Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie!
Rano wcisnęłam Maniutce znowu trochę wody, ale w kuwecie nic nie chciała zostawić:shake: :-(
za to po małym porannym mizianku zaczęła troszeczkę mruczeć :multi:

Posted

[quote name='Poświata']Pomalutku, pamalutki i Mańka dojdzie do siebie. Trzymajcie się dziewczynki :buzi: .
Dzięki :buzi:
Właśnie dzwonił wet - kazał (tak jak Pika :buzi:) poić Mańkę, zasugerował rumianek. Kazał też wyjąć ją z pudełka żeby trochę połaziła. Zrobiłam jej legowisko na ziemi. Wlałam trochę rumianku. Teraz lecę na zabiegi, a potem spróbuję powtórzyć akcję kuweta.
BTW - tysz szykuję się do egzaminu po 6-tej klasie;) :lol:

Posted

[quote name='aga1215']BTW - tysz szykuję się do egzaminu po 6-tej klasie;) :lol:To może byście z Konradkiem jakoś tak razem się szykowali. Jestem otwarta na propozycje :lol: , może jakieś zadania dla niego, próbne testy, konsultacje, albo coś w ten deseń :hmmmm:

Posted

[quote name='PIKA']Cześć Agus :multi:
Czy Mańka lazi ? :razz: A jak nie, to moze masz smyczke to byś z nia na spacer wyszła ? ;)

[quote name='malawaszka']haha PIKA a widziałaś kiedyś kota, który nigdy nie chodził na smyczy a nagle ktoś mu założył??? :lol:

Witajcie Dziewczyny :buzi:

Monika trafiłaś:lol:

Wyjęłam Mańkę z pudełka, zrobiłam legowisko na podłodze. Trochę połaziła. Ale nie chce pić - wlewam jej rumianek - sie wścieka :angryy:
Od wczoraj nic nie zrobiła:shake: głównie se leży tylko przemieszcza się co jakiś czas tak sama z siebie no i wtedy, kiedy jej dam pić. Już kombinowała, jak się schować:angryy: Dałam jej malutki kawałek szynki ale nie ruszyła. Chyba próbowała suchej karmy, bo znalazłam kawałeczek poza miseczką :niewiem:

Dalej blokuję ją w osobnym pokoju, bo u nas jest sporo różnych zakamarków i miałabym problemy z jej lokalizacją jakby postanowiła sie schować. Poza tym Wektor otwiera drzwi na taras i mógłby być problem :angryy:

Beata - wejdź na GG !!!

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']oj Maniutek.......
Aga a może jakieś mielone miesko by zjadła ....no i może ciutek mleczka jak jej nie rusza :cool3:

Ma nasypane suche, ma troszkę twarożku, dałam szyneczki - nie chce :angryy:
Tylko pije wlewany na siłę rumianek:angryy:

Posted

W kuwecie dalej pusto :shake: :-(
Wlewam Maniutce co godzinę po trochę rumianku, połowa ląduje na zewnątrz:-(
Jedyny dobry objaw to to, że zaczęła jeść - zjadła trochę kiełbaski :multi: szynką wzgardziła :crazyeye:
............na mnie dalej jest obrażona:shake: :angryy:

Posted

Zjadła :angryy: ani plasterka nie zjadła :shake: :angryy: tyle co wypiła troszeczkę mleka:multi:
znowu wlałam jej troche rumianku- ale jest zła:angryy:

a w kuwecie - chyba cuś było - świeża grudka sie pojawiła :multi: :multi: :multi:

Posted

malawaszka napisał(a):
jak to nie zjadła, jak pisałaś że zjadła trochę kiełbaski :razz: Maniusia się pozbiera - a jak wygląda ranka??

no,troszeczkę zjadła, ale bardzo mało :-( dobrze, że to mleko wypiła :multi:

Ranka to nie ranka a ranisko :-( - chyba z 15 cm :-( :angryy: :angryy: :angryy:
To coś co jej urosło było na szczęście pod skórą ale rosło tak na długość. Wet, żeby wyłuskać musiał sporo skóry przeciąć(na szczęście tylko skóry) i trochę skóry przy okazji usunął, do sterylki ranka niewielka ale w sumie to jest spore. Powoli się zasklepia. Wczoraj samazeskoczyła z wersalki i już nie miałczy, gdy ja biorę na ręce:loveu:

Lecęna zabiegi i zakupy :lol:

Posted

[quote name='Poświata']Aguś, nic od Ciebie nie mam na gg :shake: :shake: :shake: . Jestem teraz przy komputerze, to może spróbuj jeszcze raz :lol: .
[quote name='oryginalne,przekopiowane z GG']Ja16:25:15
Beatko - pytałam, z jakiego podręcznika Konrad uczy się matematyki?

będę dopiero po 19-tej na gg (bliżej wpół do 8-mej)

Posted

aga1215 napisał(a):
będę dopiero po 19-tej na gg (bliżej wpół do 8-mej)

No słowo daję, nic nie mam !!!!!
Konrad uczy i się z "Zostań Pitagorasem".
Postaram się być ok. wpól do 8, ale nie na długo :lol: .

Posted

Poświata napisał(a):
No słowo daję, nic nie mam !!!!!
Konrad uczy i się z "Zostań Pitagorasem".
Postaram się być ok. wpól do 8, ale nie na długo :lol: .

Pewnie masz na GG ustawione "czytanie tylko od znajomych" a mnie zgubiłaś przy zmianie kompa;)
wysłałam Ci na pw mój numer

bo ja Cie "widzę" na GG:multi:

Posted

PIKA napisał(a):
Cześc Agus :multi:
Mańka ja widze dochodzi do siebie, :multi: troszke wolniej niz byś chciala, ale jednak ;)

Maniusia dzisiaj wyszła z pokoju, obeszła piętro i wróciła na swoje miejsce - spodobało jej się tam.
Ciągle chodzi obrażona.

Za to Wektor skorzystał i powyjadał przysmaki, które Mańce podsuwam, a których nie zjadła

Posted

[quote name='aga1215']Maniusia dzisiaj wyszła z pokoju, obeszła piętro i wróciła na swoje miejsce - spodobało jej się tam.
Ciągle chodzi obrażona.

Za to Wektor skorzystał i powyjadał przysmaki, które Mańce podsuwam, a których nie zjadła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Wektor stwierdził ze nie moga sie zmarnowac ;)