aga1215 Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 malawaszka napisał(a):a ten tulipek (choć to pewnie nie jest tulipek :oops: ) jak z pocztóweczki :loveu: Waszuś - nie jest to tulipek :shake: i żeby było śmieszniej nikt nie wie, co to jest:evil_lol: . Ten kwiatek jest w rodzinie ponad 30 lat :cool3: :multi: Maga - prawdziwy patrol nie rzuca sie w oczy ;) :evil_lol: Quote
anetta Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Dobrze sie trzyma jak na 30 lat :evil_lol::evil_lol: Piekny! Widoczki z wycieczki, boooskieeee :multi::multi: http://img359.imageshack.us/img359/4010/felek0253aax4.jpg najpierw spojrzalam na krzaczek a potem na trawke...i nie ma kota :megagrin: Dopiero pozniej spojrzalam w okolichach schodkow :lol: Brawo Felek :megagrin: Quote
bigos Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 aga1215 napisał(a):Felek też pilnuje obejścia - PATROL OGRODOWY :evil_lol: -najpierw uważna obserwacja, najlepiej mieć barwy ochronne ;) trzeba być bardzo skupionym - trzeba też trochę pochodzić .................... Agencja ochrony Felosecurity:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 anetta napisał(a):Dobrze sie trzyma jak na 30 lat :evil_lol::evil_lol: Piekny! To taka cebula, ogromna zresztą - pewnie będzie miała ze 20cm średnicy, kiedyś, jak wezmę się za przesadzanie i oddzielanie młodych cebul to ufocę anetta napisał(a):Widoczki z wycieczki, boooskieeee :multi::multi: http://img359.imageshack.us/img359/4010/felek0253aax4.jpg najpierw spojrzalam na krzaczek a potem na trawke...i nie ma kota :megagrin: Dopiero pozniej spojrzalam w okolichach schodkow :lol: Brawo Felek :megagrin: dzięki :multi: :multi: :multi: Quote
Maga100 Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 aga1215 napisał(a):kopytko :evil_lol: diabelskie? :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 aga1215 napisał(a):kopytko :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jaki łapiszon Quote
PIKA Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 kopytko :evil_lol: nie podkute :shake: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 PIKA napisał(a):nie podkute :shake: :evil_lol: No właśnie ! Dlaczego nie podkute ??? Quote
Alicja Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 ....Aga gdzie ty się szwendasz po nocy ,że cię tu nie ma :cool3: Quote
aga1215 Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):....Aga gdzie ty się szwendasz po nocy ,że cię tu nie ma :cool3: :oops: nie krzykaj :modla: :oops: z pieseczkiem i koteczkiem na spacerek trza było:oops: no i czytanie..... a jest co:multi: zdjęcia cudniaste wstawiacie:loveu: Quote
aga1215 Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Wygrzany w lipcowym słońcu kwiatuszek na dobry początek dnia - Dzień Dobry!!! :buzi: Quote
Gosiek Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 aga1215 napisał(a):Wygrzany w lipcowym słońcu kwiatuszek na dobry początek dnia - Dzień Dobry!!! :buzi: dzień dobry Agniesiu :loveu: kwiatuszek bardzo cieszy oczy :multi: a co takiego czytasz? Quote
aga1215 Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Gosiek napisał(a):dzień dobry Agniesiu :loveu: kwiatuszek bardzo cieszy oczy :multi: a co takiego czytasz? Monika Szwaja "Jestem nudziarą" - pożyczone od sąsiadki, która w sobote wyjeżdża na wczasy i chce tam sobie poczytać. Nie wiem, czy teraz zdążę skończyć(dopiero zaczęłam) mam trochę pracy ...... :lol: Quote
Alicja Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Jak poczytasz to poopowiadaj:p Śliczny kwiatuszek z twojego ogródka :p Quote
PIKA Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 aga1215 napisał(a)::oops: nie krzykaj :modla: :oops: z pieseczkiem i koteczkiem na spacerek trza było:oops: no i czytanie..... a jest co:multi: zdjęcia cudniaste wstawiacie:loveu: po nocy? :crazyeye: Cześc Aguś :multi: Quote
aga1215 Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 PIKA napisał(a):po nocy? :crazyeye: Cześc Aguś :multi: Cześć Aguś :multi: ;) :evil_lol: najlepiej spaceruje się w nocy:loveu: Tadzio Quote
Alicja Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 aga1215 napisał(a):Cześć Aguś :multi: ;) :evil_lol: najlepiej spaceruje się w nocy:loveu: Tadzio :razz:Tadzio też wychodzi na nocne spacerki ;) Quote
aga1215 Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:Tadzio też wychodzi na nocne spacerki ;) a nie, Tadzio grzecznie wieczorem wraca do domu. Niedawn o mało nie został zjedzony, kiedy noc spędzał w ogródku. Ma przebity jakimiś kłami pancerz:angryy: Nocne spacerki uprawia Felek, my do towarzystwa:evil_lol: Quote
Gosiek Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 aga1215 napisał(a):Monika Szwaja "Jestem nudziarą" - pożyczone od sąsiadki, która w sobote wyjeżdża na wczasy i chce tam sobie poczytać. Nie wiem, czy teraz zdążę skończyć(dopiero zaczęłam) mam trochę pracy ...... :lol:cześć Aguś :p uwielbiam książki Szwaji :loveu: nieźle pisze :multi: buziaki i miłego dnia Quote
malawaszka Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 ooo nieee kto chciał pożreć Tadzika?? :mad: :mad: :mad: Quote
PIKA Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 A kto smial na Tadzia sie polakomić? :crazyeye: :angryy: Quote
aga1215 Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 Witajcie :buzi: Z Tadziem to nie wiadomo, ale kot to nie był, Tadzi jest spory, jego pancerz też, a to coś przebiło zębem pancerz :crazyeye: Tadzi krwawił :-( kwiatki sąsiadki :lol: i zagadka - co to jest? Quote
malawaszka Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 pióro błeeee :shake: a na tego Tadzika to musiałasię jakaś bestia połakomić! byle co nie przebije chyba pancerza :shake: :angryy: Quote
aga1215 Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 malawaszka napisał(a):pióro błeeee :shake: :klacz: malawaszka napisał(a): a na tego Tadzika to musiałasię jakaś bestia połakomić! byle co nie przebije chyba pancerza :shake: :angryy: Tu niektórzy gospodarze spuszczaja psy na noc :angryy: a u Tadzia z jednej strony jest "ażurowe" ogrodzenie, mógł jakiś podejść. Zastanawiam się nad lisem... Ale najważniejsze, że Tadzik uszedł z życiem i jakoś się wykaraskał :loveu: Quote
Recommended Posts