Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']Ago droga masz przerąbane u mojego Ojca-Dyrektora :diabloti: zamiast pracować zaczytuję się stronką którą podałaś :cool1:;)ojciec Dyrektor powinien Adze dać premie za podesłanie ci tak ciekawej lektury:p
Witajcie Wektorkowe:p

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aga1215 napisał(a):
dzięki Gosiek:multi: -jestem łasa:oops: na pochwały "spod palca" Mistrza :loveu:
BTW - Tobie to nawet skrzydełka pokazują :roll:
hahaha Agniesiu - skrzydełka? No nie powiem zebym wiele takich motylków ufociła.. mam teraz kilka znad Zegrza i tylko dlatego ze rosły tam nektarowe roslini i było gorąco wiec motylki były ospałe :evil_lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
hahaha Agniesiu - skrzydełka? No nie powiem zebym wiele takich motylków ufociła.. mam teraz kilka znad Zegrza i tylko dlatego ze rosły tam nektarowe roslini i było gorąco wiec motylki były ospałe :evil_lol:

i tam, co Mistrz to Mistrz - lecę do Ciebie na motylki, a potem "do pracy rodacy" - mam dziś pracujący dzień(ech:angryy: )......

Posted

malawaszka napisał(a):
nooo moj mama tyż lata do pracy prawie codziennie - a mówią wszyscy, że ci nauczyciele to tak fajnie mają - tyyyyle wolnego :roll:

zaglądnęłam na chwilkę, u Gosiaczka CUDA :loveu:
jak tam sianko?;)

Posted

malawaszka napisał(a):
Sianko leży na łące :evil_lol: grabie muszą odpocząć, a ja zaraz jadę na poszukiwanie rolek :multi:

na rolkach chcesz grabić?:crazyeye: ;) :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
no masz!!! :mad: następna się z moim ojcem zgadała :shake: rolek dla mnie ni ma :placz:

a szkoda :-( już myślałam, że zobaczę Waszkę na rolkach grabiącą sianko ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Witajcie, Wektorki, Felki i inne stworki :hand:
Rrrany, Aga, jakie piękne widoki masz!!! A mnie słońce za osiedlowym śmietnikiem zachodzi :placz: A takiego pomidorka prosto z krzaka, oj, jak bym zjadła!!! :eating:

Posted

Witajcie :multi: :multi: :multi:

Gosiu - to chyba ślady po samolotach, ale zwykle latały pojedynczo

Asher wróciła :multi: tysz lubię pomidorki prosto z krzaczka, mają takie fajne włoski :loveu:

Alu już masz sprawną wentylację?

Wektor polował na jabłuszka

dzisiejszy wschód słońca

Posted

[quote name='jo-jo']I co upolował jakieś? :razz:

ma w mordzie :evil_lol:

[quote name='jo-jo']Kolejna która nie może spać :evil_lol:

JA mogę spać ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
mogę Ci pożyczyć Bolusia jak chcesz żeby Ci coś zjadało wszystko co leży na ziemi i nadaje się do jedzenia :p

dawaj Bolesława:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: