Hanna R. Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Aga, oglądnęłąm wszystkie jarmarkowe fotki . Są SUPER ! W domu atmosfera przyciężkawa . Wczoraj zepsułyśmy z Aśką zamykanie ( bo nie zamek :roll: ) bagażnika... Trzeba zamawiać jakąś część w serwisie . I trzeba czekać :shake: Więc mój mąż od rana próbuje coś wykombinować, żeby można było jeździć ... A on w kwestii samochodów ZUPEŁNIE jest pozbawiony poczucia humoru ... :cool1: Aaaaaaaa :placz: :placz: :placz: A ja dzisiaj musze mieć auto ! :placz: Quote
aga1215 Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Aga, oglądnęłąm wszystkie jarmarkowe fotki . Są SUPER ! W domu atmosfera przyciężkawa . Wczoraj zepsułyśmy z Aśką zamykanie ( bo nie zamek :roll: ) bagażnika... Trzeba zamawiać jakąś część w serwisie . I trzeba czekać :shake: Więc mój mąż od rana próbuje coś wykombinować, żeby można było jeździć ... A on w kwestii samochodów ZUPEŁNIE jest pozbawiony poczucia humoru ... :cool1: Aaaaaaaa :placz: :placz: :placz: A ja dzisiaj musze mieć auto ! :placz: normalka ;) :evil_lol: .........jutro będzie lepiej :loveu: ............. Quote
Alicja Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 [quote name='aga1215']Witajcie Alu - do 3 razy sztuka;) :lol:sugerujesz ze jeszcze za rok też nie pojadę :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 super foteczki jarmarkowe :loveu: a ja byłam wczoraj w Nowym Targu :p ale nie mam foteczek :placz: widziałam Tatry :loveu: ahhhhhh BTW a dla wyżełki już mają domeczek :loveu: Quote
PIKA Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 aga1215 napisał(a):Witajcie ja mam koty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :hmmmm: ale ja nic do kotow nie mam :niewiem: Quote
asher Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 spróbuj go wstawic do michy z wodą, może go odratujesz, Aga, ale jak? :oops: Mam wyjąć go z doniczki i wstawić do miski z wodą? Nie da rady, on wielki jest, sama sobie nie poradzę :shake: Póki co po prostu go podlewam, może jednak coś jeszcze z niego będzie... Zdjęcia bardzo klimatyczne. Coraz bardziej chce mi się w góry... Quote
aga1215 Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 [quote name='asher']Aga, ale jak? :oops: Mam wyjąć go z doniczki i wstawić do miski z wodą? Nie da rady, on wielki jest, sama sobie nie poradzę :shake: Póki co po prostu go podlewam, może jednak coś jeszcze z niego będzie... Zdjęcia bardzo klimatyczne. Coraz bardziej chce mi się w góry... Miałam napisać "Dzień Dobry" ale o tej porze to chyba lepiej "Noc Dobra":loveu: Asher myślałam, że z doniczką wstawisz w michę, ale tak też można. Mnie puścił po 2 miesiącach:crazyeye: wcześniej stał taki kikut:-( Monika - DLACZEGO nie zrobiłaś zdjęć???:mad: :mad: :mad: Z lotniska Tatry cudnie widać:loveu: [quote name='Alicjarydzewska']sugerujesz ze jeszcze za rok też nie pojadę :evil_lol: wręcz przeciwnie - za 3-cim razem pojedziesz:multi: [quote name='Pika']:hmmmm: ale ja nic do kotow nie mam :niewiem: jesteś pewna, że Saba też??????????????????????????????;) :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 cześć Aguś :cool1: nie zrobiłam zdjęć bo w niedzielę wstawałam o 5.30 rano po 4 godzinach snu i nieprzytomnie stwierdziłam, że nie biorę aparatu bo i tak mi się nie będzie chciało robić zdjęć, a jakby mi siezachciało to Ressuruss będzie miała swój wypasiony aparat to nim porobię - no i oczywiście o mało się nie popłakałam, jak się okazało, że aparat Ress się zaraz rozładuje :placz: Quote
aga1215 Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 [quote name='malawaszka']cześć Aguś :cool1: nie zrobiłam zdjęć bo w niedzielę wstawałam o 5.30 rano po 4 godzinach snu i nieprzytomnie stwierdziłam, że nie biorę aparatu bo i tak mi się nie będzie chciało robić zdjęć, a jakby mi siezachciało to Ressuruss będzie miała swój wypasiony aparat to nim porobię - no i oczywiście o mało się nie popłakałam, jak się okazało, że aparat Ress się zaraz rozładuje :placz: szkoda:roll: ale Ress porobiła jakieś???? Quote
Alicja Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Aguś ale się ukryłaś :razz: Wyżełka ma domek ale był problem z transportem , mój TZ nieosiągalny bo w pracy .....ktoś na kogo liczyłam na urlopie , dziewczyny szukały usilnie a mi ta wyżełka tak w serce wpadła ze do czasu znalezienia transportu chcialam ja mamie wcisnąć :razz:ale znalazla sie kobitka z Gliwic i chwała jej za to:loveu: Ja mam taki żal do siebie ze wtedy tak prędko zrezygnowałam z tej wyzełki która u mnie była na przechowaniu:shake: Quote
aga1215 Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Aguś ale się ukryłaś :razz: Wyżełka ma domek ale był problem z transportem , mój TZ nieosiągalny bo w pracy .....ktoś na kogo liczyłam na urlopie , dziewczyny szukały usilnie a mi ta wyżełka tak w serce wpadła ze do czasu znalezienia transportu chcialam ja mamie wcisnąć :razz:ale znalazla sie kobitka z Gliwic i chwała jej za to:loveu: Ja mam taki żal do siebie ze wtedy tak prędko zrezygnowałam z tej wyzełki która u mnie była na przechowaniu:shake: walczę z jabłkami:angryy: Alu - czyli wyżełka już w nowym domu:multi: :multi: :multi: ? I będziemy mieć relacje z jej metamorfozy? :modla: Quote
Hanna R. Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Noc dobra :p :p :p A co robisz z tymi jabłkami ? Quote
aga1215 Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Noc dobra :p :p :p A co robisz z tymi jabłkami ? oooo - Hania sie znalazła :multi: :multi: :multi: czy oczekiwana przesyłka nadeszła??? Susze, dusze - nic takiego- a one mnie wykańczają:angryy: Quote
Hanna R. Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='aga1215']oooo - Hania sie znalazła :multi: :multi: :multi: czy oczekiwana przesyłka nadeszła??? Susze, dusze - nic takiego- a one mnie wykańczają:angryy: Tak, tak, tak . A wraz z nią spokój i łagodnośc ... :lol: Quote
aga1215 Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Tak, tak, tak . A wraz z nią spokój i łagodnośc ... :lol: niech żyje Kraina Łagodności :multi: :multi: :multi: wrześniowy Weki :loveu: i mała przeróbka Quote
Alicja Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Witajcie :multi::multi::multi:wrześniowo. Wrzesniowy Wektor świetny ...i jakiś taki rozmarzony;) Quote
aga1215 Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Witajcie :multi::multi::multi:wrześniowo. Wrzesniowy Wektor świetny ...i jakiś taki rozmarzony;) :hmmmm: :oops: to Kama jest powodem.......właśnie teraz..... :oops: Quote
PIKA Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Cześć Agus :multi: Ja się wczoraj witalam z Tobą ale tego posta wcięło :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [quote name='aga1215']:hmmmm: :oops: to Kama jest powodem.......właśnie teraz..... :oops: :cool3:oj to sie chłopak nacierpi;) Quote
aga1215 Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:oj to sie chłopak nacierpi;) noooo, zwłaszcza, że mamy w najbliższym sąsiedztwie 3 suczki i one tak po kolei ... Kama ostatnia .... są jeszcze 3 ale trochę dalej od nas, na szczęście..... Quote
Alicja Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [quote name='aga1215']noooo, zwłaszcza, że mamy w najbliższym sąsiedztwie 3 suczki i one tak po kolei ... Kama ostatnia .... są jeszcze 3 ale trochę dalej od nas, na szczęście.....:crazyeye::crazyeye::crazyeye:....no to wspólczuwam;) Quote
aga1215 Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 na polowaniu ;) a pańcią... :evil_lol: u nas jest paskudny wiatr :angryy: Quote
Alicja Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:polowanie na czarownice;) Quote
aga1215 Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:polowanie na czarownice;) Alu - nie na "czarownice" ale na "czarownicę" ;) tam widać taką jedną z miotłą:evil_lol: Quote
Alicja Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='aga1215']Alu - nie na "czarownice" ale na "czarownicę" ;) tam widać taką jedną z miotłą:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no tak , zgadza się ;) Quote
Recommended Posts