zajał tę część wyra z kołderką :cool1:

A Maniutek pewno na dachu;)

:shake: za zimno ;) wieczorkiem to już w domku:evil_lol: łazi za mną jak psiak:loveu: - ile razy idę do kuchni ona też;) :evil_lol: cały czas jest gdzieś w pobliżu:loveu: telewizję ogladam z Mańczydłem na kolanach:loveu:

Posted

[quote name='aga1215']ja wiem :multi: tylko skąd Mańka wie????????

one to wiedza :cool3:

ja tak mialam z kotem mamy, jakieś 7 lat temu, po ataku kamicy pojechalam do mamci i jak leżalam na łózku to jej kotka nagle wskoczyla i mi sięna nerach polozyla i to wycykrlowala na tą ktora mnie bardziej bolala ;)

Posted

Poświata napisał(a):
No patrzcie, ja mam trzy darmozjady w domu, i żaden mi się na nerkach nie kładzie :mad: . Zaczy się, że co, zdrowe je mam :evil_lol: .

znaczy się tak :evil_lol:
:hmmmm: a może nie zasłużyłaś? ;) ;) ;)

Posted

aga1215 napisał(a):
:evil_lol: właśnie się z Felkiem pobiła o michę:evil_lol:

No i człowiek się martwi, paznokcie zjada. kolanami trzęsie - portfele ogalaca ... A one teraz tłuką się o koryto !!! Eh ! ...

Posted

[quote name='HankaRupczewska']No i człowiek się martwi, paznokcie zjada. kolanami trzęsie - portfele ogalaca ... A one teraz tłuką się o koryto !!! Eh ! ...
Oj ogałaca, same szczepienia, odrobaczywiania, operacja kosztowały w tym miesiącu ze 350 zł :roll:

opatulona choinka

Posted

malawaszka napisał(a):
:crazyeye: czym opatulona???? pająki/??? aaaaaaaaaa :shake:

a MAnia śliczna :loveu:

pajęczynki :multi: rano zbiera się na nich rosa, a jak jeszcze przyświeci słońce to widok niesamowity:loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
ooo mamooo to musisz mieć tam jakieś mega pająki :shake: wygląda ślicznie, ale brrrrrr

:evil_lol: to u sąsiadki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
aaa to luzik :lol: jesteście bezpieczni - pająki zapewne trzymają się podziału ewidencyjnego gruntów :evil_lol:

one nie potrafią przejść przez jezdnię, zebry nie ma :shake: ;) :evil_lol: