Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='aga1215']mój mały zwierzyniec sie przypomina :lol:

No proszę! Trafiłam na foteczki :lol: Masz Aguś fajnego kocurka :loveu: Jak bym mieszkała w domu z ogrodem to też bym miała ;) A skaczący Weki jest super! I dlaczego tobie się nie rozmazują zdjęcia w ruchu :diabloti:

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mmbbaj']No proszę! Trafiłam na foteczki :lol: Masz Aguś fajnego kocurka :loveu: Jak bym mieszkała w domu z ogrodem to też bym miała ;-) A skaczący Weki jest super! I dlaczego tobie się nie rozmazują zdjęcia w ruchu :diabloti:
Gosiu - rozmazują :evil_lol: popatrz

czasem tylko trafi się taka "stabilniejsza" :lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']Och! Cudnie rozmazana :loveu: Ty umiesz człowieka pocieszyć :lol:

Gosia - w ruchu to co drugie rozmazane wychodzi -tylko ja robię dużo fotek, części nie publikuję ;)

Rozmazany Feluś

lecę na szkiełko, potem jeszcze poszukam rozmazańców:evil_lol:

Posted

dla Gosi - rozmazańca cd

i Manieczka

i z drugiej strony domu

w poniedziałek albo we wtorek Mańka będzie operowana - ma taką powierzchniową narośl sutku no i w końcu zrobimy sterylkę.....

wszystkie zwierzaki zostały dzisiaj zaszczepione - zrobiliśmy takie szczepienia na różne choróbska łącznie z białaczką

Posted

Pika napisał(a):
czy Ty siedzisz na dachu z tymi kotami, jak foty cykasz? :razz:

nie:evil_lol: - stoję na tarasie:evil_lol: za kotami po dachu wędrował :angryy: Weki - na szczęście tylko raz:cool3:

Posted

[quote name='aga1215']dla Gosi - rozmazańca cd

i Manieczka

i z drugiej strony domu

w poniedziałek albo we wtorek Mańka będzie operowana - ma taką powierzchniową narośl sutku no i w końcu zrobimy sterylkę.....

wszystkie zwierzaki zostały dzisiaj zaszczepione - zrobiliśmy takie szczepienia na różne choróbska łącznie z białaczką:ppiękne te rozmazane fotaski;)

no to we wtorek od rana trzymam kciukasy ;)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:ppiękne te rozmazane fotaski;)

no to we wtorek od rana trzymam kciukasy ;)

chyba jutro, kole 16-tej ....... transporterek już mamy, dwóch wetów będzie..........

Posted

Dobry wieczór Aguś ! :loveu:

Ja tam nie z tych, którym na widok grzybów miekną nogi a oczy robią się puste i szkliste ... Ja od grzybów nie jestem uzależniona - ba, JA SIĘ GRZYBÓW BOJĘ !
Ale te z Twojego zdjęcia mnie ... ZACHWYCIŁY !!!

Posted

Witajcie Dziewczynki Kofane:multi: :multi: :multi:

dzięki za kciuki - będą potrzebne. Maniusia ma już koło 9 lat...

[quote name='HankaRupczewska']

Ja tam nie z tych, którym na widok grzybów miekną nogi a oczy robią się puste i szkliste ... Ja od grzybów nie jestem uzależniona - ba, JA SIĘ GRZYBÓW BOJĘ !
Ale te z Twojego zdjęcia mnie ... ZACHWYCIŁY !!!

Haniu- ja też sie boję takich, których sama nie sprawdziłam:angryy: zbieram tylko te, które znam, a ja od dzieciństwa wczesnego z lasem za pan brat:loveu:
w tym roku przez to cholerne kolano przerabiam nie przez siebie zbierane:shake: :-(
dzisiaj znowu walczę z góra borowików i rydzami :grab:

miłych snów Wszystkim :buzi:

Posted

;)oj to trzymam jutro:razz:

Grzybki lubię i zazdraszczam umiejetnosci zbierania .....do mnie to chyba sygnały swietlne musiały by wysyłać ....jeść grzybki bardzo lubię :oops:

Posted

Poświata napisał(a):
Czy to dziś będzie TEN dzień ???
Trzymamy za Mańcię pazurki i kciuki :thumbs:, i przesyłamy buziaki :buzi:.

Wróciliśmy niedawno. Mańciulka śpi z otwartymi oczkami... bidula....

Posted

aga1215 napisał(a):
Mańciulka śpi z otwartymi oczkami... bidula....
To wygląda niesamowicie, ale koty po narkozie jak zasypiają, to nie zamykaja oczu, a ona pewnie jeszcze nieźle jest naćpana.
I co, dali Wam jakieś ubranko ochronne ???

Posted

Poświata napisał(a):
To wygląda niesamowicie, ale koty po narkozie jak zasypiają, to nie zamykaja oczu, a ona pewnie jeszcze nieźle jest naćpana.
I co, dali Wam jakieś ubranko ochronne ???

Witajcie Dziewczyny!

Maniutek zwinęła się w kłębuszek i śpi już normalnie. Dostała środek przeciwbólowy działający 48 godzin. Brzuszek ma zasprejowany na srebrno taką powłoką ochronną zastępującą opatrunek i ubranko ochronne. Niesamowicie to wygląda.
Zagladam do niej co jakiś czas. Ma osobny pokoik, wodę w miseczce, kuwetę i zapaloną małą lampkę(to już raczej dla mnie). No i ma spokój.

Zobaczymy co będzie jutro. Weki chodzi pod drzwi pokoju, w którym śpi Mańcia i koniecznie chce tam ze mną wejść. Felek szuka czegoś po domu.....
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.