PIKA Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 aga1215 napisał(a): Za to Wektor skorzystał i powyjadał przysmaki, które Mańce podsuwam, a których nie zjadła cgfaniak oszczędny jest , jeszcze by sie popsulo :evil_lol: Quote
aga1215 Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 :multi: Maniusia poszła sobie na fotel do jadalni - sama tam wlazła :multi: - po czym łaskawie skonsumowała ćwierć plasterka szyneczki:multi: :multi: :multi: chyba idzie ku lepszemu :loveu: Quote
aga1215 Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 [quote name='PIKA']cgfaniak oszczędny jest , jeszcze by sie popsulo :evil_lol: :hmmmm: on już tak ma - zawsze pomaga kotom;) :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 aga1215 napisał(a)::multi: Maniusia poszła sobie na fotel do jadalni - sama tam wlazła :multi: - po czym łaskawie skonsumowała ćwierć plasterka szyneczki:multi: :multi: :multi: chyba idzie ku lepszemu :loveu: :multi: :multi: :multi: superrrrrrr a co do pomagania kotom to Luna dzisiaj wtrąbiła michę kociej karmy :angryy: no po co miała stać taka smaotna i czekać na te łazęgi Quote
aga1215 Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 malawaszka napisał(a)::multi: :multi: :multi: superrrrrrr a co do pomagania kotom to Luna dzisiaj wtrąbiła michę kociej karmy :angryy: no po co miała stać taka smaotna i czekać na te łazęgi Luna ??? :crazyeye: Przecież u Was Bolutek robi za odkurzacz:evil_lol: Mańka powędrowała na drzemkę do rynny:multi: porobiłam jej foty ale wstawie później, pewnie dopiero wieczorkiem :lol: Quote
malawaszka Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 aga1215 napisał(a):Luna ??? :crazyeye: Przecież u Was Bolutek robi za odkurzacz:evil_lol: no i właśnie dlatego Bola pilnowałam a tej maUpy nie :mad: Quote
asher Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 malawaszka napisał(a):no i właśnie dlatego Bola pilnowałam a tej maUpy nie :mad:Hihihi, mądra dziewczynka :lol: (o Lunie piszę, nie o Waszce :evil_lol: ) Aga, jak Mania nie chce pić rumianku, to lepiej jej dawaj zwykłą wodę. Brak rumianku na pewno będzie mniej szkodliwy, niż brak wody w ogóle. No, chyba, że oprócz tego wmuszanego rumianku Mania normalnie pije? ;) Quote
aga1215 Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 [quote name='asher']Hihihi, mądra dziewczynka :lol: (o Lunie piszę, nie o Waszce :evil_lol: ) Aga, jak Mania nie chce pić rumianku, to lepiej jej dawaj zwykłą wodę. Brak rumianku na pewno będzie mniej szkodliwy, niż brak wody w ogóle. No, chyba, że oprócz tego wmuszanego rumianku Mania normalnie pije? ;) Asherku - nie wiem, czy Mania pije wodę - woda stoi w psiej misce i cały zwierzyniec z niej korzysta. Za to przypilnowałam i zjadła trochę szynki. Dzisiaj Mania juz samodzielnie wędrowała po całym domu. Najdalej zawędrowała na dach - do rynny, swojego ulubionego drzemkowego miejsca [quote name='malawaszka']no i właśnie dlatego Bola pilnowałam a tej maUpy nie :mad: Monika - jesteś pewna, ze poprzednio to Boluś wyjadał? Może bezpodstawnie :mad: rzucałaś oskarżenia na mojego ulubieńca?:loveu: Quote
PIKA Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 aga1215 napisał(a)::multi: Maniusia poszła sobie na fotel do jadalni - sama tam wlazła :multi: - po czym łaskawie skonsumowała ćwierć plasterka szyneczki:multi: :multi: :multi: chyba idzie ku lepszemu :loveu: hurrrraaa :multi: Dzielna Mańka nawet do rynny zalazla :razz: Quote
malawaszka Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 [quote name='aga1215']Monika - jesteś pewna, ze poprzednio to Boluś wyjadał? Może bezpodstawnie :mad: rzucałaś oskarżenia na mojego ulubieńca?:loveu: TAK :eviltong: Quote
aga1215 Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 malawaszka napisał(a):TAK :eviltong:jesteś pewna? ;) :eviltong: Wieczorem wygladało nieciekawie - Mańka mocno krwawiła, jak ją położyłam łapy jej się rozjeżdżały tak jakby nie mogła się na nich utrzymać. Wet uspokoił mnie co do nie jedzenia - powiedział, że tak może być do 5 dni, a dzisiaj właśnie jest 5-ty dzień. Przemył ranę, posrebrzył i kazał być dobrej myśli....... Quote
Alicja Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 :razz:teraz już pójdzie z góreczki ;) Quote
malawaszka Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 o kurde a czemu krwawiła??? jakiś szew puścił czy co?? Quote
aga1215 Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 [quote name='malawaszka']o kurde a czemu krwawiła??? jakiś szew puścił czy co?? Schodziła krew zgromadzona pod skórą - Mańka miała cięcie skóry na ok. 14cm i to tak miało być. Tylko jak ją postawiłam na fotelu to miałam wrażenie, że nie może ustać na łapkach, leżała tak jak Ozzy czasami - czyli "na żabkę" ;) Rano miała już czysty brzuszek, wszystko zeszło, wet był zadowolony, tylko ja narobiłam ruchu. Ale wolałam dzisiaj rozwiać swoje wątpliwości, niż w niedzielę zawracać wetowi głowę. Mańka w rynnie dachowej i portrecik Quote
malawaszka Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 no pewnie że zawsze warto zawracać głowę jak nas coś niepokoi :razz: cieszę się że już jest lepiej i trzymam :kciuki: za dalsze dochodzenie do siebie :loveu: Quote
aga1215 Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 malawaszka napisał(a):no pewnie że zawsze warto zawracać głowę jak nas coś niepokoi :razz: cieszę się że już jest lepiej i trzymam :kciuki: za dalsze dochodzenie do siebie :loveu: dziękujemy za kciuki :buzi: - będą potrzebne .... Quote
Alicja Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Dobrze ze samo zeszło i nie zrobil się obrzęk ;). Portrecik śliczny:loveu: Quote
Maga100 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 cudna morda :p I jakie spojrzenie :evil_lol: Quote
PIKA Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 rewelacyjne :multi: A wzrok mowi sam za siebie :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 O matko ! Aga, ale się u Was dzieje ! Ja dopiero dzisiaj do Ciebie zaglądnęłam ... Śliczna, mała Manieczka . Dobrze będzie . Całujemy Was mocno ! :calus: Quote
aga1215 Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 HankaRupczewska napisał(a):O matko ! Aga, ale się u Was dzieje ! Ja dopiero dzisiaj do Ciebie zaglądnęłam ... Śliczna, mała Manieczka . Dobrze będzie . Całujemy Was mocno ! :calus: Witajcie! Jest dobrze :multi: jest:multi: Mania zrobiła q:multi: :multi: :multi: Potem sama przyszła do mnie i wlazła mi do łóżka:multi: a przed chwilą powędrowała do miseczki :multi: sama :multi: i jeszcze mnie tam zaprowadziła:multi: - no bo przeca miseczkę trza napełnić:evil_lol: Dobranoc :buzi: Quote
PIKA Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 aga1215 napisał(a):Witajcie! Jest dobrze :multi: jest:multi: Mania zrobiła q:multi: :multi: :multi: Potem sama przyszła do mnie i wlazła mi do łóżka:multi: a przed chwilą powędrowała do miseczki :multi: sama :multi: i jeszcze mnie tam zaprowadziła:multi: - no bo przeca miseczkę trza napełnić:evil_lol: Dobranoc :buzi: No widzisz :multi: Wszystko zmierza w dobrym kierunku :multi: Quote
aga1215 Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 PIKA napisał(a):No widzisz :multi: Wszystko zmierza w dobrym kierunku :multi: byle tak dalej :multi: tfu, tfu, odpukać.................................... Quote
PIKA Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 [quote name='aga1215']byle tak dalej :multi: tfu, tfu, odpukać.................................... Teraz to juz z górki :razz: a ja zeberki ofoclłam :razz: Quote
aga1215 Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 [quote name='PIKA']Teraz to juz z górki :razz: a ja zeberki ofoclłam :razz: zaraz lecę do Ciebie :scared: :scared: :scared: Quote
Recommended Posts