Evelina Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 aga1215 napisał(a):Bardzo mi się podobają, chyba sobie sprawię:evil_lol:Storczyki i orchidee sa takie jakies nierealne. :lol: Ile razy na nie patrze mam wrazenie, ze sa sztuczne. :oops: Quote
aga1215 Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Evelina napisał(a):Storczyki i orchidee sa takie jakies nierealne. :lol: Ile razy na nie patrze mam wrazenie, ze sa sztuczne. :oops: Widziałaś nasze, polskie storczyki? Takie co to rosną na leśnej łące? Są prześliczne:loveu: Quote
Evelina Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='aga1215']Widziałaś nasze, polskie storczyki? Takie co to rosną na leśnej łące? Są prześliczne:loveu:Nie widzialam, albo nie kojarze :oops: [SIZE="1"]Mecz sie zaczal, musze pokibicowac naszym ;) Quote
aga1215 Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='Evelina']Nie widzialam, albo nie kojarze :oops: Mecz sie zaczal, musze pokibicowac naszym ;) :crazyeye: przeca nasi juz wrócili :crazyeye: :evil_lol: Rosnął w Beskidach, Pieninach :lol: i w Białymstoku :crazyeye: - znalazłam : http://przyroda.osiedle.net.pl/Storczyk_bialy.htm Quote
aga1215 Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 dzika róża gerberabera sąsiedzkie koty Quote
Maga100 Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 ach, jak ja zazdroszczę tego obcowania z naturą :shake: nie za dobrze ci aby? :mad: Quote
malawaszka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='aga1215']Witam Od jakiegoś czasu rano mam takie widoczki: :angryy: :angryy: :angryy: wyprałam Bolusiowe legowisko i dałam na balkon i qrrr*** muszę prać jeszcze raz :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Alicja Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 A ja miałam ślubny bukiecik z orchidei / catley'a/mam na focie ale nie wiem czy mi się uda cyknąc cyfrówką :razz: Quote
an3czka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='aga1215']Haniu - ja mam TYLKO takie widoczki :evil_lol: Ci przybysze odwiedzają sąsiadów:multi: To pilnuj się pilnuj, bo juz pewnie filują, gdzie by tu gniazdko w sąsiedztwie zorganizować:cool3: ...A jak już to nastąpi, to pozbycie się tych (jak mawiał mój znajomy Anglik) "latających szczurów" jest prawie niemożliwe. Wiem coś o tym. W Krakowie mieszkam:evil_lol: Quote
Evelina Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='aga1215']:crazyeye: przeca nasi juz wrócili :crazyeye: :evil_lol: Rosnął w Beskidach, Pieninach :lol: i w Białymstoku :crazyeye: - znalazłam : http://przyroda.osiedle.net.pl/Storczyk_bialy.htmOn a gagne ! :sweetCyb: ! On a gagne ! :sweetCyb: :lol: :lol: :lol: Nigdy takich storczykow nie widzialam :placz: SLICZNE :loveu: Quote
aga1215 Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='Evelina']On a gagne ! :sweetCyb: ! On a gagne ! :sweetCyb: :lol: :lol: :lol: Nigdy takich storczykow nie widzialam :placz: SLICZNE :loveu: Gratulacje Ewa! Już wiem, za kogo będę trzymała w ćwierć finałach:multi: An3czka - podobno ktoś na naszej ulicy ma hodowlę:evil_lol: BTW - 5 lat mieszkałam w Krakowie:eviltong: chyba zaraz będę musiała wyłączyć komputer, nadciąga burza:angryy: :angryy: :angryy: Quote
aga1215 Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 wieczorna burza przeszła bokiem ... dobrze zrobiła :multi: dzisiaj ciut chłodniej, można było poleżeć w rynnie ;) i jakąś toaletę zrobić:evil_lol: owoce dojrzewają:loveu: Quote
an3czka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='aga1215'] wieczorna burza przeszła bokiem ... dobrze zrobiła :multi: dzisiaj ciut chłodniej, można było poleżeć w rynnie ;) i jakąś toaletę zrobić:evil_lol: No coś pięknego!:loveu: Quote
malawaszka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 jejkuuu ale cudna ta kocica :loveu: a może chcesz jeszcze kilka :razz: koleżanka ma sporo takich ślicznioszków na wydanie :loveu: :razz: Quote
aga1215 Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 An3czka - dziękuje w imieniu Mańciulki:multi: znowu grzmi:angryy: i to coraz bliżej:angryy: może zdążę wrzucić parę dzisiejszych Wektorków miała Pańcia kwiatuszki pić!!! leżakowanie;) już chłodniej, pobiegam trochę aktualnie wybiegany pieseczek zamelinował się w najciemniejszym kątku - na dworze jest tzw. cisza przed burzą :angryy: :angryy: :angryy: Quote
PIKA Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Że też Wekiemu chce się latac w ten upal :shake: Aga ja to sie chyba spakuje i pojadę do Ciebie pooglądac te widoczki :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 ;)o widzę bratki może ci podesłać nasionek z bezludzia :razz: A u nas o burzy tylko pomarzyć :shake: Quote
aga1215 Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 [quote name='malawaszka']jejkuuu ale cudna ta kocica :loveu: a może chcesz jeszcze kilka :razz: koleżanka ma sporo takich ślicznioszków na wydanie :loveu: :razz: dziękuję Ci Moniko bardzo - już mam 2 koty. Te Wektor akceptuje. Innych NIE:shake: BTW - u sąsiadki prawdopodobnie znowu będzie przychówek:angryy: :angryy: :angryy: Quote
Hanna R. Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 O jaka cudna dupina Wektorka ! A tak nawiasem, Agusiu, to kocioł garnkowi przyganiał :grins: Popatrz na datę swojej ostatniej wypowiedzi ! :roll: Ja to przynajmniej chora jestem ... :cool1: A Ty sie tylko obijasz ... Quote
aga1215 Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] O jaka cudna dupina Wektorka ! A tak nawiasem, Agusiu, to kocioł garnkowi przyganiał :grins: Popatrz na datę swojej ostatniej wypowiedzi ! :roll: Ja to przynajmniej chora jestem ... :cool1: A Ty sie tylko obijasz ... ło, biedna Hania - a ja tu krzyczę :oops: zdrówka Haniu Twój kociołek;) :evil_lol: Quote
an3czka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='aga1215']mam iryski :loveu: kwiatki sąsiadki Ale śliczne!:loveu: Quote
Alicja Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Jak tu kwieciście :pa napewno później będzie Wektorkowo ;) Quote
Recommended Posts