Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

uciekło mi okno tekstowe:crazyeye: i samo wróciło:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Waszka, przypominam, że pora roku zwana latem trwa 3 miesiące, a dopiero jej jeden minął :nono:

chcę normalnego, polskiego lata :loveu:

a tak wogóle to DZIEŃ DOBRY Wszystkim :buzi:

Posted

uciekło mi okno tekstowe:crazyeye: i samo wróciło:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Waszka, przypominam, że pora roku zwana latem trwa 3 miesiące, a dopiero jej jeden minął :nono:

chcę normalnego, polskiego lata :loveu:

a tak wogóle to DZIEŃ DOBRY Wszystkim :buzi:

znowu wyrzuciło:angryy: :angryy: :angryy:

Posted

cześć Agniesiu

piękny ten kwiatek :loveu:

oj lepiej żeby to lato potrwało trochę a nie jesień juz chciała przyjść ;)

jarzębinka u Ciebie dojrzewa a u mnie usycha :-(

Posted

malawaszka napisał(a):
hihihih Wektor norowiec :loveu: :loveu: :loveu:

cały czas pokazywał, że tam cuś jest, bardzo denerwował się, że nie przychodzę a jak podeszłam to dopiero kopanie odchodziło:evil_lol: :angryy:
A jaki był zły, że go stamtąd wyrzuciłam i kazałam wracać do domu.:diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha czekał aż Pańcia podejdzie i wtedy już odważny :evil_lol: skąd ja to znam :loveu:

Witajcie w śliczny poranek :multi:

jak poranna ???

Monika - myślę, że naszą obecność pieski odczytują jako przyzwolenie na "przestępstwo" ;) :evil_lol:

BTW - Ćwiczysz gotowanie?:eviltong:

Posted

[quote name='aga1215']

Monika - myślę, że naszą obecność pieski odczytują jako przyzwolenie na "przestępstwo" ;) :evil_lol:

BTW - Ćwiczysz gotowanie?:eviltong:

no masz, nie powinno być odwrotnie?? :mad:

gotowania NIE ćwiczę :eviltong:

Posted

Witaj Ago 1215! Dziekuję pięknie za karteczką z koniczynkami i pamięć. Widzę, że na szczęście, u Was wody nie brakuje, bo Twój ogród taki soczyście zielony:multi: Czy planujesz może zrobić nalewkę na tej jarzębinie? Podobno smaczna i lecznicza:lol:

Posted

[quote name='Sabina1']Witaj Ago 1215! Dziekuję pięknie za karteczką z koniczynkami i pamięć. Widzę, że na szczęście, u Was wody nie brakuje, bo Twój ogród taki soczyście zielony:multi: Czy planujesz może zrobić nalewkę na tej jarzębinie? Podobno smaczna i lecznicza:lol:

Misia Misia :multi::cunao: :cunao: :cunao:

Sabinko - jak mogłam bym nie pamiętać o Tobie :loveu:

U nas jeszcze w miarę zielono, bo kilka dni temu przeleciał deszczyk a w studnich jest jeszcze woda. Noce mamy chłodne, więc przyroda może nieco od nadmiaru słonka odpocząć. My dodatkowo mamy taki zapasowy prywatny wodociąg, który z pewnych powodów może być wykorzystany jedynie do podlewania ogrodu. Łapiemy więc z niego wodę do oczka a potem wężem albo konewką podlewamy najpilniejsze miejsca. Trawce też raz na kilka dni dostaje się troszkę picia.

Jarzębinę ufociłam w ogródku mojej sąsiadki - osłania im taras. Ponieważ rośnie w ogrodzie a nie przy jezdni planujemy ją jakoś zagospodarować. Nalewka pewnie też będzie, ale myślimy o jakimś dżemiku lub konfiturze. Brakuje nam tylko przepisów, ale liczę na bogate zasopy internetu.

Dbaj o siebie Misiu :buzi: :buzi: :buzi: