Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wreszcie można było zrobić zdjęcia z fleszem śpiacego Wekiego - przestał się bać:multi:

zachód w górach

i znowu zapracowane psisko :evil_lol: :mad:

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Zachód cudowny:loveu:

Aga jak można tak wykorzystywać Wektorka do prac polowych:mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

i znowu mi DG wycięło numer - wyrzuciło mnie z edycji:angryy: :angryy: :angryy:

:evil_lol: Wektor sam się wykorzystuje - tak był zapracowany, że niczego nie słyszał, zwłaszcza mojego gwizdania :angryy: :evil_lol:

Aniu - cieszę się, że Ci się kolory podobają:lol:

Posted

U minie za oknem termometr jest na słońcu, więc nawet nie mam śmiałości patrzeć ile jest :shake: , ale za to na dworzu między budynkami tworzą się przeciągi i wtedy jest fajnie, jest czym odetchnąć :cool3: .

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Czy dzisiaj Wektor też jest psem pracujacym ??? U mnie za oknem - tym w cieniu - jest 35,2 :-( :-( :-(

Współczuję Haniu, lato w Krakowie jest wyjątkowo wredne :angryy:

Weki wybiera miejsca pracy w cieniu lub półcieniu, nie brakuje tego w naszym ogródku:multi: południowe wyjścia ograniczają się do paru rundek po ogrodzie, no chyba, że się "zwierzyna" trafi:evil_lol: :hmmmm: ale ta "zwierzyna" tysz cień wybiera :cool3:

Beata - te wiatraczki to nam życie ratują:multi:

Posted

[quote name='aga1215']Beata - te wiatraczki to nam życie ratują:multi:Oj tak, ja mam salono-kuchnię i sypialnie od południowej strony :angryy: . Jak w ciągu dnia się nagrzeje,to nawet w nocy powietrze się nie ochłodzi, tylko wszystko zamiera i stoi w miejscu :roll: . Już nie wspomnę że na balkon można wyjść albo rano, albo już po zmroku :shake: :roll: inaczej grozi upieczenie żywcem :-( .

Posted

Poświata napisał(a):
Oj tak, ja mam salono-kuchnię i sypialnie od południowej strony :angryy: . Jak w ciągu dnia się nagrzeje,to nawet w nocy powietrze się nie ochłodzi, tylko wszystko zamiera i stoi w miejscu :roll: . Już nie wspomnę że na balkon można wyjść albo rano, albo już po zmroku :shake: :roll: inaczej grozi upieczenie żywcem :-( .

oj, znam ten wielokomiejski ból :roll: - całą noc można chodzić ubranym jak w ciagu dnia, nie to co w górach:loveu:

Posted

[quote name='aga1215']oj, znam ten wielokomiejski ból :roll: - całą noc można chodzić ubranym jak w ciagu dnia, nie to co w górach:loveu:...........rozebranym...........:evil_lol:
Zerknęłam na termometr, bo słońce już bokiem chodzi i............:crazyeye: o kurde........... 47 st :crazyeye: :mdleje:. Lepiej było nie wiedzieć :shake: .

Posted

[quote name='Poświata']...........rozebranym...........:evil_lol:
Zerknęłam na termometr, bo słońce już bokiem chodzi i............:crazyeye: o kurde........... 47 st :crazyeye: :mdleje:. Lepiej było nie wiedzieć :shake: .

Beatko - a gdzie Ty jesteś? Czy może w Kairze jakimś?:crazyeye:

Posted

[quote name='Poświata']...........rozebranym...........:evil_lol:
Zerknęłam na termometr, bo słońce już bokiem chodzi i............:crazyeye: o kurde........... 47 st :crazyeye: :mdleje:. Lepiej było nie wiedzieć :shake: .:crazyeye:o żesz ....dobrze ze ja nie mam termometra od pd strony / znaczy był ale odszedł podczas pamiętnej nawałnicy:razz:/za to w pokoju mam 34:p

Posted

[quote name='aga1215']Beatko - a gdzie Ty jesteś? Czy może w Kairze jakimś?:crazyeye:Ależ broń bosze, na Grójeckiej siedzę. Zawsze mnie zadziwiały temperatury w Johanesburgu :-o , ostatnio już nie :shake: , u nas jest cieplej :diabloti: .[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:o żesz ....dobrze ze ja nie mam termometra od pd strony / znaczy był ale odszedł podczas pamiętnej nawałnicy:razz:/za to w pokoju mam 34:pDodam że termometr w cieniu :lol: inaczej by mi pewnie wybuchł :diabloti: . W przedpokoju, ciemnym i wydawałoby się chłodnym (koty na terakocie leżakują) mam 28 st. Jutro zmierzę sobie w salonie, pewnie będzie tyle co u Ciebie :roll: .

Posted

U nas teraz jest bardzo przyjemnie - na dworze tylko 24 stopnie :multi: :multi: :multi: w nocy będzie jeszcze chłodniej:loveu:
chyba pójdę (choc mi sie wcale nie chce:oops: ) do ogródka

Posted

[quote name='aga1215']U nas teraz jest bardzo przyjemnie - na dworze tylko 24 stopnie :multi: :multi: :multi: w nocy będzie jeszcze chłodniej:loveu:
chyba pójdę (choc mi sie wcale nie chce:oops: ) do ogródkaIdź, idź trzeba korzystać z ładnej pogody i odetchnąć pełną piersią. U nas tyle ma być podobno za tydzień :multi: .

Posted

[quote name='Poświata']Idź, idź trzeba korzystać z ładnej pogody i odetchnąć pełną piersią. U nas tyle ma być podobno za tydzień :multi: .

kiedy mnie leń dopadł :splat: :oops:

Posted

aga1215 napisał(a):
kiedy mnie leń dopadł :splat: :oops:
No tak rozumiem, daleko masz i po schodach :shake: :cool3: . To nie idź, otwórz szeroko drzwi na taras i zostań z nami :multi: .

Posted

[quote name='aga1215']mam troche dzisiejszej wody
ach jaka cudowna ta woda - z chęcią bym do niej wlazła :lol:

a niebo.. niesamowite, cudowne wspaniałe, piękne - urzekło mnie kolorami :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']Aga :loveu: :loveu: :loveu: boszzz czemu Ty nam tak skąpisz tych widoczków????? :placz:

wcale nie skąpie :angryy: widoczki były robione z murów ruin zamku w Czorsztynie i to NIE ja :shake: na te mury właziłam:cool3:
są lekko zamglone - bo nie którym się na obiektyw chuchło :angryy:
mam jeszcze kilka bezosobowych, jak obrobię to wstawię