mmbbaj Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='aga1215']mój mały zwierzyniec sie przypomina :lol: No proszę! Trafiłam na foteczki :lol: Masz Aguś fajnego kocurka :loveu: Jak bym mieszkała w domu z ogrodem to też bym miała ;) A skaczący Weki jest super! I dlaczego tobie się nie rozmazują zdjęcia w ruchu :diabloti: Quote
aga1215 Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 [quote name='mmbbaj']No proszę! Trafiłam na foteczki :lol: Masz Aguś fajnego kocurka :loveu: Jak bym mieszkała w domu z ogrodem to też bym miała ;-) A skaczący Weki jest super! I dlaczego tobie się nie rozmazują zdjęcia w ruchu :diabloti: Gosiu - rozmazują :evil_lol: popatrz czasem tylko trafi się taka "stabilniejsza" :lol: Quote
PIKA Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 aga1215 napisał(a):Cześć Aguś:lol: czyżby to cudo nie podobało Ci się??? a skad takie przypuszczenie? :crazyeye: Quote
mmbbaj Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='aga1215']Gosiu - rozmazują :evil_lol: popatrz Och! Cudnie rozmazana :loveu: Ty umiesz człowieka pocieszyć :lol: Quote
aga1215 Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 [quote name='mmbbaj']Och! Cudnie rozmazana :loveu: Ty umiesz człowieka pocieszyć :lol: Gosia - w ruchu to co drugie rozmazane wychodzi -tylko ja robię dużo fotek, części nie publikuję ;) Rozmazany Feluś lecę na szkiełko, potem jeszcze poszukam rozmazańców:evil_lol: Quote
aga1215 Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 dla Gosi - rozmazańca cd i Manieczka i z drugiej strony domu w poniedziałek albo we wtorek Mańka będzie operowana - ma taką powierzchniową narośl sutku no i w końcu zrobimy sterylkę..... wszystkie zwierzaki zostały dzisiaj zaszczepione - zrobiliśmy takie szczepienia na różne choróbska łącznie z białaczką Quote
PIKA Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 i z drugiej strony domu czy Ty siedzisz na dachu z tymi kotami, jak foty cykasz? :razz: Quote
aga1215 Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 Pika napisał(a):czy Ty siedzisz na dachu z tymi kotami, jak foty cykasz? :razz: nie:evil_lol: - stoję na tarasie:evil_lol: za kotami po dachu wędrował :angryy: Weki - na szczęście tylko raz:cool3: Quote
malawaszka Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 aga1215 napisał(a): w poniedziałek albo we wtorek Mańka będzie operowana - ma taką powierzchniową narośl sutku no i w końcu zrobimy sterylkę..... :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Alicja Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 [quote name='aga1215']dla Gosi - rozmazańca cd i Manieczka i z drugiej strony domu w poniedziałek albo we wtorek Mańka będzie operowana - ma taką powierzchniową narośl sutku no i w końcu zrobimy sterylkę..... wszystkie zwierzaki zostały dzisiaj zaszczepione - zrobiliśmy takie szczepienia na różne choróbska łącznie z białaczką:ppiękne te rozmazane fotaski;) no to we wtorek od rana trzymam kciukasy ;) Quote
aga1215 Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::ppiękne te rozmazane fotaski;) no to we wtorek od rana trzymam kciukasy ;) chyba jutro, kole 16-tej ....... transporterek już mamy, dwóch wetów będzie.......... Quote
Hanna R. Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Dobry wieczór Aguś ! :loveu: Ja tam nie z tych, którym na widok grzybów miekną nogi a oczy robią się puste i szkliste ... Ja od grzybów nie jestem uzależniona - ba, JA SIĘ GRZYBÓW BOJĘ ! Ale te z Twojego zdjęcia mnie ... ZACHWYCIŁY !!! Quote
aga1215 Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 Witajcie Dziewczynki Kofane:multi: :multi: :multi: dzięki za kciuki - będą potrzebne. Maniusia ma już koło 9 lat... [quote name='HankaRupczewska'] Ja tam nie z tych, którym na widok grzybów miekną nogi a oczy robią się puste i szkliste ... Ja od grzybów nie jestem uzależniona - ba, JA SIĘ GRZYBÓW BOJĘ ! Ale te z Twojego zdjęcia mnie ... ZACHWYCIŁY !!! Haniu- ja też sie boję takich, których sama nie sprawdziłam:angryy: zbieram tylko te, które znam, a ja od dzieciństwa wczesnego z lasem za pan brat:loveu: w tym roku przez to cholerne kolano przerabiam nie przez siebie zbierane:shake: :-( dzisiaj znowu walczę z góra borowików i rydzami :grab: miłych snów Wszystkim :buzi: Quote
Alicja Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 ;)oj to trzymam jutro:razz: Grzybki lubię i zazdraszczam umiejetnosci zbierania .....do mnie to chyba sygnały swietlne musiały by wysyłać ....jeść grzybki bardzo lubię :oops: Quote
Patka Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Aga walczenia smacznego rzyczę :cool3: Ja dzis jestem po zupie grzybowej a godzonke temu skończyłam gotowac leczo :cool3: oj uwielbiam ta proę roku :) Quote
malawaszka Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Maniutko trzymaj się dzielnie :kciuki: Quote
Poświata Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Czy to dziś będzie TEN dzień ??? Trzymamy za Mańcię pazurki i kciuki :thumbs:, i przesyłamy buziaki :buzi:. Quote
aga1215 Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 Poświata napisał(a):Czy to dziś będzie TEN dzień ??? Trzymamy za Mańcię pazurki i kciuki :thumbs:, i przesyłamy buziaki :buzi:. Wróciliśmy niedawno. Mańciulka śpi z otwartymi oczkami... bidula.... Quote
Alicja Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='aga1215']Wróciliśmy niedawno. Mańciulka śpi z otwartymi oczkami... bidula....:razz:miziaj kocinkę Quote
aga1215 Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:miziaj kocinkę dzięki -wymiziana :buzi: ona jeszcze mało przytomna. Zamknięta w "izolatce" coby Weki jej nie wylizywał Quote
Alicja Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='aga1215']dzięki -wymiziana :buzi: ona jeszcze mało przytomna. Zamknięta w "izolatce" coby Weki jej nie wylizywał;)Weki pielęgniarz:razz: Quote
Poświata Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 aga1215 napisał(a):Mańciulka śpi z otwartymi oczkami... bidula....To wygląda niesamowicie, ale koty po narkozie jak zasypiają, to nie zamykaja oczu, a ona pewnie jeszcze nieźle jest naćpana. I co, dali Wam jakieś ubranko ochronne ??? Quote
PIKA Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Cześć Agus :multi: Jak Mańcia teraz? :razz: Quote
aga1215 Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 Poświata napisał(a):To wygląda niesamowicie, ale koty po narkozie jak zasypiają, to nie zamykaja oczu, a ona pewnie jeszcze nieźle jest naćpana. I co, dali Wam jakieś ubranko ochronne ??? Witajcie Dziewczyny! Maniutek zwinęła się w kłębuszek i śpi już normalnie. Dostała środek przeciwbólowy działający 48 godzin. Brzuszek ma zasprejowany na srebrno taką powłoką ochronną zastępującą opatrunek i ubranko ochronne. Niesamowicie to wygląda. Zagladam do niej co jakiś czas. Ma osobny pokoik, wodę w miseczce, kuwetę i zapaloną małą lampkę(to już raczej dla mnie). No i ma spokój. Zobaczymy co będzie jutro. Weki chodzi pod drzwi pokoju, w którym śpi Mańcia i koniecznie chce tam ze mną wejść. Felek szuka czegoś po domu..... Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Quote
malawaszka Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Aguś będzie dobrze :multi: :loveu: Quote
Recommended Posts