asher Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Hahaha, jak trawnikowy wróci, to chyba w depresję wpadnie :lol: Quote
aga1215 Posted August 14, 2005 Author Posted August 14, 2005 asher napisał(a):Hahaha, jak trawnikowy wróci, to chyba w depresję wpadnie :lol: siejemy świeżą trawkę, tudzież nawóz naporost mchu :lol: Quote
Alicja Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 to może wtych udeptanych miejscach gustowny chodniczek z kamulców zarzucić i wmówić Trawnikowemu że tak ładniej :wink: Wektor sie chyba sprawdził w roli malarza :lol: Quote
aga1215 Posted August 14, 2005 Author Posted August 14, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):to może wtych udeptanych miejscach gustowny chodniczek z kamulców zarzucić i wmówić Trawnikowemu że tak ładniej :wink: Wektor sie chyba sprawdził w roli malarza :lol: hi,hi - jutro wyruszamy na poszukiwanie kamolków DUŻO kamolków :wink: :lol: Quote
aga1215 Posted August 14, 2005 Author Posted August 14, 2005 kolejna sesja z gimnastyki trawnikowej: Quote
asher Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 [quote name='aga1215']kolejna sesja z gimnastyki trawnikowej: No brawo :klacz: Widzę, że Wektor nie traci ani chwili i w pocie czoła wytycza nowe miejsca pod ścieżkę :lol: Quote
aga1215 Posted August 15, 2005 Author Posted August 15, 2005 asher napisał(a):No brawo :klacz: Widzę, że Wektor nie traci ani chwili i w pocie czoła wytycza nowe miejsca pod ścieżkę :lol: Akurat tej trawce specjalnie nie szkodzi :D najgorzej jest, gdy wyhamowuje po ostrym biegu za kotem :evil: w zacienionej części ogrodu, ziemia stale tam wilgotna a pod trawą jest warstwa mchu :evil: a cień tworzą drzewa, na które koty zmiatają ........ już nie wiem, co robić - Trawnikowy dostanie apopleksji :drinking: Quote
asher Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 aga1215 napisał(a):już nie wiem, co robić - Trawnikowy dostanie apopleksji :drinking: Oj, ja widzę, że ty doskonale wiesz co robić... :drinking: i po kłopocie, to tak, jakbyś fioletowe okulary założyła, swiat od razu wydaje się piękniejszy, a problemy przestają się liczyć :drinking: :wink: Quote
aga1215 Posted August 15, 2005 Author Posted August 15, 2005 asher napisał(a):aga1215 napisał(a):już nie wiem, co robić - Trawnikowy dostanie apopleksji :drinking: Oj, ja widzę, że ty doskonale wiesz co robić... :drinking: i po kłopocie, to tak, jakbyś fioletowe okulary założyła, swiat od razu wydaje się piękniejszy, a problemy przestają się liczyć :drinking: :wink: żeby to trawka na :drinking: też chciała iść :niewiem: :drinking: Quote
Alicja Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 No a jak ma sie sprawa kamyczków na ścieżke :-? Kamulce mech i pełen luzik :wink: :drinking: Quote
aga1215 Posted August 15, 2005 Author Posted August 15, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']No a jak ma sie sprawa kamyczków na ścieżke :-? Kamulce mech i pełen luzik :wink: :drinking: gdzie sprzedają darń "z metra" ????? :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Alicja Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='Alicjarydzewska']No a jak ma sie sprawa kamyczków na ścieżke :-? Kamulce mech i pełen luzik :wink: :drinking: gdzie sprzedają darń "z metra" ????? :drinking: :drinking: :drinking: może wpadnij gdzieś na boisko piłkarskie i spychaczkiem.. :wink: Quote
Wojtecki Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 [quote name='aga1215']gdzie sprzedają darń "z metra" ????? Powinna być do kupienia w centrach ogrodniczych.... :wink: Quote
aga1215 Posted August 15, 2005 Author Posted August 15, 2005 [quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215']gdzie sprzedają darń "z metra" ????? Powinna być do kupienia w centrach ogrodniczych.... :wink: no to czeka mnie wycieczka :-? ciężarówką ale to za tydzień, w tym tygodniu jadę ogladać Barysia :multi: Quote
Wojtecki Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215']gdzie sprzedają darń "z metra" ????? Powinna być do kupienia w centrach ogrodniczych.... :wink: no to czeka mnie wycieczka :-? ciężarówką ale to za tydzień, w tym tygodniu jadę ogladać Barysia :multi: No to weź szczelbę na ryśki :wink: Quote
aga1215 Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 [quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215']gdzie sprzedają darń "z metra" ????? Powinna być do kupienia w centrach ogrodniczych.... :wink: no to czeka mnie wycieczka :-? ciężarówką ale to za tydzień, w tym tygodniu jadę ogladać Barysia :multi: No to weź szczelbę na ryśki :wink: A już się zaczął sezon na ryśki??? Na kaczki to od 14-tego sierpnia, a na ryśkie od kiedy? Quote
malawaszka Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 [quote name='aga1215'][color=red]gdzie sprzedają darń "z metra" ????? no TYLKO na stacji metra :lol: Quote
aga1215 Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='aga1215'][color=red]gdzie sprzedają darń "z metra" ????? no TYLKO na stacji metra :lol: :grab: :wink: :roflt: Quote
Alicja Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='malawaszka'][quote name='aga1215'][color=red]gdzie sprzedają darń "z metra" ????? no TYLKO na stacji metra :lol: :grab: :wink: :roflt: :cunao: :cunao: :cunao: Quote
aga1215 Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='aga1215'][quote name='malawaszka'][quote name='aga1215']gdzie sprzedają darń "z metra" ????? no TYLKO na stacji metra :lol: :grab: :wink: :roflt: :cunao: :cunao: :cunao: śmiej się, śmiej :nono: a tu Barysiek w niebezpieczeństwie -tego nie widzisz :evilbat: :wink: :lol: :lol: :lol: [quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215'] gdzie sprzedają darń "z metra" ????? Powinna być do kupienia w centrach ogrodniczych.... no to czeka mnie wycieczka ciężarówką ale to za tydzień, w tym tygodniu jadę ogladać Barysia No to[color=red] weź szczelbę na ryśki Quote
malawaszka Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Aga :o Zobacz :o SZOK Kolejny Wektor szuka domu - to MUSI być jakaś rasa!!!!!! Identyczne oczy, rudy wąsik :o i ten pies też ma 3 lata :o Quote
aga1215 Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 Śliczna mordka - ale rzeczywiście potrzeba więcej zdjęć. Będę śledzić ten temat! A dzisiaj odkryłam aferę :evilbat: z rejestrowaniem zachipowanych psów - opisałam tutaj: http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=26115 i sama jestem jej ofiarą :evilbat: Quote
aga1215 Posted August 17, 2005 Author Posted August 17, 2005 [quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215']gdzie sprzedają darń "z metra" ????? Powinna być do kupienia w centrach ogrodniczych.... :wink: no to czeka mnie wycieczka :-? ciężarówką ale to za tydzień, w tym tygodniu jadę ogladać Barysia :multi: No to weź szczelbę na ryśki :wink: szczelbę wziełam :oops: - ale zastałam taki obrazek: ale nie zrobiłam z niej użytku - Ty byś zrobił :o :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts