Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']mogę Ci pożyczyć Bolusia jak chcesz żeby Ci coś zjadało wszystko co leży na ziemi i nadaje się do jedzenia :p

a jak Bolek nie da rady, to Leon dokończy :lol:

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
Aga jakie to piękne!!!!! wygląda jak jakieś ukwiały z rafy koralowej :loveu: :loveu: :loveu:
a woskownicy udam że nie widziałam :diabloti:

hi,hi - a wiesz, co to jest???

Posted

[quote name='malawaszka']środek jakiegoś kffiatka :cool1:

właśnie :klacz: tylko jakiego? ;) :evil_lol:

biorę się za podłączanie nowej klawiatury i myszy (bezprzewodowych)ciekawe, kiedy będę mogła tu wrócić ;) :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
uhhhh :niewiem: próbowałam sie wycFanić i szukała na stronach wstecz ale nie znalazłam takiego kwiatka :shake:

wracaj szybko :razz:

już jestem :multi: dziwna ta klawiatura, ale klawisze dobrze działają. Tylko myszka okropnie lata - muszę posprawdzać. Teraz ma równocześnie podłączone dwie :evil_lol:
to zwykły mak ;) zresztą samosiejka

Posted

[quote name='aga1215']to zwykły mak ;) zresztą samosiejka
Taaaaa.....
Witam:p Ta samosiejka:cool3: to najpierw skojarzyła mi się z czymś słodkim do jedzenia:lol:

Posted

Dzień dobry ! :evil_lol:
Jak tam nowe nabytki ??? Ja NIGDY nie miałam zapasowych baterii do myszy . I zawsze się wyczerpywały w najmniej odpowiednim momencie !
Więc wróciłam do myszy przewodowej ...

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Dzień dobry ! :evil_lol:
Jak tam nowe nabytki ??? Ja NIGDY nie miałam zapasowych baterii do myszy . I zawsze się wyczerpywały w najmniej odpowiednim momencie !
Więc wróciłam do myszy przewodowej ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:baterie już pewnie padły:razz:

Posted

Witajcie :lol:
jeszcze przyzwyczajam się do myszki i klawiatury - taka troche laptopowa ona, ma klawisze do multimediów - mam zamiar używać akumulatorków zamiast paluszków, więc nie powinno być problemów
:lol: a w tak zwanym międzyczasie kisze ogóreczki :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)jakoś dziwnie zywotne te twoje zwierzaczki w ten upał ...czyzby mieliście chłodniej :razz:

o tej porze już ciut chłodniej, a noce są idealne na spacerki :multi:
zresztą w ogrodzie jest trochę cienia (lasek;) ) jest gdzie pobiegać :multi:

Posted

aga1215 napisał(a):
Przydałby się taki na Wichurce, prawda? :loveu:

ojjj przydałby się przydał :placz: ale tam teraz Kocia Mafia rządzi i byłoby ciężko - ostatnio przegoniły jakiegoś Pana Kota z podwórka - aż kłaki garściami fruwały :shake: :mad:

Posted

malawaszka napisał(a):
ojjj przydałby się przydał :placz: ale tam teraz Kocia Mafia rządzi i byłoby ciężko - ostatnio przegoniły jakiegoś Pana Kota z podwórka - aż kłaki garściami fruwały :shake: :mad:

co ta za Kocia Mafia?