aga1215 Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 [quote name='malawaszka']100 lat Aguś :drinking: ale śliczne zdjęcie :loveu: Jeszcze raz dziękuję Quote
Alicja Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale narozrabiałyśmy u Sabinki:evil_lol: Quote
jo-jo Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Życzenia dla Ciebie: Nie zerkaj za siebie, Idź śmiało przez życie, Podkoch uj się skrycie, Kontroluj swe żądze, Zarabiaj pieniądze, Lekceważ pętaków, Unikaj cwaniaków, Przepisów przestrzegaj, Na sobie polegaj, Lecz przede wszystkim Pokaż im wszystkim! Quote
aga1215 Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale narozrabiałyśmy u Sabinki:evil_lol: eee, niiiiiiiiiiiiiiiiii :shake: :evil_lol: Jo-jo dzięki :buzi: Quote
Evelina Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 [SIZE=4]Aguś ! [SIZE=4]Szczęścia, Zdrowia i Radości przez następne 100 lat ! :buzi: :buzi: :buzi: Quote
aga1215 Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 [quote name='Evelina'][SIZE=4]Aguś ! [SIZE=4]Szczęścia, Zdrowia i Radości przez następne 100 lat ! :buzi: :buzi: :buzi: ale cudne :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hanna R. Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 AGUŚ, KOCHANA ! [SIZE=5]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!! Quote
Evelina Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 :oops: :oops: :oops: Ja jeszcze raz Cos mnie napadlo :lol: ;) Quote
Hanna R. Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 [quote name='Evelina']:oops: :oops: :oops: Ja jeszcze raz Cos mnie napadlo :lol: ;) Ale fikuśne ! :-o Evelinko - czemu " moderator " masz podwójnie ? Quote
Evelina Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Ale fikuśne ! :-o Evelinko - czemu " moderator " masz podwójnie ?Wszyscy modzi tak maja :roll: Quote
Hanna R. Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Evelina napisał(a):Wszyscy modzi tak maja :roll: No to gratuluję sobie spostrzegawczości ! :roll: :lol: :roll: :lol: Quote
jo-jo Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Evelina napisał(a):Cos mnie napadlo :lol: ;) to ja mam nadzieje że napadnie Cię też tak na moje urodziny, bo to było cudne :multi: :multi: Aga a jakieś psie fotki dzisiaj będą, czy wolisz imprezować? :lol: Quote
Evelina Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No to gratuluję sobie spostrzegawczości ! :roll: :lol: :roll: :lol:Nie jestes osamotniona. PIKA i Aga1215 tez o to kiedys pytaly :evil_lol: Quote
aga1215 Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 Jestem :multi: :multi: :multi: Dziękuję za wszystkie życzenia - te drugie też :loveu: :multi: :loveu: :multi: Ewuś - Talka jak zwykle CUDNA, a w tym bukiecie to specjalnie jej do twarzy Haniu - Twoja gerberka ma tyle uroku - ech :loveu: Bigosiku - kofam Kubusia :loveu: tanecznym krokiem do lasku, tu tyle zapachów :loveu: Quote
r_2005 Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='aga1215']:oops: ano mam :oops: No tak, nie napisałaś od razu, a ja poszłam spać i teraz jestem spóźniona:placz: Niemniej jednak: :BIG: Życzę Ci wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, pociechy ze zwierzyny, radości, słoneczka, uśmiechu, miłości i czego tylko sobie wymarzysz.:BIG: Quote
Evelina Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Milo mi bardzo, że się moja Talicja podoba. [quote name='jo-jo'][quote name='Evelina']Cos mnie napadlo :lol: ;) to ja mam nadzieje że napadnie Cię też tak na moje urodziny, bo to było cudne :multi: :multi: Przybliżona data by mi się przydała, żebym się trafnie wszczeliła z napadem. :roll: :lol: Ale zaaferowany Wektorek :loveu: Jak się chwilę popatrzy na tę fotkę to ma się wrażenie jakby była animowana. Tło zaczyna się przesuwac. :lol: Quote
aga1215 Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 Roczku - bardzo dziękuje :buzi: Ewuś - jak Tally może nie podobać się, skoro jest taka śliczna :loveu: Wiem, że zdjęcia w ruchu nie bardzo mi wychodzą :oops: , ale Wektor momentami to ma chyba ADHD ;) nie mogę za nim nadążyć :oops: "animacja" wyszła przypadkiem:evil_lol: mam troche bardziej statycznego psa Quote
aga1215 Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 [quote name='PIKA']cos pieskowi gorąco :razz: ano zgrzał się trochę, a oto przyczyna: Quote
Alicja Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 świetne foty kocourka;)na drzewie Wrzuciłam Ozzulkowe foty ok.30 sztuk:p Quote
Gosiek Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 cześć Agniesiu :buzi: strasznie mi sie podobaja takie koteczki w łatki :loveu: a Wekuś i w "ruchomych obrazkach" i w tych statycznych wygląda na szczęśliwego psa :loveu: oj fajnie ze masz taki ogród przyjazny wybieganiu psiaka :evil_lol: łobuziak gania chyba wszystko co się napatoczy za blisko? Quote
Daga_i_Oskar Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Cześc Agusiu, super te zdjęcia kocurka na drzewie i taka soczysta zieleń :loveu: ale Vektorek to pierwsza klasa - sliczny z niego chłopak :loveu: Quote
Poświata Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 No tak, kto późno przychodzi......... i tak dalej....:oops: :oops: :oops: . [SIZE=5]Aguś kochana, wszystkiego najlepszego z całego serca Ci życzę, [SIZE=2]i moc buziaków od całej rodzinki Dymeckich . Quote
Recommended Posts