Alicja Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 aga1215 napisał(a):Alu- gdzież kanapa zastąpi fotelik, no weź się zastanów:evil_lol::pwłaśnie sie zastanowiłam ....nic nie sprzedam ;) Aga , a jak tam stoisz z fotkami :razz: Quote
aga1215 Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pwłaśnie sie zastanowiłam ....nic nie sprzedam ;) Aga , a jak tam stoisz z fotkami :razz: a dlaczego pytasz? Quote
Alicja Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 aga1215 napisał(a):a dlaczego pytasz?:pno tak sobie ...może jakąś wakacyjną byś wrzuciła :razz: Quote
malawaszka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 noo ja też bym chętnie jakąś wakacyjną górską fotkę obejrzała, a nawet kilka fotek :loveu: Quote
aga1215 Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 jedna na razie, jak znajdę więcej wstawię:lol: Quote
malawaszka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 ooooo z wodą właśnie z wodą są piękne - w poprzednim poście miałam już pomarudzić, żebyś z Wektorkiem nad jakiś strumień górski poszła :loveu: Quote
Hanna R. Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 aga1215 napisał(a):jedna na razie, jak znajdę więcej wstawię:lol: Ale go przegoniłaś ! Pije tak, jakby chciał osuszyć ten strumyk ! :p Quote
Hanna R. Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 O kurka ! To przecież NIE STRUMYK ! A to koło pycholca to co ??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
aga1215 Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 HankaRupczewska napisał(a):O kurka ! To przecież NIE STRUMYK ! A to koło pycholca to co ??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: napój chłodzący się chłodzi :evil_lol: ale zimno brrrr...tylko 12 st. ale za to niebo - miodzio:loveu: Quote
beria Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 aga1215 napisał(a): Wektor skaczący( :hmmmm: latający???) Sportowiec :loveu: Oglądałam zdjęcia storczyków :loveu: Uwielbiam je :cool3: Ponieważ mój TZ wiedział, że mi się podobają, tak z 3 miesiące temu dostałam kwitnącego storczyka w prezencie. Po 2 dniach wszystkie kwiaty opadły :diabloti: Powiedziałam mu, że dał mi nieszczerze i przestawiłam z komody na parapet wyleniałą roślinkę. Głupio mu było :evil_lol: A niedawno storczyk zakwitł ponownie :p Ma dwie kwitnące gałązki, a na każdej kilka kwiatów :multi: Quote
aga1215 Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 beria napisał(a):Sportowiec :loveu: Oglądałam zdjęcia storczyków :loveu: Uwielbiam je :cool3: Ponieważ mój TZ wiedział, że mi się podobają, tak z 3 miesiące temu dostałam kwitnącego storczyka w prezencie. Po 2 dniach wszystkie kwiaty opadły :diabloti: Powiedziałam mu, że dał mi nieszczerze i przestawiłam z komody na parapet wyleniałą roślinkę. Głupio mu było :evil_lol: A niedawno storczyk zakwitł ponownie :p Ma dwie kwitnące gałązki, a na każdej kilka kwiatów :multi: Beria - zrób foty :modla: w jakich warunkach go hodujesz? Troche Wektorka (świeży, dzisiejszy :evil_lol: ) ktoś mi tutaj łaził :hmmmm: sprawdźmy aaaaa - mam cie i rynnowa panienka :loveu: Quote
Alicja Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to mi się też podoba ;) Quote
an3czka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 aga1215 napisał(a): aaaaa - mam cie Polowanie na łopatę:lol: Quote
malawaszka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 buuuahahah Wektor widzę, że też lubisz wrogów sobie wybrażać :evil_lol: Luna ostatnio obszczekała wózek Oliwii bo stał pod drzewkiem gdzie ona lubi leżeć :lol: Quote
aga1215 Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 malawaszka napisał(a):buuuahahah Wektor widzę, że też lubisz wrogów sobie wybrażać :evil_lol: Luna ostatnio obszczekała wózek Oliwii bo stał pod drzewkiem gdzie ona lubi leżeć :lol: dla Wektora wrogiem jest każdy przedmiot, który nie leży na swoim miejscu:evil_lol: hoja Quote
Alicja Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 aga1215 napisał(a):dla Wektora wrogiem jest każdy przedmiot, który nie leży na swoim miejscu:evil_lol: hoja ;)o zakwitła U mnie w przedszkolu drugi krzaczorek zakwitł :p Quote
malawaszka Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 :placz: i znowu ta nieszczęsna hoja :placz: :shake: Quote
aga1215 Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 malawaszka napisał(a)::placz: i znowu ta nieszczęsna hoja :placz: :shake: Monika - nieszczęsna? Dlaczego? Wcale się nie skarży :shake: nic a nic:evil_lol: a jaśminowca chcesz? albo takiego? rano zobaczyłam taki widok za siatką... nyślałam., że pika z Sabą przyjechały... ] niestety :-( przód okazał się nie Sabowy :shake: a Wektorek szanuje nowego kolegę... zanim pobiegnie na podwórko robi na schodkach przystanek - sprawdza, gdzie gość jest;) Pierwszy raz zobaczyłam, że nie zaznacza miejsca, które wcześniej zaznaczył inny pies :crazyeye: :shake: a tamten to zrobił baaaardzo dokładnie, ze 6 razy, zaznaczał na jedną nogę, na drugą, odchodził ze 2 kroki, nawracał i operacja się powtarzała:roll: W zeszłym roku spokojnie się obwąchiwali... też przez siatkę... Quote
aga1215 Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Dzień doberek Wektorkowe ;) Witajcie!!! Witajcie Quote
Alicja Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Zaspałam dziś godzinkę :oops:i teraz pije błyskawiczna kawę na przebudzenie i biegusiem na spacerek z Ozzulkiem pędzę :razz: Quote
Maga100 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 hallo, jak tam żyjecie w tym gorącu? Ja poproszę wiecej zdjeć z tymi napojami chłodzącymi :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 aga1215 napisał(a):Monika - nieszczęsna? Dlaczego? Wcale się nie skarży :shake: nic a nic:evil_lol: moja tyż się nie skarży a taka piękna nie jest :placz: Quote
Guest all Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Witaj Aga!! Ale masz PIEKNEGO PSA!!!!!!!;) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: no bo ja musze z duma przyznac, ze mam wektorowego barta blizniaka:razz:-zdecydowanie ta sama rasa!!tylko ja mam troche wiecej-o ogon:lol:-inaczej byliby identyczni-przynajmniej na zdjeciach... Quote
Recommended Posts