PIKA Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Biedny Tadzik :shake: Agus to jest reweklacyjne :klacz: Quote
aga1215 Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 dziękuję, dziękuję :multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 :shake:biedny Tadziulek dobrze ze już ok. Znajomi mieli zółwia , wybrał sie na spacer po ogrodzie i zaginał w gąszczu , po 3 dniach znalazł go ich boxiu ale niestety też przy transporcie uszkodił pancerzyk , no i Tuptuś mial małą wyrwę w skorupce ...ale długo jeszcze zył Aga ...cudowne Quote
an3czka Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Aguś, Aguś!!! Mam go! Kupiłam wczoraj stroczyka!:multi::loveu: Co ja mam z nim teraz zrobić? Powiem Ci, że nie dość, że przetrzymał chłodną noc przy otwartym oknie i w oparach z impregnatu do parkietu, to jeszcze rozwinął jeden pączek!! Dzis se kupię drugiego:eviltong: Kurcze nie wiem, kiedy wpadnę ponownie na Dogo:cool1: Aga podam Ci maila mojego. Tak będzie szybciej:p ania@agility.krakow.pl Quote
aga1215 Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 [quote name='an3czka']Aguś, Aguś!!! Mam go! Kupiłam wczoraj stroczyka!:multi::loveu: Co ja mam z nim teraz zrobić? Powiem Ci, że nie dość, że przetrzymał chłodną noc przy otwartym oknie i w oparach z impregnatu do parkietu, to jeszcze rozwinął jeden pączek!! Dzis se kupię drugiego:eviltong: Kurcze nie wiem, kiedy wpadnę ponownie na Dogo:cool1: Aga podam Ci maila mojego. Tak będzie szybciej:p ania@agility.krakow.pl mam nadzieję, że pokażesz zdjęcia? Kwiatkowi dobrze u Ciebie:multi: Trzymaj go tam, gdzie postawiłaś i nie przelewaj wodą - korzenie NIE MOGĄ stać w wodzie powodzenia maila zapisałam :lol: Quote
aga1215 Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 [quote name='PIKA']Cześć Aguś :multi: :multi: :multi: :multi: Witaj Aguś!!! to też Weki :lol: i to też:multi: Quote
Alicja Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:przód i tył prawie w jednym miejscu:p Quote
aga1215 Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:przód i tył prawie w jednym miejscu:p Weki wystawiał kota na sąsiedzkiej łączce i był bardzo zły, że mu przeszkadzałam fotografowaniem :evil_lol: Quote
PIKA Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 aga1215 napisał(a):Weki wystawiał kota na sąsiedzkiej łączce i był bardzo zły, że mu przeszkadzałam fotografowaniem :evil_lol: a czemuś mu pzreszkadzała ? :evil_lol: Niedobra pańcia :shake: :evil_lol: cześc :multi: Quote
aga1215 Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 [quote name='PIKA']a czemuś mu pzreszkadzała ? :evil_lol: Niedobra pańcia :shake: :evil_lol: cześc :multi: Witaj Pika! No to skąd mam wziąć zdjęcia??? no skąd :eviltong: właśnie obrabiam jakieś z tygodnia :lol: i znowu znikający obiekt :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
aga1215 Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Heloooo ! To ja ! :p :p :p ooooooooooooo, następny Znikający Obiekt :crazyeye: oooooooooo Witaj Haniu :buzi: Quote
aga1215 Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Żegnam Panią :p :p :p :placz: :placz: :placz: Quote
asher Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Aga, coraz ładniejsze są twoje zdjęcia! :klacz: Nawet, jesli jest na nich tylko kawałek Wektora :lol: Quote
Hanna R. Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Aga, co słychać w UPORZĄDKOWANYM świecie ??? Quote
Maga100 Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 z przerażeniem przeczytałam o ataku na Tadeusza :crazyeye: uważaj na niego :placz: Quote
Alicja Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Aga , czy ty jeszcze urlopujesz się ,że już słuzysz nauce polskiej:cool3:bo jakoś niewiele udzielasz się w tej oto galerii:razz: Quote
aga1215 Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 [quote name='asher']Aga, coraz ładniejsze są twoje zdjęcia! :klacz: Nawet, jesli jest na nich tylko kawałek Wektora :lol: Witaj dawno nie widziany Gościku!!! :buzi: dzięki Asherku, dzięki :multi: [quote name='HankaRupczewska']Aga, co słychać w UPORZĄDKOWANYM świecie ??? Witaj Haniu! Co słychać? :hmmmm: ano [quote name='Maga100']z przerażeniem przeczytałam o ataku na Tadeusza :crazyeye: uważaj na niego :placz: Cześć Magda! Tadzik już grzecznie nocuje w domu :lol: [quote name='Alicjarydzewka']Aga , czy ty jeszcze urlopujesz się ,że już słuzysz nauce polskiej:cool3:bo jakoś niewiele udzielasz się w tej oto galerii:razz: Witaj Alu! :hmmmm: takie jest życie :loveu: usiłuje zrobić porządek na dysku, zadbać o ogród, cuś z przetworów zrobić - doba jest stanowczo za krótka :shake: :angryy: Quote
Alicja Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 :razz:ja ogrodu nie mam , przetworów nie robię ....a i tak doba dla mnie krótka :cool3: Quote
PIKA Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Cześć Agus :multi: Co Ty robisz w tym ogrdzie jak teraz ciagle deszcz pada? :hmmmm: Quote
asher Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Deszcz to zazwyczaj ogrodnikowi przeszkadza, a nie ogrodowi :evil_lol: Quote
Recommended Posts