Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aga1215 napisał(a):
malawaszka napisał(a):
TYLKO JEDNO???!!! :o

więcej jest w Poświatowskim topiku :lol:

Coś małe to "więcej" :-?
A tak w ogóle to ja nie rozumiem, masz nowy ekstra aparat, a zdjęć Wektora jak na lekarstwo :o :x :nono:

Posted

asher napisał(a):
aga1215 napisał(a):
malawaszka napisał(a):
TYLKO JEDNO???!!! :o

więcej jest w Poświatowskim topiku :lol:

Coś małe to "więcej" :-?
A tak w ogóle to ja nie rozumiem, masz nowy ekstra aparat, a zdjęć Wektora jak na lekarstwo :o :x :nono:

a bo wszystko w nadmiarze przestaje smakować -prędko miałybyście nas dość :oops: :lol:

Posted

czesc zagladam dzis tutaj i oczom nie wierze, sobowtor mojej suni...., tylko, ze moja to mieszanka wyzla szorstkowlosego z siodmawodapokisielu owczarkiem, ale jest identyczna moze mi sie uda wkleic jakies jej zdjecia :lol:

Posted

frruzia napisał(a):
czesc zagladam dzis tutaj i oczom nie wierze, sobowtor mojej suni...., tylko, ze moja to mieszanka wyzla szorstkowlosego z siodmawodapokisielu owczarkiem, ale jest identyczna moze mi sie uda wkleic jakies jej zdjecia :lol:

Witaj Frruzia :P czekam niecierpliwie na foty
o wklejaniu jest dużo na Galerii - w przyklejonych, a jeżeli będziesz mieć problemy do pisz - pomogę :P

Posted

U mnie na osiedlu też jest wektoropodobny pies :o I jest własnie mieszanką szorstkiego wyżła niemieckiego i ON! Sierśc ma nie jednolitą czarną, tylko gdzieniegdzie taką dropiatą, jak wyzły. Jest też chyba od Wektora wyższy i smuklejszy. Ale bardzo podobny 8)

Posted

[quote name='asher']U mnie na osiedlu też jest wektoropodobny pies :o I jest własnie mieszanką szorstkiego wyżła niemieckiego i ON! Sierśc ma nie jednolitą czarną, tylko gdzieniegdzie taką dropiatą, jak wyzły. Jest też chyba od Wektora wyższy i smuklejszy. Ale bardzo podobny 8)
Asher - czy Ty należysz do SBD :wink: :o :o :o - ufoć go, proszę :modla:
BTW - Wektor ma koło 64-66 cm (wierci się przy mierzeniu :-? ) jest jednolicie czarny, tylko ma białą - a właściwie taką właśnie drobiatą krawatkę :D

Frruzia, Asher - a może mówicie o tym samym psie :o :P

Posted

[quote name='aga1215']Asher - czy Ty należysz do SBD :wink: :o :o :o - ufoć go, proszę :modla:
SBD? :niewiem: Co je to?
A ufocić nie mam czym :roll:

Ten pies, o którym mówię na pewno jest od Wektora smuklejszy, ma dłuższe łapy. Jego właścicielką jest starsza zażywna pani, która ma niestety probemy z pamięcią, za każdym razem, jak się spotykamy, to się od nowa zapoznajemy :roll: :wink:

Posted

hej nad zdjeciami musze troche popracowac zeby to rozgryzc ,jestem kompletnym laikiem w tych sprawach :oops: raczej nie mowimy o tym samym psie bo moj to suka no i taka stara nie jestem i pamiec tez mnie nie zawodzi :lol:

Posted

[quote name='asher'][quote name='aga1215']Asher - czy Ty należysz do SBD :wink: :o :o :o - ufoć go, proszę :modla:

to należysz :wink: :lol:
Stowarzyszenie Bezcyfrówkowych Dogomaniaczek
[quote name='asher']Ten pies, o którym mówię na pewno jest od Wektora smuklejszy, ma dłuższe łapy. Jego właścicielką jest starsza zażywna pani, która ma niestety probemy z pamięcią, za każdym razem, jak się spotykamy, to się od nowa zapoznajemy :roll: :wink:
jak smuklejszy to i na wyższego wyglada :P Wektor naprawdę jest wysoki :oops:
- może ona lubi się zapoznawać? :wink: :lol:

[quote name='"frruzia"'] wykorzystaj do opis http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=18383&start=0
powodzenia

Posted

Aga, noooo, Ty nie kokietuj - tylko dawaj proszę Wektorka !
Dobrze, że Wektorek wczoraj był troche niżej, bo pewnie wparowałabym i do Was ze swoimi guuupotami :oops: :roll: :oops:
( Bo je wczoraj strasznie gadatliwa byłam :lol: )

Posted

[quote name='aga1215'][quote name='asher'][quote name='aga1215']Asher - czy Ty należysz do SBD :wink: :o :o :o - ufoć go, proszę :modla:

:oops: :oops: :oops: Miałam zacmienie. Nie dośc, że należe, to chyba nawet jestem rzecznikiem prasowym :oops: :oops: :oops: :lol:

Posted

[quote name='asher'][quote name='aga1215'][quote name='asher'][quote name='aga1215']Asher - czy Ty należysz do SBD :wink: :o :o :o - ufoć go, proszę :modla:

:oops: :oops: :oops: Miałam zacmienie. Nie dośc, że należe, to chyba nawet jestem rzecznikiem prasowym :oops: :oops: :oops: :lol:
:nono: wczoraj było kilka imprez........ :wink: :roflt:
a u mnie dzisiaj :multi: zgadnij kto był :sweetCyb:

Posted

[quote name='frruzia']tu chyba jest bardziej podobna
rzeczywiście baaaardzopodobna :P
coraz lepiej Ci wychodzi wklejanie fotek - czy można prosić o dokładkę :P
czy Figa ma rude wąsy?

Posted

frruzia napisał(a):
na razie nie mam wiecej musze porosic brata zeby mi przeslal wasy ma czarne ale broda jej sie odbarwia na rudo :D

i ma krawatkę jak Wektor :D - czekam na nowe fotki :P
Wektor został ponad 3 lata temu (1 marca 2002) wzięty ze schroniska w Krakowie.

Posted

asher napisał(a):
aga1215 napisał(a):
a u mnie dzisiaj :multi: zgadnij kto był :sweetCyb:

Rysiek & Co :cool1:

:evilbat: :nono:
Poświatowscy Wszyscy nas odwiedzili :angel:

btw - macie pozdrowienia :buzi: od Beaty :D
komp był w stanie permanentnej okupacji przez Konrada :wink: :lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Aga, a gdzie są ZDJĘCIA ? Wektorek i nasza Mania to tak jakby rodzina... Ja bardzo przepraszam, a gdzie Ty mieszkasz ???
niedaleko :wink: :lol: