aga1215 Posted August 17, 2005 Author Posted August 17, 2005 malawaszka napisał(a):TYLKO JEDNO???!!! :o więcej jest w Poświatowskim topiku :lol: Quote
asher Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 aga1215 napisał(a):malawaszka napisał(a):TYLKO JEDNO???!!! :o więcej jest w Poświatowskim topiku :lol: Coś małe to "więcej" :-? A tak w ogóle to ja nie rozumiem, masz nowy ekstra aparat, a zdjęć Wektora jak na lekarstwo :o :x :nono: Quote
aga1215 Posted August 17, 2005 Author Posted August 17, 2005 asher napisał(a):aga1215 napisał(a):malawaszka napisał(a):TYLKO JEDNO???!!! :o więcej jest w Poświatowskim topiku :lol: Coś małe to "więcej" :-? A tak w ogóle to ja nie rozumiem, masz nowy ekstra aparat, a zdjęć Wektora jak na lekarstwo :o :x :nono: a bo wszystko w nadmiarze przestaje smakować -prędko miałybyście nas dość :oops: :lol: Quote
frruzia Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 czesc zagladam dzis tutaj i oczom nie wierze, sobowtor mojej suni...., tylko, ze moja to mieszanka wyzla szorstkowlosego z siodmawodapokisielu owczarkiem, ale jest identyczna moze mi sie uda wkleic jakies jej zdjecia :lol: Quote
aga1215 Posted August 19, 2005 Author Posted August 19, 2005 frruzia napisał(a):czesc zagladam dzis tutaj i oczom nie wierze, sobowtor mojej suni...., tylko, ze moja to mieszanka wyzla szorstkowlosego z siodmawodapokisielu owczarkiem, ale jest identyczna moze mi sie uda wkleic jakies jej zdjecia :lol: Witaj Frruzia :P czekam niecierpliwie na foty o wklejaniu jest dużo na Galerii - w przyklejonych, a jeżeli będziesz mieć problemy do pisz - pomogę :P Quote
asher Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 U mnie na osiedlu też jest wektoropodobny pies :o I jest własnie mieszanką szorstkiego wyżła niemieckiego i ON! Sierśc ma nie jednolitą czarną, tylko gdzieniegdzie taką dropiatą, jak wyzły. Jest też chyba od Wektora wyższy i smuklejszy. Ale bardzo podobny 8) Quote
aga1215 Posted August 19, 2005 Author Posted August 19, 2005 [quote name='asher']U mnie na osiedlu też jest wektoropodobny pies :o I jest własnie mieszanką szorstkiego wyżła niemieckiego i ON! Sierśc ma nie jednolitą czarną, tylko gdzieniegdzie taką dropiatą, jak wyzły. Jest też chyba od Wektora wyższy i smuklejszy. Ale bardzo podobny 8) Asher - czy Ty należysz do SBD :wink: :o :o :o - ufoć go, proszę :modla: BTW - Wektor ma koło 64-66 cm (wierci się przy mierzeniu :-? ) jest jednolicie czarny, tylko ma białą - a właściwie taką właśnie drobiatą krawatkę :D Frruzia, Asher - a może mówicie o tym samym psie :o :P Quote
asher Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 [quote name='aga1215']Asher - czy Ty należysz do SBD :wink: :o :o :o - ufoć go, proszę :modla: SBD? :niewiem: Co je to? A ufocić nie mam czym :roll: Ten pies, o którym mówię na pewno jest od Wektora smuklejszy, ma dłuższe łapy. Jego właścicielką jest starsza zażywna pani, która ma niestety probemy z pamięcią, za każdym razem, jak się spotykamy, to się od nowa zapoznajemy :roll: :wink: Quote
frruzia Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 hej nad zdjeciami musze troche popracowac zeby to rozgryzc ,jestem kompletnym laikiem w tych sprawach :oops: raczej nie mowimy o tym samym psie bo moj to suka no i taka stara nie jestem i pamiec tez mnie nie zawodzi :lol: Quote
aga1215 Posted August 20, 2005 Author Posted August 20, 2005 [quote name='asher'][quote name='aga1215']Asher - czy Ty należysz do SBD :wink: :o :o :o - ufoć go, proszę :modla: SBD? :niewiem: Co je to? A ufocić nie mam czym :roll: to należysz :wink: :lol: Stowarzyszenie Bezcyfrówkowych Dogomaniaczek [quote name='asher']Ten pies, o którym mówię na pewno jest od Wektora smuklejszy, ma dłuższe łapy. Jego właścicielką jest starsza zażywna pani, która ma niestety probemy z pamięcią, za każdym razem, jak się spotykamy, to się od nowa zapoznajemy :roll: :wink: jak smuklejszy to i na wyższego wyglada :P Wektor naprawdę jest wysoki :oops: - może ona lubi się zapoznawać? :wink: :lol: [quote name='"frruzia"'] wykorzystaj do opis http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=18383&start=0 powodzenia Quote
frruzia Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 za duzo to jej tu nie widac... musze zdobyc lepsze zdjecia Quote
Hanna R. Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 Aga, noooo, Ty nie kokietuj - tylko dawaj proszę Wektorka ! Dobrze, że Wektorek wczoraj był troche niżej, bo pewnie wparowałabym i do Was ze swoimi guuupotami :oops: :roll: :oops: ( Bo je wczoraj strasznie gadatliwa byłam :lol: ) Quote
asher Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='asher'][quote name='aga1215']Asher - czy Ty należysz do SBD :wink: :o :o :o - ufoć go, proszę :modla: SBD? :niewiem: Co je to? A ufocić nie mam czym :roll: to należysz :wink: :lol: Stowarzyszenie Bezcyfrówkowych Dogomaniaczek :oops: :oops: :oops: Miałam zacmienie. Nie dośc, że należe, to chyba nawet jestem rzecznikiem prasowym :oops: :oops: :oops: :lol: Quote
aga1215 Posted August 20, 2005 Author Posted August 20, 2005 [quote name='asher'][quote name='aga1215'][quote name='asher'][quote name='aga1215']Asher - czy Ty należysz do SBD :wink: :o :o :o - ufoć go, proszę :modla: SBD? :niewiem: Co je to? A ufocić nie mam czym :roll: to należysz :wink: :lol: Stowarzyszenie Bezcyfrówkowych Dogomaniaczek :oops: :oops: :oops: Miałam zacmienie. Nie dośc, że należe, to chyba nawet jestem rzecznikiem prasowym :oops: :oops: :oops: :lol: :nono: wczoraj było kilka imprez........ :wink: :roflt: a u mnie dzisiaj :multi: zgadnij kto był :sweetCyb: Quote
aga1215 Posted August 20, 2005 Author Posted August 20, 2005 [quote name='frruzia']tu chyba jest bardziej podobna rzeczywiście baaaardzopodobna :P coraz lepiej Ci wychodzi wklejanie fotek - czy można prosić o dokładkę :P czy Figa ma rude wąsy? Quote
frruzia Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 na razie nie mam wiecej musze porosic brata zeby mi przeslal wasy ma czarne ale broda jej sie odbarwia na rudo :D Quote
asher Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 aga1215 napisał(a):a u mnie dzisiaj :multi: zgadnij kto był :sweetCyb: Rysiek & Co :cool1: Quote
aga1215 Posted August 20, 2005 Author Posted August 20, 2005 frruzia napisał(a):na razie nie mam wiecej musze porosic brata zeby mi przeslal wasy ma czarne ale broda jej sie odbarwia na rudo :D i ma krawatkę jak Wektor :D - czekam na nowe fotki :P Wektor został ponad 3 lata temu (1 marca 2002) wzięty ze schroniska w Krakowie. Quote
Hanna R. Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 Aga, a gdzie są ZDJĘCIA ? Wektorek i nasza Mania to tak jakby rodzina... Ja bardzo przepraszam, a gdzie Ty mieszkasz ??? Quote
aga1215 Posted August 20, 2005 Author Posted August 20, 2005 asher napisał(a):aga1215 napisał(a):a u mnie dzisiaj :multi: zgadnij kto był :sweetCyb: Rysiek & Co :cool1: :evilbat: :nono: Poświatowscy Wszyscy nas odwiedzili :angel: btw - macie pozdrowienia :buzi: od Beaty :D komp był w stanie permanentnej okupacji przez Konrada :wink: :lol: Quote
aga1215 Posted August 20, 2005 Author Posted August 20, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Aga, a gdzie są ZDJĘCIA ? Wektorek i nasza Mania to tak jakby rodzina... Ja bardzo przepraszam, a gdzie Ty mieszkasz ??? niedaleko :wink: :lol: Quote
Recommended Posts