malawaszka Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 pewnie że dajć jak tylko będzie chciała ;) Quote
aga1215 Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 Witajcie! Rano wcisnęłam Maniutce znowu trochę wody, ale w kuwecie nic nie chciała zostawić:shake: :-( za to po małym porannym mizianku zaczęła troszeczkę mruczeć :multi: Quote
Poświata Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Pomalutku, pamalutki i Mańka dojdzie do siebie. Trzymajcie się dziewczynki :buzi: . Quote
aga1215 Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 [quote name='Poświata']Pomalutku, pamalutki i Mańka dojdzie do siebie. Trzymajcie się dziewczynki :buzi: . Dzięki :buzi: Właśnie dzwonił wet - kazał (tak jak Pika :buzi:) poić Mańkę, zasugerował rumianek. Kazał też wyjąć ją z pudełka żeby trochę połaziła. Zrobiłam jej legowisko na ziemi. Wlałam trochę rumianku. Teraz lecę na zabiegi, a potem spróbuję powtórzyć akcję kuweta. BTW - tysz szykuję się do egzaminu po 6-tej klasie;) :lol: Quote
bigos Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Myzianko dla pooperacyjnej Manki od Bigosków:loveu::loveu::loveu: Quote
Poświata Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='aga1215']BTW - tysz szykuję się do egzaminu po 6-tej klasie;) :lol:To może byście z Konradkiem jakoś tak razem się szykowali. Jestem otwarta na propozycje :lol: , może jakieś zadania dla niego, próbne testy, konsultacje, albo coś w ten deseń :hmmmm: Quote
PIKA Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Cześć Agus :multi: Czy Mańka lazi ? :razz: A jak nie, to moze masz smyczke to byś z nia na spacer wyszła ? ;) Quote
malawaszka Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 haha PIKA a widziałaś kiedyś kota, który nigdy nie chodził na smyczy a nagle ktoś mu założył??? :lol: Quote
aga1215 Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 [quote name='PIKA']Cześć Agus :multi: Czy Mańka lazi ? :razz: A jak nie, to moze masz smyczke to byś z nia na spacer wyszła ? ;) [quote name='malawaszka']haha PIKA a widziałaś kiedyś kota, który nigdy nie chodził na smyczy a nagle ktoś mu założył??? :lol: Witajcie Dziewczyny :buzi: Monika trafiłaś:lol: Wyjęłam Mańkę z pudełka, zrobiłam legowisko na podłodze. Trochę połaziła. Ale nie chce pić - wlewam jej rumianek - sie wścieka :angryy: Od wczoraj nic nie zrobiła:shake: głównie se leży tylko przemieszcza się co jakiś czas tak sama z siebie no i wtedy, kiedy jej dam pić. Już kombinowała, jak się schować:angryy: Dałam jej malutki kawałek szynki ale nie ruszyła. Chyba próbowała suchej karmy, bo znalazłam kawałeczek poza miseczką :niewiem: Dalej blokuję ją w osobnym pokoju, bo u nas jest sporo różnych zakamarków i miałabym problemy z jej lokalizacją jakby postanowiła sie schować. Poza tym Wektor otwiera drzwi na taras i mógłby być problem :angryy: Beata - wejdź na GG !!! Quote
malawaszka Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Aga a jak wygląda ranka?? nie puchnie? nie babrze się? nie rozlizała Mańka? Quote
Alicja Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 oj Maniutek....... Aga a może jakieś mielone miesko by zjadła ....no i może ciutek mleczka jak jej nie rusza :cool3: Quote
aga1215 Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']oj Maniutek....... Aga a może jakieś mielone miesko by zjadła ....no i może ciutek mleczka jak jej nie rusza :cool3: Ma nasypane suche, ma troszkę twarożku, dałam szyneczki - nie chce :angryy: Tylko pije wlewany na siłę rumianek:angryy: Quote
aga1215 Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 W kuwecie dalej pusto :shake: :-( Wlewam Maniutce co godzinę po trochę rumianku, połowa ląduje na zewnątrz:-( Jedyny dobry objaw to to, że zaczęła jeść - zjadła trochę kiełbaski :multi: szynką wzgardziła :crazyeye: ............na mnie dalej jest obrażona:shake: :angryy: Quote
malawaszka Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Mania strajkuje, ale będzie dobrze ;) nie jest młodziutka to i trochę inaczj przechodzi rekonwalescencję, ale jak zjadła to super:multi: Quote
aga1215 Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 Zjadła :angryy: ani plasterka nie zjadła :shake: :angryy: tyle co wypiła troszeczkę mleka:multi: znowu wlałam jej troche rumianku- ale jest zła:angryy: a w kuwecie - chyba cuś było - świeża grudka sie pojawiła :multi: :multi: :multi: Quote
malawaszka Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 jak to nie zjadła, jak pisałaś że zjadła trochę kiełbaski :razz: Maniusia się pozbiera - a jak wygląda ranka?? Quote
aga1215 Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 malawaszka napisał(a):jak to nie zjadła, jak pisałaś że zjadła trochę kiełbaski :razz: Maniusia się pozbiera - a jak wygląda ranka?? no,troszeczkę zjadła, ale bardzo mało :-( dobrze, że to mleko wypiła :multi: Ranka to nie ranka a ranisko :-( - chyba z 15 cm :-( :angryy: :angryy: :angryy: To coś co jej urosło było na szczęście pod skórą ale rosło tak na długość. Wet, żeby wyłuskać musiał sporo skóry przeciąć(na szczęście tylko skóry) i trochę skóry przy okazji usunął, do sterylki ranka niewielka ale w sumie to jest spore. Powoli się zasklepia. Wczoraj samazeskoczyła z wersalki i już nie miałczy, gdy ja biorę na ręce:loveu: Lecęna zabiegi i zakupy :lol: Quote
Poświata Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='aga1215'] przecież Ciwysłałam pytanie:cool3: Aguś, nic od Ciebie nie mam na gg :shake: :shake: :shake: . Jestem teraz przy komputerze, to może spróbuj jeszcze raz :lol: . Quote
aga1215 Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 [quote name='Poświata']Aguś, nic od Ciebie nie mam na gg :shake: :shake: :shake: . Jestem teraz przy komputerze, to może spróbuj jeszcze raz :lol: . [quote name='oryginalne,przekopiowane z GG']Ja16:25:15 Beatko - pytałam, z jakiego podręcznika Konrad uczy się matematyki? będę dopiero po 19-tej na gg (bliżej wpół do 8-mej) Quote
Poświata Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 aga1215 napisał(a):będę dopiero po 19-tej na gg (bliżej wpół do 8-mej) No słowo daję, nic nie mam !!!!! Konrad uczy i się z "Zostań Pitagorasem". Postaram się być ok. wpól do 8, ale nie na długo :lol: . Quote
aga1215 Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 Poświata napisał(a):No słowo daję, nic nie mam !!!!! Konrad uczy i się z "Zostań Pitagorasem". Postaram się być ok. wpól do 8, ale nie na długo :lol: . Pewnie masz na GG ustawione "czytanie tylko od znajomych" a mnie zgubiłaś przy zmianie kompa;) wysłałam Ci na pw mój numer bo ja Cie "widzę" na GG:multi: Quote
PIKA Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Cześc Agus :multi: Mańka ja widze dochodzi do siebie, :multi: troszke wolniej niz byś chciala, ale jednak ;) Quote
aga1215 Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 PIKA napisał(a):Cześc Agus :multi: Mańka ja widze dochodzi do siebie, :multi: troszke wolniej niz byś chciala, ale jednak ;) Maniusia dzisiaj wyszła z pokoju, obeszła piętro i wróciła na swoje miejsce - spodobało jej się tam. Ciągle chodzi obrażona. Za to Wektor skorzystał i powyjadał przysmaki, które Mańce podsuwam, a których nie zjadła Quote
Alicja Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='aga1215']Maniusia dzisiaj wyszła z pokoju, obeszła piętro i wróciła na swoje miejsce - spodobało jej się tam. Ciągle chodzi obrażona. Za to Wektor skorzystał i powyjadał przysmaki, które Mańce podsuwam, a których nie zjadła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Wektor stwierdził ze nie moga sie zmarnowac ;) Quote
Recommended Posts