aga1215 Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Poświata napisał(a):Tak myślałam, że to wina pierogów :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: . Smacznego, daj potem swój przepis i zdjęcia !!! już po obiadku :multi: zamiast kawusi popijam pyszną ;) Fitolizynkę:cool3: a oto główne danie cd drogi Dunajec pod Gołkowicami Barcice Quote
Alicja Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 W Gołkowicach mam znajomych:cool3: Aga jesteś niedobra:placz::placz::placz:ja chcę pierogi:placz:jutro idę poszukać do sklepu z garmażerką :oops: :oops::oops::oops:normalnie się uśliniłam:razz: Quote
aga1215 Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):W Gołkowicach mam znajomych:cool3: Aga jesteś niedobra:placz::placz::placz:ja chcę pierogi:placz:jutro idę poszukać do sklepu z garmażerką :oops: :oops::oops::oops:normalnie się uśliniłam:razz: a samej zrobić to się nie da ???:crazyeye: Quote
Alicja Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 aga1215 napisał(a):a samej zrobić to się nie da ???:crazyeye::shake:to jest jedna rzecz której nie cierpię robić , robienie pierogów:cool3:jeść uwielbiam :p Quote
aga1215 Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::shake:to jest jedna rzecz której nie cierpię robić , robienie pierogów:cool3:jeść uwielbiam :p Ala - ja robie z tzw. parzonego ciasta - za pół godziny zrobiłam 50 sztuk:multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 aga1215 napisał(a):Ala - ja robie z tzw. parzonego ciasta - za pół godziny zrobiłam 50 sztuk:multi: :multi: :multi::cool3:zapakuj 5 do pudełka i wyślij priorytetem:p napisz przepisik Quote
Poświata Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 aga1215 napisał(a):już po obiadku :multi: zamiast kawusi popijam pyszną ;) Fitolizynkę:cool3: a oto główne danie :crazyeye: fitolizynę popijasz??? Po 50 pierogach to powinnaś raczej rapaholin łykać, no chyba że chcesz je wysiusiać :evil_lol: . Quote
malawaszka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 :crazyeye: a co to ta filozyna??? :crazyeye: brzmi średnioi apetycznie :shake: a pierożki mmmnnniiaammmmmmm :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Aguś masz szczęście, że jestem po obiadku bo jakbym nie było to chyba bym wsiadła w pociąg i przyjechała do Cienie na te pierózki - mniam :cool3: Quote
aga1215 Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a): Aguś masz szczęście, że jestem po obiadku bo jakbym nie było to chyba bym wsiadła w pociąg i przyjechała do Cienie na te pierózki - mniam :cool3: hi, hi, napewno byś nie dojechała ;) ;) ;) :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 aga1215 napisał(a):hi, hi, napewno byś nie dojechała ;) ;) ;) :evil_lol::crazyeye:już nie ma :shake::cool3: Quote
aga1215 Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye:już nie ma :shake::cool3: u nas ni ma kolei :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: Quote
PIKA Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Cześc Aguś :multi: sliczne widoczki :loveu: o pierogach nie wspomne :oops: malawaszka napisał(a)::crazyeye: a co to ta filozyna??? :crazyeye: brzmi średnioi apetycznie :shake: bo i apetyczne nie jest :shake: Quote
aga1215 Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 PIKA napisał(a):Cześc Aguś :multi: sliczne widoczki :loveu: o pierogach nie wspomne :oops: bo i apetyczne nie jest :shake: Witaj Pikuś!!! :multi: znamy smak fitolizyny ;) ale ja i tak ją wolę od debelizyny :shake: Stary Sącz Rytro i makro kwiatów tego pnącz Quote
Poświata Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 aga1215 napisał(a): Oooo moje Rytro kochane, ależ mam sentyment do tego miejsca :loveu: . Quote
aga1215 Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 PIKA napisał(a):Ranyyy ja kcem w góryyy :loveu: a ileż to roboty???? Quote
PIKA Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 aga1215 napisał(a):a ileż to roboty???? a co na to Twoje koty ? :evil_lol: a tak w ogóle to na raze nie bede miala urlopu :shake: Quote
Poświata Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 PIKA napisał(a):a co na to Twoje koty ? :evil_lol:Aga zwierzątka ma bardzo gościnne, skoro przeżyły wizyty moich dzieci, to i Ciebie jaoś zniosą ;) :evil_lol: . PIKA napisał(a): a tak w ogóle to na raze nie bede miala urlopu :shake:Zimą u Agi tysz piknie, wiem bom widziała. Dobranoc !!! Quote
PIKA Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Poświata napisał(a):Aga zwierzątka ma bardzo gościnne, skoro przeżyły wizyty moich dzieci, to i Ciebie jaoś zniosą ;) :evil_lol: . mnie nie chodzi o mnie tylko o Sabę :evil_lol: Quote
aga1215 Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 PIKA napisał(a):mnie nie chodzi o mnie tylko o Sabę :evil_lol: iiiii, Sabę sie zamknie w piwnicy ;) :evil_lol: Witajcie ! Nie ma to jak poranna z DG :multi: :multi: :multi: Quote
Poświata Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 aga1215 napisał(a):iiiii, Sabę sie zamknie w piwnicy ;) :evil_lol:W zamykaniu w kotłowni Aga ma wprawkę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Quote
aga1215 Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 Poświata napisał(a):W zamykaniu w kotłowni Aga ma wprawkę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . .... cichaj Quote
Gosiek Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 pierożki megasmakowicie wyglądają... oj już nie pamiętam kiedy takie jadłam - pewnie ze dwa lata temu :evil_lol: o widokach moge tylko powiedzieć ze sa cudne i ze znów zazdraszczam okrutnie.. u mnei tylko szare bloki, szare osiedla - wrrrr Quote
Recommended Posts