aga1215 Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 Gosiek napisał(a):pierożki megasmakowicie wyglądają... oj już nie pamiętam kiedy takie jadłam - pewnie ze dwa lata temu :evil_lol: o widokach moge tylko powiedzieć ze sa cudne i ze znów zazdraszczam okrutnie.. u mnei tylko szare bloki, szare osiedla - wrrrr Gosiu - to widoczki z moich wczasów;) :evil_lol: Quote
Gosiek Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 aga1215 napisał(a):Gosiu - to widoczki z moich wczasów;) :evil_lol:tia... ale pod nosem masz prawie takie same :eviltong: więc i tak zazdraszczam widoków i już :p Quote
aga1215 Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 Gosiek napisał(a):tia... ale pod nosem masz prawie takie same :eviltong: więc i tak zazdraszczam widoków i już :p tia ... na wczasach byłam od 15.00 30lipca do 22.45 tegoż samego 30 lipca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Cześć Agus :multi: Poświata napisał(a):W zamykaniu w kotłowni Aga ma wprawkę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . rozumiem, ze Aga koty w tej kotlowni zamknie :evil_lol: Quote
Gosiek Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 aga1215 napisał(a):tia ... na wczasach byłam od 15.00 30lipca do 22.45 tegoż samego 30 lipca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::lol: wiem - doczytałam się:lol: najważniejsze ze piękne foty porobilaś i jest czym oko nacieszyć :loveu: Quote
aga1215 Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 PIKA napisał(a):Cześć Agus :multi: rozumiem, ze Aga koty w tej kotlowni zamknie :evil_lol: Saba też się tam zmieści :multi: naprawdę:multi: Quote
PIKA Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 aga1215 napisał(a):Saba też się tam zmieści :multi: naprawdę:multi: to ją weźmiesz na rączki i ja tam wniesiesz :evil_lol: chyba, ze przodem póścisz kota to sama tam wlezie :evil_lol: Quote
aga1215 Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 PIKA napisał(a):to ją weźmiesz na rączki i ja tam wniesiesz :evil_lol: chyba, ze przodem póścisz kota to sama tam wlezie :evil_lol: tam nocują sąsiedzkie koty, więc zapach jest odpowiedni, sama wlezie:evil_lol: a może jakiś ślamazara się akurat trafi;) Quote
Alicja Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 :crazyeye:o masz a tu zamykają w kotłowniach:razz:Aga ty masz wczasy cały rok ;)i nie musisz płacić klimatycznego:razz: Quote
aga1215 Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye:o masz a tu zamykają w kotłowniach:razz:Aga ty masz wczasy cały rok ;)i nie musisz płacić klimatycznego:razz: to jest luksusowe, dwuizbowe pomieszczenie z klimatyzacją ;) i żarełkiem samodochodzącym, pierwszej świeżości, nie rozumiem Piki, czemu się martwi :hmmmm: Quote
Alicja Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 aga1215 napisał(a):to jest luksusowe, dwuizbowe pomieszczenie z klimatyzacją ;) i żarełkiem samodochodzącym, pierwszej świeżości, nie rozumiem Piki, czemu się martwi :hmmmm::cool3:to nie wiesz ....:razz:PIKA lubi poddasza :p Quote
aga1215 Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool3:to nie wiesz ....:razz:PIKA lubi poddasza :p ale tu chodzi o Sabę :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 aga1215 napisał(a):ale tu chodzi o Sabę :evil_lol:;)ale one zawsze razem:p Quote
PIKA Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 aga1215 napisał(a):tam nocują sąsiedzkie koty, więc zapach jest odpowiedni, sama wlezie:evil_lol: a może jakiś ślamazara się akurat trafi;) na sam zapach nie pojdzie :evil_lol: zapach nie ucieka :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::cool3:to nie wiesz ....:razz:PIKA lubi poddasza :p nie tylko Pika, Pikowa Saba tez, szczególnie jak jest balkonik :lol: Quote
aga1215 Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 PIKA napisał(a):na sam zapach nie pojdzie :evil_lol: zapach nie ucieka :evil_lol: nie tylko Pika, Pikowa Saba tez, szczególnie jak jest balkonik :lol: U mnie z balkoniku na dach przeleźć można - tam śpią koty. Wektor już wie, wypróbował (że przeleźć można:angryy: ), tylko koty z dachu na jabłonkę skaczą, a Weki już nie chciał :shake: Ciekawe, co by zrobiła Saba? ;) :evil_lol: Quote
PIKA Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 aga1215 napisał(a):U mnie z balkoniku na dach przeleźć można - tam śpią koty. Wektor już wie, wypróbował (że przeleźć można:angryy: ), tylko koty z dachu na jabłonkę skaczą, a Weki już nie chciał :shake: Ciekawe, co by zrobiła Saba? ;) :evil_lol: tez ciekawam :evil_lol: Quote
aga1215 Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 obcy tu był :roll: na drzewie? pod drzewem:roll: zakopał się??? gdzie on jest??? ni ma go.... może w lasku siedzi ............... Quote
Gosiek Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 hahaha jak kliknęłam w topik to mi się pokazały tylko napisy... i myslę - cóż za obcy... o co chodzi? Aga wiersze pisze czy jak? hahaha a to Wektorek poszukuje tajemniczych sladów pod chojaczkami :lol: Quote
Alicja Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 :pWeki ma bardzo fotogeniczną część ciała:razz: Quote
bigos Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 na drzewie? pod drzewem:roll: zakopał się??? gdzie on jest??? ni ma go.... No tyłeczek to on ma zgrabny:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 bigos napisał(a):No tyłeczek to on ma zgrabny:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :-( tylko tyłeczek??:-( BTW - w tym lasku miejscami okropne chaszcze sie zrobiły:angryy: Quote
Hanna R. Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 aga1215 napisał(a)::-( tylko tyłeczek??:-( A mnie się wydaje, że ten tyłeczek jest dość często fotografowaną częścią wektorkową. I coś mi się wydaje, że nie zawsze z wyboru .. :evil_lol: A ja myślałam , że to Gezesławek ma ADHD ... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 aga1215 napisał(a)::-( tylko tyłeczek??:-( coś Ty Wekuś caly ponętny jest :razz: Quote
aga1215 Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 HankaRupczewska napisał(a):A mnie się wydaje, że ten tyłeczek jest dość często fotografowaną częścią wektorkową. I coś mi się wydaje, że nie zawsze z wyboru .. :evil_lol: A ja myślałam , że to Gezesławek ma ADHD ... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hi, hi - jak widzisz, nie tylko Gezio ;) :evil_lol: Jak wyniki Mani????????? Quote
aga1215 Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 PIKA napisał(a):coś Ty Wekuś caly ponętny jest :razz: no, to prawidłowa opinia jest:loveu: ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts