Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

aga1215 napisał(a):
Alu- gdzież kanapa zastąpi fotelik, no weź się zastanów:evil_lol:
:pwłaśnie sie zastanowiłam ....nic nie sprzedam ;)

Aga , a jak tam stoisz z fotkami :razz:

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
O kurka ! To przecież NIE STRUMYK ! A to koło pycholca to co ??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

napój chłodzący się chłodzi :evil_lol:
ale zimno brrrr...tylko 12 st. ale za to niebo - miodzio:loveu:

Posted

aga1215 napisał(a):

Wektor skaczący( :hmmmm: latający???)

Sportowiec :loveu:

Oglądałam zdjęcia storczyków :loveu: Uwielbiam je :cool3:
Ponieważ mój TZ wiedział, że mi się podobają, tak z 3 miesiące temu dostałam kwitnącego storczyka w prezencie. Po 2 dniach wszystkie kwiaty opadły :diabloti: Powiedziałam mu, że dał mi nieszczerze i przestawiłam z komody na parapet wyleniałą roślinkę. Głupio mu było :evil_lol: A niedawno storczyk zakwitł ponownie :p Ma dwie kwitnące gałązki, a na każdej kilka kwiatów :multi:

Posted

beria napisał(a):
Sportowiec :loveu:

Oglądałam zdjęcia storczyków :loveu: Uwielbiam je :cool3:
Ponieważ mój TZ wiedział, że mi się podobają, tak z 3 miesiące temu dostałam kwitnącego storczyka w prezencie. Po 2 dniach wszystkie kwiaty opadły :diabloti: Powiedziałam mu, że dał mi nieszczerze i przestawiłam z komody na parapet wyleniałą roślinkę. Głupio mu było :evil_lol: A niedawno storczyk zakwitł ponownie :p Ma dwie kwitnące gałązki, a na każdej kilka kwiatów :multi:

Beria - zrób foty :modla: w jakich warunkach go hodujesz?

Troche Wektorka (świeży, dzisiejszy :evil_lol: )

ktoś mi tutaj łaził :hmmmm:

sprawdźmy

aaaaa - mam cie

i rynnowa panienka :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
buuuahahah Wektor widzę, że też lubisz wrogów sobie wybrażać :evil_lol: Luna ostatnio obszczekała wózek Oliwii bo stał pod drzewkiem gdzie ona lubi leżeć :lol:

dla Wektora wrogiem jest każdy przedmiot, który nie leży na swoim miejscu:evil_lol:
hoja

Posted

aga1215 napisał(a):
dla Wektora wrogiem jest każdy przedmiot, który nie leży na swoim miejscu:evil_lol:
hoja
;)o zakwitła
U mnie w przedszkolu drugi krzaczorek zakwitł :p

Posted

malawaszka napisał(a):
:placz: i znowu ta nieszczęsna hoja :placz: :shake:

Monika - nieszczęsna? Dlaczego? Wcale się nie skarży :shake: nic a nic:evil_lol:
a jaśminowca chcesz?

albo takiego?

rano zobaczyłam taki widok za siatką... nyślałam., że pika z Sabą przyjechały...
]

niestety :-( przód okazał się nie Sabowy :shake:

a Wektorek szanuje nowego kolegę... zanim pobiegnie na podwórko robi na schodkach przystanek - sprawdza, gdzie gość jest;)
Pierwszy raz zobaczyłam, że nie zaznacza miejsca, które wcześniej zaznaczył inny pies :crazyeye: :shake: a tamten to zrobił baaaardzo dokładnie, ze 6 razy, zaznaczał na jedną nogę, na drugą, odchodził ze 2 kroki, nawracał i operacja się powtarzała:roll:
W zeszłym roku spokojnie się obwąchiwali... też przez siatkę...

Posted

Witaj Aga!!

Ale masz PIEKNEGO PSA!!!!!!!;)

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

no bo ja musze z duma przyznac, ze mam wektorowego barta blizniaka:razz:-zdecydowanie ta sama rasa!!tylko ja mam troche wiecej-o ogon:lol:-inaczej byliby identyczni-przynajmniej na zdjeciach...