malawaszka Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 a ja jeszcze kawy nie wypiłam dzisiaj - już dwa razy włączałam i wyłączałam ekspres :shake: koszmar - boli mnie krzyż znowu :placz: :placz: :placz: Quote
Alicja Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='aga1215']właśnie :lol: i siem udało :multi: :multi: :multi: czas na popołudniową kawusię :loveu: mam trochę fotek, może przed burzą :angryy: uda mi się wrzucić:cool3:kawe już wypiłam .....................:razz:a co to jest burza :cool3:bo u nas nic takiego nie występuje w przyrodzie:placz: Quote
aga1215 Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:kawe już wypiłam .....................:razz:a co to jest burza :cool3:bo u nas nic takiego nie występuje w przyrodzie:placz: :angryy: właśnie mi prąd na minutę wyłączyli i cały post ze zdjęciami przpadł:angryy: :angryy: :placz: :placz: :placz: spróbuję jeszcze raz ze 2 zdjęcia rozleniwiony kot i ciekawskie psisko:evil_lol: :loveu: spadam okna pozamykać :angryy: :angryy: :angryy: Quote
malawaszka Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 jany Aga będziesz miała burzę??? :placz: ahhhh umieram z zazdrości :placz: Quote
Alicja Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='malawaszka']jany Aga będziesz miała burzę??? :placz: ahhhh umieram z zazdrości :placz::placz::placz::placz:i jak tu nie zazdrościć ....ona ma a MY nie:placz::placz::placz: ale ciekawski Weki :p Quote
jo-jo Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='aga1215'] O takiego kotka to ja chętnie wypozycze :loveu: [quote name='aga1215'] Cóż za miłość :loveu: :loveu: :loveu: Witajcie :multi: Quote
Gosiek Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='aga1215']:angryy: właśnie mi prąd na minutę wyłączyli i cały post ze zdjęciami przpadł:angryy: :angryy: :placz: :placz: :placz: spróbuję jeszcze raz ze 2 zdjęcia rozleniwiony kot i ciekawskie psisko:evil_lol: :loveu: spadam okna pozamykać :angryy: :angryy: :angryy:suuuper :loveu: i kot i ciekawski Weki :loveu: cześć Aguś.. czyżby zanosiło sie u Ciebie na deszczyk? Quote
Hanna R. Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Boszszsze ! Nie ma Agi ! :placz: NIE MA ! :placz: Aga ! Chyba Was nie zwiało ??? :p Quote
aga1215 Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 Witajcie Już jestem Musiałam ogród podlewać :cool3: znowu światło miga buuuu... Pogrzmiało, pogrzmiało i przeszło:mad: ani kropli deszczu:mad: Pozazdrościły i to "bez to"......... [SIZE=4]W południe przy słońcu troszke spadło ale to było jak "ksiądz kropidłem":shake: Nie mam połowy emotek:crazyeye: Mam za to sporo zdjęć tylko nie wiem, kiedy dam radę wrzucić :hmmmm: Cieszę się, że się moja sforka podoba dzisiaj Weki "porozmawiał" sobie ze swoim krakowskim sąsiadem - mam foty, ale to potem.... Niektórzy sie dzisiaj rozgadali ;) - lecę czytać :lol: Quote
Gosiek Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 nie czytaj - daj zdjecia :cool1: u mnei właśnie przed chwilką pokropiło... tak jak u Ciebie.. czyli kropidłem.... oj przydałby sie deszczyk . Quote
aga1215 Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 spokojnie :lol: , właśnie wrócił Trawnikowy ze zdobyczą zgadnijcie, co to to czarne w lewym górnym rogu?:evil_lol: Quote
aga1215 Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Wektorowy nos brawo :klacz: wygrała Pani możliwość wstawienia w Ozzulcowej galeryjce zdjęcia Ozulca w pozycji na żabę:multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='aga1215']brawo :klacz: wygrała Pani możliwość wstawienia w Ozzulcowej galeryjce zdjęcia Ozulca w pozycji na żabę:multi: :multi: :multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:muszę sprawdzić czy posiadam:cool3: Quote
Gosiek Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='aga1215']spokojnie :lol: , właśnie wrócił Trawnikowy ze zdobyczą zgadnijcie, co to to czarne w lewym górnym rogu?:evil_lol: no, no.. całkiem niezła szczuka :cool3: Quote
aga1215 Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 podejdź no do płota :evil_lol: moje gościnne psisko dopiero na trzeci dzień pobytu Skipera obznaczyło płot, wcześniej był równo znaczony tylko z jednej strony;) :evil_lol: Skiper piszczy, zaprasza do zabawy a ta moja łajza ma go w nosie, łaskawie podejdzie do płotu coby sie odstawić wąchanko :cool3: Quote
jo-jo Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='aga1215']podejdź no do płota :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pinkne:diabloti: Quote
aga1215 Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 malawaszka napisał(a):hahha olał kolegę :evil_lol: ale wcześniej przez 3 dni to "olewał" to "olewanie" - Skiper lał litrami ;) a Weki udawał, że nie widzi:evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 no i w końcu miarka się przelała :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='malawaszka']no i w końcu miarka się przelała :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:dokładnie i dosłownie ,wprowadził to w czyn;) Quote
aga1215 Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 powoli dojrzewa jarzębina i bliżej niezidentyfikowany kwiatek Quote
Recommended Posts