Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

aga1215 napisał(a):

Za to Wektor skorzystał i powyjadał przysmaki, które Mańce podsuwam, a których nie zjadła

cgfaniak oszczędny jest , jeszcze by sie popsulo :evil_lol:

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:multi: Maniusia poszła sobie na fotel do jadalni - sama tam wlazła :multi: - po czym łaskawie skonsumowała ćwierć plasterka szyneczki:multi: :multi: :multi:

chyba idzie ku lepszemu :loveu:

Posted

aga1215 napisał(a):
:multi: Maniusia poszła sobie na fotel do jadalni - sama tam wlazła :multi: - po czym łaskawie skonsumowała ćwierć plasterka szyneczki:multi: :multi: :multi:

:multi: :multi: :multi: superrrrrrr

a co do pomagania kotom to Luna dzisiaj wtrąbiła michę kociej karmy :angryy: no po co miała stać taka smaotna i czekać na te łazęgi

Posted

malawaszka napisał(a):
:multi: :multi: :multi: superrrrrrr

a co do pomagania kotom to Luna dzisiaj wtrąbiła michę kociej karmy :angryy: no po co miała stać taka smaotna i czekać na te łazęgi

Luna ??? :crazyeye: Przecież u Was Bolutek robi za odkurzacz:evil_lol:

Mańka powędrowała na drzemkę do rynny:multi: porobiłam jej foty ale wstawie później, pewnie dopiero wieczorkiem :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
no i właśnie dlatego Bola pilnowałam a tej maUpy nie :mad:
Hihihi, mądra dziewczynka :lol: (o Lunie piszę, nie o Waszce :evil_lol: )

Aga, jak Mania nie chce pić rumianku, to lepiej jej dawaj zwykłą wodę. Brak rumianku na pewno będzie mniej szkodliwy, niż brak wody w ogóle. No, chyba, że oprócz tego wmuszanego rumianku Mania normalnie pije? ;)

Posted

[quote name='asher']Hihihi, mądra dziewczynka :lol: (o Lunie piszę, nie o Waszce :evil_lol: )

Aga, jak Mania nie chce pić rumianku, to lepiej jej dawaj zwykłą wodę. Brak rumianku na pewno będzie mniej szkodliwy, niż brak wody w ogóle. No, chyba, że oprócz tego wmuszanego rumianku Mania normalnie pije? ;)
Asherku - nie wiem, czy Mania pije wodę - woda stoi w psiej misce i cały zwierzyniec z niej korzysta. Za to przypilnowałam i zjadła trochę szynki.
Dzisiaj Mania juz samodzielnie wędrowała po całym domu. Najdalej zawędrowała na dach - do rynny, swojego ulubionego drzemkowego miejsca

[quote name='malawaszka']no i właśnie dlatego Bola pilnowałam a tej maUpy nie :mad:

Monika - jesteś pewna, ze poprzednio to Boluś wyjadał?
Może bezpodstawnie :mad: rzucałaś oskarżenia na mojego ulubieńca?:loveu:

Posted

aga1215 napisał(a):

hurrrraaa :multi:
Dzielna Mańka nawet do rynny zalazla :razz:

Posted

malawaszka napisał(a):
TAK :eviltong:
jesteś pewna?
;) :eviltong:

Wieczorem wygladało nieciekawie - Mańka mocno krwawiła, jak ją położyłam łapy jej się rozjeżdżały tak jakby nie mogła się na nich utrzymać. Wet uspokoił mnie co do nie jedzenia - powiedział, że tak może być do 5 dni, a dzisiaj właśnie jest 5-ty dzień. Przemył ranę, posrebrzył i kazał być dobrej myśli.......

Posted

[quote name='malawaszka']o kurde a czemu krwawiła??? jakiś szew puścił czy co??
Schodziła krew zgromadzona pod skórą - Mańka miała cięcie skóry na ok. 14cm i to tak miało być. Tylko jak ją postawiłam na fotelu to miałam wrażenie, że nie może ustać na łapkach, leżała tak jak Ozzy czasami - czyli "na żabkę" ;) Rano miała już czysty brzuszek, wszystko zeszło, wet był zadowolony, tylko ja narobiłam ruchu. Ale wolałam dzisiaj rozwiać swoje wątpliwości, niż w niedzielę zawracać wetowi głowę.
Mańka w rynnie dachowej

i portrecik

Posted

malawaszka napisał(a):
no pewnie że zawsze warto zawracać głowę jak nas coś niepokoi :razz: cieszę się że już jest lepiej i trzymam :kciuki: za dalsze dochodzenie do siebie :loveu:

dziękujemy za kciuki :buzi: - będą potrzebne ....

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
O matko ! Aga, ale się u Was dzieje ! Ja dopiero dzisiaj do Ciebie zaglądnęłam ...
Śliczna, mała Manieczka . Dobrze będzie . Całujemy Was mocno ! :calus:

Witajcie!
Jest dobrze :multi: jest:multi: Mania zrobiła q:multi: :multi: :multi:
Potem sama przyszła do mnie i wlazła mi do łóżka:multi: a przed chwilą powędrowała do miseczki :multi: sama :multi: i jeszcze mnie tam zaprowadziła:multi: - no bo przeca miseczkę trza napełnić:evil_lol:

Dobranoc :buzi:

Posted

aga1215 napisał(a):
Witajcie!
Jest dobrze :multi: jest:multi: Mania zrobiła q:multi: :multi: :multi:
Potem sama przyszła do mnie i wlazła mi do łóżka:multi: a przed chwilą powędrowała do miseczki :multi: sama :multi: i jeszcze mnie tam zaprowadziła:multi: - no bo przeca miseczkę trza napełnić:evil_lol:

Dobranoc :buzi:

No widzisz :multi: Wszystko zmierza w dobrym kierunku :multi:

Posted

[quote name='aga1215']byle tak dalej :multi: tfu, tfu, odpukać....................................
Teraz to juz z górki :razz:
a ja zeberki ofoclłam :razz: