asher Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 aga1215 napisał(a):a jak ma się nie pojawiać, kiedy mieszka naprzeciw?????????????? :eviltong:A trawnikowy co na to? :razz: Świetne fotki, zwłaszcza brukowy Felek :klacz: ps. Hibiscusa mojej mamy chyba własnie szlag trafił, bo oczywiście zapomniałam podlewać :oops: Mama mnie zabije :shake: :mdleje: Quote
aga1215 Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 [quote name='PIKA']Dawaj dalej :multi: Nie mamy dość i mamy czas :evil_lol: BO NIC NIE ROBIMY :evil_lol: no to jeszcze trochę [quote name='Alicjarydzewska']:razz:co one robiom...... Alu - a, o takiem one robiom: uf............. reszta jutro popołudniu............ Quote
PIKA Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 pzreprasza, czy to na gorze z lewej to majtki? :lol: Quote
aga1215 Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 [quote name='asher']A trawnikowy co na to? :razz: Świetne fotki, zwłaszcza brukowy Felek :klacz: ps. Hibiscusa mojej mamy chyba własnie szlag trafił, bo oczywiście zapomniałam podlewać :oops: Mama mnie zabije :shake: :mdleje: spróbuj go wstawic do michy z wodą, może go odratujesz, tyle, że z kwitnienia to w tym roku juz pewnie nici...... to samo zrobiłam :oops: - jest ślicznie zielony, ale ani myśli kwitnąć...... Quote
aga1215 Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 PIKA napisał(a):pzreprasza, czy to na gorze z lewej to majtki? :lol: hi, hi - wierzyłam w Ciebie Pika :multi: :multi: :multi: Quote
malawaszka Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 majjciochy a jakźe koronkowe jak z koniakowa :multi: Quote
Alicja Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Aga , ja piję poranną kaffkę ;) Fajne toto One robią :p a ten też mi się podobuje Co do majtków , to w Koniakowie robia stringi:p Quote
malawaszka Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Co do majtków , to w Koniakowie robia stringi:p nie tylko :eviltong: teraz to już chyba całą garderobę dziergają i interes się kręci :multi: Quote
Maga100 Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 o raju, ta kamizela już mu się na brzegach pruje :evil_lol: Biedny motór,taki cieżar :shake: Quote
aga1215 Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 [quote name='Maga100'] o raju, ta kamizela już mu się na brzegach pruje :evil_lol: Biedny motór,taki cieżar :shake: ;) bo to zawodnicy klasy ciężkiej:evil_lol: [quote name='HankaRupczewska']Ooooo :crazyeye: Tatry widać ... Znowu Tatry ;) :lol: tutaj już niestety słabiej widać;) ...przez szybkę :roll: ..... panoramki Quote
Gosiek Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 cześć Aguś :buzi: ale macie fajowe jarmarki.... oj poszłabym na jakiś :p a Tatry... piękne (jak zawsze) Quote
aga1215 Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 Gosiek napisał(a):cześć Aguś :buzi: ale macie fajowe jarmarki.... oj poszłabym na jakiś :p a Tatry... piękne (jak zawsze) taki to tylko raz w roku :lol: na codzień to tylko raz w tygodniu Wasze bazarki:roll: no tak w N.Targu przeca co czwartek ogromniasty, a teraz i w soboty, głównie dla Słowaków Quote
Alicja Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 :loveu:cudne panoramki ...... Aguś poczytaj :-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29797&page=2 jakie cudeńko :loveu: Quote
aga1215 Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:cudne panoramki ...... Aguś poczytaj :-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29797&page=2 jakie cudeńko :loveu: Ala - ona jest śliczna - ale ja nie mogę :-( :shake: Czy dali ją na portal www.lowiecki.pl ? Tam bywają fajni ludzie :lol: W zeszłym roku facet stamtąd wziął wyżła, którego tam z DG wrzuciłam. Tylko zapomniałam swojego hasła:oops: Quote
Alicja Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='aga1215']Ala - ona jest śliczna - ale ja nie mogę :-( :shake: Czy dali ją na portal www.lowiecki.pl ? Tam bywają fajni ludzie :lol: W zeszłym roku facet stamtąd wziął wyżła, którego tam z DG wrzuciłam. Tylko zapomniałam swojego hasła:oops:chyba już wrzucili ...sprawdze jutro , bo mi dogo muliło jak szlag:angryy: Aguś ja ci ja tylko chciałam pokazać , ja już wszystkich z domkami niezapsionych opytałam i doopa:shake: Quote
aga1215 Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']chyba już wrzucili ...sprawdze jutro , bo mi dogo muliło jak szlag:angryy: Aguś ja ci ja tylko chciałam pokazać , ja już wszystkich z domkami niezapsionych opytałam i doopa:shake: szkoda :-( Maniusia już śpi..... Quote
PIKA Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Witaj Agus :multi: Śliczne te panoramki :loveu: Ale panoramy gór inne być nie moga :loveu: Quote
Evelina Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Witaj Agus :buzi: Dzieki za sliczna relacje z jarmarku i wycieczke po gorach :loveu: Szczegolne podziekowania od moich Panow Ze tez jakos nigdy na to nie wpadlam, zeby sobie stringi wydziergac. :shake: :lol: A swego czasu dziergalam sporo :p Aguś, ciekawa jestem jakie sa orientacyjne ceny rzezb, albo tych „desek” po lewej… … albo tego grajka po prawej ? :roll: Ale sobie brzusio Maniusia dogrzewa :lol: Quote
Alicja Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 :evil_lol::evil_lol:Maniutek kot techniczny;) Quote
aga1215 Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 Ewa - ale masz kwiatki :loveu: dzięki :multi: :multi: :multi: :oops: nie pytałam o żadne ceny :shake: :oops: nie planowałam zakupu w najbliższym czasie:oops: ale mogę popytać:lol: Tatry "robiłam" przez szybę.... Jeszcze trochę góralszczyzny (mam nadzieję, że nie powtarzam się:oops: ...) wykadrowane deski rzeźbione i malowane prace i ich autor i z bliska i wykadrowany grajek dorożki Quote
Alicja Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Góralskie Jarmarki mają swój klimat , ja co roku spędzałam wakacje w Wisle tak planując aby zahaczyć o Tydzień Kultury Beskidzkiej .....było fastastycznie .....teraz już 2 rok mi sie nie składa wyjechać w tym czasie :shake: Quote
PIKA Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Aguś ja to chyba za rok wprosze sie do Ciebie w czasie tych jarmarkow :razz: Quote
Gosiek Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 cześć Aguś :multi: przepiękne... powiesiłabym sobie taką deseczkę na ścianie i podziwiała :loveu: maja niektórzy zdolności godne pozazdroszczenia :cool1: jak tam samopoczucie? Quote
aga1215 Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 Witajcie [quote name='Pika']Aguś ja to chyba za rok wprosze sie do Ciebie w czasie tych jarmarkow :razz: ja mam koty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [quote name='Gosiek']przepiękne... powiesiłabym sobie taką deseczkę na ścianie i podziwiała :loveu: maja niektórzy zdolności godne pozazdroszczenia :cool1: jak tam samopoczucie? dzięki :buzi: - tysz mi sie podobają:loveu: , ale niestety póki co muszę przystopować z wydatkami :shake: ............... [quote name='Alicjarydzewska']Góralskie Jarmarki mają swój klimat , ja co roku spędzałam wakacje w Wisle tak planując aby zahaczyć o Tydzień Kultury Beskidzkiej .....było fastastycznie .....teraz już 2 rok mi sie nie składa wyjechać w tym czasie :shake: Alu - do 3 razy sztuka;) :lol: Quote
Recommended Posts