aga1215 Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 ... dalsze przygotowania do "odlotu" ;) .... reszta to już chyba same widoczki...ale trzeba je "obrobić" Quote
PIKA Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Cześc Agus :multi: Wektorek uwielbia motłe :evil_lol: U nas tez wieje :angryy: myślam, ze mnie porwie w świat :angryy: Quote
aga1215 Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 PIKA napisał(a):Cześc Agus :multi: Wektorek uwielbia motłe :evil_lol: U nas tez wieje :angryy: myślam, ze mnie porwie w świat :angryy: ja sobie nawet miotłę przygotowałam :evil_lol: ale już przestało wiać :cool3: Quote
Gosiek Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 czeaś Agniesiu piękny wrzesniowy Wektorek... widzę ze uwielbia drażnic się ze szczotkami :lol: Axel też stara sie dopaść tego drapiącego chodniki potfffora :evil_lol: Quote
aga1215 Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 [quote name='Gosiek']czeaś Agniesiu piękny wrzesniowy Wektorek... widzę ze uwielbia drażnic się ze szczotkami :lol: Axel też stara sie dopaść tego drapiącego chodniki potfffora :evil_lol: Witaj Gosiu! no, szczotka to wróg nr1, dalej idą łopata, odkurzacz i wszystko, co nowego znajdzie się w domu albo zmieni swoje położenie :angryy: Wektor lizusek :evil_lol: dodam, że nie o łakocie chodzi ..... - Weki adoruje swoją teściową ;) Quote
malawaszka Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 hahahaha podlizuje sięchłopak :loveu: Quote
PIKA Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Noo dla teściowej nalezy byc milym :evil_lol: Quote
aga1215 Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 ciąg dalszy lizusostwa :evil_lol: poranna mgła w Gorcach Quote
Maga100 Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Witaj, moja droga Ago, co nie ma takich egzotycznych roślin jak ja mam, czyli chwatsów Chwatsy wymagają sepcjalnego traktowania i sprowadza je się z Bliskiego Schwodu . Obawiam się, ze nie bedziesz umiała ich chodować, wiec na nawet nie próbuj :shake: Quote
Alicja Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='Maga100']Witaj, moja droga Ago, co nie ma takich egzotycznych roślin jak ja, czyli chwatsów Chwatsy wymagają sepcjalnego traktowania i sprowadza je się z Bliskiego Schwodu . Obawiam się, ze nie bedziesz umiała ich chodować, wiec na nawet nie próbuj :shake: :crazyeye::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Ale przychlastek;) Quote
aga1215 Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 [quote name='Maga100']Witaj, moja droga Ago, co nie ma takich egzotycznych roślin jak ja mam, czyli chwatsów Chwatsy wymagają sepcjalnego traktowania i sprowadza je się z Bliskiego Schwodu . Obawiam się, ze nie bedziesz umiała ich chodować, wiec na nawet nie próbuj :shake: Witaj Magduś! nie być taka, zdradź sekret , plisssssssss..... :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: Cześć Ala! wreszcie mamy pogodę Quote
mmbbaj Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Witaj Aga! :multi: Ślicznie wyszłaś na tym zdjęciu :evil_lol: Wektorek też :evil_lol: Quote
aga1215 Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 Dzięki Gosiu :lol: mam jeszcze trochę porannej gorczańskiej mgły :loveu: fotografowałam z zasadzie to samo miejsce a jak różnie wyszło... duży zoom, bo to jest dość daleko i to by było na tyle. Koniec porannej mgły. Kiedy znowu będzie nie wiadomo:shake: ...........................chyba macie dość??? Quote
PIKA Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Nie mamy dośc :multi: Ja kcem mogłe poranna .. w gorach ... na zywo :placz: Quote
aga1215 Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 PIKA napisał(a):Nie mamy dośc :multi: Ja kcem mogłe poranna .. w gorach ... na zywo :placz: to sie pakuj, dam Ci znać, kiedy będzie:multi: Quote
malawaszka Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 łii ja też nie mam dość :loveu: cudowne widoczki i Wekusiowa doopcia też :loveu: Quote
aga1215 Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 malawaszka napisał(a):łii ja też nie mam dość :loveu: cudowne widoczki i Wekusiowa doopcia też :loveu: hi, hi - zwłaszcza te łapcie koślawe:evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 aga1215 napisał(a):hi, hi - zwłaszcza te łapcie koślawe:evil_lol: :nono: nie koślawe tylko pięknie kątowane :loveu: Quote
aga1215 Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 malawaszka napisał(a)::nono: nie koślawe tylko pięknie kątowane :loveu: no, na wystawę muszę z nim pojechać, szkoda, że przegapiłam w N. Targu ;) :evil_lol: BTW - najlepiej "kątuje" do miotły:evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 aga1215 napisał(a):no, na wystawę muszę z nim pojechać, szkoda, że przegapiłam w N. Targu ;) :evil_lol: no widzisz? a mogłam Wam pokibicować :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 :pćliczna poranna mgiełka w górach:loveu: Witaj Aga Quote
mmbbaj Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 aga1215 napisał(a):no, na wystawę muszę z nim pojechać, szkoda, że przegapiłam w N. Targu ;) :evil_lol: BTW - najlepiej "kątuje" do miotły:evil_lol: To się pakuj i jazda do Warszawy, miotłę też możesz zabrać :evil_lol: ;) A widoczki śliczne :loveu: , poproszę o jeszcze, może być bez mgły :lol: Quote
aga1215 Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 [quote name='mmbbaj']To się pakuj i jazda do Warszawy, miotłę też możesz zabrać :evil_lol: ;) A widoczki śliczne :loveu: , poproszę o jeszcze, może być bez mgły :lol: Witaj Gosiu! Poczekam za rok i w New Sączu i w New Targu będzie :evil_lol: i resztki widoczków - te są bez mgły (btw - uwielbiam taką przemieszczającą się mgiełkę a jak jeszcze słoneczko sie przebija to sam miodzik:loveu: ) no i inne góry - teraz to Beskid Sądecki:lol: Quote
mmbbaj Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='aga1215'] Aga przepiękne widoki :multi: Ale to zdjęcie zachwyciło mnie tak jak Pikę :loveu: Cudne jest! I ma taki troszkę japoński klimacik...:cool3: Quote
Recommended Posts